Chat
+9
Chuck
Ozzie
Blair
Nathaniel
Leyla Charlotte
Rubi
Fleur
Shana
Serena
13 posters
Upper East Side :: OOC :: Novi trači
Stran 5 od 14
Stran 5 od 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Chat
potovanja sem dala samo za primer. Lahko bi nardili kakšno tekmovanje in napisali kakšn oglas za to, poslali mass email al pa dali na RPG addict in bi to pritegnilo nove ljudi in tudi stare člane, vsaj pomoje... mislim, poskusiti ni greh, kajne??
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
mass mailov je blo tud veliko, na rpg addictu nisem je pa nate.. to je ena stvar dobra ja, ampak je pa res, da je velik tistih ljudi tam tud na oxu pa z oglasom na njem nismo preveč pridobili. Kakorkoli že, forumu se ne obeta nič dobrega, rekla sm si tudi, da je bla tista prenova zadnja, pa je Nate reku da bo še prek invisiona probu ... ne vidm smisla da se sploh še ubada.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
nad forumom obupaj, šele dokler se noben ne bo prijavu gor... kr jst se od tu ne ganem je eden izmed redkih forumom, na katerem sploh vstrajam, kr sm zeloo znana po tem, da obupam nad forumi... tudi če so v zagonu in če je moj lastni mogoče je krivo moje novo pravilo... ni važno, samo ne obupaj še nad tem, kr bi ga bilo res škoda... in pusti Nata naj opravi svoje
Shana- vip
-
Država :
Točke :
držim pesti da se res od tukaj ne ganeš in da ostaneš aktivna in si tako vzor še komu...
Serena- admin
-
Država :
Točke :
You're not getting rid of me that easily, S
sicr pa, da spremenimo temo, kako ste kaj ljudje?
sicr pa, da spremenimo temo, kako ste kaj ljudje?
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Taa film hočm vidt! https://www.youtube.com/watch?v=zQ1KiTTUxLo&feature=related
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Me too, me too.
Avmajgad, ta triler je čist d'mejn...
Avmajgad, ta triler je čist d'mejn...
Ozzie- vip
-
Število prispevkov : 281
Status : Zaljubljena
Država :
Točke :
Registration date : 13/06/2008
podpis pod to... kdaj pa pride filem vn??
Shana- vip
-
Država :
Točke :
omg enako...anabelle...najlepši ime ever...sm čist proud da sm ga izbrala naslednje leto za na oxu...ampak okej to je čist off topic tema tko da nam nalagala o temu ^^
jah moi je bla tud zdele več al mn odsotna na forumu, zarad nabasanosti, začetka šole in ostalega ampak sm pa dojela da enostavno mi nekej manjka in učerej ko sm se spet mal gor nalimala sm pač dojela tud to da sm mal pogrešala UES in da sm with plesure back <3 tko da ja mene se zdele naboste znebil...iin ja hočem kake drame...^^
torej tud men bi blo drugač ljubše če se use zavrti nazaj da bi šlo kukr po nanizanki oz. knjigi ampak to je odločitev adminov in z veseljem bom hodila nazaj na forum tud če gre cajt naprej...nekej pametnega se bo najdl upam tud za mojo dear B tko da ja nateu pa sereni gre itq use dobr od rok tko da vrjamem da bosta kul spelala tud to če bosta ^^
drgač pa ja če boste prenavlal al pa kej...lahko računate na mojo pomoč če jo boste slučajn kej rabl al pa kej ^^ na to se zanašejte ann...=)
drgač pa ja kko ste kej dans?? jest sm čist noro ker bodo moje počitnce nore ^^ komej čakam jutr...grem z Joanno [s tega foruma] k eni frendici in bo valda žurka k pride še ene par drugih...pol pa še počitnce v toplicah seprav razvajanje in use tko da ja noro ^^ pa ostali??
jah moi je bla tud zdele več al mn odsotna na forumu, zarad nabasanosti, začetka šole in ostalega ampak sm pa dojela da enostavno mi nekej manjka in učerej ko sm se spet mal gor nalimala sm pač dojela tud to da sm mal pogrešala UES in da sm with plesure back <3 tko da ja mene se zdele naboste znebil...iin ja hočem kake drame...^^
torej tud men bi blo drugač ljubše če se use zavrti nazaj da bi šlo kukr po nanizanki oz. knjigi ampak to je odločitev adminov in z veseljem bom hodila nazaj na forum tud če gre cajt naprej...nekej pametnega se bo najdl upam tud za mojo dear B tko da ja nateu pa sereni gre itq use dobr od rok tko da vrjamem da bosta kul spelala tud to če bosta ^^
drgač pa ja če boste prenavlal al pa kej...lahko računate na mojo pomoč če jo boste slučajn kej rabl al pa kej ^^ na to se zanašejte ann...=)
drgač pa ja kko ste kej dans?? jest sm čist noro ker bodo moje počitnce nore ^^ komej čakam jutr...grem z Joanno [s tega foruma] k eni frendici in bo valda žurka k pride še ene par drugih...pol pa še počitnce v toplicah seprav razvajanje in use tko da ja noro ^^ pa ostali??
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
ja, name se tudi lako zanesete če rabite pomoč
uhh vse bi dala za tvoje počitnice moje bodo neke običajne brezvezne po vsej možnosti ampak na srečo bom mela naš predragi UES
uhh vse bi dala za tvoje počitnice moje bodo neke običajne brezvezne po vsej možnosti ampak na srečo bom mela naš predragi UES
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Saj jaz sem itak rekla, da se oproščam, ker nisem bila ravno ogromno gori ampak nisem rekla, da je to zaradi šole, ker tako kot je že S rekla ni šans, da ne bi m ogla priti gor in napisati kakšen post pa ga nisem in se tega zavedam. Ampak pri meni je pač takole, da nekako izgubim zanimanje, če na forumu že dolgo ni članov in nihče nič ne piše... vseeno pa sem res prihajala malo pogledati sem gor čisto vsak dan ampak na žalost vedno znova ugotovila, da ni bilo ravno veliko novih postov. Problem pri tej prenovi je bil, da se morda novim članom ni zdelo, da bi se kaj drastično spremenilo, ker je večinoma ostalo enako in se potem pač niso prijavljali ampak zdaj pa je izgled čudovit in, če bi napisali kaj novih zgodbic, izpeljali nekaj dram, napisali nov oglas ipd sem prepričana, da bi ilo dosti več članov! In ja zdi se mi vredno truda, ker je forum preprosto preveč dober, da bi ga kar zapustili ali izbrisali! Res ne smemo tako hitro obupati čeprav vem, da si sta se S in N še kako trudila, da bi forum znova zaživel ampak, če res hočemo da bi uspel bi mogli narediti popolno prenovo in novim čalom obljubiti velikoooo drame In, če potrebujeta kakšno pomoč sem vama takoj na voljo in tudi Shana in Blair sta ponudili svojo pomoč tako, da res ne morete reči, da tudi mi nismo pripravljeni nekaj napraviti za ta forum! Tako, da jaz ostajam tukaj in se bom za forum borila do konca
Fleur- vip
-
Število prispevkov : 160
Kraj : New York
Status : Avanturistka
Država :
Točke :
Registration date : 12/07/2008
you go girl
sicr po tem, dvomim, da bosta Nate in Serena zapustila forum
sicr po tem, dvomim, da bosta Nate in Serena zapustila forum
Shana- vip
-
Država :
Točke :
ja enako ^^
drugače pa felur...pomoje je bedno pisat nou opis, ko se je S takrt tko potrudila z njim ampak ja...še vedno če bi se forum nekako prenovil in to bi blo na kratko treba to opisat in pomoje bi šlo no...mislm sej dva tko specialna admina kot jih mamo že morta forum na novo postavt na noge in jest vrjamem da jima bo uspel z našo ali brez naše pomoči ^^
drugače pa felur...pomoje je bedno pisat nou opis, ko se je S takrt tko potrudila z njim ampak ja...še vedno če bi se forum nekako prenovil in to bi blo na kratko treba to opisat in pomoje bi šlo no...mislm sej dva tko specialna admina kot jih mamo že morta forum na novo postavt na noge in jest vrjamem da jima bo uspel z našo ali brez naše pomoči ^^
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Film nj bi vn pršu že marca 2007. Jz vidm mal drgačn datum ane Ful si želim ta film vidt in ful bi mela en lik z Anabelle povezan, sam bi blo preveč fantazisko, k Elvis jo ubistvu obudi iz smrti iz nedolžnim poljubom ko je ona že mrtva. Torej ja, bit iz takim likom na Oxu, ... mi ga zavrnejo Prej bi na Embohu lahko kej, tm sm pa že Bella.
Ps..: Na youtube mate še trailer Love... ker tega k sm vam ga jz dala za pogledat je Death... Dva sta.
Najboljš da vm dam link.
Death trailerLove trailer
Death ste prej gledat, Love je torej drugi. Odločte se ker je najboljši in glasujte. Jz sm najprej Love gledala in sm ostala brez besed. Ampak Death mi je boljši trailer.
Glede foruma... Se bova s Natom zmenla.
Ps..: Na youtube mate še trailer Love... ker tega k sm vam ga jz dala za pogledat je Death... Dva sta.
Najboljš da vm dam link.
Death trailerLove trailer
Death ste prej gledat, Love je torej drugi. Odločte se ker je najboljši in glasujte. Jz sm najprej Love gledala in sm ostala brez besed. Ampak Death mi je boljši trailer.
Glede foruma... Se bova s Natom zmenla.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
enako... filem je pomoje carski in glede Anabelle se tudi strinjam
gledala sem oba in moram reč, da je death carski
forum mora ostati.. sicr bomo člani nardili protestni shod
gledala sem oba in moram reč, da je death carski
forum mora ostati.. sicr bomo člani nardili protestni shod
Shana- vip
-
Država :
Točke :
B- ja no saj za oglas se bosta pa potem itak N in S odločila
Wauu ja trailerja sta oba svetovna in jaz tudi komaj čakam, da vidim cel film Ne vem no meni pa je love mogoče malo obljši čeprav sta oba ful dobra
Wauu ja trailerja sta oba svetovna in jaz tudi komaj čakam, da vidim cel film Ne vem no meni pa je love mogoče malo obljši čeprav sta oba ful dobra
Fleur- vip
-
Država :
Točke :
Glede marsičesa se strinjam s Sereno. Za forum je bilo res vloženo toliko teh prenov, čeprav kot ste rekli ostali se je premalo stvari spremenilo. Ponavadi je bil to le skin & neka manjša/večja drama, le da je bilo nazadnje dodanih tudi nekaj novih zgodb, oglas, itd. Toda niti to ni tokrat pomagalo in zdaj smo spet na tej točki, ko se moramo odločit ali poskusit še enkrat ali le pustit vse k vragu. >.<
In ker jaz spadam med optimiste se seveda odločam in trdno podpiram prvo opcijo, torej forum se bo prenovil še ZADNJIČ. In bo na vseh vas & na meni in Sereni, da ga potem obdržimo pri življenju.
Kakšna bo tokrat prenova?
No naredili bomo en korak več in vse skupaj prenesli na invision, kar bo pa malenkost trajalo, ker bo treba poskrbeti za lep skin, kar je tam malo težje kot tukaj. Seveda obstajajo tam razne strani s skini, toda tudi če vzamemo kakega že narejenega, ga bo treba preuredit za naše potrebe.
Potem pa bodo napisane čisto nove osebe, poleg nekaterih glavnih in vaših zgodb, seveda. Vrnili se bomo v čase preden je Serena šla v boarding school in sta tam začasno skupaj Nate in Blair, toda to je že druga zgodba. Narejen bo osrednji plot, torej zasnova, kateri bo potrebno slediti in bo v njej ogromno podatkov glede raznih dram in vsega.
No, prav tako bo že na začetku foruma par zabavic, dobrodelnih dogodkov in še in še, tako da vam ne bo dolgočasno bivanje na forumu. Tokrat bo spremenjeno skoraj vse, tako da upam, da ste pripravljeni, saj bomo potrebovali VAŠO pomoč.
Zdaj upam, da se je komu to sploh dali brat in da res lahko midva s Sereno računava na vas. Hvala.
In ker jaz spadam med optimiste se seveda odločam in trdno podpiram prvo opcijo, torej forum se bo prenovil še ZADNJIČ. In bo na vseh vas & na meni in Sereni, da ga potem obdržimo pri življenju.
Kakšna bo tokrat prenova?
No naredili bomo en korak več in vse skupaj prenesli na invision, kar bo pa malenkost trajalo, ker bo treba poskrbeti za lep skin, kar je tam malo težje kot tukaj. Seveda obstajajo tam razne strani s skini, toda tudi če vzamemo kakega že narejenega, ga bo treba preuredit za naše potrebe.
Potem pa bodo napisane čisto nove osebe, poleg nekaterih glavnih in vaših zgodb, seveda. Vrnili se bomo v čase preden je Serena šla v boarding school in sta tam začasno skupaj Nate in Blair, toda to je že druga zgodba. Narejen bo osrednji plot, torej zasnova, kateri bo potrebno slediti in bo v njej ogromno podatkov glede raznih dram in vsega.
No, prav tako bo že na začetku foruma par zabavic, dobrodelnih dogodkov in še in še, tako da vam ne bo dolgočasno bivanje na forumu. Tokrat bo spremenjeno skoraj vse, tako da upam, da ste pripravljeni, saj bomo potrebovali VAŠO pomoč.
