Upper East Side
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stara klopca

Go down

Stara klopca Empty Stara klopca

Objavlja  Nathaniel Čet Apr 17, 2008 11:41 pm

Rjava, zarjavela klopca pri vodnjaku, tako imenovana stara klopca je najljubše postajališče B in S. No, vsaj nekoč je bilo. Mogoče bosta kmalu našli kaj bolj modernega in lepšega. Včasih pa tukaj opazim tudi N, ki se skrivno pogovarja s svojim dilerjem - pazi N, jaz nisem edina, ki gleda.

Stara klopca Klopce-centralpark
Nathaniel
Nathaniel
admin
admin

Male
Število prispevkov : 518
Kraj : Upper East Side
Status : Broken hearted.
Država : Stara klopca Flag_usa
Točke :
Stara klopca Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Stara klopca Right_bar_bleue

Registration date : 07/04/2008

https://uppereastside.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Stara klopca Empty Re: Stara klopca

Objavlja  Gost Čet Jun 26, 2008 6:48 pm

Blair je znova prebrala tisti Lucasov SMS, ki ga je dobila v bolj zgodnjih popoldanskih urah: Res ne moreš brez zajedljivosti? Danes zvečer ob devetih v parku, na tisti stari klopici. Brez ugovorov. Najprej se je odločila, da ne bo šla. Nato si je čez kakšne pol ure premislila in se odločila, da gre. In tako je potekalo celo popoldne, vendar se je na koncu le spravila v črno mini krilo in bel top, pograbila črno-belo torbico in prvi taksi, ki je pripeljal mimo ter se odpeljala naravnost v park, kjer ji je Lucas dobesedno ukazal, da se mora pojaviti. Dobro, saj je imela rada ljudi, ki so natanko povedali, kaj hočejo, vendar ukazovanje z Lucasove strani zagotovo ni bila stvar, ki bi ji bila všeč, ker je hotela ona imeti kontrolo nad njim in ne obratno. Me zanima, če mu bom takale všeč... je najprej pomislila, nato pa si je zabičala, da se mora zbrati in da jo ta Casanova že ne bo spravil na kolena. Tokrat ne. Ko je taksi prispel, je taksistu v roke potisnila šop bankovcev, nato pa je pogledala na uro na mobitelu, ki je kazala šele deset minut do devetih. Groza, zdaj je bila za povrhu vsega še prezgodnja. No, pa saj lahko išče klopco tudi deset minut. Vendar so bile to le pobožne želje, saj je do nje prišla v petih minutah in je bila še vedno prezgodnja. Krasno, zdaj bo pa mislil še, da sem ga obupano hotela videti!

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Čet Jun 26, 2008 7:16 pm

Lucas je bil sicer v dvomih, če se bo Blair sploh prikazala pri klopici v parku in vmes že resno razmišljal, da sploh ne bi šel. Zakaj vendarle? Da bi tam čakal pol ure in ugotovil, da se ne misli prikazati, nato pa ves poklapan odšel nazaj. A na koncu je vendarle zmagalo upanje in tako je parkiral svojega porscheja na parkirišču blizu Centralnega parka, ga zaklenil in se napotil po glavni tlakovani poti do klopice. Še vedno je tiho premišljeval ali bo temnolaska prišla ali ne in moral je priznati, da mu je kar nekako odleglo, ko je zagledal njeno podobo ob klopici in to celo pet minut pred dogovorjenim časom. Moral se je nasmehniti, da je prišla celo pred njim, kar je bil že sam po sebi svojevrsten čudež. Ni ravno vedel kako naj se obnaša do nje, ko je na balkonu kar pobegnila stran. Resda je bil takrat precej nespameten in te napake danes ni želel ponoviti. Bil je dokaj lep septembrski dan, a temni oblaki so počasi in vztrajno pregrinjali nebo. »Hej,« je spregovoril, ko ga je že opazila in se ji nasmehnil. Stopil je do nje, a poljub, četudi samo na lice bi bil zanjo spet nekaj nesprejemljivega, zato je raje sedel na staro klopico in ji pomignil naj sede poleg. Pri tem ni mogel spregledati njene takorekoč miniaturne oprave, proti kateri pa se res ni mogel pritoževati. »Prada?« jo je le pogledal. Vsaj na znamke se je spoznal. »Skratka, zakaj za vraga si zadnjič preprosto pobegnila?«

