Upper East Side
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nathaniel Archibald

3 posters

Go down

Nathaniel Archibald Empty Nathaniel Archibald

Objavlja  Nathaniel Pet Okt 24, 2008 10:41 pm

Nathaniel Archibald Xohyzb

Nathaniel Archibald
020/ 782 - 658

:: Telefonski imenik:

Serena Van der Woodsen
[ Ewan Mcgregor :: Come What May ]

Blair Waldorf
[ Lady GaGa :: Poker Face ]

Dan Humphrey
[ Muse :: Knights Of Cydonia ]

Chuck Bass
[ Britney Spears :: Womanizer ]

Eric Van der Woodsen
[ Jovanotti :: Safari ]

Lilly Van der Woodsen
[ Muse :: Starlight ]

Sovražniki
[ Pink :: So what ]

Ostalo
[ Lady GaGa :: The fame ]

:: Telefonska tajnica:

[Sploh mi ni do pogovora s tabo, z nobenim pravzaprav. Če hočeš kaj povedat, kar povej po pisku... beeeep. Ali pa bodi raje tiho, mogoče te pokličem.

:: Sporočila:

Koda:
[color=black][size=11][font=georgia][b]Imaš 1 Novo Sporočilo![/b]
[b]Od:[/b]
[b]Datum:[/b]
[b]Sporočilo:[/b][/size][/font][/color]

:: Glasovna sporočila:

Koda:
[color=#980AA7][size=11]font=georgia][b]Čaka te novo glasovno sporočilo![/b][/color]
[b]Od:[/b]
[b]Mesec:[/b]
[b]Sporočilo:[/b][/size][/font]
Nathaniel
Nathaniel
admin
admin

Male
Število prispevkov : 518
Kraj : Upper East Side
Status : Broken hearted.
Država : Nathaniel Archibald Flag_usa
Točke :
Nathaniel Archibald Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Nathaniel Archibald Right_bar_bleue

Registration date : 07/04/2008

https://uppereastside.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nathaniel Archibald Empty Re: Nathaniel Archibald

Objavlja  Blair Sob Okt 25, 2008 4:08 pm

Čaka te novo glasovno sporočilo!
Od: Blair
Mesec: oktober
Sporočilo:Heii...se dobiva v Plazi...saj nama tam ne bo hudega...se vidiva čez petnajst minut...sem že na poti tako da malo pohiti, da mi ne bo treba predolgo čakati dijo
Blair
Blair
vip
vip

Female
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Točke :
Nathaniel Archibald Left_bar_bleue70 / 10070 / 100Nathaniel Archibald Right_bar_bleue

Registration date : 24/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Čet Nov 06, 2008 11:08 pm

Čaka te novo glasovno sporočilo!
Od: Serena
Mesec: Oktober
Sporočilo:
Ne vem če boš to poslušal, pa mi je pravzaprav vseeno. Tako ali tako boš izvedel, prek Gossip girl ali pa pač od govoric. Na željo mnogih in na tvojo večno ignoranco pijem trenutno kozarec šampanjca, ker se poslavljam. Grem stran, tokrat tako, da se bom poslovila. Z dvignjeno glavo sedim v letalu in samo še čakam, da se dvigne v nebo in da lahko za seboj pustim vse ostalo. Zaročni prstan dobiš po pošti, pač mi ni več do tega da bi te sploh videla, medtem ko se ti mečeš za drugimi. Uživaj v tem da si spet samski, uživaj v tem, da me pač nikoli več ne boš videval. Bom na tisoče milj stran upam da bo tudi tako s tvojimi mislimi. Pač si zaslužiš boljše. Pa naj te nekdo še nauči odpuščati, to je ena izmed tvojih napak. Adijo Nate... Še vedno te l... *Glasovno sporočilo je predolgo*.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Število prispevkov : 664
Status : Končala zvezo
Točke :
Nathaniel Archibald Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Nathaniel Archibald Right_bar_bleue

Registration date : 08/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Čet Nov 06, 2008 11:44 pm

Imaš 1 Novo Sporočilo!
Datum: Oktober
Sporočilo:
Ne bo nama, ker se ne vrnem več nazaj. In očitno je GG že izvedela kam grem, saj nikomur razen Blair nisem povedala, da odhajam prav v Rusijo. Še Chuck in Eric tega ne vesta. In ja tam je toliko vodke in toliko omamno dobrih moških prebivalcev, da se ne mislim upirati. Sploh pa še nikogar ne bom prevarala. Zanimivo je pa le to, da me nehaš ignorirati potem ko grem. Nikar ne misli, da mi bo žal, ker mi ni. Pravzaprav uživam v tem, ko se spomnim na to, da se vse tisto kar si mi podaril žge na kupu oblek in prodaja na dražbi nakita. Razen prstana seveda. Kdo bi razumel ženske kajne?
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Pet Nov 07, 2008 12:10 am

