Olimpijski bazen
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Olimpijski bazen
Najlepši bazen v celotnem mestu je seveda last šole, nahaja se pa v pritličju, tik ob kabini profesorja športne vzgoje in trenerja plavanja. Občasno si učenci tukaj, zvečer, privoščijo ogromen žur, kjer se nahaja prav vsak, ki nekaj velja.
Nazadnje urejal/a Nathaniel Ned Jun 15, 2008 9:51 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Olimpijski bazen
Blair se preprosto ni več dalo poslušati zateženih profesorjev, ki so ji morili z najbolj nepomembnimi stvarmi že na začetku leta, poleg vsega pa je morala pri predavanjih gledat še popolno Sereno, ki se je na vsak način hotela pobotati z njo, kar je šlo Blair le še bolj na živce. Tako se je odločila, da bo prešpricala uro dramatike in lepo odšla v bazen na malo sprostitve, ki jo je še kako potrebovala. Kopijo ključa je imela še od lani, ko so tu priredili tisti veliki odmevni žur in tako sploh ni bilo problemov, da bi prišla noter v času, ko nihče razen tistih, ki imajo za to dovoljenje (torej so v plavalni ekipi). Blair je odklenila vhod k bazenu, hitro smuknila v svoje črne bikinke, ki so bile še vedno njej pri roki v njeni omarici ter nekje izbrskala brisačo (torej tam, kjer so bile vedno shranjene). Takoj zatem je odšla k bazenu, kjer je odvrgla brisačo kar na njegov rob ter nato v elegantnem skoku skočila vanj. Voda je takoj zaobjela njeno telo in mišice so se ji začele sproščati, zato se je v momentu počutila boljše. Hitro je pripravala na površje, šele takrat pa je opazila, da ni več sama.
[Lucas? ]
[Lucas? ]
Gost- Gost
[here ]
Lucas je bil znan po tem, da je bil udeležen praktično vsake obšolske dejavnosti na šoli, vsaj kar se je tičalo športnih aktivnosti. Plavalna ekipa, nogometna, košarkarska, atletska. Član vseh je že bil. Ko je dosegel željen rezultat, zmago torej, se je izpisal. Trenutno je vztrajal na plavanju in tako je sredi dopoldneva njegov ključ zaškrtal v ključvanici vrat, ki so vodila k šolskemu olimpijskemu bazenu. Toda ključa ni mogel obrniti, saj so bila vrata že odklenjena. Začudeno je pospravil ključ nazaj v torbo, črno brisačo pa si je zavihtel prek golega ramena. Odprl je vrata in ravno mu je še uspelo ujeti eleganten skok v vodo, le izvajalke ni mogel dobro razločiti. Odložil je športno torbo in brisačo v kot stene in stopil proti robu bazena in počepnil. »Blair?« je bil presenečen, ko je temnolaska priplavala na površje. »Ne bi mogla biti pri pouku?« se je nato nasmehnil in odšel proti skakalnici. Vedno je rad prišel k bazenu, ko tu ni bilo nikogar in si imel ogromno prostora za vajo. Toda tudi družbe privlačne kraljice vse manhattanska smetane se ni branil. Skočil je v vodo, v lepem loku, na glavo in zaplaval pod vodo do Blair, ter tik poleg nje ugledal površje. »Sicer pa pride dobra družba vedno prav.«
Lucas je bil znan po tem, da je bil udeležen praktično vsake obšolske dejavnosti na šoli, vsaj kar se je tičalo športnih aktivnosti. Plavalna ekipa, nogometna, košarkarska, atletska. Član vseh je že bil. Ko je dosegel željen rezultat, zmago torej, se je izpisal. Trenutno je vztrajal na plavanju in tako je sredi dopoldneva njegov ključ zaškrtal v ključvanici vrat, ki so vodila k šolskemu olimpijskemu bazenu. Toda ključa ni mogel obrniti, saj so bila vrata že odklenjena. Začudeno je pospravil ključ nazaj v torbo, črno brisačo pa si je zavihtel prek golega ramena. Odprl je vrata in ravno mu je še uspelo ujeti eleganten skok v vodo, le izvajalke ni mogel dobro razločiti. Odložil je športno torbo in brisačo v kot stene in stopil proti robu bazena in počepnil. »Blair?« je bil presenečen, ko je temnolaska priplavala na površje. »Ne bi mogla biti pri pouku?« se je nato nasmehnil in odšel proti skakalnici. Vedno je rad prišel k bazenu, ko tu ni bilo nikogar in si imel ogromno prostora za vajo. Toda tudi družbe privlačne kraljice vse manhattanska smetane se ni branil. Skočil je v vodo, v lepem loku, na glavo in zaplaval pod vodo do Blair, ter tik poleg nje ugledal površje. »Sicer pa pride dobra družba vedno prav.«
Gost- Gost
Blair je takoj prepoznala osebo, ki je vstopila v prostor. Kdo ga pa ne bi prepoznal, ko je bil vedno povsod? Pa še izgledal je dobro. Blair se je prav zaradi tega čudila, da ga Gossip Girl ni omenjala ravno pogosto in da se nasploh ni več družila z njim. Ampak bila si je odločena priskrbeti novo družbo sedaj, ko ji njena najboljša prijateljica ni zaupala, Chuck je bil še vedno isti prasec, Nate pa je bil pač s Sereno in navsezadnje ji tudi on ni povedal, kaj se gresta. Ravno zaradi tega Blair ni poslala Lucasa v tri pisane marjetice, tako kot je storila ponavadi z vsemi, ki iso bili člani njene stalne družbe, ampak se mu je dejansko nasmehnila. "Jebeš šolo," mu je takoj odvrnila in spremljala njegovo sprehajanje proti skakalnici, vmes pa je seveda morala dodati še: "Poleg tega pa je tam gospodična popolna Serena, ki se hoče nekaj pobotati z mano ali kaj, trenutno pa mi ni do tega, da bi poslušala njeno opravičevanje in poskuse normalnega in umirjenega pogovora. Sploh pa kot vidim nisem edina, ki špricam. Ali si se to leto odločil za plavanje in se ti vse skupaj opraviči zaradi domnevnega treninga?" Med njegovim skokom in plavanjem do nje se je Blair ponovno potopila ter naredila nekaj zamahov pod vodo, nato pa se je le ustavila ob steni bazena, čeprav ni točno vedela, zakaj je že odplavala tja, če je pa hotela plavati. Aja točno - družba. "Ne bi se mogla bolj strinjati," je pritrdila, nato pa se je ponovno spomnila lanskoletnega dogodka. "Si bil lani na tisti zabavi tukaj, kajne? Ko so nas potem zasliševali, kako smo prišli noter, ker je en bebec se udaril v glavo in smo morali poklicati rešilca?"
Gost- Gost
»Aha, za to se torej gre,« se je nasmehnil. Kadar se je nekdo iz elitne smetane sprl, so takoj vedeli vsi. Za to je poskrbela Opravljivka. Toda on ni nikoli dal kaj dosti na trače, čeprav se je sem ter tja pojavljal v njih. Sicer pa je vedno poskrbel, da ga niso videli na vsaki zabavi, kako v kakšnem kotu izpolnjuje želje ženskam, ki se mu niso mogle upreti. »Zaradi česa sta se sprli? Sta pomotoma kupili natanko iste Blahnikove čevlje in jih obuli za isto priložnost?« je rekel z malo sarkazma in predstavil tipično klišejsko predstavo o Blair in Sereni. Toda zgodba je bila nekoliko drugačna in on jo je poznal le po delčkih, a že to je bilo dovolj, da je vedel, da mora biti jabolko spora Nate Archibald. »Naj uganem, Nate?« je nato povedal svoje misli še naglas. Vsem je bila dobro znana zgodba, da je Nate prevaral Blair s Sereno in tako naprej, a to je bila preteklost. Kot je vedel, naj bi se že pobotali, toda v družbi Queen B nisi nikoli vedel zagotovo. »Točno tako. Sicer pa imamo trening. Čez dve uri,« ji je odgovoril, ko je priplaval do nje. Moral je priznati, da je v kopalkaj izgledala še bolje kot sicer, a on ni bil pripravljen na vso dramo, ki bi sledila, če bi poskusil kaj več od pogovora. »Ja, bil sem,« je prikimal z muzajočim se nasmeškom in se spomnil lanske zabave. Toda nenazadnje je bil na vseh zabavah, slednja pa je ostala vsem v spominu. »Ne ravno v središču zabave, bolj tod okoli,« je nato dodal in jo pomenljivo pogledal. Vsi so vedeli kako je on preživljal zabave. Lahko bi rekli, da je vedno iskal skrite prostore.
Gost- Gost
Takoj, ko ji je Lucas postavil po njenem mnenju popolnoma trapasto vprašanje glede vzroka njenega spora s Sereno, se Blair ni mogla zadržati, da ne bi jezno poslala 'nekaj' kapljic vode v njegovi smeri in ga s tem močno poškropila, čeprav vse skupaj ni imelo smisla, ker je bil že tako ali tako popolnoma moker. "Misliš, da bi se skregala z najboljšo prijateljico zaradi tega, ker bi si iste Blahnikove čevlje oblekli za isto trapasto zabavo?!" Te besede so seveda skupaj z jeznimi pogledi spremljale vso dogajanje. "Ne vem, kaj si vsi skupaj mislite o meni, ampak ena stvar je sigurna: če še kdaj slišim takšno neumnost, ti takoj zdajle prisežem, da bo tvoje življenje na Upper East Sidu precej težje, ker nisem plehka. Ti je jasno?" Vedela je, da je pravkar naredila dramo praktično iz muhe, ampak šlo ji je na živce, če so jo imeli za plehko. Še posebaj pa če jo je imel za plehko nekdo, ki je sploh ni poznal. Vedela je, da vse skupaj čisto z lahkoto lahko pride naravnost na najbolj bran blog na UES-ju, vendar je to ni motilo, saj je bila odločena braniti svojo čast. Ko pa je končno vsaj malo zadihala in se torej tudi pomirila, je odgovorila na vprašanje, ki je sledilo odkriti provokaciji in je pravzaprav razkrivalo skoraj celo resnico. "Ja pravzaprav je kriv Nate. Samo ne tako kot prvič, ampak Serena mi ni povedala en mesec, da sta skupaj, za povrhu vsega pa smo bili vsi trije v Parizu ves čas. Pač boli me, da mi ni zaupala, če lahko razumeš." Odprla se je popolnemu neznancu in ni vedela zakaj se je, ampak potrebovala je nekoga, komur se je lahko zaupala in po nekem čudnem naklučju je to povedala Lucasu. "Kakšen kot ali si bil kar v trenerjevem kabinetu? Mislim vsaj take stvari se govorijo o tebi..." je Blair kar direktno povedala, kaj je slišala o njem in zabavah, nakar se je odločila, da bi se mogoče usedla na rob bazena, kar je skoraj v trenutku tudi storila, s tem pa je le še bolj pokazala svoje mokro telo.
Gost- Gost
Odmaknil se je nekoliko stran, ko je vanj priletela voda. Več kot očitno je bilo, da temnolaski ni niti malo po godu njegovo provociranje, a kot da bi ga to ustavilo. »Mislim, da sta se skregali že zaradi veliko bolj neumnih malenkosti kot je Manolo Blahnik in od kdaj Blair Waldorf imenuje katerokoli zabavo, trapasta zabava? Niso v tvojem pogovornem jeziku bolj besde kot npr. pod nivojem, povprečna in tako naprej? Ali si zdaj zamenjala elegantnost za vulgarnost?« jo je pogledal in se prislonil na rob bazena, ter pogledal proti Blair. Marsikdo si ne bi upal razjeziti Blair Waldorf, toda on ni bil marsikdo in če mu bo prepir z njo prinesel kakšno dodatno točko pri njenih tekmicah, ki jih niti ni bilo malo. Kaj zato. »Nisem rekel, da si plehka. Pravzaprav o tebi menim, da imaš zelo izbran okus. Audrey Hepburn, kajne?« jo je vprašal malo bolj spravljivo. Njegov namen ni bil spraviti jo ob živce. Le malo podžgati to tiste zlate meje med ljubeznijo in sovraštvom. Je bilo možno, da si je v tiste trenutku za svoj naslednji cilj postavil prav Blair? Le kdo bi vedel kaj se dogaja v njegovi temnolasi glavi, zapeljiv pogled pa je zagotovo povedal veliko več kot besede. »Recimo, da razumem,« je odvrnil, ko je nehala govoriti. Vsaj cenil je to, da mu je zaupala, pa čeprav je bilo to dejanje posledično tudi precej tvegano. »Sicer pa se boste hitro pobotali. Še vedno ste sem« je nato nekako zaključil s previdnim tonom. Ni si želel še ene doze klorirane vode v obraz. »Trenerjev kabinet. In ja te stvari povsem držijo, so preverjene in zagotovo resnične,« se ji je zarežal. Le zakaj bi skrival svojo naravo? Še zdaleč ni spadal med sanjače in to dejstvo je vedno izpostavljal. Premeril jo je s pogledom, ko je sedla na rob bazena in se nasmehnil. Ni bilo dvoma zakaj spada med najbolj zaželjene.
Gost- Gost
"Skregali sva se zaradi njenega odhoda brez da bi mi povedala in zaradi tega, ker je spala z mojim bivšim fantom, ko sva bila še par. Če slučajno ne bereš Gossip Girl bloga. In se mi dozdeva, da te moj besedni zaklad prav malo briga. In vulgarnost je čisto dobra. Ali je včasih preveč za take kot si ti, da bi mogoče poslušali umazane besede, ki bi ti jih v uho šepetala kaka punca?" Izzivalno ga je pogledala ter se nato z ustnicami približala njegovemu ušesu in mu nekaj skrivnostno zašepetala, pri čemer je dobila svoj zloben pogled, ki ga je ponavadi iz nje izvebil le Chuck. "Zvenelo je, kot da misliš, da sem plehka, kar me razkuri in no ja... iz mene privleče najslabše." Z Zadnjo besedo je seveda mislila to, kar mu je zašepetala v uho, kar zagotovo ni bilo v navadi kraljice Upper East Sida, ki naj bi bila angelska in kdo ve kaj še vse. Seveda pa ni mogla spregledati njegovega zapeljivega pogleda, ki se je ravno takrat ustavil na njen, kar ji je po eni strani laskalo, po drugi strani pa ni vedela, kaj naj naredi. Na koncu pa se je le odločila, da naj 'kurc gleda' vse tiste opravljivce in opravljivke in da se bo prepustila toku dogodkov, pa naj se zgodi karkoli. "Torej drži, da naj bi seksal tudi že na najbolj nemogočih lokacijah, ki nekaterim ljudem še na pamet ne pridejo? Govorice, saj veš..."
Gost- Gost
»Preveč za take kot sem jaz?« se je posmehnil. »Torej boš zatrdila, da veš kakšen sem, čeprav me ne poznaš? Se ti ne zdi, da sem jaz na boljšem? O tvojem življenju razpravljajo na preprosti internetni strani tudi največji outsiderji. Opisujejo te z vsemi možnimi pridevniki od popolne do kurbirske. In zatrjuješ, da veš karkoli o meni. Jao, Blair,« je nato zagovarjal samega sebe in celoten pogovor ga je več kot le zabaval. Namuznil se je ob besedah, ki mu jih je zašepetala na uho. »Verjemi, dvomim, da bi ti lahko šla v take meje vulgarnosti. Slednje ti bom verjel šele, ko te bom videl plesati okoli droga v baru,« je nekoliko hladno odvrnil. »Najslabše? To je bilo najslabše? Daj no Blair, vsi vemo, da znaš biti zelo pasja in tole je bilo daleč od tvojih najslabših trenutkov. Ali najbolj perverznih, « je zmajal z glavo in se namuznil. »Odvisno kaj so zate nemogoče lokacije?« ji je na vprašanje odgovoril z vprašanjem. Ni pa bil tako neumen, da ne bi opazil nenadne spremembe v njenem vedenju in v tistem se je takoj začčel spraševati kaj ji je padlo na glavo, da je v hipu zamenjala oster ton s prijaznim. »Sicer pa, ti boš že vedela,« je dodal, ne da bi ji zares odgovoril.