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Čet Jun 26, 2008 7:27 pm

Hotela se je že obrniti in oditi nazaj domov, kar pa je hitro padlo v vodo, saj je že zagledala Lucasa in se v bistvu ni mogla nikamor več skriti ali premakniti, da je ne bi videl. In zakaj prekleto, si je na nek način želela, da bi bila čimdlje stran od njega, po drugi strani pa je hotela priti na to srečanje? Vse skupaj ji ni bilo prav nič jasno, zato se je naposled le odločila predati toku dogodkov in da bo že na koncu videla, kaj se bo izcimilo iz vsega skupaj. "Hej," ga je tudi sama pozdravila in nekako pričakovala poljub na lice, ki je bil nekako samoumneven pri pozdravljanju, vendar ga na njeno veliko začudenje ni bilo. Mogoče se je pa Lucas naposled le odločil, da bosta samo prijatelja. Pa saj pravzaprav še sama ni vedela ali hoče, da sta samo prijatelja ali da sta prijatelja s koristmi. Tako je le ubogala njegov namig in se usedla na klopico poleg njega. "Dobro oko," je pohvalila njegovo prepoznavanje znamk, saj to ni bila tipična lastnost za vse moške, še posebno če niso videli nikjer kakšne posebne označbe, za katero znamko se gre. "Ker je bilo vse skupaj tako zelo čudno... Mislim Serena in Nate sta se zaročila, potem pa prideš ti in me meni nič tebi nič poljubiš... Vse skupaj se je odvijalo veliko prehitro za tisti večer. Poleg tega pa mi ni bilo do tega, da bi šla takrat kaj dlje s tabo?" Zakaj je že uporabila besedico takrat?

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Čet Jun 26, 2008 8:58 pm

Le nekoliko skromno se je nasmehnil ob njeni pohvali in jo nato pogledal. Zdelo se je kot da bi še vedno sedela na tleh ob ograju balkona in se pogovarjala. Le da bi tisti prepovedan poljub vseeno izbrisal, saj njena reakcija ni bila ravno ugodna zanj. Kaj je sploh takrat mislil, da jo je kar poljubil in celo pričakoval povračilo z njene strani? Ko je končala je le počasi prikimal in previdno izbiral besede kar pa sicer ni bilo v njegovi navadi. A ni želel situacije še poslabšati. »Glede na to, da si cel večer govorila, da si moja naslednja tarča in da te skušam spraviti v posteljo, ter me zraven še spraševala katera si na moji listi wanted osebkov bi pričakoval nekaj drugega. Če si bila tako prepričana, da imaš prav bi lahko tudi pričakovala, da te bom prej ko slej poskusil poljubiti, mar ne?« je kar malo nataknjeno odgovoril, a vedno večji je bil občutek, da se z njim igra in ga ves čas le podžiga, da bi spet storil kaj nepremišljenega. »Kdo pravi, da bi jaz šel dlje?« jo je nato izzivaje vprašal prav nalašč. »In zakaj takrat? Torej bi bilo čez nekaj dni drugače ali kaj?« je nadaljeval. Spet je imel občutek, da bo sledil še en prepir. Res nista mogla brez vsega tega? Jima je bilo res namenjeno, da sta se vsakič, ko sta bila skupaj sprla in odšla užaljeno vsak na svoj konec? Toda še vedno se ni hotel priznati, da mu je Blair zlezla v glavo bolj kot katera poprej.

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Čet Jun 26, 2008 9:07 pm

Z odprtimi usti je poslušala njegovo obrambo in se komaj zadržala, da mu ni prisolila še ene klofute, tako kot mu jo je prisolila tisti večer. Je bil res tako samovšečen, da je mislil, da lahko stori karkoli in s komerkoli? "Prekleto Lucas, tisto sem te spraševala zato, ker me je to tudi zanimalo. Navsezadnje nisi tako zelo nedolžen, kot zgledaš in imaš precej masla na glavi. Sem pa mislila, da je moj odločen 'jebi se' namesto pozdrava takrat povedal vse. Ampak ti si tako trapast, da misliš, da ti mora vsaka podleči. Mislim groza. In kaj naj bi ti takrat sploh pričakoval? Da bo šlo še dlje od poljuba in bi si me lahko vzel kar tam na balkonu. Za to se boš moral pa še krepko potrudit." Ni vedela, zakaj je svoj govor preden je zajela sapo, končala s tem, da se bo moral še potruditi in ne s tem, da tega ne bo doživel. In zakaj je govorila take traparije pred njim? Kmalu pa je končno prišla dovolj do sape po svojem obsežnem govoru in je tako lahko nadaljevala: "In kdo pravi, da ti ne bi hotel dlje? Vedno hočeš dlje po vseh mojih informacijah. In... Mislim... Nisem mislila tega... Pravzaprav... Ne, nisem mislila tega." Če je kaj vedela o svojih besedah je bilo sedajle eno: na koncu ne bi smela biti zmedena. Lucas bo to zagotovo vzel za znak, da bi bilo kakšen drug dan drugače in to se najbrž ne bi končalo dobro. Oziroma bi se končalo dobro. Zakaj se ni mogla preprosto odločiti ali se hoče vpisati med njegove trofeje ali ne, ampak sta se morala ves čas nekaj prepirati in sprenevedati?

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jul 19, 2008 9:49 pm

Zavedal se je, da je tudi sam s svojimi besedami prestopil dovoljeno mejo in je tako v veliki meri prispeval k ponovnemu prepiru. Kaj drugega si med njima tako ali tako ni mogel obetati. Drugega kot vnovičnega izzivanja in obkladanja. »Kdo je govoril kaj o nedolžnosti?« je nekje vmes zamrmral, nato pa jo tiho poslušal čisto vse do konca, ko je začela govoriti s predahi in je vse skupaj izpadlo močno zmedeno. Dvignil je pogled in bil tiho le še nekaj trenutkov, za vsak slučaj. Odgovore na vse njene obtožbe je imel že pripravljene. »Prvič, ne mislim, da mi mora vsaka podleči. Drugič, nisem se hotel dati dol s tabo. Tretjič, nisem se hotel dati dol s tabo na balkonu. Četrtič, poljub je bil nenačrtovan. Petič, ne verjemi vsemu kar slišiš. In šestič, ne bom se več trudil, ker sem obupal že na balkonu,« je še sam zaključil in jo kljubovalno pogledal. Ne bo pustil, da bi ga obtoževala za stvari, ki niso bile resnične. Poljuba res ni načrtoval in je bil povsem spontan, še sam ni pričakoval od sebe, da bo kdaj zares poljubil Blair Waldorf. Še najmanj pa je hotel iti z njo do konca, sploh pa ne tam na balkonu. Vraga, saj ni Chuck. »Misli si kar hočeš, upam da si dobila to kar si hotela. Ne bom se več trudil okoli tebe. Poklical sem te predvsem zato, da vsaj zakopljeva bojno sekiro. Kot vidim to ni ravno v najini moči,« se je namrščil in pogledal v tla. »Upam le, da ne boš na koncu ti letala okoli mene,« se je posmehnil in pogled uprl navzgor proti Blair.