Zdaj upam, da se je komu to sploh dali brat in da res lahko midva s Sereno računava na vas. Hvala.
name že lahko računaš, če sem tu od začetka bom pa ostala tudi do konca ušeč mi je spremeba, ki bo... to pa tudi pomeni, da nas boste pomladili za kar dve leti in komaj čakam na nove drame in zaplete and so on and so on
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Mi je všeč tole, pa tut lahko bi nardili tko, da bi zgodba potekala mal bl neodvisno od nadaljevanke.
Ker tut to, da se ji zlo sledi je možno da odbija člane.
Sicer pa mi ej všeč glede invisiona.
Ker tut to, da se ji zlo sledi je možno da odbija člane.
Sicer pa mi ej všeč glede invisiona.
Ozzie- vip
-
Število prispevkov : 281
Status : Zaljubljena
Država :
Točke :
Registration date : 13/06/2008
Sej se bo vse odvijali po naše, torej vse bo odvisno le od vas/nas, tako, da bomo imeli iz serije le taglavne like in začetni dogodek.
Me veseli, da vam je koncept všeč in jutri bom že verjetno začel delati na tej prenovici, da bo čimprej končano. Upam pa, da če bomo potrebovali pomoč še vedno velja vsa tista podpora?
Me veseli, da vam je koncept všeč in jutri bom že verjetno začel delati na tej prenovici, da bo čimprej končano. Upam pa, da če bomo potrebovali pomoč še vedno velja vsa tista podpora?
Res sem zelooooo vesela, da sta se odločila prenoviti forum, ker je pač najboljši in si to zasluži! Potem bi pa rada pohvalila predvsem vaju N in S, ker imata še vedno voljo za še eno prenovo in se tako trudita za forum in za nas
In ja iz moje strani imata še vedno 100% podporo in seveda bom pomagala, če me boste potrebovali Upam, da bosta za mojo predrago F napravili kar enkaj dramic in zanimivih povezav čeprav, če bo možno menjati lik še nisem čisto prepričana, če jo obdržim (sploh če bodo popolnoma novi liki!) Komaj čakam res
Fleur- vip
-
Država :
Točke :
ofkors Nate mojo podporo itak da maš 1000% in strinjam se z F glede dramic.. moi bi tudi kakšno ampak jaz ostajam pri moji najdražji Shani in je ne zapuščam... ta lik mi je ušeč (prvič v življenju, da se nisem naveličala lika ) in je ne mislim zamenjat za kogarkoli
Shana- vip
-
Država :
Točke :
tud na mojo pomoč lahko stoprocentno računata...na kakršn kol način...^^ tko da ja je tud moi čist navdušena nad temu da bosta prenovila forum in upam da bo pol zaživel v taki luči kot si zasluži da bi!
glede dramic bi tud jest z veseljem pomagala ker sm čist navdušena sploh nad tem da mata vidva kot admina tolk zagona da gresta popolnoma preurejat forum in to mi je valda noro ušeč ker eni bi na vajinem mestu že zdavnaj obupal ^^
če se bo le dal bom obdržala Blair ker je ona enostavno najboljša oseba rednega casta...poleg Nata, serene in chucka afkors ^^
glede dramic bi tud jest z veseljem pomagala ker sm čist navdušena sploh nad tem da mata vidva kot admina tolk zagona da gresta popolnoma preurejat forum in to mi je valda noro ušeč ker eni bi na vajinem mestu že zdavnaj obupal ^^
če se bo le dal bom obdržala Blair ker je ona enostavno najboljša oseba rednega casta...poleg Nata, serene in chucka afkors ^^
Blair- vip
-
Država :
Točke :
uu prenova... mojo podporo, pomoč karkoli definitvno mate, z veseljem pogamam pri nastajanju novih dram, prenovi etc. me zeloo veseli, da sta se tak odločla, ker bi blo preveč bv da bi forumček propadu, kar pa se tiče likov, se jz tut nism Rubi naveličala in jo bom po vsej verjetnosti obdržala drgač Nate dobra ideja, da bo dogajanje pred tem, ker če bomo sledili zdjšnim epizodam bo kr zmede ^^ uglavnem ja.. računite name
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
Jaja, to sem pa pozabla napisat
Name se tut lahko 100% zanesete, pripravljena pomagat pri pčemerkoli. xD
Name se tut lahko 100% zanesete, pripravljena pomagat pri pčemerkoli. xD