Gost- Gost
Vse kar je lahko naredila je bilo to, da je zavila z očmi in se mu posmehnila: "Življenje znanih je za to, da se o njem razpravlja. In tisti, ki menijo, da sem kurbirska, so mi nevoščljivi, tisti ki menijo, da sem popolna, pa so realni. Boljše pa je, da si znan, kot pa da si neznana reva, o kateri ne bo nikoli nihče nič vedel razen tega, fa sise dal dol z ne vem kolikimi babami." Zadovoljno se je nasmehnila ob koncu svojega mini govora, tahoj nato pa se je naglas zasmejala. "Pa preverimo, koliko res drži tisto, da sem kurbirska..." je pomenljivo rekla ter nato zdrsnila nazaj v bazen, kjer je bila ob robu ravno polička, na katero je stopila tako, da je bila do vratu v vodi in si počasi odpela zgornji del bikink, da je ta prosto plaval na vodi, Lucasu pa je potegnila njegove kopalke navzdol. "Kaj je mačo, si se ustrašil? In tole bi verjetno bila nemogoča lokacija, glede na to, da so vrata ostala odklenjena in da lahko kdorkoli pride sem noter kadarkoli. Za reve tole ni... Kaj si torej ti Luc?" Podarila mu je zapeljiv nasmešek, ki pa je tokrat služil temu, da mu dokaže, da ima moč in predvsem da ni tako zelo nedolžna, kot se je na prvi pogled lahko zdelo.
Gost- Gost
»Ravno zato pa že vem kaj moram narediti, da postanem znan. Čeprav mislim, da so moje kakovosti znane že po celem Manahattanu. Ampak ti to seveda veš, ker me tako dobro poznaš,« je rekel in v njegovem glasu je bilo zaznati ščepec cinizma. Ravno prav, da jo je spravljal ob živce. Presenečeno jo je pogledal in še sam zdrsnil z roba bazena v vodo. »Blair, kaj za...« je ravno začel, ko je mimo njega odplaval zgornji del njenih črnih bikink. Nasmehnil se je in z glavo prikimal. »Se ti je zmešalo ali kaj? Res si se spustila na nizek nivo,« je zamrmral, ko se mu je približala. Pomaknil se je korak nazaj, a bilo je prepozno. Kaj hitro mu je potegnila kopalke navzdol in z rokama si je pokril svoje premoženje, medtem ko ga je ona gledala naravnost v oči. »Misliš, da boš s tem karkoli dosegla?« je rekel in se ji približal. Ni nameraval umakniti svojega pogleda z njenih oči, čeprav sta bila njuna obraza le še nekaj centimetrov narazen. V trenutku, ko se je sklonil k njej pa je po telovadnici zadonel globok moški glas. »Cooper. Waldorf.« se je zadrl trener in ju osuplo gledal. »Takoj ven. Takoj zdaj. Ne mislita, da to ne bo šlo v zapisnik. Poberita svoje strani in za božjo voljo Cooper kje imaš kopalke? In kaj plava po vodi? Je to... je to?« je gledal zdaj enega, zdaj drugega.
Gost- Gost
"Ena oseba jih zagotovo še ni preizkusila in kolikor vem, ravno ta oseba odloča o popularnosti posameznika v celem New Yorku. In mislim, da sem ta oseba ravno jaz. Ali naj bi se motila glede tega?" Vračala mu je udarce, ki ji jih je pod mizo zadajal on. Zadovoljno pa se je nasmehnila, ko je videla, da ga je s svojim dejanjem presenetila. "Pa ne da sem presenetila Casanovo, ki se nikoli ne da presenetiti. Očitno mi res pripada naziv queen B," se mu je posmehljivo nasmehnila, ta nasmeh pa se je začel počasi mešati z zapeljivim nasmeškom. Ni mogla zanikati, da je bila med njima neke vrste privlačnost, ki pa sta jo zakrivala s sovražnim odnosom. "Očitno ti ta nivo ustreza, glede na to, da ne spreminjaš kaj preveč položaja. In ali te je strah, da je tvoje premoženje manjše od Chuckovega ali Natovega ali da bi o dolžini izvedel cel Upper East Side?" je še morala pripomniti, ko si je svoj zaklad prekril z rokama in ga pravzaprav ni videla. Nato pa je le dosegla želeni učinek, saj se ji je Lucas začel približevati in ravno ko se je sklonil k njej, ju je moral prekiniti tisti nadležni glas. "Pozdravljeni profesor," je nič kaj preveč navdušeno zamrmrala, prsi pa si je v momentu pokrila z rokama. Nekako je le ujela svoje bikinke in si jih hitro oblekla nazaj, nato pa se je nasmehnila Lucasu in splezala iz vode.
Gost- Gost
Ni bilo priložnosti, da bi na njeno posmehovanje odgovoril z enako mero sarkazma, saj je zdaj trener že stal na robu bazena ob njiju. Potegnil je kopalke nazaj gor in pogledal proti trenerju. »Dober dan, trener,« je zamrmral in si nadel opravičujoč nasmešek, ter odplaval za Blair in po stopnicah ven iz bazena. »Pravzaprav gospod, mi jih je Blair slekla. Potem, ko je slekla še zgornji del svojih bikink. Šel sem tu mimo do učilnice angleščine in videl, da so vrata bazena odprta. Stopil sem notri in tukaj našel Waldorfovo. Ne vem kako je prišla notri,« je nato zrecitiral dobro pripravljeno obrambo in se zarežal proti Blair, kateri razlaga zagotovo ni bila prav nič všeč. »In mislim celo, da bi morala imeti zdajle pouk,« je dodal in stopil do svoje brisače, ter si obrisal mokro mišičasto telo, pogledal bo obdržal na Blair, ki se bo zdaj morala izgovoriti, če jo je hotela dobro odnesti. »Seveda sem ji rekel, da ne bi smela biti tukaj, ko me je porinila v vodo in me skušala zapeljati. Saj ste videli, da mi je vzela kopalke,« je nedolžno pripomnil in stopil nazaj k dvojici. Trener ga je sumničavo gledal in se nato odločil, da mu bo verjel. Nenazadnje je bil najboljši v njegovi ekipi in vsi profesorji so ga hvalili, zakaj bi se lagal? »Gospodična Waldorf. Lahko razložite zakaj ste slekli zgornji del bikinija pred gospodičem Cooperjem in mu za povrh vsega še vzeli kopalki? Očitno sem se močno motil o vas,« jo je jezno vprašal.
Gost- Gost
Blair je Lucasa prestrelila s sovražnim pogledom in se je še v istem trenutku začela zavedati, da bo morala tokrat svoj adut pri temu profesorju potegniti na plano kar pred Lucasom. In tip je bil ravno tak kot ona: če ti ustreza, potunkaj drugega v drek, sam se pa izvleči iz njega. In zaradi tega ga je obenem sovražila, je pa tudi pridobil par točk na njeni lestvici priljubljenosti. Komaj je krotila svojo jezo, da ga ni tokrat zares porinila v bazen, kot je opisoval v svoji zgodbici, pri čemer pa je pri njegovi laži našla majhno pomanjkljivost. "Se vam ne zdi zanimivo gospod profesor, da je šel do predavalnice angleščine v samih kopalkah? Navsezadnje ne Vi, ne jaz ne vidiva tod okoli nobenih mokrih oblačil, razen če jih Cooper mogoče, ker ima privide. In moja verzija zgodbe je ta, da me je Cooper povabil sem, ker ima pač dostop do tega prostora, kar ga jaz seveda nimam, zahotelo se mu je namreč, da bi šel z mano na zmenek. Jaz sem v to privolila, nato pa so nama zadeve... No malce ušle iz rok, kolikor ste lahko videli." Takoj ko je končala s svojo verzijo dogodka, se je Lucasu neopazno za profesorja privoščljivo nasmehnila, nato pa je za dobro obeh dodala še: "Samo a ne bi bilo boljše za vse tri, da se na tale dogodek pozabi? Mislim Cooper je le najboljši v ekipi, jaz pa imam neke podatke, ki bi vas utegnili stati službe. Kaj pravite?"
Gost- Gost
Ravno ko je že mislil, da bo tokrat zmagal in bo trener zadovoljen z njegovim pojasnilom, se je temnolaska poleg njega spet oglasila in ni izgledalo, da se bo kaj kmalu predala. Toda za vsemi njunimi sovražnimi pogledim in besnimi besedami, se je skrivalo tudi nekaj drugega. Lucu ne bi bilo odveč, če bi Blair spoznal še malo drugače, na bolj tesen način tako kot mnoge druge poprej. Le da se je tokrat več kot splačalo potruditi, malo tvegati in počakati na pravo priložnost, za katero je verjel, da bo slej ko prej prišla. In takrat se mu ne bo mogla kaj dosti upirati in dobil bo kar hoče. Hotel je že ugovarjati in dodati še nekaj pikantnih podrobnostih, ko je naenkrat opravičila kar oba. Sicer je to naredila na njemu ne ravno ljub način, a bilo je dovolj. »Pravzaprav gospod, ima prav. Blair mi je že nekaj časa všeč in tokrat je bilo prvič, da sva se znašla na istem kraju, istočasno in brez drugih. Saj razumete, da nisem mogel odlašati. Ne morete si predstavljati kako mi je odleglo, ko je privolila in greva v petek zvečer skupaj ven,« je skorajda zažvrgolel in stopil poleg Blair, ter jo objel okoli pasu in se nasmehnil. »Saj nama boste oprostili? Nisva si mogla pomagati,« je rekel z narejenim obžalovanjem, Blair pa dal vedeti, da igre še zdaleč ni konec in da je morda dobila eno bitko, vojna bo njegova. »Poleg tega pa Bibi, to je njeno ljubkovalno ime, ne zna ravno skrivati svojih čustev in tako jo je malo zaneslo. Zato je ostala brez bikinija in jaz brez kopalk. Toda kdo bi se lahko uprl dekletu kot je ona, kajne?« je zavzdihnil in pogledal trenerja, ki je nekoliko namrgodeno vendarle prikimal. »Naj se to ne ponovi. In gospodična Waldorf, ne pokvarite mi Cooperja. Ob naslednjem takem striptizu ne bom prizanesljiv, zdaj pa takoj oba k pouku,« je rekel in ju še enkrat premeril s pogledom, nato pa se prizanesljivo nasmehnil. »Mladina,« je le še zamrmral in se napotil proti vhodnim vratom, Lucas pa je v istem izpustil Blair iz svojega objema, se zresnil in brez besed stopil k svoji torbi.
Gost- Gost
Blair je bila všeč njena zlobna izvedba povračila, ki naj bi zadostovalo, da bi Lucas končno lahko utihnil oziroma nehal biti pameten ter namišljeno vsemogočen, saj se s kraljico pač ni mogel kosati prav nihče. Pa naj ima še tako lepo telo ali naj bo še tako pameten. Toda Lucasove naslednje besede so povzročile, da je Blair popolnoma obnemela in Lucasa le presenečeno gledala. Od vseh možnih variant kako naj bi Lucas odgovoril, ki si jih je zamislila v mislih, si potrdila njene zgodbe zagotovo ni predstavljala. Pa kaj je ta tip prizadet ali kaj?! Samo ima pa stil... je razmišljala Blair, nato pa se je nekako prisiljeno nasmehnila trenerju in se komaj zadržala, da ni Lucasa brcnila naravnost v jajca, ko je omenil zmenek v petek zvečer in jo je nato za povrhu vsega še objel. Kaj hudiča si pa misli, da je?! Še predobro je vedela, kaj si je mislil, da je: vsemogočni Lucas, ki mu je vse dovoljeno in ki lahko spi z vsakim dekletom, če samo pomigne s prstom. Vendar ona vendar ni mogla biti lahek ulov. preprosto ni SMELA biti. Že tako ali tako je bilo dovolj drame v njenem življenju. Ko pa je zaslišala, kako jo je Lucas poimenoval, si je prislužil močno brco v nogo, ki jo je opravičila z besedami: "Lulu, dovolj si že povedal o najinem zasebnem življenju. Trenerja pa res ne zanima vse to, kajne gospod trener? In obljubim, da ga ne bom pokvarila." Počakala je, da se je trener končno spokal ven, nato pa je mislila takoj odriniti Lucasa stran od sebe, vendar jo le le-ta tačas že spustil, zato ga je le počila po glavi in jezno zasikala: "Kaj hudiča si pa misliš da si?!"
Gost- Gost
Njena reakcija je bila natanko takšna kot je pričakoval. Pravzaprav je mislil, da bo še huje. Toda udarec po glavi je lahko še milostno sprejel. Krivda je bila od obeh in zdaj sta ta križ nesla oba skupaj. In od kje je dobila ven Lulu? »Lepo te prosim, Blair. Končalo se je dobro za oba. Upaj samo, da ne bo povedal vsem profesorjem, da naj bi bila par. Če bo tako, bo hitro vedela cela šola in moj sloves bo šel po gobe. Da, seveda ne omenjamo tvojega. Tako, da pozabiva vse skupaj, prav?« je rekel s spravljivim tonom. Ni se mu dalo več prepirati z njo. Bila je navajena, da je bilo vse po njeno in on prav tako. Že kompromis bosta komaj sprejela, da bi se eden od njiju vdal pa je bilo enostavno preveč. Zavihtel je svojo športno torbo na rame, na drugi pa je počivala črna brisača. »Sicer pa, brez bikinija izgledaš še bolje,« se je nato namuznil in se ritensko pomikal proti izhodnim vratom skozi katera je malo prej odšel trener, pogled pa je obstal na Blair. Da, zagotovo se je splačalo in še naprej po poskušal. V mislih je že imel zastavljen nov cilj, ki ga enostavno mora izpolniti in uresničiti. V tistem trenutku so vse bivše lutke kar nekako zbledele. Sicer pa koga bi sploh lahko primerjal s Queen B? »Se vidiva,« se je obrnil in odrinil vrata telovadnice, Blair pa pustil za sabo. Potrebno je bilo naresti le še strategijo. Če je Chucku uspelo, zakaj ne bi tudi njemu?
Gost- Gost
Bella se je zelo rada udeleževala obšolskih dejavnosti in še posebej je imela rada športne dejavnosti. Tako se je udeležila tudi plavanja in zelo rada je trenirala takoj po pouku, saj je bilo takrat veliko učence zaposlenih s čim drugim, kot pa s tem, da bi trenirali plavanje. Tako je iz torbe izkopala ključ in vstopila v bazen. Odšla je v kabine, kjer se je preoblekla in snela slušna aparata. Vse skupaj je dala na kup ter odšla do roba bazena in skočila vanj. Nekaj časa je tako trenirala plavanje, potem pa odšla iz vode, se obrisala in si posušila lase. Za tem se je še preoblekla nazaj v obleke in odšla na hodnike. Med poukom je imela namreč uro in pol prostega časa, ki pa je že počasi mineval in tako se je odšla pripraviti za naslednjo uro.
Gost- Gost
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1