Moj kotiček
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Moj kotiček
Hej folk!
Dobrodošli v newyorškem Upper East Sidu, kjer jaz in vsi moji prijatelji živimo v ogromnih, imenitnih stanovanjih ter hodimo na prestižne zasebne šole. Nismo ravno najprijaznejši ljudje na svetu, vendar to nadomestimo s svojim videzom in okusom.
In ti imaš ravno srečo, da si našel tole spletno stran, kjer so objavljene vse sveže novičke o dogajanju okoli nas. Ampak ali si upaš tvegati in dejansko postati del tega sveta, kjer se lahko vsak tvoj najmanjši spodrsljaj in korak vpišeta prav sem in bo na koncu za to vedel cel New York? Pazi, ker gledam prav povsod.
Dobrodošli v newyorškem Upper East Sidu, kjer jaz in vsi moji prijatelji živimo v ogromnih, imenitnih stanovanjih ter hodimo na prestižne zasebne šole. Nismo ravno najprijaznejši ljudje na svetu, vendar to nadomestimo s svojim videzom in okusom.
In ti imaš ravno srečo, da si našel tole spletno stran, kjer so objavljene vse sveže novičke o dogajanju okoli nas. Ampak ali si upaš tvegati in dejansko postati del tega sveta, kjer se lahko vsak tvoj najmanjši spodrsljaj in korak vpišeta prav sem in bo na koncu za to vedel cel New York? Pazi, ker gledam prav povsod.
Se vidimo
You know you love me
xoxo Gossip Girl
You know you love me
xoxo Gossip Girl
Gossip Girl- opravljivka
-
Število prispevkov : 16
Kraj : Upper East Side
Status : Gossip Girl
Država :
Točke :
Registration date : 22/04/2008
Re: Moj kotiček
Folk konec je spomladanskih počitnic. Čas je, da se vrnemo nazaj v šolske klopi in seveda na nore zabave. Punce privlecite torej na plano vse svoje spomladanske oblekice in si jih oblecite, da vas fantje opazijo, vi fantje pa se potrudite in hitro zlezite pod kožo kakšni dobri mački. Saj veste, da je pomlad. In to je idealen čas, da se zaljubite.
Spotted: B sama v restavraciji Butter. Le kaj je počela tam tako osamljena? Je čakala na koga? Več kot očitno, saj je ob vsakem odpiranju vrat pogledala ravno tja. Le kaj bi dekle počelo samo zvečer pri mizi za 6 oseb? Naslednji večer se je to že malo spremenilo. Vendar je prišla tja J skupaj z N. Le kaj tadva počneta skupaj? Je bila kraljica B res vržena s prestola?
J, ki se je popolnoma vklopila v svojo novo družbo. Pa se je res? Ojoj J kje si dobila to rdečo Valentinovo obleko? In kako to, da taka obleka izgine pri Ha doma ravno večer preden jo nosiš? Vklopiti se v elito za nekoga iz Brooklyna je res težko. Pazi, da se ne opečeš.
S in D kako se stiskata v mestnem parku. Se je golobička res ujela v mreže Osamljenega fanta? Kako dolgo lahko nekdo modre krvi dejansko zdrži z neko popolno zgubo, ki piše pesmi? Bomo videli…
C kako se seli iz hiše, kjer živi s svojim očetom, novo mamo, S in E nazaj v svoj apartma v hotelu. Kaj si zopet ušpičil C? Saj veš, da si moj ljubljenec.
Spotted: B sama v restavraciji Butter. Le kaj je počela tam tako osamljena? Je čakala na koga? Več kot očitno, saj je ob vsakem odpiranju vrat pogledala ravno tja. Le kaj bi dekle počelo samo zvečer pri mizi za 6 oseb? Naslednji večer se je to že malo spremenilo. Vendar je prišla tja J skupaj z N. Le kaj tadva počneta skupaj? Je bila kraljica B res vržena s prestola?
J, ki se je popolnoma vklopila v svojo novo družbo. Pa se je res? Ojoj J kje si dobila to rdečo Valentinovo obleko? In kako to, da taka obleka izgine pri Ha doma ravno večer preden jo nosiš? Vklopiti se v elito za nekoga iz Brooklyna je res težko. Pazi, da se ne opečeš.
