Upper East Side
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3]

2 posters

Go down

sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Empty sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3]

Objavlja  Nathaniel Tor Jun 17, 2008 11:14 pm

sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] 14khkh
sexy.natie
se je ravnokar vpisal.

sexy.natie : Rubi! Kaj pa ti tako zgodaj na msnju?
sexy.natie : En dan si moraš rezervirat, gremo vsi skupaj v Le Giraffe, vsaj tako se neki moja mt pa tvoja menita... Very Happy
Nathaniel
Nathaniel
admin
admin

Male
Število prispevkov : 518
Kraj : Upper East Side
Status : Broken hearted.
Država : sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Flag_usa
Točke :
sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Left_bar_bleue100 / 100100 / 100sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Right_bar_bleue

Registration date : 07/04/2008

https://uppereastside.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Empty Re: sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3]

Objavlja  Rubi Tor Jun 17, 2008 11:29 pm

sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] E3a80aecc2ec
The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : Oh, po dolgem času se spomniš name ^^ Čuj še sama se sprašujem, kako da še ne spim.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Res? No, za to si bom menda že vzela čas. Že dolgo se nisva videla.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Predvidevam, da mi imaš tudi dosti za povedati? Med počitnicami te ni bilo nič videti v Upper East Sideu. ^^
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Število prispevkov : 285
Status : Samska
Točke :
sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Left_bar_bleue50 / 10050 / 100sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Right_bar_bleue

Registration date : 10/05/2008

Nazaj na vrh Go down

sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Empty Re: sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3]

Objavlja  Nathaniel Sre Jun 18, 2008 6:39 pm

sexy.natie
Serena, ljubim te smitten

sexy.natie : Seveda si boš vzela čas, sploh ni druge možnosti. Razz
sexy.natie : Hej, seveda imam dosti za povedat, ko se je pa toliko tega zgodilo. V Franciji sem biu, Pariz s Sereno. Pa ti kje si bla?
Nathaniel
Nathaniel
admin
admin

Male
Točke :
sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Left_bar_bleue100 / 100100 / 100sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Pet Jun 20, 2008 2:15 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : Čakaj.. Pariz.. s Sereno?! ^^
The.Best.Damn.Thing.<3 :Zdaj mi je vse jasno... tam sta se sparčkala! Oh, da.. čestitke za zaroko. Tvoja mama mora biti zelo vesela? Very Happy
The.Best.Damn.Thing.<3 : Jaz? Tokrat sem se odločila za Španijo^^ vmes me sta me še starša zvlekla na Karibe, ampak sem hitro nadaljevala počitnice z družbo.
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :
sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Left_bar_bleue50 / 10050 / 100sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3] Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Nathaniel Pon Jun 23, 2008 6:06 pm

sexy.natie

sexy.natie : Mhm, enkratno je blo. Najboljše počitnice doslej. Razz
sexy.natie : Ah, saj poznaš mojo mamo.. ona bi še vedno raje videla, da bi bila Blair in Nathaniel Archibald. Ampak bo že preživela, ker sem js zato noro srečen. In pa hvala. Very Happy
sexy.natie : Uff, Španija.. tam sem bil pred dvemi leti nekje, noro je blo.. Kak nov tip? Predpostavljam da ja, glede na slikco. Razz
Nathaniel
Nathaniel
admin
admin

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Pon Jun 23, 2008 9:25 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : Bi rekla... ^^
The.Best.Damn.Thing.<3 :Hehe, seveda vedno je težila k temu ampak tako ali tako naj bi blo vsaki mami pomembno le da je njen otrok srečen... no skoraj vsaki.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Sicer pa sem vesela, da sta končno pristala skupaj. Že od samega začetka se mi je dozdevalo, da se bo tako končalo.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Kako pa je to prenesla Blair? Neutral
The.Best.Damn.Thing.<3 :No, slike povejo veliko ^^ res nisem bila sama in ja je nekdo nov, a se mi zdi o tem še prekmalu govoriti. Čas bo pokazal svoje ^^
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Nathaniel Tor Jun 24, 2008 1:00 am

sexy.natie

sexy.natie : No, vseeno se bojim, da ne bi moja mama omenjala kej Blair pred Sereno, ker to se ne bi dobro končalo. Rolling Eyes
sexy.natie : Ah bo tudi ona že nekako preživela, itak je že dolgo nazaj vedela, da naša zveza ni več to kar je bila ko sva bla še otroka.
sexy.natie : Upam, da bo ta čas deloval tebi v prid. Wink
Nathaniel
Nathaniel
admin
admin

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Tor Jun 24, 2008 1:35 am

The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : Pa saj ne bo tega počela. Sicer je res da je pri tvoji mami vse možno, ampak S je tudi razumevajoča, vsaj kolikor jo poznam^^
The.Best.Damn.Thing.<3 :Ja, upam da je tako, B je tako ali tako močna. Če nič drugega bo našla uteho v Chucku Rolling Eyes Wink
The.Best.Damn.Thing.<3 : Ja, jaz tudi. Pa saj bo, saj veš vse kar si zastavim tudi dosežem Wink
The.Best.Damn.Thing.<3 :Drugače pa Nate... kako je oče? Vem da ni prijetna tema, ampak zanima me, je z njim vse vredu? Je s tabo?
The.Best.Damn.Thing.<3 :Če boš potreboval koga za pogovor, veš kje me najdeš. =)
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics