Domovanje družine Van der Woodsen
2 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Domovanje družine Van der Woodsen
Serena in Eric Van der Woodsen, po novem tudi Chuck s svojim očetom, živijo v hotelu na Peti aveniji, čeprav se hotel nahaja skoraj v Centralnem parku. Vse sobe imajo čudovit razgled, skozi Serenino okno se vidi Metropolitanski muzej umetnosti, skozi Ericovo pa ogromni Centralni park. Van der Woodsnovi so torej deležni velikega luksuza. In Serena je ravno uživala v njem. Sedela je na usnjeni zofi in buljila v sliko, ki jo je ustvarila Danova in Jennyna mati. Bila je namreč slikarka in Serena si je morala priznati, da je Danova družina vsa umetniška. Rufus je odličen glasbenik, mati slikarka, Jenny izdeluje sama svoje obleke, Dan pa je pesnik. Nekoč trpeči zdaj pa grozno srečni pesnik...
Serena je zavzdihnila in iz sklede, ki se je nahajala na mizi vzela jagodo. Zagrizla je vanjo in ponovno okusila sladek okus. Oboževala je jagode, če je bilo le mogoče, jih je jedla za vsak obrok. Ta dan jih je jedla že dvakrat. S pogledom je ošvignila telefon. Ker se je dolgočasila, si je neznansko želela nekoga poklicati. "Blair? Ne je v Barneysu z Katie... Nate? Ne, je z očetom na sestanku. Dan? Tudi ne...", si je momljala potem pa ponovno zagrizla v jagodo. Ravno ko je segla po telefonu, da bi si pomagala najti družbo z imenikom, pa so se odprla vrata. Ko je zagledala Erica, je bila takoj na nogah.
Serena je zavzdihnila in iz sklede, ki se je nahajala na mizi vzela jagodo. Zagrizla je vanjo in ponovno okusila sladek okus. Oboževala je jagode, če je bilo le mogoče, jih je jedla za vsak obrok. Ta dan jih je jedla že dvakrat. S pogledom je ošvignila telefon. Ker se je dolgočasila, si je neznansko želela nekoga poklicati. "Blair? Ne je v Barneysu z Katie... Nate? Ne, je z očetom na sestanku. Dan? Tudi ne...", si je momljala potem pa ponovno zagrizla v jagodo. Ravno ko je segla po telefonu, da bi si pomagala najti družbo z imenikom, pa so se odprla vrata. Ko je zagledala Erica, je bila takoj na nogah.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Domovanje družine Van der Woodsen
Eric se je že zgodaj odpravil domov. Francoščine, katero se je učil, odkrito rečeno ni maral. Zdela se mu je dolgočasna, brezvezna, neumna, bedna, le zanimiva ne. Kaj je sploh smisel da govori druge jezike? Že dobro je vedel svojo prihodnost. Ostal bo v mestu, ter poskušal postati odvetnik ali pa kakšen poslovnik, z ogromnim podjetjem. V njegovi prihodnosti je šlo le za denar. Punc, je imel kar nekaj, zato ga ni skrbelo za vnaprej. Prihodnost ga ni zanimala, njegov rek je: Uživaj v sedanjosti. In lahko bi dejali da je to res, saj je velik ljubitelj zabav. Čeprav ima šele 14 let, že veliko pije, poskusil je kaditi, vendar mu ni bilo po godu, mamil še ni poskusil, nekaj pa je res, da ima rad zabave do šestih zjutraj.
Vstopil je v svojo hišo. Hišo? Lahko bi dejali vilo, saj je bila ogromna in luksuzno opremljena. Seveda je bilo nekaj v vili, nekaj čemur je Eric pravil madež. To je bil gospod Bass, ki ga je silno sovražil. Kadar ga je srečal v hiši in pri obedu, mu je namenil le sovražni pogled. Po sprejemnici se je povzpel navzgor, do svoje sobe. Tam je najprej vrgel svojo torbo v kot in se zleknil na posteljo. Njegova postelja je bila resnično odlična. Bila je mehka. Že se je odločil da bo zadremal, ko je slišal da se nekdo potika po hiši. Bil je prepričan da je Serena, zato se je odpravil da bi jo pozdravil. Po stopnicah dol, se je odpravil do nje. Na široko je odprl vrata. Videl je, da je presenečena, saj je bila takoj na nogah. "
"Živjo, sestrica" je Eric pozdravil svojo tri leta starejšo sestro, ki je jedla jagode. "Kako si?" jo je vprašal in zazehal, saj je bil zaspan. Ura je bila tri popoldne, pouk pa se je začel ob deveti uri. Obup. Komaj se je prebijal skozi šolske ure, tako da je zadnjo preprosto šprical. Ko bi le prišel hitreje domov, vendar ni mogel, ter se doma znašel šele ob štirih zjutraj, ob panični materi in jeznemu očimu.
Vstopil je v svojo hišo. Hišo? Lahko bi dejali vilo, saj je bila ogromna in luksuzno opremljena. Seveda je bilo nekaj v vili, nekaj čemur je Eric pravil madež. To je bil gospod Bass, ki ga je silno sovražil. Kadar ga je srečal v hiši in pri obedu, mu je namenil le sovražni pogled. Po sprejemnici se je povzpel navzgor, do svoje sobe. Tam je najprej vrgel svojo torbo v kot in se zleknil na posteljo. Njegova postelja je bila resnično odlična. Bila je mehka. Že se je odločil da bo zadremal, ko je slišal da se nekdo potika po hiši. Bil je prepričan da je Serena, zato se je odpravil da bi jo pozdravil. Po stopnicah dol, se je odpravil do nje. Na široko je odprl vrata. Videl je, da je presenečena, saj je bila takoj na nogah. "
"Živjo, sestrica" je Eric pozdravil svojo tri leta starejšo sestro, ki je jedla jagode. "Kako si?" jo je vprašal in zazehal, saj je bil zaspan. Ura je bila tri popoldne, pouk pa se je začel ob deveti uri. Obup. Komaj se je prebijal skozi šolske ure, tako da je zadnjo preprosto šprical. Ko bi le prišel hitreje domov, vendar ni mogel, ter se doma znašel šele ob štirih zjutraj, ob panični materi in jeznemu očimu.
Eric- vip
-
Število prispevkov : 239
Status : samski
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
"Eric!", je zacvilila Serena in stekla k svojemu bratu, ter ga tako močno objela, kot je le mogla. "Rešil si me iz bede. Tako grozno sem se dolgočasila, počutila sem se kot da umiram...", je nakladala, potem pa se le zasmejala in brata prijateljsko objela okoli ramen. Malce nenavadno ji je deloval. "Si slučajno zadet?", je zaskrbljujoče vprašala. Takega ga ni videla že dolgo. Izgledal je res izmučeno, malce odmaknjeno. Serena se je bala za svojega brata, ni dolgo od tega, ko je poskušal naresti samomor. Zato se mu je posvečala kolikor se je le dalo. Spustila je svojo roko iz njega in ga pogledala v oči. "Lahko mi poveš. Sem nekdo, ki te ima neznansko rad". Počasi, z elegantnimi koraki, ne da bi se sploh trudila je odkorakala nazaj do zofe. Počila se je nanjo potem pa si spet postregla z eno jagodo. "Boš?", je ponudila svojemu bratu, ko je pojedla grižljaj. Bonton ji je nagovarjal, da ne sme govoriti s polnimi usti. Z roko mu je potreptljala po zofi, češ, da naj sede poleg nje. Ko ji je bil blizu, se je odločila, da malo poizve o njegovem dnevu. "Torej povej mi, kako si se imel danes? Kaj si počel? In, ali ima Chuck kaj umes pri tem, da si videti obupno?". Noge je na zofi prekrižala po turško in spet vgriznila v jagodo.