Chat
+9
Chuck
Ozzie
Blair
Nathaniel
Leyla Charlotte
Rubi
Fleur
Shana
Serena
13 posters
Upper East Side :: OOC :: Novi trači
Stran 12 od 14
Stran 12 od 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Chat
To je super ja GG, ker za svoje like sm vedla za ostale sm mogla p skos gledat in mi je šlo čist preveč na jetra
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Ne vem al mam samo js te probleme ... ampak noče mi pokazat nobenga posta od GG ... napiše da ni postov za prikazat, sam reklame so ... a ve kdo kaj je narobe?
Leyla Charlotte- vip
-
Število prispevkov : 206
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Če govoriš o trenutnemu blogu je verjetno za to, ker je Gossip Girl odstranila vse svoje poste iz starega bloga, saj se pripravlja nov. Vsaj kolikor jaz vem, več vam bo znala ona povedat.
In ja Gossip Girl, dobra ideja. Mislim, da bi bilo tako zelo lažje za vse.
In ja Gossip Girl, dobra ideja. Mislim, da bi bilo tako zelo lažje za vse.
Na starem Gossip Girl blogu je vse izbrisano, ker smo nov blog mislili postaviti na istem ponudniku za brezplačne bloge. Potem pa mi je Natie pomagal in je našel eno zelo dobro stran za bloge, pa smo ga tam postavili in še lep skin smo našli. Na žalost je bilo pa vse prej napisano izbrisano, kajti kot sem rekla, smo hoteli tam stvari postavit pa smo potrebovali čistko. Nepremišljeno dejanje bi se temu reklo.
Super da se strinjate z idejam.
xoxo, Gossip girl
Super da se strinjate z idejam.
xoxo, Gossip girl
Gossip Girl- opravljivka
-
Število prispevkov : 16
Status : Gossip Girl
Država :
Točke :
Registration date : 22/04/2008
hej folk!
mi je useplo mlo prit na int pa sem vas prišla malo pogledat
prebrala sem tisti opisek... čisto božanski mi je in glede kratic, mislim, da je to full dobra ideja
še pet dni
mi je useplo mlo prit na int pa sem vas prišla malo pogledat
prebrala sem tisti opisek... čisto božanski mi je in glede kratic, mislim, da je to full dobra ideja
še pet dni
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
No pa še jaz izrazim svoje mnenje, da se mi zdi ideja super
Ja še pet dni! Komaj čakam Vam gre vse po načrtu?
Končno sem si uspela pogledati zadnjo epizodo in mi je bila kar všeč Prejšnja sicer bolj ampak OK
Ja še pet dni! Komaj čakam Vam gre vse po načrtu?
Končno sem si uspela pogledati zadnjo epizodo in mi je bila kar všeč Prejšnja sicer bolj ampak OK
Fleur- vip
-
Število prispevkov : 160
Kraj : New York
Status : Avanturistka
Država :
Točke :
Registration date : 12/07/2008
Zaenkrat gre vse kot po maslu.
Zagotavljam vam, da vam nebo žal, če se boste prijavli.
& ja, Rainbow, se čist strinjam s tem glede epizodic.
Je tale tut čist ok, (C. Rose je faca. ) sam mi je bla prejšnja boljša. xD
Zagotavljam vam, da vam nebo žal, če se boste prijavli.
& ja, Rainbow, se čist strinjam s tem glede epizodic.
Je tale tut čist ok, (C. Rose je faca. ) sam mi je bla prejšnja boljša. xD
Ozzie- vip
-
Število prispevkov : 281
Status : Zaljubljena
Država :
Točke :
Registration date : 13/06/2008
Super Kaj vam še manjka?
Ah saj jaz sem prepričana, da mi ne bo in, da se bom prijavila
Ah saj jaz sem prepričana, da mi ne bo in, da se bom prijavila
Fleur- vip
-
Država :
Točke :
enako... valda, da se bom prijaula
še tri dni danes Gossip Girl ju3 jo bomo že lahko gledali
še tri dni danes Gossip Girl ju3 jo bomo že lahko gledali
Shana- vip
-
Država :
Točke :
ok zdj pa d še mal tlele jezo stresam... dons sm šla kot ponavad čekirat stvari o Twilightu. Grem najprej na stran od koloseja --> Twilight še vedno ni bil napovedan (zadn film do zdj je napovedan za 31.12), grem na imdb če bi tm slučajn kj pisal in kaj vidm? ime naše južne sosede k ma premiero 1.1.2008 mislm a so tej kolosejevci res TOLK nesposobni ?
Kelly- outsider
-
Število prispevkov : 75
Status : Plesalka
Država :
Točke :
Registration date : 30/10/2008
1.1.2009 misliš ?
jup naši so res tako nesposobni sej sem vam rekla, k nam bo pršu šele leta 2030
jup naši so res tako nesposobni sej sem vam rekla, k nam bo pršu šele leta 2030
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Ne, ne in NE! Jaz nikakor ne mislim tako dolgo čakati na ta film in res ne vem v čem jim je problem, da ga predvajajo
Mislim, če lahko imajo ene grozno neumne filme lahko dajo tudi enega, ki jke supermegafantastičen in si ga bo ogledalo veliiiko ljudi
Mislim, če lahko imajo ene grozno neumne filme lahko dajo tudi enega, ki jke supermegafantastičen in si ga bo ogledalo veliiiko ljudi
Fleur- vip
-
Država :
Točke :
Ja, žal so naši res nesposobni kar se tega tiče. Twilight je povsod napovedan kot velika uspešnica, tako da vsi pričakujejo spektaluarno premiero, medtem ko se naši še vedno držijo nekih filmov, ki niso pretirano uspešni namesto, da bi vzeli Twilighta. Neumno pač.
Jaz na srečo spadam med tiste, ki imajo možnost ogled filma na dan njegove dejanske premiere, sicer po vsej verjetnosti sihroniziran ampak tudi to bom preživel, samo vem, da film moram videt takoj, ko pride ven.
In ljudje, še 3 dni do otvoritva novega UESa! Ste pripravljeni?
Jaz na srečo spadam med tiste, ki imajo možnost ogled filma na dan njegove dejanske premiere, sicer po vsej verjetnosti sihroniziran ampak tudi to bom preživel, samo vem, da film moram videt takoj, ko pride ven.
In ljudje, še 3 dni do otvoritva novega UESa! Ste pripravljeni?
Kam pa ga greš gledat? U Trst?
jaz bom pa lepo počakala, da pride na intrnet in ga bom potegnila dol ta filem bo 100posto carski
sam naši so res zabiti. Lih učeri sm gledla spored filmov v avditoriju... bogo prau res še pred leti so meli not dobre filme...
flok Gossip Girl danes!!! zdej si jo grem potegnit dol
jaz bom pa lepo počakala, da pride na intrnet in ga bom potegnila dol ta filem bo 100posto carski
sam naši so res zabiti. Lih učeri sm gledla spored filmov v avditoriju... bogo prau res še pred leti so meli not dobre filme...
flok Gossip Girl danes!!! zdej si jo grem potegnit dol
Shana- vip
-
Država :
Točke :
ola folk moi je nazaj from London
blo je res omajgad fantastično kar vm lahko potrdi tud naša dragala Molly in ja ne bi zamenala za nč na svetu...^^ noja mal je blo pogrešanja nad internetom drugač je blo pa res full noro,...^^ z določenimi sramovanji glede na to kaj smo delala pa kaj se nm je dogajal ampak dobr to ni lih za vsaka ušesa hhehe
Glede twilighta se strinjam...kko morjo bit tko za cajtom da nimajo pojma kaj je dobr pa kaj ne...filmi k so napovedani zdej se med zdijo totalna potrata časa....če bi biu pa twilight bi blo pa tko al tko pou slovenije v kinotu hhehe
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Jaz vsaj upam, da ga bodo potem vseeno predvajali...
Novi del Gossip Girl si že vlečem dol in upam, da bo super
Samo še dva dni do otvoritve novega UESa
Novi del Gossip Girl si že vlečem dol in upam, da bo super
Samo še dva dni do otvoritve novega UESa
Fleur- vip
-
Država :
Točke :
Avmajgad, jaz se pa tko zlozlozlo dobro počutim.
Kot prvi razlog sem danes končno stara 14.
Kot drugo sem dobla čist d'mejn darilo od Natkoja, zaradi katerega mam zdej 800 avijev od Rachel. McAdams na compu in obsežnješo zbirko seana Farisa.
In pol sem nasploh čist dobre volje.
Kot prvi razlog sem danes končno stara 14.
Kot drugo sem dobla čist d'mejn darilo od Natkoja, zaradi katerega mam zdej 800 avijev od Rachel. McAdams na compu in obsežnješo zbirko seana Farisa.
In pol sem nasploh čist dobre volje.
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
Ozzie super...^^
mam tud jest eno darilce zate samo še ni popolnoma dokončano ^^
te morm še neki prašat glede njega tko da čim prej pridi na msn anede ^^
drugače pa vošila sm ti pa že na Oxu...tko al tko si pa d'mejn oseba kar upam da dobr veš da si tko mislm o tebi ^^
P.S. wiuuu samo še en dan do odprtja novega UES-ja
mam tud jest eno darilce zate samo še ni popolnoma dokončano ^^
te morm še neki prašat glede njega tko da čim prej pridi na msn anede ^^
drugače pa vošila sm ti pa že na Oxu...tko al tko si pa d'mejn oseba kar upam da dobr veš da si tko mislm o tebi ^^
P.S. wiuuu samo še en dan do odprtja novega UES-ja
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Ozz, jst ti pa še nisem čestitala bolše pozno kot nikoli tko da vse naj naj
wiii še en dan!!! komi čakam!!!!!!!!!!!
me pa zanima, kaj se bo s tem forumčkom zgodilo po odprtju nouga... sej ga ne boste zbrisali, a ne?
wiii še en dan!!! komi čakam!!!!!!!!!!!
me pa zanima, kaj se bo s tem forumčkom zgodilo po odprtju nouga... sej ga ne boste zbrisali, a ne?
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Ozzie jaz sem ti čestitala v tisti temi ampak ti še vseeno tukaj voščim vse naj naj
Jaz tudi komaj čakam
Fleur- vip
-
Država :
Točke :
Še en dan. Ou jea.
Chuck- popularen
-
Število prispevkov : 129
Status : Avanturist
Država :
Točke :
Registration date : 28/10/2008
Wii, B, si mi pa čist polepšala dan.
& hvala vsem, aneda.
sicer pa, na forumčku je finiš vse, razen kratic, če se ne motim.
& hvala vsem, aneda.
sicer pa, na forumčku je finiš vse, razen kratic, če se ne motim.
Ozzie- vip
-
Država :
Točke :
No pa še zasnova, made by our one and only Serena Van der Woodsen.
You're nobody until you're talked about!
Ste se kdaj vprašali, kakšne znane in tajne organizacije proti kriminalu se nahajajo v ZDA?
In koliko je zasebnih detektivov, ki pod krinko opravljajo svoje delo? Vendar samo en detektiv to dela iz zabave in ne dobiva velikega honorarja za vse skupaj. Verjetno ima samo bogate starše in glavo polno modrosti, za vse te ideje. Kdo je to? To je skrivnost, ki ti je nikoli ne bo zaupala. Znana je samo po svojem obširnem blogu in po uporabniškemu imenu Gossip Girl, ki svoj nos vtakne tja, kamor si drugi ne bi upali. Je kot kakšna benečanska pustna maska; ko že misliš, da si videl njene oči skozi odprtine, se ti spet pojavi črnina, ki te posrka vase, v svoje mreže Upper East Siderjev. Ni ti treba zalezovati svojih priljubljenih sošolcev, bogatih vzornikov, ki so vse prej kot dobri vzorniki. Dovolj je le to, da preprosto sedeš za računalnik in gledaš kaj bo Gossip Girl vpisala na blog ali pa ji na seznamu pustiš telefonsko številko in poslala ti bo svežo sliko, ki bo povedala več kot besede. Naslednji na seznamu si lahko prav ti, pa čeprav bi to lahko bila tvoja sestra, sestična, najboljša prijateljica … Sicer pa, spuščam se predaleč, kajti nihče niti ne ve ali je moški ali ženska. Ne nasedajte bednim čenčam, ki se širijo od ust do ust. Prepričajte se sami, tako da vtipkate pravilen internetni naslov in si preberete najnovejše novice. Nikar ne zaostajajte, morate pregledati kaj je danes jedla tista rjavolasa kraljica in kje, kaj je imela oblečeno in koga je danes potlačila v skupino idiotov. Če ne boš pregledal danes, potem je brez pomena, da gledaš jutri kajti nič ni starejšega, kot včerajšnji časopis in včerajšnji vpis v blog.
Ko boš z vsemi novicami na tekočem, potem se sprosti in poglej malo čez okno. Si? Čakaj malo .. Kaj je bilo to? Ta postava, ki je izginila za vogalom Trump Towerja.
Si prepričan, da sem bila jaz? Then watch you're back !
You know you love me, xoxo
GOSSIP GIRL!
You're nobody until you're talked about!
Ste se kdaj vprašali, kakšne znane in tajne organizacije proti kriminalu se nahajajo v ZDA?
In koliko je zasebnih detektivov, ki pod krinko opravljajo svoje delo? Vendar samo en detektiv to dela iz zabave in ne dobiva velikega honorarja za vse skupaj. Verjetno ima samo bogate starše in glavo polno modrosti, za vse te ideje. Kdo je to? To je skrivnost, ki ti je nikoli ne bo zaupala. Znana je samo po svojem obširnem blogu in po uporabniškemu imenu Gossip Girl, ki svoj nos vtakne tja, kamor si drugi ne bi upali. Je kot kakšna benečanska pustna maska; ko že misliš, da si videl njene oči skozi odprtine, se ti spet pojavi črnina, ki te posrka vase, v svoje mreže Upper East Siderjev. Ni ti treba zalezovati svojih priljubljenih sošolcev, bogatih vzornikov, ki so vse prej kot dobri vzorniki. Dovolj je le to, da preprosto sedeš za računalnik in gledaš kaj bo Gossip Girl vpisala na blog ali pa ji na seznamu pustiš telefonsko številko in poslala ti bo svežo sliko, ki bo povedala več kot besede. Naslednji na seznamu si lahko prav ti, pa čeprav bi to lahko bila tvoja sestra, sestična, najboljša prijateljica … Sicer pa, spuščam se predaleč, kajti nihče niti ne ve ali je moški ali ženska. Ne nasedajte bednim čenčam, ki se širijo od ust do ust. Prepričajte se sami, tako da vtipkate pravilen internetni naslov in si preberete najnovejše novice. Nikar ne zaostajajte, morate pregledati kaj je danes jedla tista rjavolasa kraljica in kje, kaj je imela oblečeno in koga je danes potlačila v skupino idiotov. Če ne boš pregledal danes, potem je brez pomena, da gledaš jutri kajti nič ni starejšega, kot včerajšnji časopis in včerajšnji vpis v blog.
Ko boš z vsemi novicami na tekočem, potem se sprosti in poglej malo čez okno. Si? Čakaj malo .. Kaj je bilo to? Ta postava, ki je izginila za vogalom Trump Towerja.
Si prepričan, da sem bila jaz? Then watch you're back !
You know you love me, xoxo
GOSSIP GIRL!
Ohh. Zakon. Samo še... Malo. Can't wait. Se slišimo jutri...
Chuck- popularen
-
Število prispevkov : 129
Status : Avanturist
Država :
Točke :
Registration date : 28/10/2008
No, samo da vam še povem, da niso vse slikce urejene ampak to bomo potem že sproti do konca tedna, mogoče pa bodo celo do jutri zvečer tudi slikce zrihtane. Kakorkoli, potrudli se bomo kolikor se bo le dalo, da bodo tud slikce čimprej.
Vse ostalo pa je že pripravljeno na Vas.
Vse ostalo pa je že pripravljeno na Vas.
Stran 12 od 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Upper East Side :: OOC :: Novi trači
Stran 12 od 14