Blair [BlairTheBitch&Broken deep inside]
2 posters
Stran 1 od 1
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Kraj : Upper East Side
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Re: Blair [BlairTheBitch&Broken deep inside]
Broken deep inside
Honestly what will become of me? Miss you
Broken deep inside : Alo. Skor bi me kap, zvočnike sem imela na glas.
Broken deep inside : Sicer pa... škoda da me ni. Ponovi vajo...
Broken deep inside : Povej... kaj rabiš?
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
BlairTheBitch: Serena ne mislim se tukaj kregati s tabo...govorila boš z mano pa če ti bom morala cel dan pošiljati dregljaje, te klicati in nevem še vse kaj drugega...
BlairTheBitch: tako res ne gre več...saj se boš še zabubila tam v stanovanju ˇˇ
BlairTheBitch: tebe rabim in no ja...pravo sereno hočem!!
BlairTheBitch: tako res ne gre več...saj se boš še zabubila tam v stanovanju ˇˇ
BlairTheBitch: tebe rabim in no ja...pravo sereno hočem!!
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Broken deep inside
Broken deep inside : Ne kregam se. Sploh pa ne s tabo. Preveč mi pomeniš.
Broken deep inside : Jap, res ne gre več... ampak tako je
Broken deep inside : In jaz rabim Nata, da spet postanem to kar sem. Sploh ne veš kako sem bila srečna, ko sva bila skupaj, ti nisi imela nič proti temu in bili smo prijatelji... in zdaj. Vse je nekam šlo..
Serena- admin
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch: ja enako draga...ampak saj si res sploh nisi podobna noo...nihče več te ne prepozna...potem pa sem jaz tista tarča ki jo vsi obletavajo in sprašujejo če je s tabo že kaj bolje...preseda mi veš...
BlairTheBitch: ne ni nujno da je tako...lahko je drugače ampak samo če ti tako hočeš....^^
BlairTheBitch: oh Serena...smiliš se mi in use samo...da boš vedno obžalovala Nata....ne bo se ravno spodbudno izsšlo...sploh pa saj si po eni strani tudi sama kriva...pa ne me sedaj zaradi tega ubiti prosim...pa saj sama veš noo...
BlairTheBitch: ne ni nujno da je tako...lahko je drugače ampak samo če ti tako hočeš....^^
BlairTheBitch: oh Serena...smiliš se mi in use samo...da boš vedno obžalovala Nata....ne bo se ravno spodbudno izsšlo...sploh pa saj si po eni strani tudi sama kriva...pa ne me sedaj zaradi tega ubiti prosim...pa saj sama veš noo...
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Broken deep inside
Broken deep inside : Oprosti, ampak nisem jim jaz naročila da naj sprašujejo. Najraje bi videla, da se nihče več ne bi utaknil vame.
Broken deep inside : Ne bo bolje, ker potrebujem Nata. On pa me noče več.
Broken deep inside : Kriva sem samo tega, da sem si drznila piti. Ampak bila sta samo dva kozarca šampanca. Pa me je že odneslo na drugi planet. Še to ne vem, če je bil res Dan tisti, ki me je položil. Vem samo, da me je nekdo... le da se takrat nisem mogla preveč prisebno upirati...
Serena- admin
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch: okej no saj nism rekla da si ti kriva...sploh pa te večina ne krivi za to kar se je zgodilo -.- samo toliko da veš ane....
BlairTheBitch: jano jaz ti ne morem nič pomagati...razen če imaš ti kakšno idejo....^^ na voljo sem ti vedno...sedaj pa potrebujeva samo še kakšno noro idejo da ga nekako pretentava da te bo pač moral videti...
BlairTheBitch: dva kozarca pa dva kozarca....ja kdo bo pa bil če ne Dan,...prav prokleto se mu je smejalo potem ko je N besno odvihral....najraje bi mu razbila nos če ne še kaj drugega...nevem kaj si sploh videla na njemu draga...Nate pa je priznam tudi malo preresno reagiral...
BlairTheBitch: jano jaz ti ne morem nič pomagati...razen če imaš ti kakšno idejo....^^ na voljo sem ti vedno...sedaj pa potrebujeva samo še kakšno noro idejo da ga nekako pretentava da te bo pač moral videti...
BlairTheBitch: dva kozarca pa dva kozarca....ja kdo bo pa bil če ne Dan,...prav prokleto se mu je smejalo potem ko je N besno odvihral....najraje bi mu razbila nos če ne še kaj drugega...nevem kaj si sploh videla na njemu draga...Nate pa je priznam tudi malo preresno reagiral...
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Broken deep inside
Broken deep inside : Vem da mi stojite ob strani, ne moreš si predstavljati koliko mi to pomeni. Sploh to, da mi ti nisi obrnila hrbta, po tem ... ko sva z Natom prvič... saj veš no, sram me je govoriti o tem, na to sploh nisem ponosna in še enkrat oprosti, za prilogo.
Broken deep inside : Nobene pametne...
Broken deep inside : Ne smeš Nata obsojati glede njegove reakcije. Sredi poroke ga doleti taka sramota. Verjetno bi storila enako. In D je bil... samo rešitev iz ljubezenskih problemov, medtem ko je bil Nate razdvojen med nama. Ko se je takrat odločil zate, me je zlomilo... popolnoma. In odločila sem se, da bom klin s klinom zbijala. Zdaj pa se mi to prekleto maščuje.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch: oh Serena ne moreš že enkarat za božjo voljo pozabiti na tole [od kdaj sem pa jaz tako verna??? -.-]...jaz bi že zdavnaj če ne bi vedno in vedno omenjala tega...kkm...