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Eric je videl da je Serena zacvilila. Eric se je nasmehnil. Zanj to ne bi bila beda. Vsaj spal bi lahko. Vendar to je mislil, ko je bil zaspan. "Zadet?" jo je najprej vprašal. "Ne, zakaj?" je še dejal. Zakaj pa bi izgledal kakor da je zadet. Čeprav še nikoli ni poskusil drog, ga je to neznansko mikalo. "Vem, da me imaš neznansko rada, vendar ni nič. Včeraj sem šel na zabavo" ji je dejal povsem mirno. Z Chuckom se je zdaj zabaval cele večere, pa še mati in očim sta mu dovolila, saj je bil Chuck po njegovem mnenju njun priliznjenec. Sovražil je da so vsi tako sladki in prijazni do njega. Pač je poskusil narediti samomor, kar mu na žalost ni uspelo. Vendar je šele zdaj ugotovil da je življenje v resnici lepo in treba ga je uživati. "Hvala" ji je odvrnil in vzel eno izmed jagod. Usedel se je na zofo, poleg nje. "Kako sem se imel danes? Bolj slabo, mislil sem da bo zaspal. Pravkar špricam francoščino" je dejal v isti sapi. "Sem videti obupno?" jo je vprašal in spet zazehal. Na ta dan si je želel, le da bi lahko spal do popoldneva. "No, kakor koli z Chuckom sva včeraj odšla na zabavo in se vrnila ob treh zjutraj, vsaj zdi se mi da takrat, nisem čisto prepričan" je dejal. Ni vedel da izgleda obupno. Pač ni dal toliko na izgled, da bi izgledal popolno kakor njegova sestra. "Kaj toliko sprašuješ?" jo je še vprašal, saj ga je zanimalo.
Eric- vip
-
Država :
Točke :
"Mja zadet ja...", je še enkrat ponovila, s prizvokom dvoma v glasu. "Pač tako si videti, če mi rečeš da nisi, ti bom pač verjela", je še zamrmrala in skomignila, kot bi se hotela udati usodi. Postalo ji je vroče, zato je slekla jopico in pokazala svoja gola ramena. Ko pa je Eric omenil zabavo, je našpičila ušesa. "Kaj res? Kje je pa bila? In zakaj jaz nič ne vem? Navsezadnje bi morala dobiti vabilo...", ga je sumljivo premerila. Položila je skledo s jagodami spet na mizo in si vzela naslednjo. Počasi jih je zmanjkovalo, sploh zdaj, ko je tudi Eric jedel. "Ni za kaj", je zamomljala in se nasmehnila. Ni ji bilo čisto jasno zakaj, ampak zdelo se ji je, da se nobenemu od njiju ne ljubi govoriti. In kmalu je dobila pojasnilo. Njen super brat Eric se je zabaval z Chuckom. In zato torej ni bila vabljena na zabavo. Jezno je stisnila jagodo, da se je že skoraj razpočila. In Eric je celo šprical francoščino. Tega nikoli ni počel. Za vse to je kriv Chuck, vedela je!
"Kaj naj naredim, da se boš končno nehal družiti z Chuckom. Samo zavaja te, poznam ga dlje kot ti in vem da je navaden kurbir. Boš nakoncu tudi ti skoraj posiljeval dekleta?" je zgroženo govorila stavke, ki jih je že stokrat odkar je Chuck del njene družine. "Povem ti, da če ti stori karkoli žalega ali te zavede na slaba pota... ubijem ga!".
"Kaj naj naredim, da se boš končno nehal družiti z Chuckom. Samo zavaja te, poznam ga dlje kot ti in vem da je navaden kurbir. Boš nakoncu tudi ti skoraj posiljeval dekleta?" je zgroženo govorila stavke, ki jih je že stokrat odkar je Chuck del njene družine. "Povem ti, da če ti stori karkoli žalega ali te zavede na slaba pota... ubijem ga!".
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Ni vedel da izgleda kot zadet. "Da, bila je zabava na 10 aveniji v klubu Gorgon" ji je dejal in se sam pri sebi začel spominjati burne noči. "Vabilo, za tisti nočni kub, potrebuješ kar nekaj vez, še sreča da je Chuck lastnikov prijatelj" je dejal veselo. Noč je bila neverjetna. Z Chuckom je lahko bil kjer je hotel, ker je pač imel veze. Užival je na zabavi. To ni bila ena izmed tistih bednih zabav, vendar prava žurka. Pomel si je oči. Eric je vedel, da bo njegova draga sestra Serena vso krivdo zvalila na Chucka. Še sreča da ji ni povedal male skrivnosti.
"Sploh me ne zavaja. In zakaj bi se moram nehati družiti z njim?" jo je nekoliko zgroženo vprašal. Da bi Serena svojega polbrata omenila kakor kurbirja, za to še ni slišal. Vedel je, da ga ne bi ubila. To je bilo običajno za Sereno, ki je vedno dejala da bo koga ubila. Nato pa se je vse razvilo v hitro rešen prepir. Videl je, da je Serena jezna. Zelo jezna.
Vzel je še eno jagodo in jo pojedel.
"Sploh me ne zavaja. In zakaj bi se moram nehati družiti z njim?" jo je nekoliko zgroženo vprašal. Da bi Serena svojega polbrata omenila kakor kurbirja, za to še ni slišal. Vedel je, da ga ne bi ubila. To je bilo običajno za Sereno, ki je vedno dejala da bo koga ubila. Nato pa se je vse razvilo v hitro rešen prepir. Videl je, da je Serena jezna. Zelo jezna.
Vzel je še eno jagodo in jo pojedel.
Eric- vip
-
Država :
Točke :
"Kje?!", se je zadrla. "V klubu Gorgon!?", je ponovila Ericove besede. "Ok mislim, da imam vsega zadosti. Najprej me ta Chuck ne spusti v kopalnico potem pa tebe, Erica Van der Woodsen odpelje na najbolj prostaško ulico New Yorka. Bravo Eric, zares te je povlekel za nos!". Serena je čutila v kosteh, da je Chuck hotel samo osramotiti Erica, ga napiti...
Kljub temu, da je Eric zanikal, je zdaj v njej vrel še večji dvom. Ali res ni bil zadet? Zagledala se je v svojega brata, ko si je pomel oči. Očitno je bil za njim res dolg dan in noč. "Ker jaz tako pravim. Si moj mlajši brat in moram paziti nase. Dovolj je tega, da sem stalno v skrbeh zaradi tebe. Prepovedujem ti druženje s Chuckom!". Resno ga je pogledala potem pa skremžila obraz. "Samo poglej se. Joj, mamo bo kap. Pridi!", je zamomljala in vstala, potem pa Erica sunkovito povlekla za roko, in ga odvedla v kopalnico. Sedla je na zaprto straniščno školko in opazovala Erica, kako se je počasi spravil v zaprt, intimen prostor tuša. Še vedno pa sta se lahko pogovarjala. "In ne misli, da se ne bom o tem pogovorila z Chuckom", je še zamomljala in resno sledila, da je Eric šel pod tuš. "Ne bo mi uničil brata", si je rekla potihem, potem pa prekrižala roke, in mirno poslušala tok vode.
