sexy.natie [little.mermaid]
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
sexy.natie [little.mermaid]
sexy.natie
se je ravnokar vpisal.
sexy.natie : Aurora, doug časa se nisva slišala.
sexy.natie : Kako gre kej življenje? Enkrat se morava dobit na kavi, tolk je novega.
Re: sexy.natie [little.mermaid]
little.mermaid
se je ravnokar vpisal.
little.mermaid : Ooo, caw Nate Zares je minilo že dolgo časa, predolgo
little.mermaid : Življenje? Recimo, da gre zaenkrat super. In kako gre tebi? little.mermaid : Najbolje, da čimprej. Da spet malo poklepetamo
Gost- Gost
sexy.natie : Ne moreš verjeti kako odlično mi gre. Po vsem tistem s tastarimi in to se končno počutim super.
sexy.natie : In ne nisem zadet, če na to misliš ravnokar, samo dobre volje sem.
sexy.natie : Sploh je tolko novega, da se še sam ne zavedam vsega.
sexy.natie : In ne nisem zadet, če na to misliš ravnokar, samo dobre volje sem.
sexy.natie : Sploh je tolko novega, da se še sam ne zavedam vsega.
little.mermaid : No, to me pa zares veseli, da se je počasi vse uredilo
little.mermaid : Za kakšno me pa imaš? Mislim, kako slabo mnenje imaš o meni Od kdaj pa to, a?
little.mermaid : No, če pa to praviš, se moramo pa obvezno dobiti.
little.mermaid : Da slišim še kaj novičk od vas, "elite"
little.mermaid : Za kakšno me pa imaš? Mislim, kako slabo mnenje imaš o meni Od kdaj pa to, a?
little.mermaid : No, če pa to praviš, se moramo pa obvezno dobiti.
little.mermaid : Da slišim še kaj novičk od vas, "elite"
Gost- Gost
sexy.natie : Sem zato zdaj tolko bolj napolnjen z energijo.
sexy.natie : Sam fak ej, govorim kot bi biu res zadet.
sexy.natie : Sej ko boš mela čas se lahko dobiva na kaki kavi, mojo številko maš.
sexy.natie : Ti tud nisi ravno tok različna do nas, mar ne? Sicer pa, kaj novega pri tebi?
sexy.natie : Sam fak ej, govorim kot bi biu res zadet.
sexy.natie : Sej ko boš mela čas se lahko dobiva na kaki kavi, mojo številko maš.
sexy.natie : Ti tud nisi ravno tok različna do nas, mar ne? Sicer pa, kaj novega pri tebi?
little.mermaid : Glede na to kakšne kvasiš, bi se res lahko zamislili o tem, ja
little.mermaid : Pa saj veš, jaz za prijatelje vedno najdem čas Ti bom sporočila po tem, enkrat v kratkem
little.mermaid : No, kaj pa vem. Mogoče se res ne razlikujem od vas tako zelo.
little.mermaid : Mah pri meni je vse po starem. Sicer sem se končno znebila tistega Liama, za katerga si ti pravil, da je en navaden čudak.
little.mermaid : No, na koncu sem ugotovila, da si imel prav, čeprav ti sploh nisem tega na začetku verjela.
little.mermaid : Pa saj veš, jaz za prijatelje vedno najdem čas Ti bom sporočila po tem, enkrat v kratkem
little.mermaid : No, kaj pa vem. Mogoče se res ne razlikujem od vas tako zelo.
little.mermaid : Mah pri meni je vse po starem. Sicer sem se končno znebila tistega Liama, za katerga si ti pravil, da je en navaden čudak.
little.mermaid : No, na koncu sem ugotovila, da si imel prav, čeprav ti sploh nisem tega na začetku verjela.
Gost- Gost
sexy.natie
Serena ljubim te.
sexy.natie : Ne, ne... stoprocentno nisem zadet. Imam prepoved kajenja trave.
sexy.natie : Ti kar sporoči, upam da bo to čimprej. Res se dolgo časa nisva videla, veš.
sexy.natie : Jao bože. Sam teb je rablo dosti časa, ane? Hvala bogu, da si le dojela. Take čudake kot je on js še predobro poznam dragica.
little.mermaid
little.mermaid : No, ti že veš V tem hipu sem predaleč, da bi šla to preverjat
little.mermaid : No, potem bom pa že do konca tega tedna V živo je čisto drugače poklepetat kot pa takole.
little.mermaid : Ej, še vedno bolje pozno kot nikoli Dragec, drugič mi pa to prej povej, preden se totalno zatreskam v nekoga
little.mermaid : In, ko smo že pri tem, slišim da imaš novo ljubezen?
Gost- Gost
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1