Imaš 1 Novo Sporočilo!
Sporočilo:
Očitno me le ne poznaš tako slabo, da ne bi vedel kje je zame raj na zemlji. Čeprav ne vem če se bom imela kaj dosti za upirati, objokanih žensk ne mara nihče, sploh pa ne takih, ki objokujejo cepca, katerega lepotička še vedno ljubi. Mogoče bi se kvečjem zmrdovali ker je bil ta cepec taka budala, da ni mogel te lepotički ponuditi še ene priložnosti po vsem tem njenem kesanju. Nemarna zadeva kajne? Videl vsaj v šoli, poslušal po 282 glasovnih sporočilih, bral 411 sporočil. Hvala bogu da sem se mami zasmilila in mi ni odsekala glave po tem ko sem nabijala račune vse za to, da bi vzbudila kanček tvoje pozornosti... in potem je tebe še bolelo. Ah daj ne jebi! Želiš si samo to, da bi se vse vrtelo okoli tvojega ranjenega ponosa, medtem ko si sam prevaral Blair in bi ti morala biti za vzgled. In mene bi enkrat vsaj razumeli, tebe pa ne bi razumel niti Einstein.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Pet Nov 07, 2008 12:25 am

Imaš 1 Novo Sporočilo!
Od:
Datum:
Sporočilo:
In tebi se niti ne sanja ne kako hudičevo težko je bilo, ko sem izbrala Dana samo zato, da bi te takrat naredila ljubosumnega medtem ko ti nisi vedel katera bi bila tvoja izbranka. In potem ko si se spet nalepil na Blair ni bilo več povratka nazaj, Danu se nisem mogla izogniti. Mogoče nisi vedel niti tega, da je bil on tisti, ki je razbil okno tvoje sobe ko sem bila pri tebi. In ni bilo nikakršne moje podzavesti, take budale se mi edino smilijo. Res je bilo grdo od mene, da se nisem poučila o tem, da lahko tiste ki dolgo niso pili bolj zadane kozarec alkohola kot pa tiste, ki vedno pijejo.
*Sporočilo št. 2*
Verjetno misliš da sem spila celo flašo tekile ali pa česa podobnega, pa nisem. Spila sem tri martinije, potem pa se sploh ne spomnim več. Niti toliko se nisem spomnila, da sem šla s tabo pred oltar, ti obljubit zvestobo, KER SEM TE LJUBILA IN ŠE VEDNO TE. Upam da te bo zdaj bolj bolelo to, da si me pustil oditi, jezno, razočarano samo nad sabo in nad vsem. In ni se ti treba več razpisati, očitno ti ni vredno. Meni pa še vedno je, čeprav ne vidim več visokih stavb NY.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Pet Nov 07, 2008 12:46 am

Imaš 1 Novo Sporočilo!
Sporočilo:
Ti reva, jaz pa nespametna in presrečna bodoča žena, ki se ga je šla napit. Čista zmeda. In pila sem po lastni zavesti, nisem se pa dol dajala zato ker bi tako hotla! In po vsem tem kar mi je Dan tisto noč naredil, je bila velika sreča da niso ostale še kakšne posledice, katerih mi res ne bi mogel nikoli odpustiti. Ampak ne, vedno si imel v glavi samo to da sem spala z nekom in vseeno nisem... ker praktično je bil tam, Danu na voljo samo moje telo... ostalo pa je pripadalo in pripada tebi. Ampak očitno to ni dovolj. Bilo je lepo s teboj, dokler je trajalo. Nikoli ne bom zanikala, vedno sem si želela to, da bi se postarala s tabo, pa čeprav se niti poročila nisva.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Sob Nov 08, 2008 3:25 pm

Imaš 1 Novo Sporočilo!
Sporočilo:
Ah srček, nikar se ne obremenjuj s tem da si zajebal, pač saj vsi delamo napake. Eni pač pijemo in pustimo da postajamo kurbe pa čeprav nas ne plačujejo za to. In nikar ne glej Lilly, naredila je isto napako kot jo bom jaz: poročila se bo z nekom, ki ga sploh ne ljubi in za sabo je pustila stvari ter osebe, ki jih je prizadela... tega si ne bo nikoli oprostila. Ampak tako kot z njo je tudi z mano prepozno. Izgubila sem te na najgrši način... očitno najina ljubezen ni tako močna kot sem mislila da je.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Sob Nov 08, 2008 3:50 pm

Imaš 1 Novo Sporočilo!
Sporočilo:
Kaj? Ne čakaj malo a si resen ali je to samo pretveza, da se bi kesala ob svojem odhodu?
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Sob Nov 08, 2008 4:13 pm

Imaš 1 Novo Sporočilo!
Sporočilo:
Reci ja ali pa ne...
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Serena Sob Nov 08, 2008 4:21 pm

Imaš 1 Novo Sporočilo!
Datum:Oktober
Sporočilo:
Zdaj bo GG lahko res imela dramatične novice... čez pol ure pristanem. Če me najdeš ... hm, pustimo se presenetiti.
Serena
Serena
admin
admin

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics