Vprašanja
5 posters
Stran 1 od 1
Vprašanja
No, čeprav s soadminko upava, da je več ali manj vse jasno se zavedava, da je ta tema nujna. Torej, za vsa vaša vprašanja, nejasnosti glede foruma. Kar mirno vprašajte, mi se bomo pa potrudili in tudi mirno odgovorili na vsa možna vprašanja. Prosim pa le, da se ne ponavljate. Preberite prejšnja vprašanja v slučaju, da je bil odgovor že napisan. Hvala za pozornost.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Vprašanja
Kateri mesec pa je na forumu?
Fleur- vip
-
Število prispevkov : 160
Kraj : New York
Status : Avanturistka
Država :
Točke :
Registration date : 12/07/2008
V oglasu je napisan september, se bo še use napisal glede meseca v homepage sporočilo. Drugače pa je september.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
So, nism lih 100&% pa rajš uprašam. ^^
Liki vedo za GG, ane?
Liki vedo za GG, ane?
Ozzie- vip
-
Število prispevkov : 281
Status : Zaljubljena
Država :
Točke :
Registration date : 13/06/2008
Ja vedo za GG, seveda... ampak ne pa kdo je v resnici afkors
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Moi ima eno vprašanje.
Pač ko se tam v chatu govori o novem forumu in vse, me zanima, kaj se bo zgodilo s sedanjimi liki? Pa temi zgodbami, ki jih trenutno mamo? Bomo lahko tm normalno naprej nadaljeval?
^^
Pač ko se tam v chatu govori o novem forumu in vse, me zanima, kaj se bo zgodilo s sedanjimi liki? Pa temi zgodbami, ki jih trenutno mamo? Bomo lahko tm normalno naprej nadaljeval?
^^
Jean Pierre- popularen
-
Število prispevkov : 78
Kraj : Upper East Side, NYC
Status : samski
Država :
Točke :
Registration date : 30/10/2008
V bistvu se bomo na novemu forumu vrnili malo nazaj v čas, toda to naj bi dejansko vplivalo le originalne like kot smo jaz, Serena, Chuck, Blair in ostali, na vas pa to ne bi smelo imeti velikega vpliva.
Bo pa možna menjava lika, saj bomo na novemu UESu uvedli nove like, lahko pa boste tudi obdržali sedanje in nadaljevali njihove zgodbe.
Bo pa možna menjava lika, saj bomo na novemu UESu uvedli nove like, lahko pa boste tudi obdržali sedanje in nadaljevali njihove zgodbe.
Stran 1 od 1