S in D kako se stiskata v mestnem parku. Se je golobička res ujela v mreže Osamljenega fanta? Kako dolgo lahko nekdo modre krvi dejansko zdrži z neko popolno zgubo, ki piše pesmi? Bomo videli…
C kako se seli iz hiše, kjer živi s svojim očetom, novo mamo, S in E nazaj v svoj apartma v hotelu. Kaj si zopet ušpičil C? Saj veš, da si moj ljubljenec.
Pozorno bom opazovala.
You know you love me
xoxo Gossip Girl
You know you love me
xoxo Gossip Girl
Gossip Girl- opravljivka
-
Država :
Točke :
Spotted: S in N kako se poljubljata na stopnicah Meta, nato pa sta se usedla v taksi. Eden izmed mojih virov mi je celo zaupal, da ju je videl vstopiti v hotel Plaza. Ali se ne bojita eksplozije B? In kaj je med vama? Strast ali kaj več?
B kako gre naslednji dan oblečena v plašč k N. Sta se pobotala? In zakaj si izgledala zadeto B? Si prevzela N-jeve navade? Kakšna je bila noč z njim? Strastna?
LC je zopet v mestu. Objokana. Saj se vsi spomnimo, da jo S ne mara kaj preveč, mar ne? Zdaj od stare druščine manjka samo še G. Upam, da pride nazaj.
E in J v parku. Spet ovijaš E okoli svojega prsta mala J? In ali se še vedno hočeš približati N? Pazi se B… Kraljica še vedno obvlada.
S in J kako se pogovarjata v jedilnici. Bosta zopet posneli film skupaj? Tako sem jaz slišala. Zanimivo, da S sodeluje z J. Mogoče zaradi D. Saj res, kje je on? In kaj bo z njim?
B kako osvaja nekoga izven elite. Ja če se ne motim. In ta jo je zavrnil. Mar so moje novice prišle tudi do outisderjev? Moj blog se očitno širi...
B kako gre naslednji dan oblečena v plašč k N. Sta se pobotala? In zakaj si izgledala zadeto B? Si prevzela N-jeve navade? Kakšna je bila noč z njim? Strastna?
LC je zopet v mestu. Objokana. Saj se vsi spomnimo, da jo S ne mara kaj preveč, mar ne? Zdaj od stare druščine manjka samo še G. Upam, da pride nazaj.
E in J v parku. Spet ovijaš E okoli svojega prsta mala J? In ali se še vedno hočeš približati N? Pazi se B… Kraljica še vedno obvlada.
S in J kako se pogovarjata v jedilnici. Bosta zopet posneli film skupaj? Tako sem jaz slišala. Zanimivo, da S sodeluje z J. Mogoče zaradi D. Saj res, kje je on? In kaj bo z njim?
B kako osvaja nekoga izven elite. Ja če se ne motim. In ta jo je zavrnil. Mar so moje novice prišle tudi do outisderjev? Moj blog se očitno širi...
Pazite, ker vas opazujem.
You know you love me
xoxo Gossip Girl
You know you love me
xoxo Gossip Girl
Gossip Girl- opravljivka
-
Država :
Točke :
Gossip Girl- opravljivka
-
Država :
Točke :
Folk nova zabava je na vidiku! Že naslov vam pove, kako se oblečti. Če niste torej kak strašen outsider (ki na to zabavo tako ali tako ne sme) boste torej upoštevali naslov: V belem. Ne bodi totalen idiot in se obleči v belo. Ta petek v hotelu Plaza bo sama smetana, če misliš da si torej pridi. Toda pazi, ker bom tam tudi jaz.
You know you love me
xoxo Gossip Girl
xoxo Gossip Girl
Gossip Girl- opravljivka
-
Država :
Točke :
Mislila sem, da me nič na svetu ne bo presenetilo pri mojih izbrancih za opravljanje. Sploh pa nisem pričakovala, da se takoj po počitnicah lahko cel Upper East Side obrne na glavo. In to vse zaradi dveh zaljubljencev. Ne vem ali jima sploh lahko tako rečem, kajti zaporedje dogodkov mi pravi drugače. Verjetno že vsi veste o čem govorim. S in N sta javno razglasila svojo zaroko. In tisti ogromni kos prstana na roki od S. Čudno, da je ne izda gravitacija.
