sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3]
2 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3]
sexy.natie
se je ravnokar vpisal.
sexy.natie : Rubi! Kaj pa ti tako zgodaj na msnju?
sexy.natie : En dan si moraš rezervirat, gremo vsi skupaj v Le Giraffe, vsaj tako se neki moja mt pa tvoja menita...
Re: sexy.natie [The.Best.Damn.Thing.<3]
The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:
The.Best.Damn.thing.<3 : Oh, po dolgem času se spomniš name ^^ Čuj še sama se sprašujem, kako da še ne spim.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Res? No, za to si bom menda že vzela čas. Že dolgo se nisva videla.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Predvidevam, da mi imaš tudi dosti za povedati? Med počitnicami te ni bilo nič videti v Upper East Sideu. ^^
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
sexy.natie
Serena, ljubim te
sexy.natie : Seveda si boš vzela čas, sploh ni druge možnosti.
sexy.natie : Hej, seveda imam dosti za povedat, ko se je pa toliko tega zgodilo. V Franciji sem biu, Pariz s Sereno. Pa ti kje si bla?
The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:
The.Best.Damn.thing.<3 : Čakaj.. Pariz.. s Sereno?! ^^
The.Best.Damn.Thing.<3 :Zdaj mi je vse jasno... tam sta se sparčkala! Oh, da.. čestitke za zaroko. Tvoja mama mora biti zelo vesela?
The.Best.Damn.Thing.<3 : Jaz? Tokrat sem se odločila za Španijo^^ vmes me sta me še starša zvlekla na Karibe, ampak sem hitro nadaljevala počitnice z družbo.
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
sexy.natie
Serena, ljubim te
sexy.natie : Mhm, enkratno je blo. Najboljše počitnice doslej.
sexy.natie : Ah, saj poznaš mojo mamo.. ona bi še vedno raje videla, da bi bila Blair in Nathaniel Archibald. Ampak bo že preživela, ker sem js zato noro srečen. In pa hvala.
sexy.natie : Uff, Španija.. tam sem bil pred dvemi leti nekje, noro je blo.. Kak nov tip? Predpostavljam da ja, glede na slikco.
The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:
The.Best.Damn.thing.<3 : Bi rekla... ^^
The.Best.Damn.Thing.<3 :Hehe, seveda vedno je težila k temu ampak tako ali tako naj bi blo vsaki mami pomembno le da je njen otrok srečen... no skoraj vsaki.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Sicer pa sem vesela, da sta končno pristala skupaj. Že od samega začetka se mi je dozdevalo, da se bo tako končalo.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Kako pa je to prenesla Blair?
The.Best.Damn.Thing.<3 :No, slike povejo veliko ^^ res nisem bila sama in ja je nekdo nov, a se mi zdi o tem še prekmalu govoriti. Čas bo pokazal svoje ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
sexy.natie
Serena, ljubim te
sexy.natie : No, vseeno se bojim, da ne bi moja mama omenjala kej Blair pred Sereno, ker to se ne bi dobro končalo.
sexy.natie : Ah bo tudi ona že nekako preživela, itak je že dolgo nazaj vedela, da naša zveza ni več to kar je bila ko sva bla še otroka.
sexy.natie : Upam, da bo ta čas deloval tebi v prid.
The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:
The.Best.Damn.thing.<3 : Pa saj ne bo tega počela. Sicer je res da je pri tvoji mami vse možno, ampak S je tudi razumevajoča, vsaj kolikor jo poznam^^
The.Best.Damn.Thing.<3 :Ja, upam da je tako, B je tako ali tako močna. Če nič drugega bo našla uteho v Chucku
The.Best.Damn.Thing.<3 : Ja, jaz tudi. Pa saj bo, saj veš vse kar si zastavim tudi dosežem
The.Best.Damn.Thing.<3 :Drugače pa Nate... kako je oče? Vem da ni prijetna tema, ampak zanima me, je z njim vse vredu? Je s tabo?
The.Best.Damn.Thing.<3 :Če boš potreboval koga za pogovor, veš kje me najdeš. =)
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
Similar topics
» The.Best.Damn.Thing.<3 [ hot.blondie.o]
» The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen]
» Luxy with the sky of Diamonds [The.Best.Damn.Thing.<3]