Serendipity 3
3 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Serendipity 3
Serendipity 3 je lokal starinskega videza. Tu se največ proda hamburgerjev in sladoledov. V ta lokal največkrat zahajajo starši s svojimi otroci zato je precej nemirno.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Serendipity 3
S kozarcem piva v roki in z sončnimi očali na očeh, je Shana opazovala množico ljudi, ki je brzela mimo nje. Bilo je pozno popoldan in večina ljudi je odhajala iz svojih služb. Shana ni razumela zakaj se jim tako mudi. Bil je lep sončen dan in lahko bi malo upočasnili korak ter ujeli nekaj žarkov. Zato je le zamajala z glavo in srknla požirek piva. Kozarec je položila na mizo. No ja, vasj nekateri uživajo. Kljub temu, da je sedela v Serendipity 3 se je sprostila. Vrisk otrok je ni motil. Opazovala je kako so se lovili okrog miz, ali pa jedli hamburgerje in sladolede. Mame, ki so se končno lahko malo sprostile, pa so se med sabo pogovarjale. Pogled je preusmerila na brzečo množico. Tudi oni bi rabili dober počitek. Ah kaj naj. Takšno je življenje. Eni uživamo, drugi garajo. Je pomislila
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
Nate je le redkokdaj zahajal v Serendipity 3 in to predvem le zaradi vseh otrok, ki so letali naokoli in nekaj kričali, ter nasploh le povzročali škodo in hrup. Tokrat za spremembo pa se je ustavil pred vrati nad katerimi je vladal ogromen napis z otroško pisavo - Serendipity 3 in nekaj ga je povleklo noter. Mogoče le zato, ker je bilo zunaj nekoliko mrzlo, ker je pihal veter ali pa le zato, ker je enkrat slišal, da imajo odlične hamburgerje in si je zdaj zaželel enega. Na ustnice si je nadel nasmešek, hodil je kot ponavadi, samozavestno in hitro je našel prosto mesto. Nekaj je na hitro zamrmral, ko mu je starejši par z otrokom prevzel ravno to edino prosto mizo in zato je moral Nate poiskati prostor nekje drugje. Na njegovo srečo je takoj opazil postavno dekle z temnejšimi lasmi, nekoliko bolj svetlo poltjo in v trenutku je bil ob njeni levi strani. "Lahko prisedem?" se je zapeljivo nasmehnil, ter upal, da nima moža in otrok.
Dvignila je pogled, da bi neznanca nagnala stran od nje, ko je zagledala znan obraz. "Ooo če ni to sam Nate Archibald! Kaj je tebe prineslo k meni?" Dvignila je očala in temne oči so se zazrle v Nata. "Ne reci mi, da se me ne spomniš. In ja, itak, da lahko sedeš." Nata je že pogosokrat videla na raznih zabavah, dobrodelnih prireditvah in bog ve še kje. Tako ga je tudi spoznala. "Že dolgo se nisva videla," je zamrmrala in spustila očala nazaj na nos. Srknila je požirek piva in pogledala Nata. "Ti Blair in Serena prav nič ne težita, da si tukaj?" je hudomušo vprašala. Nasmehnila se je.
Shana- vip
-
Država :
Točke :
To ni moglo biti res. "Shana?" je previdno vprašal, toda, ko je dvignila svoja očala in je lahko tako Nate videl njene krasne oči mu je bilo vse jasno. "Pa res si ti. Ej, res te sploh nisem spoznal." je bil Nate nekoliko preveč navdušen za srečanje stare prijateljice, zato se je kaj hitro malo zresnil, se prijetno nasmehnil in si premaknil stol, da je lahko prisedel. "Kaj je tebe sem privleklo?" jo je hitel spraševati, saj je pričakoval, da jo bo prej srečal na eni izmed mnogih elitnih zabav, ne pa v Serendipity 3, kjer se ponavadi noben od njih ni kaj preveč zbiral in so se tega mesta vsi na veliko izogibali. "Kaj pa imata onedve z tem? Z Blair nisva več skupaj, veš?" jo je začudeno pogledal, ter ji skušal pojasniti situacijo. "Zato se lahko brez skrbi sprehajam naokoli in se pogovarjam s starimi prijateljicami." spomnil se je, da se je Blair enkrat ljubosumno vmešala v pogovor med njim in Shano, zato je sploh vse to omenjal. "Drugače? Nekoliko spremenjena mi deluješ." ji je pomežiknil v znak pohvale in pogledal proti natakarici. "En hamburger brez kečupa, majoneze in čebule. Torej z extra sirom, malo več solate." je bil precej natančen, saj si ni mogel privoščiti toliko mastnega.
