Chat n. 4
+7
Leyla Charlotte
Joanna
Shana
Eric
Rubi
Ozzie
Serena
11 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 11 od 17
Stran 11 od 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Chat n. 4
Natee... ^^ kk lepo da si back in forum bo očitno spet zaživel..
am to rebelde? ^^ no jz niam nč proti njimi pravzaprav se stem sploh ne ukvarjam, ne poslušam popa ^^
GG S2E1 je pa fuul dobr zj grem 2 dol vlečt
ja... zj se razočarala 2 deu bomo lah gledal komi u nedelo..
am to rebelde? ^^ no jz niam nč proti njimi pravzaprav se stem sploh ne ukvarjam, ne poslušam popa ^^
GG S2E1 je pa fuul dobr zj grem 2 dol vlečt
ja... zj se razočarala 2 deu bomo lah gledal komi u nedelo..
Nazadnje urejal/a Rubi Sre Sep 03, 2008 4:36 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
hejj spammerji kako ste kaj?
omg lih pogledala prvi deou 2. sezone!!!! fakk fuuullllll je dobra... najboljše mi je blo uno 'damn' that mother chucker' jst sm se začela cepat...
hej Archibald!! lepo, da si pršu med nas spammerje nazaj
omg lih pogledala prvi deou 2. sezone!!!! fakk fuuullllll je dobra... najboljše mi je blo uno 'damn' that mother chucker' jst sm se začela cepat...
hej Archibald!! lepo, da si pršu med nas spammerje nazaj
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
No, jaz sem tudi vesel, da sem back.
In popolnoma sem razočaran nad začetkom te sezone, tako GG kot tudi OTH. >.< Grr. Sovražim jih, da so vse tako naredili, sovražim. Sploh ne vem, če bi še gledal OTH, tok zelo sem razočaran. >.<
In popolnoma sem razočaran nad začetkom te sezone, tako GG kot tudi OTH. >.< Grr. Sovražim jih, da so vse tako naredili, sovražim. Sploh ne vem, če bi še gledal OTH, tok zelo sem razočaran. >.<
aaaah ti si samo razočaran kr sta D&S spet skupi in je N z neko staro Nate
anyway, kako ste kaj?
anyway, kako ste kaj?
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Tudi, ampak tudi zato, ker je Chuck en zabit idijot. Pa na sploh sem razočaran nad vsemi; Chuck, Nate, Serena, Dan... vsemi. >.<
Edino Blair se mi je v tem delu tako zelo prikupla s svojimi pametnimi izjavami, svojim smehom in na sploh odlično je delovala.
Jaz sem super, no vsaj recimo, ker moram zdej delat nalogo od matematike in nimam pojma. >.< Aja pa zelo, zelo sem ponosen na svoj opisek.
Edino Blair se mi je v tem delu tako zelo prikupla s svojimi pametnimi izjavami, svojim smehom in na sploh odlično je delovala.
Jaz sem super, no vsaj recimo, ker moram zdej delat nalogo od matematike in nimam pojma. >.< Aja pa zelo, zelo sem ponosen na svoj opisek.
hhehe...točno tako on pač ni dobil tega kar je naš dragi Nate pričakoval da bo anede...hhehe..hec hec...pa sej je bil čist kul začetem...vsaj meni osebno ^^....pa tud OTH je čist kul tko da Nate pštt!!
jest sm kul...mal me glava boli od usega tistga cvilena zarad RBD koncerta ampak kull...bom prežvela...
jest sm kul...mal me glava boli od usega tistga cvilena zarad RBD koncerta ampak kull...bom prežvela...
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Jp, usaj nekdo se z mano strinja
ko že govorimo o RBD Dulce in Poncho so bili u Piranu učeri zvečer danes je bila major debata o tem u šoli. kamor koli sm šla, sm čula, RBD to RBD uno... vsi so govorili o tem
ko že govorimo o RBD Dulce in Poncho so bili u Piranu učeri zvečer danes je bila major debata o tem u šoli. kamor koli sm šla, sm čula, RBD to RBD uno... vsi so govorili o tem
Nazadnje urejal/a Shana Sre Sep 03, 2008 5:33 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Men je GG bil ful lep deu... ^^ no pač fajn je glede D & S sam Nate, verjem da bota na koncu N & S skupi, konc koncev je to useen ameriška nadaljevanka ^^ pa Blair je bla naibolša ja... XD pa tut S je bla kr ql.. sam mal bv je k je N z uno staro... drgač glede Chucka pa itak nimam kei povedat C je pač C.
Glede OTH (ki ga naravnost obožujem) sm pa tut zlo zadovoljna, namreč Leyton fan n. čeprav sta Sophia & Chad lepši par se mi nekak zdi da Peyton & Lucas pašeta skup not nvm zka... koga si pa mislu da je poklicu? ^^
Glede OTH (ki ga naravnost obožujem) sm pa tut zlo zadovoljna, namreč Leyton fan n. čeprav sta Sophia & Chad lepši par se mi nekak zdi da Peyton & Lucas pašeta skup not nvm zka... koga si pa mislu da je poklicu? ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
ma C mi jue biu carski s svojo ljubosumnostjo! ko je skori reku B I Love You... jst sm popizdla ko ni reku! (pač sm velik C×B fan xD) monitor sm skori vrgla u zid
Shana- vip
-
Država :
Točke :
plosim dost debate o RBD k že ceu dan isto sranje poslušam...ena frendica je šla pred un hotel stat da bi dobila avtogram pa fotko od njijudveh
glede pa prvega dela GG...i love it nasplošno najhuj mi je kot večini bla B...ženska totalno zažiga, njene izjave so originalne, njen obnašanje use na njej mi je ušeč resno <3, to da sta S pa D skupej mi je ogabno resnično...sploh zato ker osebno sovražim D-ja...sploh se mi ni prikupu in nč...C je pa itq C kukr je rekla Rubi...