Hecno je le, da se S in N po priznanju nista niti pogovarjala, N se je na balkonu celo zadel, B je izgledala kot, da je videla duha. S pa je bruhala na stranišču. Njena sestrična LC je bila edina, ki jo je S pustila blizu. Šele proti koncu zabave sta S in N skupaj a precej poklapana odšla v sobane. Povem vam… tole mi ne deluje kot vesela zaroka, polna ljubezni. In kolikor poznam moje ljubčke, vse se ne bo ravno mirno izšlo.
SPOTTED:
Tega preprosto ne razumem. N-ja sem zalotila v Gorgonu, ko je naši znani striptizeti K z veliko mero pozornosti zataknil petstotaka. Ko pa mu je ta namenila privatni ples tam kar pred vsemi, pa jo je prijazno zavrnil. Čemu? Se je spomnil, da ga nekje čaka ljuba S ali pa je preprosto zagledal C-ja, ki si je ravno tako ogledal predstavo. In ko smo ravno pri striptizu, bi lahko zašli še na malo bolj mokri striptiz. B je pred L-jem uvedla verjetno svojo drugo striptiz predstavo v olimpijskem bazenu. Potem pa še njemu slekla hlače. Verjetno bi skozi malo špranjo videla še kaj več, a me je zabit plavalni trener odrinil stran od vrat in odkorakal v notranjost. Ampak moja ušesa so še vedno lahko slišala, kako B prav po pasje manipulira s profesorjem. Resnično me zanima… je B za svojo novo žrtev izbrala L-ja? Odgovor bi bil lahko v trenutku pritrdilen ampak kaj za vraga je bilo potem tisto Klubu Patchouli? B je najprej trezna žalila C-ja potem pa sta se pričela poljubljati in kmalu sta odšla. Nadaljevanje lahko uganete sami.
In kot zadnje naj vam zaupam eno dobro novico. LC je očitno odločena, da zakoplje prepir s svojo sestrično S. LC bo tudi družica od S in skupaj sta se zadnjič celo družili pri S doma. Popili sta kar precej alkohola in se drli, da sem ju slišala do Meta stopnic, ki so nasproti S-jinega doma. Očitno bo S dobila poleg E (ki je mimogrede zatreskan v tri tipe pa še v J za povrh…) še enega družinskega zaveznika. In če priznam, S in LC bi bile skupaj lahko nerazdružljivi. Bomo še videli….
Hecno je le, da se S in N po priznanju nista niti pogovarjala, N se je na balkonu celo zadel, B je izgledala kot, da je videla duha. S pa je bruhala na stranišču. Njena sestrična LC je bila edina, ki jo je S pustila blizu. Šele proti koncu zabave sta S in N skupaj a precej poklapana odšla v sobane. Povem vam… tole mi ne deluje kot vesela zaroka, polna ljubezni. In kolikor poznam moje ljubčke, vse se ne bo ravno mirno izšlo.
SPOTTED:
Tega preprosto ne razumem. N-ja sem zalotila v Gorgonu, ko je naši znani striptizeti K z veliko mero pozornosti zataknil petstotaka. Ko pa mu je ta namenila privatni ples tam kar pred vsemi, pa jo je prijazno zavrnil. Čemu? Se je spomnil, da ga nekje čaka ljuba S ali pa je preprosto zagledal C-ja, ki si je ravno tako ogledal predstavo. In ko smo ravno pri striptizu, bi lahko zašli še na malo bolj mokri striptiz. B je pred L-jem uvedla verjetno svojo drugo striptiz predstavo v olimpijskem bazenu. Potem pa še njemu slekla hlače. Verjetno bi skozi malo špranjo videla še kaj več, a me je zabit plavalni trener odrinil stran od vrat in odkorakal v notranjost. Ampak moja ušesa so še vedno lahko slišala, kako B prav po pasje manipulira s profesorjem. Resnično me zanima… je B za svojo novo žrtev izbrala L-ja? Odgovor bi bil lahko v trenutku pritrdilen ampak kaj za vraga je bilo potem tisto Klubu Patchouli? B je najprej trezna žalila C-ja potem pa sta se pričela poljubljati in kmalu sta odšla. Nadaljevanje lahko uganete sami.