"Ne, kdo drug," se je zasmejala. Sproščeno se je naslonila na stol in spila požirek pjače. Glavo je nagnila nazaj in se ozrla v strop. Prijetno je bilo srečati Nata po dolgem času. "Mene? Oh saj me pozanš. Nisem tipična Upper East Siderka. Si predstavljaš mene v Le Giraffe brez mojih staršev in Lane? Ni šansi!" Se je zasmejala in pogledala Nata. "Bolj me čudi kaj ti delaš tu?" Namuzila se je. "Ja to vem. Veš, če imaš sestro kot je Lana izveš o takih stvareh preden se sploh zgodijo." Spila je požirek piva. "Ampak sem slišala, da se še naprej vrtita okrog tebe." Ko je omenil, da se je spremenila ga je presenečeno pogledala. "Jaz!? Spremenila?! Preveč si bil z Blair, pozabil si me!" Naredila se je užaljeno. Spila je do konca pivo in se obrnila k natakarici. "Meni pa še eno pivo, prosim." Je zamrmrala. "Povej mi Archibald, kaj je novega v tvojem življenju?" Se je nasmehnila.
Shana- vip
-
Država :
Točke :
"Ne vem, preveč časa te nisem videl." se ji je opravičljivo nasmehnil, ker je ni prepoznal. Mogoče res ni bila ravno preveč spremenjena, njen videz je bil krasen kot vedno in še vedno je bila nasmejana kot vedno, mogoče pa je bil ravno on tisti, ki se je nekoliko spremenil čez čas, ko se nista videla. "Pravzaprav ne, vedno si v njuni družbi." je le zamahnil z roko, saj jih je bil vajen vseh treh na kupu, ki pijejo kavico, medtem ko Shana prikrito zavija z očmi in si želi biti kje drugje. "Jaz? Saj sploh ne vem kaj me je po pravici sem zvleklo ampak zadnje čase preveč zahajam v podobne kraje, nekoliko primanjkuje dobrih zabav. No, pravzaprav v petek je ples v maskah tako, da pričakujem, da boš tam." jo je zapeljivo pogledal, marsikdo bi to vzel kot osvajanje ampak Shana je bolje kot kdorkoli vedela, da je to pač njegov edinstven pristop do skoraj vseh žensk, ki jih pozna. Neustavljivi šarmer, ki je pravi cukerček; vsaj tako ga večina deklet v Upper East Sidu označi, vsak pa se sam odloči ali se s to trditvijo strinja. "Ali poznaš slučajno koga, ki se mi lahko upre?" se je v šali zasmejal, Nate ni bil tak, da bi se preveč hvalil s svojo lepoto ali karkoli, vsi so vedeli, da je lep in to ni bilo nič novega. "Tudi to je možno, nisem te več tako vajen." je moral osramočeno priznati, kaj kmalu pa se je to spremenilo v skupinski smeh. "Prazvprav.. spet sem spal s Sereno." se je hitro spomnil najbolj svežega dogajanja v njegovem življenju, povrh vsega pa je bilo še zanimivo.
Namnila mu je enega izmed njnih nasmehov, ki jih podari samo dobrim prijateljem. Nate je kot vedno izgledal super. Urejen, privlačen in v oblačilih priznane znamke. Shana je na sebi imela zgolj navdno črno majco in kvabojke, nič kaj preveč elitno. In kakor vedno, je nase navlekla, kar ji je prvo prišlo pod roko, samo, da je ubežala svoji moreči družini. Glasno se je zasmejala. "No, vidiš." je nasmejano dejala. "Lahko bi se reklo, da sem črna ovca moje družine." Namuznila se je. "Pravzaprav imaš popolnoma prav," je tiho dejala in začela vrteti meni pjač, ki je stal na mizi. "Na Upper East Sideu primakuje nekaj dobrih stari žurk. Sedaj ko sem prepričana, da Blair ne bo več prekinjala najinih pogovorov, bo lažje." Dvignila je pogled in se zazrla v Nata. Na široko se je nasmehnila. "Samo če boš ti tam." je namuznjeno dejala. "Pravzaprav poznam. Pred tabo sedi." Se je nasmehnila. "Kot vidiš se prav sproščeno pogovarjam s tabo. Ne jecljam in ne zardevam v tvoji bližini, kot večina ženske populacije na Upper East Sideu." Ponovno se je začela igrati z menijem. "V bistvu, ko sva se spoznala, si mi bil zelo všeč, veš?" je dejala. Natakarica jima je prinesla njuno naročilo in skrito pogledala Nata. Shana se je zahihitala, ko je natakarica odšla. "No, vidiš. Še ta natakarica bi začela flirtat s tabo, če ne bi bila sramežljiva." Ko je omenil, da je ni navajen je bil trenutek tišine, nato pa sta se oba zasmejala. "No ne skrbi zaradi tega. Hitro se me boš ponovno navadil." mu je pomežiknila. Srknila je požirek piva in se skoraj zadušila z njim, ob Nateovi novici. "Opa Nate! Take novice pa nisem pričakovala." Se je zasmejala. "To je pa zanimivo."
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1