uh ja Shana don't remember me i will cry tist je biu pa tolk omembe vreden prizor...<3
glede pa prvega dela GG...i love it nasplošno najhuj mi je kot večini bla B...ženska totalno zažiga, njene izjave so originalne, njen obnašanje use na njej mi je ušeč resno <3, to da sta S pa D skupej mi je ogabno resnično...sploh zato ker osebno sovražim D-ja...sploh se mi ni prikupu in nč...C je pa itq C kukr je rekla Rubi...
uh ja Shana don't remember me i will cry tist je biu pa tolk omembe vreden prizor...<3
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
itak! C×B 4evah!
izjave B v tej epizodi so mi ble carske... najbolj pa una Mother Chucker in Chuck Basstard the best res ženska je totlano
izjave B v tej epizodi so mi ble carske... najbolj pa una Mother Chucker in Chuck Basstard the best res ženska je totlano
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Js sm si pa eno debilno verzijo gg zloudala ... in zahteva geslo ... Js sm skor popenla ko sm to vidla
Leyla Charlotte- vip
-
Število prispevkov : 206
Država :
Točke :
fak boga... prva epizoda je carska... ma pojdi na eztv.it tam so kvalitetne epizode...
Pravkar pršla od frizerja z novo frizuro
Pravkar pršla od frizerja z novo frizuro
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Kaka frizurca?
js morm najprej mau Torrent v red spravt, k se mi lovda ful stvari in jih je pol zablokiranih. ^^
Pol pa grem lovdat GG.
js morm najprej mau Torrent v red spravt, k se mi lovda ful stvari in jih je pol zablokiranih. ^^
Pol pa grem lovdat GG.
Ozzie- vip
-
Število prispevkov : 281
Status : Zaljubljena
Država :
Točke :
Registration date : 13/06/2008
ma stopničasto mi je odrezau 10cm las... čisto druga oseba sm... sam si bom likala lase vsak dan
verjami, GG S2E1 je carska
verjami, GG S2E1 je carska
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Ja carska je.... najboljše mi je pr White Party....
Eric- vip
-
Število prispevkov : 239
Status : samski
Država :
Točke :
Ma, js sm pa ratala totaln Blair&Chuck fan. :smiten:
Ni mi pa dele čist jasn ...
Nate & Serena sta friends dele al kko?
Ni mi pa dele čist jasn ...
Nate & Serena sta friends dele al kko?
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
jap... točno tko je
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
jz sm pa nekak S & D fan... ker se mi zdi da S & N najbol funkcionirata kor frenda. Kar se tiče pa C & B sta pa itak cara oba ful sta hecna... ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
No, sej se mi je učer pol u dveh urah zloudala prava verzija ... carsko
Leyla Charlotte- vip
-
Število prispevkov : 206
Država :
Točke :
Ma, js sm ''pomotoma'' pustila comp pržgan and zjutrej že neki gledla. ^^
drgač pa, Rubi, se strinjam da sta mi Nate & Serena bolša kt frenda.
S & D pa .... sicer mi D ni neki všeč, sam kt parčk pa sta supr.
drgač pa, Rubi, se strinjam da sta mi Nate & Serena bolša kt frenda.
S & D pa .... sicer mi D ni neki všeč, sam kt parčk pa sta supr.
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
weilla folk! kako gre?
se morm opravičit, ki me učeri ni blo gor, sam sm šele zdej pršla domou in ni mi blo treba it u šolo, ki mamo nek prekleti športni dan
sicr pa komi čakam 2 deu več C×B drame
se morm opravičit, ki me učeri ni blo gor, sam sm šele zdej pršla domou in ni mi blo treba it u šolo, ki mamo nek prekleti športni dan
sicr pa komi čakam 2 deu več C×B drame
Shana- vip
-
Država :
Točke :
heii... jz bla dans ceu dan zuni smo proslavljali uspešno končan prvi teden v šoli drgač sm pa noro, najbolš, super itd...
ostali?
ostali?
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
Hmm, tko nekaj srednjega.
V šoli bo amazing, kot cel teden prej. xD Jutri se gre ven, waa can't wait. My wife(aka my crush) nisem videl že skoraj cel teden, kinda miss her. xD Forum, ki ga delam bi rabil biti danes končan ampak več kot očitno ne bo, torej bom zvečer pisal opise kot nor, da bo vsaj jutri.
Ampak drugače sem great. xD I always am.
V šoli bo amazing, kot cel teden prej. xD Jutri se gre ven, waa can't wait. My wife(aka my crush) nisem videl že skoraj cel teden, kinda miss her. xD Forum, ki ga delam bi rabil biti danes končan ampak več kot očitno ne bo, torej bom zvečer pisal opise kot nor, da bo vsaj jutri.
Ampak drugače sem great. xD I always am.
nice to hear that N!
jst sm tui carsko in veselo samo grozno me grlo boli
OMG jst komi čakam torek da poberem drugi deu GG dol
jst sm tui carsko in veselo samo grozno me grlo boli
OMG jst komi čakam torek da poberem drugi deu GG dol
Shana- vip
-
Država :