Komentarji ob prenovi
+3
Shana
Ozzie
Serena
7 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 3
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Komentarji ob prenovi
Torej dragi moji, s soadminom sva se odločila, da k sebi prikličeva še enega moda in to je postala Leyla Charlotte, vse čestitke! Ker pa želim, da bi forum postal všečen vsem vam, bo ta tema odprta za vse tiste, ki se želite prijaviti in karkoli komentirati in seveda za naše stare člane. Povejte nam kaj nas moti, da bomo to izboljšali, povejte kaj želite in tega nimamo na forumu, kakšne like želite še imeti, kakšne drame... itd. Zdaj ne bomo imeli več Gossip Girl kotička, temveč kar blog. Vse bo postalo nekam zelo resnično. Link do bloga dobite na prvi strani, vendar naj vam ga objavim še tukaj. Kakorkoli že, zdaj se vsi vi naši moderatorji. Pomagajte nam s svojimi idejami.
http://uppereastside.yourliveblog.com/index.htm
http://uppereastside.yourliveblog.com/index.htm
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Komentarji ob prenovi
My comment.
Vem da nisem bila nekaj redna, ampak vseeno.
Zdi se mi, da GG v bistvu piše le o določen9ih osebah: S, B, N, LC, L, C, E, D, J, in morda še kakšen srečnež.
Poleg tega se v zadnjem času, od prejšpnje prenove naprej vse dogajalo le okoli poroke in, ker se vsi skupaj nekako držijo zgodbe, je vse skupaj nekako... zreažirano. V bistvu pridejo do izraza le glavni liki, ki jih je tako pobrala administracija.
Ne mi dele zamert zarad tega.
Tema je namenjena komentarjem in jaz razmišljam v tej smeri.
Sicer pa mi je forum zelo všeč. ^^
Vem da nisem bila nekaj redna, ampak vseeno.
Zdi se mi, da GG v bistvu piše le o določen9ih osebah: S, B, N, LC, L, C, E, D, J, in morda še kakšen srečnež.
Poleg tega se v zadnjem času, od prejšpnje prenove naprej vse dogajalo le okoli poroke in, ker se vsi skupaj nekako držijo zgodbe, je vse skupaj nekako... zreažirano. V bistvu pridejo do izraza le glavni liki, ki jih je tako pobrala administracija.
Ne mi dele zamert zarad tega.
Tema je namenjena komentarjem in jaz razmišljam v tej smeri.
Sicer pa mi je forum zelo všeč. ^^
Ozzie- vip
-
Število prispevkov : 281
Status : Zaljubljena
Država :
Točke :
Registration date : 13/06/2008
Ja res je, vse se je dogajalo okoli glavnih likov. In nič ti ne zamerim, nobenemu ne bom, samo povejte kaj vas matra s tem foromom, da končno rata uspešen.
In sicer, GG bi lahko pisala karkoli, kot veste si je izbrala 20 novih ljubljencev, zdaj jih pride še 15. Na vas je to, da ji daste razloge da piše o vas. Delajte drame, zaradi mene in po mnenju GG se lahko dogajajo tlele tud požari, kraji zločina, največji drogeraši, ... ma polno je tega (sam da kdo ni ubit ). Vse je v vaši glavi, da GG to opazi (ali njeni poročevalci - poleg tega bomo zdaj bolj redno izbrali enega ki se bo kaj lagal za GG) in verjamem, da vas bo vpletla v svoje poročilo. Seveda ... če mislite da boste lahko na forumu samo prijavljeni in potem čakali da vas GG vpiše v svoj post... ja to je pa dobitek na loteriji, dobesedno ^^.
Še kakšen komentar, bi bil dobrodošel.
In sicer, GG bi lahko pisala karkoli, kot veste si je izbrala 20 novih ljubljencev, zdaj jih pride še 15. Na vas je to, da ji daste razloge da piše o vas. Delajte drame, zaradi mene in po mnenju GG se lahko dogajajo tlele tud požari, kraji zločina, največji drogeraši, ... ma polno je tega (sam da kdo ni ubit ). Vse je v vaši glavi, da GG to opazi (ali njeni poročevalci - poleg tega bomo zdaj bolj redno izbrali enega ki se bo kaj lagal za GG) in verjamem, da vas bo vpletla v svoje poročilo. Seveda ... če mislite da boste lahko na forumu samo prijavljeni in potem čakali da vas GG vpiše v svoj post... ja to je pa dobitek na loteriji, dobesedno ^^.
Še kakšen komentar, bi bil dobrodošel.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Hej!!
Najprej čestitke LC, ki je postala mod.
Meni je ideja GG bloga full ušeč. To bo nardilo ta forum skorajda resničen (ljudje lahko pomislijo, da to ni samo RPG igra xD)
forum je nasploh dober; ne potrebuje nekakšnih velikih sprememb... samo mogoče malce več drame in zapletov... pa bo popolno... tako kot GG
Najprej čestitke LC, ki je postala mod.
Meni je ideja GG bloga full ušeč. To bo nardilo ta forum skorajda resničen (ljudje lahko pomislijo, da to ni samo RPG igra xD)
forum je nasploh dober; ne potrebuje nekakšnih velikih sprememb... samo mogoče malce več drame in zapletov... pa bo popolno... tako kot GG
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
Naj samo pripomnim, da se na GG blog že lahko prijavite, če boste prijavljeni na forumu ali ne.
Samo nicki naj bodo čimbolj skrivnostni, da boste lahko druge v drek tlačli, ostali pa ne bodo pogruntali kdo ste.
Samo nicki naj bodo čimbolj skrivnostni, da boste lahko druge v drek tlačli, ostali pa ne bodo pogruntali kdo ste.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
no pa še jest...
ideja o blogu je fenomenalna...saj jest sm dobila tako občutek...
delno se strinjam z ozzie...to je res da se je vse vrtelo samo okoli glavnih likov...je pa tud res da LC ni glavni lik pa se je tudi dosti stvari vrtelo okoli nje....
glavnik likov ni pobrala samo administracija...sva tud jest pa chuck bla zravn pa eric pa nismo del administracije...
komi čakam na nove like...ker si tud jest želim malo spremembe...noro resno...usa čast amdministraciji...
ideja o blogu je fenomenalna...saj jest sm dobila tako občutek...
delno se strinjam z ozzie...to je res da se je vse vrtelo samo okoli glavnih likov...je pa tud res da LC ni glavni lik pa se je tudi dosti stvari vrtelo okoli nje....
glavnik likov ni pobrala samo administracija...sva tud jest pa chuck bla zravn pa eric pa nismo del administracije...
komi čakam na nove like...ker si tud jest želim malo spremembe...noro resno...usa čast amdministraciji...
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Tudi meni se blog zdi super ideja drugače pa je res, da bodo novi liki najbrž kar precej popestrili dogajanje tukaj tako, da se jih tudi jaz veselim Moja ideja je pač, da bi lahko bili tudi običajni ljudje malce bolj povezani z glavnimi liki! Forum je bil meni osebno zelooo všeč in upam, da bo spet zaživel. Mam pa tudi eno vprašanje. Ko se bodo prijave znova odprle si bomo lahko izbrali nov lik ali ne?
Fleur- vip
-
Število prispevkov : 160
Kraj : New York
Status : Avanturistka
Država :
Točke :
Registration date : 12/07/2008
Tudi jst nisem bla lih najbolj redna... Nekak mi je ratalo dolgočasno na forumu zaradi razlogov, ki jih je že Ozzie povedala.
Se mi pa zdi ideja o blogu zlo dobra. Res ste se to dobro spomnli... Popestri forum in ja, vse skupi izgleda bolj resnično...
Is it just me ali se še komu zdi, da likov, ki so si jih admini izmislili ni dosti.. I don't know... To je sam moje mnenje. Če maste čas mogoče narest še kej v tej smeri
Se mi pa zdi ideja o blogu zlo dobra. Res ste se to dobro spomnli... Popestri forum in ja, vse skupi izgleda bolj resnično...
Is it just me ali se še komu zdi, da likov, ki so si jih admini izmislili ni dosti.. I don't know... To je sam moje mnenje. Če maste čas mogoče narest še kej v tej smeri
Gost- Gost
Claudie lahko si boste zbrali nov lik, le da boste smeli imeti le enega, predvsem tisti, s katerimi ima administracija glede odpisovanja slabe izkušnje. Vendar pa ne bo več na voljo (vsaj ne zaenkrat) tista možnost, da si sami napišete lik. Zakaj...
Tukaj odgovorim na vprašanje Isabelli. In sicer dobili bomo še 15 novih likov. 10 ženskih in 5 moških. Poskusili bomo z njimi narediti nekaj dramatičnega, da bo GG imela več za opravljat. In med temi liki na novo opisanimi in med pač temi k še bodo ostal od prej, boste lahko zbiral. Sicer stari člani boste imel tri dni prednost, da si vzamete lik po svoji volji in dobili boste rank VIP, s ugodnostimi, ki upam da jih bo GG lahko izpovnila. Ima nekaj hudega v nameri, vsaj tako mi je zaupala. Ampak ker sem del sestave zgodbe, sem tudi sama prikrajšana za take zadeve.
