Ozzie [rainbow* & BlairTheBitch]
2 posters
Stran 1 od 1
Ozzie [rainbow* & BlairTheBitch]
rainbow*
se je ravnokar vpisala.
rainbow* : Heei.^^
rainbow* : Midve se pa že dolgo nisva tipkli tu, hm?
Nazadnje urejal/a Ozzie Pet Okt 31, 2008 2:23 am; skupaj popravljeno 2 krat
Ozzie- vip
-
Število prispevkov : 281
Kraj : Upper East Side
Status : Zaljubljena
Država :
Točke :
Registration date : 13/06/2008
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Re: Ozzie [rainbow* & BlairTheBitch]
rainbow*
home alone agen. ljudje, pripravite se
rainbow* : Mama in očka sta bila še zadnje dni doma
rainbow* : In nenadoma sta doživela naval čutev, tako da smo bili skoraj ves čas skupaj. >.<
rainbow* : Sicer niti ni bilo tako slabo, dobila sem čudovito žadasto ogrlico
rainbow* : Kako pa kaj ti? ^^
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch : uh ja ubožica...glede tega se mi prav smiliš...
BlairTheBitch : žadasto?? u madona...od kdaj imate pa vi toliko denarja hecam se...^^
BlairTheBitch : uh recimo da vredu...sem kar vredu in nihče mi ne bo pokvaril razpoloženja hhehe
BlairTheBitch : drugače pa kar vredu...starih ni doma tako da še posebej uživam ^^
BlairTheBitch : žadasto?? u madona...od kdaj imate pa vi toliko denarja hecam se...^^
BlairTheBitch : uh recimo da vredu...sem kar vredu in nihče mi ne bo pokvaril razpoloženja hhehe
BlairTheBitch : drugače pa kar vredu...starih ni doma tako da še posebej uživam ^^
Blair- vip
-
Država :
Točke :
rainbow*
rainbow* : hja, ni bilo najbolj prijetno. >.<
rainbow* : Hm ... najbrž od takrat, ko sta staradva dobila službo ^^
rainbow* : Jst sem naravnost supermegafantastično.
rainbow* : Home alonone ino to za nekaj tednov .... ni šans, da mi kaj pokvari razpoloženje
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch : hhehe...noja za vse je enkrat prvič...predstavljaj si kako se imam jaz, ko tisti...mmesar vedno tiči zraven -.- [v mislih sem imela starejšega Rosa]
BlairTheBitch : hhehe no saj je biu samo hec no...hhehe ^^ sicer pa kdo bi ti zameril zaradi tega...meni jo je oče poslal iz Pariza...samo ne vem ravno iz česa je narejena...glavno je to, da ima na obesku smargad ^^
BlairTheBitch : uu lepo vsaj nekdo da ni tako pomilovalen...kkm...
BlairTheBitch : super...kdaj je potem zabava?? jaz ne manjkam...tudi če me ne povabiš ^^
BlairTheBitch : hhehe no saj je biu samo hec no...hhehe ^^ sicer pa kdo bi ti zameril zaradi tega...meni jo je oče poslal iz Pariza...samo ne vem ravno iz česa je narejena...glavno je to, da ima na obesku smargad ^^
BlairTheBitch : uu lepo vsaj nekdo da ni tako pomilovalen...kkm...
BlairTheBitch : super...kdaj je potem zabava?? jaz ne manjkam...tudi če me ne povabiš ^^
Blair- vip
-
Država :
Točke :
rainbow*
rainbow* : Zagotovo ti ni ravno v užitek ^^
rainbow* : Če hočeš lahko pogledam in ti povem. Zagotovo bom vedela, ker sem preprosto obsedena s takšnim nakitom. ^^
rainbow* : Pomilovalen ... kot kdo? Khm, mislim, da že vem .... >.<
rainbow* : Da se boš ušulila zraven že vem, zato pa mi je datum še neznanka. Sicer pa, pomoč bi bila dobrodošla. ^^ Kar na plan z idejami
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch : uh ja ne omenjaj prosim...navaden ppp...ne bom rekla...navaden prasec je...na pa sem povedala ^^ nevem kaj mama vidi na njem ampak meni se gnusi
BlairTheBitch : huh ja...malo družbe mi ne bo škodovalo...kar primajaj se ko boš imela čas...tudi če ne le na ogled ogrlice... ^^
BlairTheBitch : am ja...kdo pa drug ane...malo preveč jo je potrlo vse tole skupaj...sicer pa D?? kako je lahko to naredil...sem imela pa vsaj za odtenek drugačno mnenje o njem...čeprav se ne razlikuje kaj dosti od tega ki ga imam sedaj po tem -.-
BlairTheBitch : kmja...sem z idejami čisto na psu...ja vem prav nič podobno meni ampak nimaš kaj...drugače pa...kaj pa na stil jeseni ali pa še vedno poletje...mogoče tudi kombinacija poletje-jesen?? ^^...traparija...-.-
BlairTheBitch : huh ja...malo družbe mi ne bo škodovalo...kar primajaj se ko boš imela čas...tudi če ne le na ogled ogrlice... ^^
BlairTheBitch : am ja...kdo pa drug ane...malo preveč jo je potrlo vse tole skupaj...sicer pa D?? kako je lahko to naredil...sem imela pa vsaj za odtenek drugačno mnenje o njem...čeprav se ne razlikuje kaj dosti od tega ki ga imam sedaj po tem -.-
BlairTheBitch : kmja...sem z idejami čisto na psu...ja vem prav nič podobno meni ampak nimaš kaj...drugače pa...kaj pa na stil jeseni ali pa še vedno poletje...mogoče tudi kombinacija poletje-jesen?? ^^...traparija...-.-
Blair- vip
-
Država :
Točke :
rainbow*
rainbow* : No, ko sva že pri tem ... mislim, da imam o njem podobno mnenj kot ti, čeprav zna včasih povedati kaj dokaj zanimivega. No, okej, priznam: redko.
rainbow* : Lahko si prepričana, da se bom. Pa tudi Sereno bi lahko pripravili do tega, da se kam odmaje. Zadnje čase je tako ali takpo ves čas na compu in igra tiste simse li karkoli že so. Lahko bi jo spravili v Barneysa, nakupi bi jo zagotovo spravili v boljšo voljo.
rainbow* : hja, se kar strinjam. Mislim, da bom vprašalla kar S, če le njen čut za zabave ni popolnoma zamrl ...>.<
rainbow* : Sicer pa, si videla novo Chanelovo kolekcijo? ^^
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch : hheeh ja seveda...on ne zna izustiti niti enee...veš kaj pomeni ENE pametne besede...posledica tega da je navaden debil... -.-
BlairTheBitch : jap...teli simsi jo bodo še obnoreli...enostavno ne more pozabiti na Nata...si slišala da igra v simsih sebe in nata, ki sta poročena...mislim princeskine neuresničene sanje...prav smili se mi...pa čeprav se meni smili malo kdo...ampak to je bilo podlo tako od D-ja kot od N-ja da jo je potem dobesedno odje*al ˘˘
BlairTheBitch : kmja najboje bo da storiš točno to...kaj drugega ti niti ne prostane
BlairTheBitch : jaa naravnost amazing je...sploh tisti dežni plašči...ooo mislim da sem zaljubljena ^^ hhehe
BlairTheBitch : jap...teli simsi jo bodo še obnoreli...enostavno ne more pozabiti na Nata...si slišala da igra v simsih sebe in nata, ki sta poročena...mislim princeskine neuresničene sanje...prav smili se mi...pa čeprav se meni smili malo kdo...ampak to je bilo podlo tako od D-ja kot od N-ja da jo je potem dobesedno odje*al ˘˘
BlairTheBitch : kmja najboje bo da storiš točno to...kaj drugega ti niti ne prostane
BlairTheBitch : jaa naravnost amazing je...sploh tisti dežni plašči...ooo mislim da sem zaljubljena ^^ hhehe
Blair- vip
-
Država :
Točke :
rainbow*
rainbow* : Sebe in Nata? Poročena? Punca nujno rabi pomoč. Psihiater najbrž odpade, ker bi mu razbila nos in/ali še kaj drugega....
rainbow* : Hm, a se dobimo juti ob dveh in jo poskušava zvlečti ven? Če gre vsaj na zrak se zna zgoditi, da bo boljše volje. Ali pa jo samo odpeljeva v park, to bo zahtevalo še najmanj dela.
rainbow* : A ne? Tudi jaz jih obožujem ... nujno moram kupiti nekaj stvari. Poleg tega, če S zvlečeva v Barneysa lahko malo olajšam svojo kreditno kartico. Daddy mi jo vsak dan polni in mi pošilja sporočila, da e ima rad. Res ne vem, kaj mu je... a nikakor mu ne mislim nič reči. ^^
rainbow* : Sicer pa, ko si ravno omenila .... Kako kaj ljubezen?
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch : oh nehaj tako nesramni pa spet ne moreva biti...je bila pač zaljubljena no...je zaljubljena...in proti temu ne moreš ničesar...ˇˇ
BlairTheBitch : ja lahko bi se tako reklo....sicer dvomim da bo šla z veseljem v park ker so tam dostikrat nate, chuck, jermey in ostali tako da dvomim o tem...čene nam ostane pa pohajkovanje po mestu z kreditnimi karticami v rokah...^^
BlairTheBitch : japa...uh meni mami ne pošlje nobenega sporočila...enostavno reče: tukaj imaš denar zapravi če želiš...potem pa reci da ga ti nebi hhehe ^^
BlairTheBitch : uh ja...jaz pa ljubezen..dva različna pojma...čeprav kaj bi se dalo s kom splesti...počakaj da se šola spet začne hhehe ^^ pa ti??
BlairTheBitch : ja lahko bi se tako reklo....sicer dvomim da bo šla z veseljem v park ker so tam dostikrat nate, chuck, jermey in ostali tako da dvomim o tem...čene nam ostane pa pohajkovanje po mestu z kreditnimi karticami v rokah...^^
BlairTheBitch : japa...uh meni mami ne pošlje nobenega sporočila...enostavno reče: tukaj imaš denar zapravi če želiš...potem pa reci da ga ti nebi hhehe ^^
BlairTheBitch : uh ja...jaz pa ljubezen..dva različna pojma...čeprav kaj bi se dalo s kom splesti...počakaj da se šola spet začne hhehe ^^ pa ti??
Blair- vip
-
Država :
Točke :
rainbow*
rainbow* : Hej, zgrešila si moj namen. Ne, da punca nima več zdrave pameti, preprosto ... dolgčas je brez nje. In če bi se s kom res pogovorila in odpravila to žalost ....
rainbow* : No, ja, o tem nisem razmišljala .... Čeprav že od začetka navijam za mesto & Barneysa
rainbow* : Potem pa reci ti mami, da ne želiš več kreditne kartice ampak 5 dolarje žepnine kot tvoji sovrstniki, ki nimajo sreče in se niso rodili na UEs-ju.
rainbow* : Ljubezen? no, saj veš.... nič zanimivega na obzorju...
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch : uh ja opažam...sicer pa ravno se trudim jo spraviti v boljšo voljo ampak ne deluje ravno najbolje -.-
BlairTheBitch : eh ne sekiraj se...zato imaš pa mene da te spomnim...sicer pa resnično ne verjamem da je Nate kje sam sedaj....mogoče mu že druga greje posteljo...nevem...kakor ga poznam ni ravno tip ki bi preveč obžaloval vse skupaj...mogoče je pri sereni kaj drugače kot je bilo pri meni ^^
BlairTheBitch : uh ne nedam kartic za nič na svetu...kaj šele da bi imela žepnine 5$...se raje vržem čez balkon na pločnik kot pa da storim kaj podobnega hhehe
BlairTheBitch : noja...navadno....mogoče bo s šolo prišlo še kaj zanimivega zraven hhehe ^^
BlairTheBitch : eh ne sekiraj se...zato imaš pa mene da te spomnim...sicer pa resnično ne verjamem da je Nate kje sam sedaj....mogoče mu že druga greje posteljo...nevem...kakor ga poznam ni ravno tip ki bi preveč obžaloval vse skupaj...mogoče je pri sereni kaj drugače kot je bilo pri meni ^^
BlairTheBitch : uh ne nedam kartic za nič na svetu...kaj šele da bi imela žepnine 5$...se raje vržem čez balkon na pločnik kot pa da storim kaj podobnega hhehe
BlairTheBitch : noja...navadno....mogoče bo s šolo prišlo še kaj zanimivega zraven hhehe ^^
Blair- vip
-
Država :
Točke :
rainbow*
rainbow* : no, jaz vsekakor ne mislim obupati. Težila bom tako dolgo, da se bo blagovolila obleči in se spraviti v šopinge z nama
rainbow* : No, če sem prav slišala, ni ravno najbolj vesel .... a si brala tisti blog, ki ga vsi tako hvalijo? mislim, gossip Girl ali nekaj... Jaz sem šla danes nekaj pogledat (prvič!) in ... ah, poglej sama.
rainbow* : Jaz tudi ne. Če bo treba, bom še spala z denarnico pod vzglavnikom.
rainbow* : Ja, z šolo. Upam, da pridejo letos kakšni novi.
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
SweetTaste.*
you're just not prfect like me...
SweetTaste.* :: super potem bo že morala spokati svojo rit izza računalnika...mogoče bi delovalo že to da se ji reče da bo dobila ogromno rit??!! ^^
SweetTaste.* :: ja sem gledala in lahko si stoprocentna da me ne vidijo več tam...mislim kako lahko nekdo piše kaj takega...nekam naj se gre solit...sicer pa vsakemu svoje...če jih to spravlja v boljšo voljo naj ga imajo ....
SweetTaste.* :: tudi kaj takega če bi bilo potrebno...sicer pa si videla tisti novi plašč iz guccija?? Ozz vrjameš ali ne...božanski je ^^
SweetTaste.* :: hehe...ja upajmo...upanje umre zadnje ^^
Blair- vip
-
Država :
Točke :
rainbow*
[beeep]
rainbow* : Hja, velja poskusit.
Sicer pa bi rada videla njeno reakcijo, ko bi to prebrala. xD
rainbow* : Totalno kruto. In najhuje je., da je ta ... uh ... napisal/a nekaj o vseh. Same izmečkarske laži. >.<
rainbow* : Videla. Res je božanski ... Sicer pa si videla tistega s krajšimi rokavi Dolce & Gabbana? Ko umrem hočem imeti oblečeno tole. xD
rainbow* : Seveda. Kakšnih novih se resnično nebi branila. Sploh kakega z dobrim telescem...
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
JustYours.*
i love you...true?? maybe it is <3
JustYours.* :: še kako imaš prav...lahko ugibam? čeljust do tal?? ^^
JustYours.* :: nimaš kaj...pač nimajo boljšega dela ^^ jaa tisti je resnično amazing...čist sem zaljubljena v novo kolekcijo??!!
JustYours.*:: oh ja tudi to je res...čeprav če znaš izbirati tudi sedaj lahko dobiš angelske! <3
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Similar topics
» Ozzie [rainbow* & Lost nobody]
» Ozzie & JP [ rainbow* & [.seducteur.] ]
» Ozzie Rainbow Pascal