Kljub temu, da je Eric zanikal, je zdaj v njej vrel še večji dvom. Ali res ni bil zadet? Zagledala se je v svojega brata, ko si je pomel oči. Očitno je bil za njim res dolg dan in noč. "Ker jaz tako pravim. Si moj mlajši brat in moram paziti nase. Dovolj je tega, da sem stalno v skrbeh zaradi tebe. Prepovedujem ti druženje s Chuckom!". Resno ga je pogledala potem pa skremžila obraz. "Samo poglej se. Joj, mamo bo kap. Pridi!", je zamomljala in vstala, potem pa Erica sunkovito povlekla za roko, in ga odvedla v kopalnico. Sedla je na zaprto straniščno školko in opazovala Erica, kako se je počasi spravil v zaprt, intimen prostor tuša. Še vedno pa sta se lahko pogovarjala. "In ne misli, da se ne bom o tem pogovorila z Chuckom", je še zamomljala in resno sledila, da je Eric šel pod tuš. "Ne bo mi uničil brata", si je rekla potihem, potem pa prekrižala roke, in mirno poslušala tok vode.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
"Nehaj kričati" ji je dejal. "Saj ni bilo nič in sam sem privolil da grem" ji je dejal. Zakaj Serena za vsako stvar krivi Chucka. Tega resnično ni vedel, zakaj sovraži svojega polbrata. Za njegovega očeta, gospoda Barta Bassa, bi že razumel. Tisti debil stari.
"Ni ti treba paziti name" je dejal Sereni. "Sam lahko pokskrbim zase, in Chuck po mojem mnenju ni naredil nič hudega, groznega" je še hitro pripomnil. Eric je vedel da mama pride pozno popoldne, zato ga ni skrbelo. Vendar, če si bil zraven Serene si moral biti urejen. Čutil je, kako ga Serena vleče v kopalnico. "Ne" je potihem zamomljal. Tisti čas bi rad samo spal. Odšel je pod tuš. Vodo je bila mrzla. Uničil brata. Najrajši bi se nekaj zadrl vendar se ni, ker bi izpadel tako čudno. Prišel je izpod tuša in se oblekel. "Trenutno potrebujem samo spanje, Serena" je dejal svoji ljubi sestri.
"Ni ti treba paziti name" je dejal Sereni. "Sam lahko pokskrbim zase, in Chuck po mojem mnenju ni naredil nič hudega, groznega" je še hitro pripomnil. Eric je vedel da mama pride pozno popoldne, zato ga ni skrbelo. Vendar, če si bil zraven Serene si moral biti urejen. Čutil je, kako ga Serena vleče v kopalnico. "Ne" je potihem zamomljal. Tisti čas bi rad samo spal. Odšel je pod tuš. Vodo je bila mrzla. Uničil brata. Najrajši bi se nekaj zadrl vendar se ni, ker bi izpadel tako čudno. Prišel je izpod tuša in se oblekel. "Trenutno potrebujem samo spanje, Serena" je dejal svoji ljubi sestri.
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Njegov poziv, da naj neha kričati, je takoj upoštevala. Z mnogimi besedami, še vedno pripravljenih, da jih Ericu razloži, je na zofi obsedela kot kamen. Žalostna je bila, da je njen brat včasih tako naiven. "Tepec...", je izpustila iz svojih ust. Prvič mu je rekla kaj takega, ki bi ga povezovalo z neumnim ali norcem. Ampak ni si mogla pomagati. Na koncu bo tak kot Chuck, ker le ta si hoče vse ljudi v svoji družbi privezati nase in jim ukazovati po zakonih špartanske vzgoje. Nekako z obžalovanjem a vseeno s skrito jezo, ki je nevzdržno sevala iz njenih modrih oči, je pogledala Erica. Pomenil ji je več kot kdorkoli na svetu. Zato, ker ji je edini stal ob strani kadar je potrebovala podporo. Še Blair jo je prej pustila na cedilu. "Dvomim v to", mu je zabila nazaj in ga grobo prijela za zapestja, po katerih se je rezal. "Dokazuješ mi ravno nasprotno...", je zamrmrala sikajoče potem pa stisnila zobe, da ne bi rekla še kaj več. Odkar je Chuck v njeni družini, se z Ericom samo krega. Kar na jok ji je šlo.
Še vedno je sedela na školki, ko se je Eric tuširal. Ko ga je zagledala, skoraj čisto prenovljenega se je nasmehnila. "Tuš je prava stvar", je pripomnila potem pa pokimala. "Mislim da bom storila isto", je zamrmrala. Vendar ni imela občutka da bo spala. Gledala bo čez okno, na Meta in razmišljala o odnosu med njo in bratom.
Počasi se je odpravila iz kopalnice v svojo sobo in se zaprla vanjo. Mimogrede se je pogledala še v ogledalo potem pa sedla na naslonjalo pred oknom. Ni vedela koliko časa je zrla skozi okno, saj so se ji minute zdele kot cela ura. Opazila je popoldanske dijakinje na Meta in dojela je, da bulji ven že slabi dve uri. Že se je hotela obrniti k uri na steni, ko jo je nekaj zmotilo.
Še vedno je sedela na školki, ko se je Eric tuširal. Ko ga je zagledala, skoraj čisto prenovljenega se je nasmehnila. "Tuš je prava stvar", je pripomnila potem pa pokimala. "Mislim da bom storila isto", je zamrmrala. Vendar ni imela občutka da bo spala. Gledala bo čez okno, na Meta in razmišljala o odnosu med njo in bratom.
Počasi se je odpravila iz kopalnice v svojo sobo in se zaprla vanjo. Mimogrede se je pogledala še v ogledalo potem pa sedla na naslonjalo pred oknom. Ni vedela koliko časa je zrla skozi okno, saj so se ji minute zdele kot cela ura. Opazila je popoldanske dijakinje na Meta in dojela je, da bulji ven že slabi dve uri. Že se je hotela obrniti k uri na steni, ko jo je nekaj zmotilo.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Eric se je ulegel na svojo posteljo. Ni vedel če je prav, kar je rekel Sereni, vendar Chuck je njen pol brat. Nekako ga bo morala prenašati, vendar bo verjetno vesela novice da se seli. Premišljeval je o vseh stvareh. Ni prenesel dobesednega sovraštva med Chuckom in Sereno. Ne, ni prenesel. Serena je bila njegova prava sestra, vzornica in nekakšna podpora v hudih časih, Chuck, pa je bil njegov pol brat s katerim je spoznaval stvari zabave, bil je tudi zabaven. Nekako se ni mogel odločiti na katero stran bi stopil. Sestro je podpiral v vsem, bil je njen pijatelj, ko se je vrnila z šole. Ni pa hotel da bi se Chuck, novi član družine počutil izobčeno, saj ga njegova brat in sestra ne bi marala. Odločil se je, da bo naredil nekaj čudnega. Ni hotel da sta skregana, zato ju bo poskusil združiti in spoprijateljiti. Mogoče mu bo uspelo.
Zaspal. Sanjal je o sebi. Ležal je sam v mlaki krvi. Njegove roke so bile polne krvi, ter glava je bila krvava. Kri je tekla po tleh. Njegove oči so bile prazne. Nato se je pojavila Serena in zakričala, krik v sanjah ga je vrgel pokonci.Vedel je, kaj mora narediti. Serereni se mora opravičiti, ter jo ponotati z Chuckom, kar se mu je zdelo neverjetno.
Odpravil se je v Serenino spalnico. Videl je da samo strmi skozi okno. Potihem je odrnil vrata, ne da bi ga slišala. "Oprosti" ji je dejal. Upal je da mu bo sesta oprostila, saj se ponavadi ni skregal z njo. Opravičil se ji je, za vse kar ji je rekel, če jo je s čimerkoli užalil.
