Balkon
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Balkon
Prelep razgled na balkonu je prava paša za oči. Sicer ni najvišji, je pa lahko najlepši, če ti družbo dela simpatična mladenka ali seksi postavnež.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Balkon
Blair je našla svoj prostor na tej zabavi na balkonu, kjer je imela sorazmerno dober razgled nad New Yorkom. Vendar je razgled ni niti najmanj skrbel ali osupnil, saj je v njeni glavi še preveč odmevala novica, da se bosta Nate in Serena poročila. Njen bivši in njena najboljša prijateljica. In nihče ji pred to zabavo ni o tem črhnil niti besedice o vsem skupaj. Kot da ni bilo dovolj že, da sta ji zamolčala, da sta sploh skupaj. Ne, kdo bi povedal trapasti Blair, ki je pravzaprav največja prasica na svetu? Dajmo jo lepo ignorirat in svet bo lepši, pa še prizadeti nas ne bo mogla. Krasno, res krasno. Ponovno si je začela v glavi predvajati pretekle dogodke, kot je to vedno rada počela, ko je nenadoma prišla do tistega mesta, kjer se je v nekoga zaletela. Ponovno je pomislila, na koga jo je tisti tip spominjal in se šele zdaj spomnila, kdo je to bil. Lucas. Pa ravno z njim se je zmenila, da se dobita na zabavi. In vse skupaj o zmenku, kar je govorila Sereni pravzaprav sploh ni bila laž. Ves čas je govorila resnico. Vedela je, da je nevljudno, če se mu ne pokaže, ampak koga je brigal še neki avanturist, ki ji je hotel priti le v hlačke. Ampak je bilo pa res, da je oblekla komplet Victoria Secret, kot ji je on naročil. Verjetno pa je bilo vse skupaj tako ali tako podzavestno.
[Lucas? ]
[Lucas? ]
Gost- Gost
Končno je dvigalo prišlo do vrha in so se vrata odprla, v Lucasa pa je zavela sveža sapica, ki je bila v tistem trenutku več kot dobrodošla in je nanj delovala kot hladen tuš, da je hitro zbral svoje misli in se spomnil zakaj je pravzaprav na balkonu, na vrhu stavbe. »Blair?« je z nekoliko pridušenim glasom zaklical in stopil iz dvigala, ter se ozrl okoli. Zagledal je temno silhueto nekje ob ograji in odšel proti dekletu. »Blair?« je ponovil, ko je stal dovolj blizu nje, da ga je slišala že, če je govoril z normalno jakostjo. Namrščil se je in pogledal naokoli. Pod njima je bil cel New York z vsemi bleščečimi napisi, nočnim življenjem in drvečimi avtomobili, ki jih niti pozna ura ni za kanček umirila. »Zakaj si me malo prej hotela praktično ubiti?« se je nato kislo nasmehnil in se s hrbtom naslonil na sivo ograjo, ki je obdajala balkon. Ni spregledal njenega jeznega pogleda, morda celo žalostnega. Le kaj je lahko ledeno kraljico spravilo iz tira? Kdo je bil vreden njene slabe volje? Resda je v njej videl le igračko, a vseeno je bilo tam nekaj več. Morda je bila ona tista, ki jo je čakal tako dolgo. Nekdo, ki mu ne bo padel pred noge takoj, ko bo pristopil. Tista, za katero se bo moral potruditi. »Kaj je narobe?« je nato rekel in ji z roko odmaknil pramen temnih las, ki ji je padal na oči.
Gost- Gost
Blair se je z rokama ravno naslonila na ograjo balkona, ko je zaslišala tisti dobro poznani pisk dvigala, da se je le-to ustavilo v tem nadstropju. Upala je, da je ne bo prišel nadlegovati kakšen debil, vendar seveda ona ni imela takšne sreče, saj je prišel Lucas. Zares krasno, sploh zdaj, ko je bila tako zelo na tleh in ji ni bilo prav nič pogodu, da so jo ljudje videli zlomljeno. Še posebaj pa ne avanturisti in tisti, s katerimi se je igrala. Poleg vsega skupaj pa so ji po licu že začele teči slane solze, ki jih ni mogla zadržati. Poskus, da bi jih ustavila po tistem, ko si jih je obrisala, pa je bil že vnaprej obsojen na propad, tako da jo je Lucas sedaj videl popolnoma zlomljeno in ranljivo. Ko bi vsaj lahko ostala v Franciji... "Jebi se pa še ti. Škoda ker te nisem res ubila," mu je vseeno nekako zabrusila nazaj, vendar te besede niso imele želenega učinka, saj je bil njen glas popolnoma zlomljen, tako kot cela njena duša. Pa naj gresta v tri pisane marjetice še Serena in Nate. To, da se ji je Lucas le še bolj približal in se je tako nežno dotaknil, ji pa sploh ni bilo všeč. "Mar ne dojameš, d hočem mir? In ne reci, da ne veš, kaj je narobe. Cela zabava je samo o em in gotovo je vse že na Gossip Girl." Ravno ko je to izgovorila do konca, sta tako Blairin mobitel kot Lucasov mobitel oba zazvonila in Blair a je odprla ter zagledala pričakovano sms sporočilo: S in N se bosta poročila, xoxo Gossip Girl.
Gost- Gost
»Hvala za lepe besede,« je zamrmral in jo zaskrbljeno pogledal. Take je ni bil vajen, v bistvu je nihče ni bil vajen take. Vedno je skrbno zapakirala svoja čustva, da noben ni vedel kaj se dejansko dogaja v njej in v njeni glavi. »Hej, hej. V redu je,« jo je nato ustavil, ko je sledil še en val jeznih besed napol izgubljenih v solzah. Iz žepa srajice je vzel robček iz blaga, ki ga je imel vedno pri sebi in z njim za silo otrl Blair solze pa čeprav ga je odrivala stran. »Samo nehaj, ok? Ne vem kaj je narobe, zato me pusti, da ti pomagam. Ne bom te pustil tukaj same v takšnem stanju,« jo je takoj utišal, ko je zazvonil tudi njegov telefon. Namrščil se je in pogledal novo sporočilo. V trenutku mu je bilo vse jasno. »Oh,« je le spravil iz sebe in pogledal proti Blair. Ni vedel kaj naj reče v takem trenutku, saj je bilo res čudno gledati Blair z objokanim obrazom in razmazanimi ličili. »Dobro, dovolj. Ne boš stala tukaj in se smilila sama sebi, vsaj usedi se,« je nato hitro rekel in že zdrsnil ob ograji navzdol, ter se nekoliko grenko nasmehnil. »Zaročila sta se torej? In iz katerega razloga ti to ni všeč?« je nato spregovoril in ji podal robček še enkrat. »Ali do Natea še vedno kaj čutiš?« ji je nato postavil tisto pravo vprašanje, ki ga je resnično zanimalo in jo v pričakovanju pogledal.
Gost- Gost
"Ni za kaj, sploh pa imaš tako ali tako rad posteljne aktivnosti, ali se zdaj mogoče motim?" je nekoliko nejasno zamrmrala nazaj, saj se ga je trenutno hotela le znebiti. Zakaj so se vsi spravili nanjo ravno, ko se ji je manjkalo samo še to? Kot da res ni imela že dovolj težav in je bila zadnja stvar, ki jo je rabila ta, da je morala od sebe odganjati nekega pohotneža, ki bi jo rad le spravil v posteljo. In ni je brigalo, da je bil seks močan antidepresiv. Preprosto je hotela pozabiti na vse skupaj. Se je pa navsezadnje odločila, da mu bo pustila, da ji obriše solze, saj je robec pravzaprav res potrebovala, edina stvar, ki bi jo lahko motila pri vsem tem je bila ta, da se ji je razmazal ves make-up. Ampak to je sedaj začuda ni skrbelo. "In koga briga za Blair? Tudi tebi ni treba, da te skrbi, veš? Pojdi nazaj na zabavo, položi kako babnico in se zabavaj. Mene pa pusti na miru," je še vedno nekoliko jezno rekla, čeprav se je njena jeza le nekoliko otajala. Na njegov poziv pa se je res usedla na tla poleg njega, pri čemer se je njena roka po naključnem spletu okoliščin dotaknila njegove. Ob tem dotiku se je le zdrznila ter roko umaknila. "Ja, zaročila sta se... Predvsem zato, ker mi nista povedala, poleg tega je pa velik šok, če se ti zaročita bivši in najboljša prijateljica. Ti ne bi bil šokiran?" Vzela je robček iz njegovih rok in si ponovno obrisala solze ter nato počasi in previdno odgovorila na njegovo vprašanje: "Pravzaprav... Ne vem... Mislim skupaj sva bila že od vrtca naprej in vse to, tako da nisva ravno samo prijatelja, oziroma skregana prijatelja, ampak... Ne vem."
Gost- Gost
»So tudi drugi načini zabave. Sicer pa če bi bil točno tak kot ti misliš da sem, bi zdajle že izkoristil nastalo situacijo, tako ti pa brišem solze. Zdaj pa nehaj s sovražnimi govori in se pomiri,« je zaključil temo z malo jeznim tonom. Kako ga je lahko na podlagi parih pogovorov kar presodila? Ne, da se je ravno motila, a vseeno je bilo prekmalu za sklepanje. »Pa me skrbi in ne mislim oditi, dokler ne bom povsem prepričan, da si v redu. Poleg tega pa si danes ti moja zadolžitev in ne bom te pustil same pa če mi mečeš vse kletvice na svetu naravnost v obraz. Sprijazni se,« je odrezal in spregledal njeno jezo, ki pa se je počasi manjšala in mirila. »Ne vem, če bi bil. Nisem v tvoji koži, tvojih čevljih, na tvojem mestu, verjetno nikoli ne bom. A vseeno ne vem kako si našla rešitev v tem, da zbežiš pred realnostjo in stran od drugih? Ne bi bilo bolje, da bi se dokončno soočila z njima in jima povedala vse kar si misliš? Če ste tako dobri prijatelji te bosta poslušala in razumela,« je predlagal in pogled obračal stran od nje, nekam predse. Sklenil je roke pred sabo na kolenih in jo ob njenem odgovoru pogledal. »Torej, še vedno čutiš nekaj do njega,« je sam po sebi sklepal in naglas povedal svoje ugotovitve. Kaj drugega pa je lahko pričakoval? Res sta bila skupaj celo večnost in čeprav je šel Nate naprej, je bila Blair očitno še vedno ujeta v čas, ko sta bila še skupaj. »Res si trpežna, da vse to skrivaš zase,« je dodal in pogledal nekam v tla, da ne bi opazila grenkobe v njegovih očeh.
Gost- Gost
"Ah daj no Lucas, boš zanikal vse pripovedi punc, s katerimi si že kdaj spal. Pihanje na dušo na zabavi, koktejl ali dva, potem pa strastna noč in zjutraj izgineš. So vse to le laži?" Tokrat pa Blair ni govorila jezno, ampak popolnoma umirjeno. Vedela je vse to o Lucasu, pa tudi sam se je hvalil z vsem tem, tako da tega res ni bilo težko ugotoviti. "Od kdaj tebe skrbi za kogarkoli? Verjetno ne bi niti trenil z očmi, če bi zdajle vstala in skočila čez tole ograjo." Ali pač? Navsezadnje je Lucas zdajle kazal popolnoma nov obraz, o katerem ni še nikoli slišala govoriti nikogar. "Ker je tako lažje. Vsi vedno pričakujejo, da se bomo samo smejali in bili popolni prijatelji, kar je težje storiti, kot pa govoriti o vsem skupaj." Zakaj se je že zaupala ravno njemu? Točno, ker je bil edini tukaj in jo je dejansko hotel poslušati. "Lucas, z Natom nisem ne obsedena, ne nisem zaljubljena vanj. Ampak tudi nisva samo prijatelja. Prezakomplicirano je, da bi ti lahko razložila," je pojasnila ob njegovi ugotovitvi in se hkrati tudi začudila, ker je kmalu odvrnil pogled od njenih oči in se raje zazrl v tla. "Kaj je narobe?" Zakaj je vsemogočni Lucas pogledal stran? Se mu je gnusila, ker je bilo v njenem življenju vse preveč drame in podobnih traparij? Kljub temu, da se je nekako premislila, da bi imela kaj z njim, ji do tega vseeno ni bilo.
Gost- Gost
»Ne, ne mislim ničesar zanikati. Vendar tista plat zgodbe ni tako temna kot ti očitno misliš. Postopek kot si ga opisala je resda tak, ampak nikoli ne se ne konča po samo enem srečanju,« se je zagovarjal, ker je bilo ta čisto res. Vedno je dekle poklical in se zmenil za ponovno srečanje, nikoli ni kar preprosto odšel. Presenetila pa ga je njena nenadna umirjenost. »Mogoče bi pa skočil za tabo?« jo je nato kljubovalno pogledal in hitro premislil. »Ali pa te vsaj poskušal ujeti. Verjemi, nočem te imeti na vesti,« se je komaj opazno nasmehnil. »Verjamem. Ljudje velikokrat pričakujejo od tebe da boš vedno isti. Vedno nasmejan, vedno zabavljač, vedno v eni in isti družbi. Včasih pa ti vse skupaj ne odgovarja in želiš stran od prav teh stvari, ki jih predstavljaš en dan. Potem pa je vse narobe, ko se ne smejiš, ne piješ ali se ne zadevaš nekje v kotu,« se je namrščil in ji pritrdil. »Ne pravim, da si obsedena,« je zmajal z glavo. Tega res ni rekel. »Toda ne moreš reči, da do njega ničesar ne čutiš. Predolgo sta bila skupaj, da bi se lahko tvoja čustva kar naenkrat tako močno ohladila,« je obrazložil, ter se nato nasmehnil. »Narobe? Nič,« je skomignil z rameni. Ni se mu ljubilo razlagati vsega kar mu je ležalo na duši in stvari le še zakomplicirati. Zaenkrat je bilo dovolj, da se že pet minut ni drla nanj.
Gost- Gost
Ob njegovi obrambi se je Blair le nasmehnila. Je bil pa res gentelmen, da je svoje trofeje po avanturi poklical ali karkoli je že naredil. "Torej hodiš s kakimi desetii puncami naenkrat ali kaj? In katera številka ozirnoma wannabe številka sem zdajle jaz, da se tako trudiš okoli mene? Lahko bi si našel lažjo tarčo, veš? In ko se začneš vpletati v eno izmed največjih ljubljenk Gossip Girl, se zapleteš v veliko več kot le avanturo. Zagotovo si prebral, da ji ni ušlo vse, kar se je zgodilo med nama v bazenu. Čudim se le, da še ni nikjer objavila tvoje trapaste izjave, da sva zaljubljena ali karkoli si že rekel. Če pa se kje znajde ime Bibi obljubim, da ti zavijem vrat." Njen glas ponovno ni bil jezen, ampak popolnoma umirjen in nekako so ji tudi nehale teči solze. Samo sedela je naslonjna na ograjo, raven nje pa je sedel eden izmed največjih ženskarjev - Lucas in se dejansko normalno pogovarjal z njo. "Poglej, poglej, Lucas dejansko nekaj ve o slabostih elite. Vendar pa boš šele zdaj spoznal, kakšno je pravo življenje. Ko se tvoje ime preplete z mojim življenjem, je dokončno konec miru. Še pri vsakem je bilo tako, veš? Rajši se umakni, dokler imaš še čas." Se ji je bledlo ali je res postajala čustvena in je hotela Lucasa dobesedno zaščititi? Gotovo se ji je bledlo. Ali pa je preveč popila. Vendar, saj je bil samo en kozarec šampanjca. "Se pravi, če je z mano kaj narobe, potem moram to takoj povedati, če pa je kaj narobe s tabo, boš ti lepo zamolčal vse skupaj? Izpljuni že enkrat Luc..."
Gost- Gost
»Ne hodim z nobeno,« je malo jezno zamrmral, ko je še vedno vztrajala pri svojem. »Zakaj misliš, da te skušam osvojiti?« se je prvič tistega večera iskreno zasmejal. Resda je imela prav, a vseeno je njena samozavest očitno zlezla v višave in mogoče mu je bilo prav to na njej všeč. »Da, sem prebral, da sem domnevno tvoja nova žrtev oziroma nekaj takega. Nisem vedel, da te ima za črno vdovo,« je prikimal in se nasmehnil. »In potem hitro Chuck ali kaj?« jo je nato pogledal. Na GG spletni strani je pisalo marsikaj, nekaj stvari je bilo povsem zgrešenih, a kar krepka večina je držala kot pribita. Vsaj kar se je njega tičalo. »Ah, Bibi, daj, daj. Ne morem reči, da sem počaščen, ker sem po novem Lulu,« se ji je zarežal nazaj. Če ne drugega je bil vsaj on nekoliko boljše volje. »Morda vem več o tem kot si sploh lahko predstavljaš. Saj sem rekel, da si me prehitro presodila. Stavil bi glavo, da prej nisi nikoli mislila, da se znam pogovarjati še o čem drugem kot zapeljevanju in seksu. Imam prav?« je odvrnil, ter jo začudeno pogledal. »Veš kaj, malo drame v življenju nikoli ne škodi. Brez tebe in S, Upper East Side ne bi bil isti. Le kje bi se kaj dogajalo?« je nato dejal. »Ne mislim, se umakniti. Vsaj ne še zdaj. Sicer pa mi pozornost po vsem ugaja, to bi ti lahko že vedela,« jo je malce zbodel, a ne zlonamerno. »Zakaj bi ti moral povedati? Morda pa je glavna stvar, ki je narobe to, da sem spoznal tebe?« jo je odločno pogledal in ni imel nobenega namena prvi odnehati. Ali je bil trenutek slabosti ali naivnosti, še vedel ni zakaj se je takrat nagnil bližje k njej in jo poljubil na ustnice, njen obraz pa je bil še vedno slankast od solz. Je sploh pričakoval kaj več?
Gost- Gost
"No, karkoli že delaš s svojimi trofejami po tisti prvi noči, ki jo preživiš skupaj z eno izmed njih," je prav tako jezno zamrmrala nazaj, saj je govorjenje o trofejah pravzaprav ni kaj prveč fasciniralo, čeprav jo je ravno ta plat Lucasa malo privlačila. "Ne vem, ker me tudi poskušaš?" je imela odgovor takoj pripravljen, vendar je morala kaj hitro utihniti, ko je navedel vse najnovejše podatke o njej, ki so se znašli na Gossip Girl. "Ja, potem je hitro prišel na vrsto Chuck, ker mi ti kot moja žrtev ne zadostuješ," je nekako le našla rešitev iz te situacije ter mu nato pokazala jezik. Vsaj malce bolj razigrana je lahko bila, pa še ni se ji bilo treba pretvarjati pred njim, ker je bil podoben kot ona. "Zob za zob, oko za oko." To je bil njen lahkoten odgovor na njuna nova vzdevka, ki ji seveda nista bila všeč. Tudi tisti Lulu, ki si ga je izmislila za Lucasa ne. "In ja, od nekdaj sem menila, da se znaš pogovarjati le o tem," je nato še prezirljivo potrdila njegove besede, čeprav je ravno ugotovila, da se je zmotila. In to mu je tudi hotela priznati, ko je začutila njegove ustnice na svojih. Hitro se je umaknila, mu prisolila močno klofuto ter razjarjeno vstala. "In očitno se tudi nisem zmotila." Brez da bi mu namenila karkoli drugega kot le še jezen pogled je hitro odvihrala proti dvigalo, ki se je na njeno srečo primajalo dovolj hitro, da je Lucasu pobegnila ter nato še neopaženo izginila iz zabave.
Gost- Gost
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1