Upper East Side
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chat N° 2

+5
Shana
Ozzie
Blair
Nathaniel
Serena
9 posters

Stran 10 od 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Chat N° 2 - Page 10 Empty Re: Chat N° 2

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 11:39 am

Sej biušega mam rada...prenašat ga morm itak usak dan u sql pol pa še usakih k gremo hnim....to pomen skor usak vikend xD

Serena zakaj maš pa šraufe notr...?

Ja nič ne delamo...U ponedeljek sm dežurna tko da sploh nevem če bom kej pouka mela

Teresa, sm že začela

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Sob Jun 21, 2008 11:50 am

Uh ja k bi biu usaj vraščn nohtk...

Avto me je zbil januarja in mam nogo čist v *pip*
Tk da mam šraufe notr in te grem vn vlečt v pondelk aka pojutrišnem.
Dost o tem oukej..
Važnnn da jest doobim nou teleeefon prek mobitela..
A mi kdo kašnga dobrga z MP3jem pa dost velkim placom gor priporoča?
Pa nj ne kušta tok da me bo kr na rit prpopal
Serena
Serena
admin
admin

Female
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država : Chat N° 2 - Page 10 Flag_usa
Točke :
Chat N° 2 - Page 10 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Chat N° 2 - Page 10 Right_bar_bleue

Registration date : 08/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 11:59 am

Js mam od simobila nokio 6288 k ma pomnilniško pa mam enih 77 pesmi gor+ slike in use to...je pa na naročnino 60€ stane...aja ti simobil ne ustreza?

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Sob Jun 21, 2008 12:03 pm

fotru sm sam omenla simobil pa je začeu: neeeeeeee sam tja ne, mobitel al pa nč..
sicer pa ni velke razlike
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :
Chat N° 2 - Page 10 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Chat N° 2 - Page 10 Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 12:08 pm

Am Sony Ericsson w380i si poglej I love you ... kokr vem če ga maš na naročnino stane tm okol 100€, nism pa ravn čist prepričana... ma pa že tkoj not spominsko kartico, kar je še dodatn + za mobi Very Happy, poleg tega... hja, men je totalno lep, pa tut slab baje ni I love you

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 12:09 pm

tut pr uni moji nokii maš sponimsko kartico že zravn

aja baje je simobil bl pocen če maš naročnino....nevem no ne spoznam se na use to

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Sob Jun 21, 2008 12:19 pm

jutr folk... Shocked zle ustala in se trudim ne zaspat nazaj... vidm da ste ql, ja jz tut...

Sony Ericsson w380i je lep, lep (ta violčn)...jz tut rabim nou mobi sam ga ne bom dobla to let kr nism bla praudobra na konc... Crying or Very sad Zaenkrat mam pa nokio 9310, pa spominske kartice nism dobla zravn ampak mi je jo je dala sestrična iz Srbije ko ma isti mobi in ne rabi spiominske, drgač pa ko sm hotla odkupit so mi rekl da nimajo da morm čakat...
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Število prispevkov : 285
Status : Samska
Točke :
Chat N° 2 - Page 10 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Chat N° 2 - Page 10 Right_bar_bleue

Registration date : 10/05/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 12:24 pm

Beda pol...js ugotaulam da nebi mogla živet brez spominske kartice..usa muzka, slike...Joooj umrla bi

Drgač kaj boste kej dns počel?

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 12:28 pm

mja, jz sm dons do pol enajstih spala, kar je čist neobičajn zame Laughing
ponavad spim do devetih pol pa ne morm več spat XD... mi sonce preveč nagaja x].

sej ja, ta vijolčnga sm misnla (čeprav tudi siv ni slab Razz), ga tut dobim, v roku tega mesca al pa naslednga I love you
sama mam trenutno Sony Ericsson z310i, pa tut ni nevemkok slab Razz.
aja, glede simobil vs mobitel... simobil zmaga... kr ja, res te manj pride, če maš naročnino ^^.

kaj bom kej dns počela... amm... nč pametnga Very Happy. vrjetn doma poležavala (spet)... končn en vikend brez učenja Very Happy.

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Sob Jun 21, 2008 12:29 pm

mya res je ^^

Teresa... fajn ti je... Sad

dans pa... jah naj bi se spravla pospravlat mojo prelepo razmetano sobo, da bom lah usaj na drug konc pršla pol glavo prat pol pa na obletnco valete smitten & upam da bo dans groozn vroč, brez deža :chuckle:

vi? ^^
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :
Chat N° 2 - Page 10 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Chat N° 2 - Page 10 Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 12:38 pm

hehe, je ja Razz

huh, enkrat mi pa more bit... usaj glede, kar se mobičou tiče... če bi omenl kšno drugo plat moga lajfa... rečmo love... ja, to je pa mau preveč zakompliciran in ne, ni fajn... rečmo, zdej ga nism vidla že več kot en mesec... mja... polom... pogrešam ga pa tut :/...

aa, jz sm pa učeri pospravlala (ne samostojno, me je mt dobesedn prsilla u to), sm bla nakonc čist crknena, ampak rezultati so pa lepi Very Happy.
obletnco mate ^^? kok lepo... mi smo bli pa tak ne zorganiziran razred, tko da se sploh ne čudm, d je ne bo x]...

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Sob Jun 21, 2008 12:41 pm

bad... pa sj ga boš vidla se že ni u zemlo udru Wink Jz mam tut glede love fejst zakompliciran... dejansko se menima že en let in use kar je blo sma bla en tedn skupi ostalo serema tko da ja.... kr neki =/ no pa sj bo... tak ne... poletje je še dollggggooo in marsikaj se še lah zgodi^^

Sj mi nismo bli nč bol zorganizirani sam radi smo se mel to je pa res... čeprav uprašanje kok jih bo sploh pršl ampak jz grem za zihr... pogrešam stare sošolce kr novi so idioti..
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 12:50 pm

ni se ne, sej ga slišm... sam k ma take bedne starce da... ma, smotan je use skupi "/... glede love mam pa jz itak skoz probleme, nikol ne morm bit srečna glede tega... če se spomnš, enkrat k sm bla na bradavičarki slabe vole... k neki nism mogla vrjet glede moje t.i. best frendice... ma, pa saj ti po zsjih razložim...

pr teb isto novi idioti Shocked ?! mene so po enem tednu razglasil za satanistko, sam zrd tega, k metal in take scene poslušam in se me začel izogibat najmanj cca 100 metrou... mislm krneki... čefurji ni -.-'... pa da ne bom užalla useh, eni so prou kul, normalni Smile.. ampak tisti so že mau starejš x]... jz drgač tut svoje tastare sošolce pogrešam... mislm, nikol ni blo tko, da bi se kej ful skregal med sabo alpakej...

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Leyla Charlotte Sob Jun 21, 2008 1:28 pm

No, da se še js mal prklučim ...
Moji sošolci so kr kul, sam da so me nekteri razglasil za arogantno in vzvišeno, zato kr mam včasih mal sarkatične odgovore. Mislim, če sprašujejo taka bustasta vprašanja, ka pa naj jim nazaj povem? Recimo: stojimo pred urnikom, k je obešen na razglasni tabli in me upraša ka mamo nasledno uro. Pa to je najbolj mil primer gluposti. Neutral
S tastarimi sošolci se pa tak al tak nismo klapal, k smo bli na konc že vsi skregani in smo sam čakal, da gremo iz šole in se nam ne bo več treba gledat. Sej ne da se preveč sekiram ... No, z enimi tremi se celo klapam, no ... Very Happy
Leyla Charlotte
Leyla Charlotte
vip
vip

Female
Število prispevkov : 206
Država : Chat N° 2 - Page 10 Flag_france
Točke :
Chat N° 2 - Page 10 Left_bar_bleue90 / 10090 / 100Chat N° 2 - Page 10 Right_bar_bleue

Registration date : 24/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Sob Jun 21, 2008 2:12 pm

Za tist sm ti že tk povedla ka mislim... ni vredno =/

haha... Very Happy pazi da ne ugotovijo da is še kak antikrist xD lol... sam maš pa res pametne sošolce... ka bi pol moji mogl men reč k sm mela obdobje Mairlyna Mansona (no ga mam še zj sam ne več za oblačenje ^^ Zj sam še spim v njegovih majcah .. če je tk fajni...)
In ja mi se pa kao nismo neki maral sam na valeti smo pa tk usi jokal da bv... pa zj ko se vidmo usi hepi.. no upam da bo fain ^^

LC, zanimivo, fajn čut da nisma s Tereso edino k mama bedne sošolce ^^ poleg tega je treba bit direkten Wink
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 2:24 pm

mja, res ni ja "/... sm prežvela... tej ženski pa itak ne zaupam več, kt sm ji...