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jul 19, 2008 10:09 pm

Lucasovo mrmranje glede tega, da ni govoril nič glede nedolžnosti, medtem ko je govorila ona, jo je le še bolj razjezilo. "Ti zagotovo nisi, saj ne moreš govoriti o nedolžnosti, ker sploh ne veš, kaj je to! Kdo ve, koliko časa nazaj si jo izgubil. In ali se tistega sploh spomniš." Taka je bila njena razburjena replika, ki je pripomogla k temu, da se je Blair končno odločila usesti. Končno je globoko vdihnila, potem pa se je le pripravila k temu, da je poslušala njegovo obrambo, ki je bila po pravici povedano popolnoma zanič. Tako zelo zanič, da se ga je odločila utišati in je to storila na zelo čuden način. To je storila tako, da je Lucasa preprosto poljubila. Nežen poljub, ki mu je na koncu dodala celo malce strasti pa je prekinila s prav tako nežnimi besedami: "A ne moreš biti vsaj malo tiho? In prosim te, da drugič najdeš boljše izgovore, če mi misliš nasprotovati, prav?" Skrivnostno se je nasmehnila, nato pa se je naslonila na naslonjalo klopce ter Lucasa malo bolj mirno pogledala. "In to ni lazenje za tabo, temveč edini način, da sploh utihneš. Na tisto predstavo pa ne vem, če lahko računaš po takem cancelu, ki si mi ga ravnokar dal. Ali si si sedaj premislil?" Pomenljivo ga je pogledala ter mu pomežiknila, v resnici pa je komaj pričakovala njegov odgovor.

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jul 19, 2008 10:20 pm

»Pravzaprav se spomnim,« se je namrščil in spregovoril te besede bolj zase kot Blair v odgovor. To srečanje je bilo napaka in lahko bi vedel kako se bo vse skupaj odvijalo. Hotel se je že preprosto obrniti in oditi, ko je vstala in stopila k njemu. Še preden bi lahko karkoli spregovoril so bile njene mehke ustnice že na njegovih, združene v poljub. Ne da bi vedel kaj se točno dogaja ji je poljub vendarle vrnil in obstal na mestu, ko je stopila stran. Gledal je proti njej z vprašujočim pogledom, ko je vendarle spregovorila. Tokrat je res raje utihnil, misli pa so ostale na dogodku izpred nekaj sekund. Ko jo je imel že dovolj in je hotel pustiti vse skupaj, ga je spet vrnila v tisto fazo navdušenosti nad nedosegljivostjo Blair Waldorf. Še sam je sedel na klopico poleg nje, ne da bi ji namenil kaj več kot ravnodušen pogled. »Tole res ni bila pametna ideja, kako sem lahko sploh pomislil na kaj tako neumnega, da bi se dejansko dalo pogovarjati s tabo,« je zmajal z glavo in spet vstal. »Veš kaj, pozabiva na tisto v bazenu, na zabavi, tukaj,« je odločno rekel. Takrat je ne bi smel poljubiti in tokrat ji poljuba ne bi smel vrniti. Ni si kdaj mislil, da bo kaj obžaloval. Toda igračkanja ne bo prenašal in če bo to imelo tako ceno, da bo odšel, bo pač odšel.

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jul 19, 2008 11:38 pm

Opazila je, da je zmedla slavnega Casanovo, zato se je sama pri sebi skrivnostno nasmehnila. Ni vsaka ženska bila sposobna tega, kar je ona ravnokar storila. Po eni strani se ji je malce celo smilil, ker ji je bil všeč, vendar po drugi strani se je opominjala na to, kolikokrat je to že on storil in da če bo že pristala med njegovimi trofejami, da si jo mora zapomniti za vedno. Navsezadnje je ona le bila Blair Waldorf in Blair Waldorf je nekaj posebnega. Vedno in povsod. Lucas zato ni smel biti nikakršna izjema. "Ah daj no Lucas! In potem sem jaz tista zapeta, ki si nikoli nič ne upa. Sprosti se že no. In ne jambraj, da je pogovor slaba ideja, ker si ti rekel brez ugovorov mar ne? Ali ti moram pokazati sporočilo na mojem telefonu?" Ponovno se mu je nasmehnila, vendar to ni bil preprost nasmešek. Bil je nasmešek, ki je bil zapeljiv, ki je povedal, da je tokrat zmagala ona in ki je povedal tudi, da ve, da se ji ne more upreti. Oh ja, Blair je znala vse to združiti v en sam preprost nasmešek. "Meni je prav. Alpina," je pripominila Blair na to, da naj preprosto pozabita na vse, seveda pa je morala zraven dodati še kratko šalo, spomnila pa se je na eno izmed reklam, ki jih je videla po televiziji, ko so bili na počitnicah v neki mali državici. "Torej kaj sledi zdaj, Lucas?"

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics