Rubi Pullingham
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Rubi Pullingham
Rubi Pullingham
071/465-255
Zvonenje:
~ Aaron Mark Willis; Michael Bublé - Everything
~ Kelly Laetitia Bush; There She Goes-Six Pence Non The Richer
~ Prijatelji; Gwen Stefani-Hollaback Girl
~ Sovražniki; Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around
~ Nadležni oboževalci; Foo Fighters - The Pretender
~ Aaron Mark Willis; Michael Bublé - Everything
~ Kelly Laetitia Bush; There She Goes-Six Pence Non The Richer
~ Prijatelji; Gwen Stefani-Hollaback Girl
~ Sovražniki; Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around
~ Nadležni oboževalci; Foo Fighters - The Pretender
Sporočila:
- Koda:
[color=black][size=11][font=georgia][b]Imaš 1 Novo Sporočilo![/b]
[b]Od:[/b]
[b]Datum:[/b]
[b]Sporočilo:[/b][/size][/font][/color]
Govorno sporočilo:
Trenutno imam pomembnejše delo. Torej, če je nujno pusti sporočilo, drugače ne moti po nepotrebnem. Oh, da in če bom pri volji, seveda pokličem nazaj.
Trenutno imam pomembnejše delo. Torej, če je nujno pusti sporočilo, drugače ne moti po nepotrebnem. Oh, da in če bom pri volji, seveda pokličem nazaj.
Neodgovorjeni klici:
- Koda:
[color=black][size=11][font=Comic Sans Ms][u][i][b]Imaš 1 Neodgovorjen Klic![/b][/i][/u]
[u][i][b]Od:[/b][/i][/u]
[u][i][b]Datum:[/b][/i][/u]
[b]Sporočilo:[/b][/size][/font][/color]
Nazadnje urejal/a Rubi Pet Jun 20, 2008 11:36 pm; skupaj popravljeno 4 krat
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
Re: Rubi Pullingham
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Od: Kel
Datum: 20.8.2008
Sporočilo: Hey there! Guess what? Jutr po dolgem času ne delam. Lahko bi zavile u kšn bar? Sej veš, zastonj pijača, brez tipou. No, glede tega bom še vidla. Pogrešam te, kisses*
Datum: 20.8.2008
Sporočilo: Hey there! Guess what? Jutr po dolgem času ne delam. Lahko bi zavile u kšn bar? Sej veš, zastonj pijača, brez tipou. No, glede tega bom še vidla. Pogrešam te, kisses*
Gost- Gost
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Datum: 30.8.2008
Sporočilo: Imam boljšo idejo! Rockafeller-Atlasov kip. 23:00, za pijačo je poskrbljeno z moje strani. Danes mi klubi ne dišijo najbolj. *
Datum: 30.8.2008
Sporočilo: Imam boljšo idejo! Rockafeller-Atlasov kip. 23:00, za pijačo je poskrbljeno z moje strani. Danes mi klubi ne dišijo najbolj. *
Gost- Gost
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Od:Georgy
Datum:10.7.2008
Sporočilo:Haha you wish...In kako si pogruntala? Onesnažen je odkar si tukaj ti! Zakaj spet pišeš? A mislišiš, da nimam pomembnejših reči za urejat?
Sporočilo:Haha you wish...In kako si pogruntala? Onesnažen je odkar si tukaj ti! Zakaj spet pišeš? A mislišiš, da nimam pomembnejših reči za urejat?
Gost- Gost
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Sporočilo:Ja? In kaj bo, če se bom kurbirala znim in ga nebom pustila pri miru? Dej ne seri...tebe da bom poslušala...Nimam ideje zakaj bi sploh te in dvomim, da maš dovolj u glavi, da mi bi naštela dva pametna razloga...
Sporočilo:Ja? In kaj bo, če se bom kurbirala znim in ga nebom pustila pri miru? Dej ne seri...tebe da bom poslušala...Nimam ideje zakaj bi sploh te in dvomim, da maš dovolj u glavi, da mi bi naštela dva pametna razloga...
Gost- Gost
imaš 1 novo sporočilo!
Od: Georgy
Vsebina:Jaja...Uničila ti mene? Poglej spravljaj se na tiste, nad katerimi lahko grožnje uresničiš...Poleg tega...Če nisem na tvojem nivoju tudi Aaron ni, saj se potapla zmano...Saj vem, pada na moje fore in se, če je tako, kot se gre po tvoji logiki potaplja in je že dlje pod tabo.
Vsebina:Jaja...Uničila ti mene? Poglej spravljaj se na tiste, nad katerimi lahko grožnje uresničiš...Poleg tega...Če nisem na tvojem nivoju tudi Aaron ni, saj se potapla zmano...Saj vem, pada na moje fore in se, če je tako, kot se gre po tvoji logiki potaplja in je že dlje pod tabo.
Gost- Gost
imaš 1 novo sporočilo!
Vsebina:Upsii....ta je bla nizka kr brez besed sm ostala...Nič zato sej se ne slišiva zadnjič.Plehke fore pa pri sebi poglej, jaz vsaj ne izzivam na zabavah v krilih, da mi je videt spodnjice. To je plehka fora, da boš vedla.
Vsebina:Upsii....ta je bla nizka kr brez besed sm ostala...Nič zato sej se ne slišiva zadnjič.Plehke fore pa pri sebi poglej, jaz vsaj ne izzivam na zabavah v krilih, da mi je videt spodnjice. To je plehka fora, da boš vedla.
Gost- Gost
imaš 1 novo sporočilo!
Vsebina:Kdo ve, mogoče se celo po tebi zgledujem...Aja sej te povabim na zabavo, ki jo bom organizirala. Saj veš; Aaron bo moj spremljevalec bitch
Vsebina:Kdo ve, mogoče se celo po tebi zgledujem...Aja sej te povabim na zabavo, ki jo bom organizirala. Saj veš; Aaron bo moj spremljevalec bitch
Gost- Gost
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Datum:11.7.2008
Sporočilo:Če Aaron ne bi padal na kurbe...Se ne bi zapletal s tabo! Sporoč če rabiš podnapise;)
Sporočilo:Če Aaron ne bi padal na kurbe...Se ne bi zapletal s tabo! Sporoč če rabiš podnapise;)
Gost- Gost
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Sporočilo:Čudno d si to zdej ugotovila...se vidva
Sporočilo:Čudno d si to zdej ugotovila...se vidva
Gost- Gost
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Od: Luxy
Datum: 12.9.2008
Sporočilo:Hei ^^. Zdejle slišala sporočilo, tako da... evo, pišem nazaj =). Kakorkoli, časa imam kolikor hočeš (zaenkrat) tako da, samo povej kdaj in kje, pa se vidiva ^^.
Sporočilo:Hei ^^. Zdejle slišala sporočilo, tako da... evo, pišem nazaj =). Kakorkoli, časa imam kolikor hočeš (zaenkrat) tako da, samo povej kdaj in kje, pa se vidiva ^^.
Gost- Gost
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Sporočilo:Okai ^^. Meni ni problema . se vidiva**
Sporočilo:Okai ^^. Meni ni problema . se vidiva**
Gost- Gost
Similar topics
» Rubi Isabelle Pullingham