LOL. sej, to je pr njih use povezan aveš satanizem = antikrisem, oni so taki bučmani, da tega ne ločijo, in pol pridejo vn take, da sm jz satanistka... haha, prej antikrist, ko pa satanist x]? sm egoistična.? neee... in podobno Razz.
Marilyn Manson je car Very Happy. industrial špila, kar je še en plus zanga Very Happy...ahh... enkrat jim bom prou zabila na ušesa (tk kt oni men čefurko) neki od Cannibal Corpse... pol bojo pa že vidl Razz... xD...
bobo fajn, zihr bo Very Happy. k se en folk (baje) ful bl skulera ko pride na gimnazijo XD... no ja, bomo vidl Razz..

sicr pa, a, je treba bit direktn ja... jz mam tut učas sarkastične, pol pa usi z očmi zavijajo... ma, pa jz se nasploh ne razumem s svojimi novimi sošolci Rolling Eyes ... že un satanizm sem jim čist zamerla (sej na začetku je blo še smešen, sam zdej mam pa zadost tega počas an... čez ceu let to prenašat... ma k mi bo film poču, bom sam nekoga nekam poslala...)

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Leyla Charlotte Sob Jun 21, 2008 3:12 pm

Mha, se sploh ne sekiram več, k so nekteri res neki posebnga ... Sploh pa tko njaboljš da se za take sploh ne meniš, a ne Very Happy
Ah, no, sej mam zato mal več prjatlov izven šole Very Happy
Leyla Charlotte
Leyla Charlotte
vip
vip

Female
Točke :
Chat N° 2 - Page 10 Left_bar_bleue90 / 10090 / 100Chat N° 2 - Page 10 Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Sob Jun 21, 2008 3:15 pm

Leyla zakaj si mi spokala iz am... msnja? Laughing
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 3:18 pm

Očitno nism edina k ji sošolci grenijo life...

Mi smo se lani na zaklučnem piknuku spokal zto k sm js unga mojga biušga mela in je bla negova biuša lubosumna pol pa smo se u dve skupini dal....tm ful bab pa en tip pr ns usi tipi in js in moja sošolka...Haha to je blo smeha...sm eno sošolko napadla k je mojga neki mlatla:S:S

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Sob Jun 21, 2008 3:33 pm

hehe... mi ponavad ne obračunavamo fizično bol verbalno,..XD
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Nathaniel Sob Jun 21, 2008 3:36 pm

Ah mi se v razredu več al manj vsi štekamo, z nekaterimi manj, nekaterimi bolj ampak... uglaunem nimamo nekih večih problemov. Very Happy

Js moram šibat folku odpisovat. Very Happy
Nathaniel
Nathaniel
admin
admin

Male
Število prispevkov : 518
Status : Broken hearted.
Točke :

Registration date : 07/04/2008

https://uppereastside.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 21, 2008 4:27 pm

Šibi...

men je dougčas.Kmal gremo mal h morju se ohladit.Tle je grozno vroče!

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Leyla Charlotte Sob Jun 21, 2008 4:54 pm

S - mama je prišla ... you know my mother Neutral

Aja, pa kdaj mi boš ti odpisala??? Na WC-jih pa pr teb doma?
Leyla Charlotte
Leyla Charlotte
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Sob Jun 21, 2008 6:46 pm

bom dans... ablubm Laughing Laughing
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Sob Jun 21, 2008 7:25 pm

Mal neumesno vprašanje...

Ka bo pa kej z zabavo v belem in drugimi zabavami? ^^
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Stran 10 od 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Nazaj na vrh

- Similar topics