BlairTheBitch: uhh potem smo pa na istem...mogoče bi se dalo uporabiti od Chucka ampartma ali kaj podobnega...meni ga ne bi odklonil
BlairTheBitch: saj ga ne no...samo oba sta kriva no...joj ko se tole le ne bi zgodilo...-.- opažam da se ti...in ja če je tebe takrat zlomilo potem si predstavljaj kako je takrat mene ko je začel s tabo po tem ko sva nehaka medtem ko sva v vseh teh letih doživela toliko skupaj...ampak dovolj...prebolela sem ga in recimo da je moja debata o njem končana
BlairTheBitch: uhh potem smo pa na istem...mogoče bi se dalo uporabiti od Chucka ampartma ali kaj podobnega...meni ga ne bi odklonil
BlairTheBitch: saj ga ne no...samo oba sta kriva no...joj ko se tole le ne bi zgodilo...-.- opažam da se ti...in ja če je tebe takrat zlomilo potem si predstavljaj kako je takrat mene ko je začel s tabo po tem ko sva nehaka medtem ko sva v vseh teh letih doživela toliko skupaj...ampak dovolj...prebolela sem ga in recimo da je moja debata o njem končana
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Broken deep inside
Broken deep inside : Ne res ne morem pozabiti. Oprosti, takrat sem te na grdo izdala in poleg vsega, sem zdaj navadna prasica in te niti ne vprašam zakaj si zmedena, jezna in zaljubljena. Mimogrede sem glede tvojega ljubezenskega življenja tudi jaz precej zmedena, ker ne razumem več v koga pravzaprav si? Kakšno pojasnilo mogoče?
Broken deep inside : Nekaj takega sem tudi jaz razmišljala, a prišla do zaključka, da se bo Nate raje vrgel skozi okno ali pa podrl vrata. Ne bo šlo...
Broken deep inside : Vidiš da še nisi prebolela. Nekje globoko mi privoščiš za vse tole... nikar ne zanikaj, dejanja govorijo drugače
Serena- admin
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch: oh daj S utihni že enkrat! in ja bolj težko ti bom dajala pojasnila ker še sama ne vem natanko kdo je tisti??!! ^^ uff ja taka pač sem...drugače pa če bi že lahko izbirala ali C ali pa L...kaj pa vem....oh ja sedaj sem pa še jaz popolnoma zmedena glede tega vsega...daj tiho bodi že hhehe....
BlairTheBitch: oh ne ne bo se....bomo že nekako poskrbeli da se ne bo no....S daj ne obupaj tako na hitro prosim. ^^
BlairTheBitch: oh saj po pravici povedano ne bom nikoli ampak še vseeno sem šla naprej in pustila stara dejanja za seboj S....in no ja...kakšna dejanja no...mogoče malo ampak s časoma bo moje mnenje drugačno samo čas potrebujem...o.O
BlairTheBitch: oh ne ne bo se....bomo že nekako poskrbeli da se ne bo no....S daj ne obupaj tako na hitro prosim. ^^
BlairTheBitch: oh saj po pravici povedano ne bom nikoli ampak še vseeno sem šla naprej in pustila stara dejanja za seboj S....in no ja...kakšna dejanja no...mogoče malo ampak s časoma bo moje mnenje drugačno samo čas potrebujem...o.O
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Broken deep inside
Broken deep inside : Ok, sem že tiho
Broken deep inside : Če je pa tako težko!!
Broken deep inside : Drek... najraje bi se ustrelila. Aja tiho moram biti.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
BlairTheBitch: bolje zate da si...
BlairTheBitch: sploh ne bi bilo tako težko...chuck nam odstopi apartma...ti počakaš tam...nata bi pa že nekako zvabili tja...ti samo napiši govor..^^
BlairTheBitch: uh S oprosti če sem rekla kaj takega samo odkrita poskušam biti...preveč mi pomeniš da bi te sedaj zaradi vsega tega izgubila dobro veš to...S daj no...
BlairTheBitch: sploh ne bi bilo tako težko...chuck nam odstopi apartma...ti počakaš tam...nata bi pa že nekako zvabili tja...ti samo napiši govor..^^
BlairTheBitch: uh S oprosti če sem rekla kaj takega samo odkrita poskušam biti...preveč mi pomeniš da bi te sedaj zaradi vsega tega izgubila dobro veš to...S daj no...
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Broken deep inside
Broken deep inside : Rada te imam
Broken deep inside : Samo Chuckov apartma? Kakor sem že tebi enkrat rekla... nič preveč clasy
Broken deep inside : In ti največ pomeniš meni. In čeprav mogoče ne zgleda, da bove best frendici za vedno... ampak za danes bove prav gotovo. Mimogrede, izgledaš osupljivo dobro na prikazni.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
JustYours.*
i love you...true?? maybe it is <3
JustYours.* :: saj vem...kdo me pa nima?? ^^
JustYours.* :: btw. tudi jaz tebe <3
JustYours.*:: okej kakor hočeš jaz sem ti ponudila in verjemi meni bi ga z veseljem odstopil to ti lahko garantiram ^^
JustYours.*:: hhehe imaš prav...in verjemi danes ni zadnji dan ko bova ^^ hvala toda nekam stara se mi zdi...ti pa že zbriši tole ker je grozna...sploh si nisi podobna in ja...izgledaš kod da boš zdaj zdaj bruhala...daj serena draga vzemi se v roke...zgleduj se po njem ^^
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Similar topics
» Serena [Broken deep inside & Shana]
» Serena [Broken deep inside & Reason for sacrifise]
» Blair's art factory