[§Upam da je zdaj vredu?§]
Zaspal. Sanjal je o sebi. Ležal je sam v mlaki krvi. Njegove roke so bile polne krvi, ter glava je bila krvava. Kri je tekla po tleh. Njegove oči so bile prazne. Nato se je pojavila Serena in zakričala, krik v sanjah ga je vrgel pokonci.Vedel je, kaj mora narediti. Serereni se mora opravičiti, ter jo ponotati z Chuckom, kar se mu je zdelo neverjetno.
Odpravil se je v Serenino spalnico. Videl je da samo strmi skozi okno. Potihem je odrnil vrata, ne da bi ga slišala. "Oprosti" ji je dejal. Upal je da mu bo sesta oprostila, saj se ponavadi ni skregal z njo. Opravičil se ji je, za vse kar ji je rekel, če jo je s čimerkoli užalil.
[§Upam da je zdaj vredu?§]
Eric- vip
-
Država :
Točke :
((Super je, ne pa uredu))
Šum, ki je prihajal nekje iza njenega hrbta jo je primoral k temu, da se je obrnila in pogledala, kdo je prišel zmotit njen mir. Bil je Eric, izgledal je nekam prestrašen. In tisti njegov oprosti je Sereno ganil v dno srca. Vstala je in se napotila k Ericu. "Oh Eric...", je zavzdihnila in brata stisnila v močan objem. Ni ga imela namena izpustiti, ne še zdaj. Prvič se je tako ostro skregala z njim. In če je hotela, da ji Chuck ne spelje brata, bo morala biti še vedno z Ericom v dobrih odnosih. Erica je končno spustila iz objema, potem pa z dlanema objela njegova lica. "Obljubi mi, da boš pazil nase, kadar boš z njim!", je proseče a tudi nekako ukazovalno dejala potem pa Erica spet stisnila v objem. "In oprosti tudi ti meni, ampak preveč te imam rada, da bi dovolila Chucku, da te kadarkoli spravi v neprijeten položaj", je zamrmrala in se z Ericom v objemu malce zaguncala. Po dolgih sekundah se je končno zganila iz transa. "Ok, zdaj pa malo zabave. Kaj bi rad počel. Da bom tudi jaz malo bolj zabavna", je rekla precej aktivno in se zasmejala. "Greva v diskoteko zvečer? Si bova šla ogledat novo premiero Napumpana v kino? Ti povej...", je skomignila in se odpravila proti omari, da bi na hitro zmetala ven obleke, za določen kraj kamor bosta z Ericom šla.
Šum, ki je prihajal nekje iza njenega hrbta jo je primoral k temu, da se je obrnila in pogledala, kdo je prišel zmotit njen mir. Bil je Eric, izgledal je nekam prestrašen. In tisti njegov oprosti je Sereno ganil v dno srca. Vstala je in se napotila k Ericu. "Oh Eric...", je zavzdihnila in brata stisnila v močan objem. Ni ga imela namena izpustiti, ne še zdaj. Prvič se je tako ostro skregala z njim. In če je hotela, da ji Chuck ne spelje brata, bo morala biti še vedno z Ericom v dobrih odnosih. Erica je končno spustila iz objema, potem pa z dlanema objela njegova lica. "Obljubi mi, da boš pazil nase, kadar boš z njim!", je proseče a tudi nekako ukazovalno dejala potem pa Erica spet stisnila v objem. "In oprosti tudi ti meni, ampak preveč te imam rada, da bi dovolila Chucku, da te kadarkoli spravi v neprijeten položaj", je zamrmrala in se z Ericom v objemu malce zaguncala. Po dolgih sekundah se je končno zganila iz transa. "Ok, zdaj pa malo zabave. Kaj bi rad počel. Da bom tudi jaz malo bolj zabavna", je rekla precej aktivno in se zasmejala. "Greva v diskoteko zvečer? Si bova šla ogledat novo premiero Napumpana v kino? Ti povej...", je skomignila in se odpravila proti omari, da bi na hitro zmetala ven obleke, za določen kraj kamor bosta z Ericom šla.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1