Kakorkoli že, upam da se bomo postavili na noge in da boste odpisovali REDNO in tako delali DRAME da vas bo lahko GOSSIP GIRL vpisala v svoje POSTE! Kajti ni čudno da vam je dolgočasno, saj postov ne pišete in samo čakate, kdaj se boste pojavili na listi GG opravljanja. Jah no... Če bo spet tako, potem sem prepričana da bova spet midva z Natom v središču pozornosti, ker imava dovolj dram na spisku. Če jih bova le lahko uresničila.^^
Tukaj odgovorim na vprašanje Isabelli. In sicer dobili bomo še 15 novih likov. 10 ženskih in 5 moških. Poskusili bomo z njimi narediti nekaj dramatičnega, da bo GG imela več za opravljat. In med temi liki na novo opisanimi in med pač temi k še bodo ostal od prej, boste lahko zbiral. Sicer stari člani boste imel tri dni prednost, da si vzamete lik po svoji volji in dobili boste rank VIP, s ugodnostimi, ki upam da jih bo GG lahko izpovnila. Ima nekaj hudega v nameri, vsaj tako mi je zaupala. Ampak ker sem del sestave zgodbe, sem tudi sama prikrajšana za take zadeve.
Kakorkoli že, upam da se bomo postavili na noge in da boste odpisovali REDNO in tako delali DRAME da vas bo lahko GOSSIP GIRL vpisala v svoje POSTE! Kajti ni čudno da vam je dolgočasno, saj postov ne pišete in samo čakate, kdaj se boste pojavili na listi GG opravljanja. Jah no... Če bo spet tako, potem sem prepričana da bova spet midva z Natom v središču pozornosti, ker imava dovolj dram na spisku. Če jih bova le lahko uresničila.^^
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Kdaj približno pa se bodo prijave znova odprle?
Fleur- vip
-
Število prispevkov : 160
Kraj : New York
Status : Avanturistka
Država :
Točke :
Registration date : 12/07/2008
Verjetno da kmalu po tistem, k pride GG 2 sezona
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Mhm, in približno kdaj to bo? (nisem na tekočem )
and, ja, just a kveštn ... Glede na to, da je v glavnih likih samo serena napisana kot zasedena (od administracije..) Kaj je z Nathom in Blair? (glede a t, da ima slednja last vist pred enim mescem.)
and, ja, just a kveštn ... Glede na to, da je v glavnih likih samo serena napisana kot zasedena (od administracije..) Kaj je z Nathom in Blair? (glede a t, da ima slednja last vist pred enim mescem.)
Ozzie- vip
-
Število prispevkov : 281
Status : Zaljubljena
Država :
Točke :
Registration date : 13/06/2008
Blair se mora še odločit, ampak kolkr jo jz poznam, bo forum zapustila, pol bo pa rom pompom ker bo nov naval na GG. Zato sm rekla, da bom odprla forum šele tm enkrat v sredini septembra.
Nate pa bo še vedno od Serene ljubčk hehe, vendar se je odločil, da samo za okras ostane v administraciji, kot ustvarjalec tega foruma in občasni grafični oblikovalec. Pač delal bo takrat ko mu zapaše in se bo bolj osredotočil na poste. Jaz pa ostajam to itak.
Mimogrede, dans smo mel eno težavo z dostopom na forum, zdj je to rešeno. Ni bil edini forum s tem problemom, na forum support se je velika skupina prtoževala. Važno da je zdj vse ok in če se spet pokaže kaka bedna General Error, pol počakte neki časa, da spet kapne forumu, da more delat.
Nate pa bo še vedno od Serene ljubčk hehe, vendar se je odločil, da samo za okras ostane v administraciji, kot ustvarjalec tega foruma in občasni grafični oblikovalec. Pač delal bo takrat ko mu zapaše in se bo bolj osredotočil na poste. Jaz pa ostajam to itak.
Mimogrede, dans smo mel eno težavo z dostopom na forum, zdj je to rešeno. Ni bil edini forum s tem problemom, na forum support se je velika skupina prtoževala. Važno da je zdj vse ok in če se spet pokaže kaka bedna General Error, pol počakte neki časa, da spet kapne forumu, da more delat.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Dvojni post, krasno
Dobili smo tele zastavice. Ker bodo kmalu novi člani, bomo naredili tako, da ne bodo vsi iz Amerike
(Leyla, kapito ti to haha)... In zdaj imate mislim da vsi naštimano isto zastavo (razen mene). Naštimajte si tisto, ki pripada vašemu liku glede na kraj rojstva. Torej ok, če se je rodil v Ameriki, imejte Ameriko, če je to Francija, daste Francijo itd. Itak zdej vsi stanujete v Amerik, zato vam pravim, da označujte glede na kraj rojstva vašega lika.
Dobili smo tele zastavice. Ker bodo kmalu novi člani, bomo naredili tako, da ne bodo vsi iz Amerike
(Leyla, kapito ti to haha)... In zdaj imate mislim da vsi naštimano isto zastavo (razen mene). Naštimajte si tisto, ki pripada vašemu liku glede na kraj rojstva. Torej ok, če se je rodil v Ameriki, imejte Ameriko, če je to Francija, daste Francijo itd. Itak zdej vsi stanujete v Amerik, zato vam pravim, da označujte glede na kraj rojstva vašega lika.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Se opravičujem, je šou ta teden prevč hitro mim, pa sem v prejšni četrtek pozabil napisati v odstotnosti da me ne bo en teden, drugače bom pa zdaj redno sodeloval...
Se strinjam - blog je res carska ideja... bo vse bolj resnično izgledalo.. vendar bi bilo dobro da bi kdaj tudi več o drugih pisali, vendar sem mnenja da če si outsider ne moreš pričakovati največ..
LC čestitke za napredovanje...
Glede foruma... Je enkratno narejen, nič me ne moti...
Se strinjam - blog je res carska ideja... bo vse bolj resnično izgledalo.. vendar bi bilo dobro da bi kdaj tudi več o drugih pisali, vendar sem mnenja da če si outsider ne moreš pričakovati največ..
LC čestitke za napredovanje...
Glede foruma... Je enkratno narejen, nič me ne moti...
Eric- vip
-
Število prispevkov : 239
Status : samski
Država :
Točke :
Zdj pa eno vprašanje vsem starim članom. Kdo je 1000000000000000000000000000% da bo ostal. Res brez dvoma, bo sodeloval, ma zibiljon procentno! Da mu prihranim lik in lahko ostalim dam stran tele vip ranke.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Ja jest bom 1000000000000000000000000000% ker grem ponavadi s kakšnega foruma, če je kakšna tema ki me not povleče in zdej sem čisto navdušen nad GG... in ostal bom Eric...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
amm jst bom 1000000000000000000000000000000000000000000000% ostala
me zanima... kaj so te točke, ki jih imamo pod zastavami?
me zanima... kaj so te točke, ki jih imamo pod zastavami?
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Ok uredu...
Te točke so nekakšna nagrada, kot ranki. Admini imajo 100 točk, moderatorji 90, VIP 80, navadni memberji 50, če nardite kej dobrga pa se vam točke samo povečujejo in sicer za vsako stvar po pet, oz. recmo vsak nov član, novih 5 točk. Čimbližje ste 90im, večja možnost je, da vas dodamo med mode ali kaj podobnega. Tuki ni pač glede na poste ampak na spoštovanje foruma, aktivnost itd.
Te točke so nekakšna nagrada, kot ranki. Admini imajo 100 točk, moderatorji 90, VIP 80, navadni memberji 50, če nardite kej dobrga pa se vam točke samo povečujejo in sicer za vsako stvar po pet, oz. recmo vsak nov član, novih 5 točk. Čimbližje ste 90im, večja možnost je, da vas dodamo med mode ali kaj podobnega. Tuki ni pač glede na poste ampak na spoštovanje foruma, aktivnost itd.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
aha okej, razumem
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Imata oba zdaj 80 točk. Če kakšnega člana povabita na forum, mi povejta če se je prijavil. Ampak zdej je fora v tem, da če vidva prpeleta dva, sta avtomatično na 90 točkah. Do 100 lahko pridejo samo admini. Tko da se morta velik mn trudt kukr pa novi člani, če prpeljejo nove člane. To je še ena ugodnost VIP člana. Sm razmišlala neki tud v tej smeri, da bi poiskala par članov z 80 ali 90 točkami, ki bi uvedli nove člane v RPG in Gossip Girl seveda.^^
Serena- admin
-
Država :
Točke :
ja jest sm lih kar pokazal sestrični stran in je bla kar navdušena, pa se bo mogoče prijavla na forum...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Oooo fajn fajn. Če se prjavi maš že 5 točk več.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
sam pol bi full hitro dobivali točke, skoraj prehitro...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Bi blo bolj če dajem po eno točko?
Serena- admin
-