In kot zadnje naj vam zaupam eno dobro novico. LC je očitno odločena, da zakoplje prepir s svojo sestrično S. LC bo tudi družica od S in skupaj sta se zadnjič celo družili pri S doma. Popili sta kar precej alkohola in se drli, da sem ju slišala do Meta stopnic, ki so nasproti S-jinega doma. Očitno bo S dobila poleg E (ki je mimogrede zatreskan v tri tipe pa še v J za povrh…) še enega družinskega zaveznika. In če priznam, S in LC bi bile skupaj lahko nerazdružljivi. Bomo še videli….
Ne morete me pretentati...
you know you love me
xoxo, gossip girl
xoxo, gossip girl
Gossip Girl- opravljivka
-
Država :
Točke :
Hej Upper East Side-rji!
Težko je verjeti ampak, S in N se bosta resnično poročila!
Ja, na zabavi je bilo vse preveč sumljivo, S je bruhala, N se je zadel… Le kako bi torej lahko zagotovo rekla, da si ta dva 'golobčka' mislita obljubiti zvestobo do groba? Halo, stara sta sedemnajst!
No, nima veze, važno da jaz vem kje bo potekala slovesnost po poroki. V gradu Belvedere. Včeraj sem skrivoma kar dve uri opazovala S. Ubožica se je bala za milijone raznih paketov, zato jih je prenašala kar sama. Delavci pa so opazovali njene dolge noge in svetle lase, s katerimi se je veter nežno poigraval. A vse njihove sanje so se razblinile v nič, saj je svojo ljubezen prišel pogledat N. S se mu je pognala v naročje in N jo je odnesel nekam v temni del gradu. Sovražim drevesa pred okni, nič nisem mogla kukat. Pravzaprav sem zelo popraskana, ker je drevo imelo trnje. Le kaj hudiča vse raste v tem Centralcu?!
Spotted:
No pa smo tam. Pri najpomembnejšem delu, zaradi katerega me imate tako radi.
B in L sta se dobila pri stari klopci v Centralcu. L je bil videti, kot da se bo podelal v hlače, B-jin izraz na obrazu pa je kazal, da je nekaj pričakovala od njega. Oba sta bila zelo zmedena, kot bi bila zaljubljena. Hej B… mogoče te pa sledeča poroka S in N ni ganila in se samo delaš, da ti je še kaj do N-ja. Ampak še vseeno me zanima, kaj potem naklepaš z C-jem?
Dekletce moje, odločiti se bo treba. Kdor z malim zadovoljen ni, večjega vreden ni. Pazi, da ne izgubiš vsega. Tako kot si svojega očeta. Očitno ima vseeno raje moške kot pa tebe.
In mimogrede, pazi tudi, da ti krona ne pade z glave. Kajti moji zvesti poročevalci so mi namignili, da so videli malo J kako odhaja iz L-jeve hiše. Si sigurna, da hočeš imeti L-ja za svojo novo žrtev medtem ko se on dobiva s tvojimi tekmicami?
In kako to, da je bila S pri tebi? Si končno spoznala (aleluja), da se N ne bo več vrnil v tvoj objem? In S ali res nimaš nič ponosa? Medtem ko si na zabavi skoraj omedlela, je B na balkonu delala žrtev iz sebe. Ti pa potem laziš k nje domov, kot moker cucek. Mislili smo, da se bolj spoštuješ.
Folk, radi se imejte. In se beremo naslednji teden!
You know you love me!
xoxo, Gossip Girl
xoxo, Gossip Girl
Gossip Girl- opravljivka
-
Država :
Točke :
Foooolk !!!
Hej. Pravkar sem dobila dve kopiji vabil (ne smem povedat ali imam tudi original, povabljeni so bili samo izbranci) za dve hudi zabavi! Nekateri že veste o čem govorim, nekateri pa pač ne. Ker sta vabila tako dobro ustvarjena in napisana, ju bom raje kar prilepila in si preberite sami. In verjemite mi, tudi če nisem (ali pa sem) dobila vabila, jaz vse vem in vse vidim! Za vse nesrečneže, ki vas ne bo na zabavi, pa bom napisala izčrpno poročilo.
You know you love me,
xoxo, Gossip Girl
xoxo, Gossip Girl
Gossip Girl- opravljivka
-
Država :
Točke :
Upper East Side :: OOC :: Stari trači