Upper East Side
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obvestila

Go down

Obvestila Empty Obvestila

Objavlja  Serena Ned Avg 17, 2008 1:03 pm

Razna obvestila. Administracija bo poskrbela, da vam ne bo nikoli dolgčas in boste vedno radi napisali kaj novega in se imeli enostavno super. Polno raznih zabav, eventov in dogajanj.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država : Obvestila Flag_usa
Točke :
Obvestila Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Obvestila Right_bar_bleue

Registration date : 08/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Obvestila Empty Re: Obvestila

Objavlja  Serena Sre Sep 03, 2008 11:30 pm

Neopisani člani, neaktivni itd., so izbrisani. Dala sem jim še več časa, kot bi bilo treba. Forum je od tega trenutka spet odprt, vse člane VIP bi prosila, če objavljajo oglas do našega foruma. Če drug forum zahteva objavo, potem mi pošljite po ZS še oglas tistega foruma, da ga lahko objavim na našem. Tokrat bom zelo stroga, zahtevala bom, da ste res redni... razumem da se vam kdaj ne da (v taki krizi sem tudi jaz kdaj), ampak sploh VIP člani, boste pod nadzorom. Obljubili ste, da ste vredni VIP ranka in njegovih ugodnosti. Potrudila se bom, da bo za vas še bolj zanimivo.
Če opazite kakšne nepravilnosti na forumu, mi sporočite. Noben forum ni popoln, niti noben administrator. Zgodi se, da človek pozabi. Upoštevajte pravila, nisem zafrknjena, vendar če nekaj naredim, želim da tisti, ki to uporabljajo, nekako cenijo. Verjamem, da bi na mojem mestu storili enako. Vsem novim kot tudi starom članom (še enkrat), ena velika dobrodošlica z moje strani.
Preden končam s tem obvestilom, rada bi še povedala, da naj se na forum prijavijo tisti, ki so sigurni, da bo jo vsaj enkrat na dan prišli pogledat kaj se dogaja in vsaj dvakrat na teden odpisovali. Vem da je šola in prav za to nočem imeti članov, ki bodo prvi teden aktivni, potem pa adijo, briga me za forum, še povem ne, da me zbrišejo in tako še vedno zasedam mesto nekega lika. Če vas tri tedne ne bo doseglivih, se lahko poslovite od uporabniškega računa. Tokrat je forum prvič in zadnjič odprt, če ne bo zalaufal, potem nima smisla se več trudit. Imam izkušnje s tem trudom in te napake ne mislim več ponoviti. No pa da res končam, iskreno dobrodošli vsi skupaj! welcome

P.S.: Vsi, ampak res vsi, si po prijavi najprej odprite obrazce v komunikacijskem centru in s.t.a.n.o.v.a.n.j.e! Enako velja za nove člane, kateri tega v večini niso naredili.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Obvestila Empty Re: Obvestila

Objavlja  Serena Pet Nov 07, 2008 10:38 pm

Heluu!

Imam pomembno obvestilo, ki pa lahko sproži precej neodobravanja. Ampak pač tako sem se odločila zato, ker pač hočem možnost sodelovanja ponuditi najboljšim. Torej za kaj se zdaj tukaj gre?
Likov za nov UES NE BOMO shranjevali, rezervirali kakorkoli že. Ne glede na to če ste tukaj VIP, aktivni skos... ni izgovora, mi ne bomo rezervirali like. Zakaj zdaj to? Posledica je bila največja ker smo pred prejšno prenovo rezervirali like in so nekateri obljubljali večno sodelovanje do groba tega foruma... pa jih zdajle ni nikjer že po več mesecev. Vem da ste nekateri zvesti, ampak kdo bi vedel, če boste še naprej? Marsikaj lahko pride vmes pa nimamo pojma o tem. Vendar pa vseeno pišem to obvestilo, da si boste čimprej spisali opise in ko damo link gor, da samo postate in BAM, lik je vaš. Ni velikega problema ane? Pač potrebno se bo potrudit. Se opravičujem za nevšečnosti ampak gre za dobro foruma.

Naj vas še opozorim da gre forum zdaj do skrajnosti. Do tam kjer Nate prevara Blair s Sereno in preden ona 'ubije' tistega prijatelja in preden gre iz NY za eno leto. Če opis ne bo tak kot je treba, ga bom zavrnila. Prvi popoln opis bo tisti ki si bo prislužil lik. Tokrat bomo zaostrili kriterije glede opisov, samo tako bomo pač imeli pridne člane. To je zadnja zgodovina GGja ki prihaja... GG se sprašuje... boste z nami, ali boste pustil, da gre vse skupaj v nič? Tokrat je RES VSE, čisto VSE na vas! Srčno upam da bodo vse vaše obljube tokrat držale.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :