Upper East Side
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen]

2 posters

Go down

The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Empty The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen]

Objavlja  Rubi Pon Jun 16, 2008 4:10 pm

The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] E3a80aecc2ec
The.Best.Damn.Thing.<3
se je ravnokar vpisal.

The.Best.Damn.thing.<3 : Oo, glej, glej. Mala J, spet dosegljiva na msnju.^^
The.Best.Damn.Thing.<3 : Kako je blo na počitnicah? Kar povej, use v detajle!

Nazadnje urejal/a Rubi Pon Jun 16, 2008 4:14 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Število prispevkov : 285
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država : The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Flag_usa
Točke :
The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Left_bar_bleue50 / 10050 / 100The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Right_bar_bleue

Registration date : 10/05/2008

Nazaj na vrh Go down

The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Empty Re: The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen]

Objavlja  Blair Pon Jun 16, 2008 4:13 pm

The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] D016co10
Little queen
se je ravnokar vpisal.

Little queen Jenny : Hei kost...sploh ne veš ko sm te pogrešala..ja tolk za povedat spet an...hehe
Little queen Jenny : Slučajn kei nouga za kar jest še nevem...ei noro je blo...čist uživala s folkm kukr sm bla hehe...ampak dam prednost starejšim hehe Razz
Blair
Blair
vip
vip

Female
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Točke :
The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Left_bar_bleue70 / 10070 / 100The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Right_bar_bleue

Registration date : 24/04/2008

Nazaj na vrh Go down

The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Empty Re: The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen]

Objavlja  Rubi Pon Jun 16, 2008 4:16 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
se je ravnokar vpisal.

The.Best.Damn.thing.<3 : Torej, kar na dan z besedo. Bi rekla, da sem veliko zamudila.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Pri meni, skoraj nič novega... No na počitnicah blo lepo oz. na morju tistih prekrasnih 7 dni, že sam moj avi ti pove, da ni blo dc Razz
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :
The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Left_bar_bleue50 / 10050 / 100The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Blair Pon Jun 16, 2008 4:20 pm

Little queen
se je ravnokar vpisal.

Little queen Jenny : Bi rekla, da si čeprav ni bilo nevem kakšnih zabav in glamuroznosti, ampak še vedno neponovljivo...si pa res firbčna
Little queen Jenny : ja sem si že mislila...koga si pa tokrat ujela na svoje limance draga?? Razz
Blair
Blair
vip
vip

Female
Točke :
The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Left_bar_bleue70 / 10070 / 100The.Best.Damn.Thing.<3 [Little queen] Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Pon Jun 16, 2008 4:25 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
se je ravnokar vpisal.

The.Best.Damn.thing.<3 : Itak, da sem firbčna. Zadnje čase, lahko od tebe pričakujem karkoli.^^
The.Best.Damn.Thing.<3 : Hm.. Tokrat mislim, da bo še nekaj časa na limanicah. Dejansko moram priznati, da mi je totalno zmešal glavo. Saj veš, tisti blondinec Aron, o katerem sem ti pravila. Res čudovito.

The.Best.Damn.Thing.<3 : Kaj pa ti? Stavim, da nisi ostala praznih rok Razz
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Blair Pon Jun 16, 2008 4:29 pm

Little queen
se je ravnokar vpisal.

Little queen Jenny : heii tako se pa spet nisem spremenila...ali pač hehe...
Little queen Jenny : noja saj je postaven in vse...ampak še vedno ni moj tip...so boljši tisti malo temnejših las hehe Razz dovolj je že, da je eden blond...in to sem jaz...torej mora biti druga polovica rjava ali črna hehe
Little queen Jenny : noja saj veš da tega od mene ne moreš več pričakovati...seveda da nise bila sama...nek danov prijatelj čeprav še sama ne vem več kako mu je bilo ime hehe Razz Nicholas ali nekaj podobnega...mogoče pa koj Nikenne...kaj pa vem ne spomnim se več prisežem
Blair
Blair
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Pon Jun 16, 2008 4:54 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : No, recimo da od kar sem te prvič spoznala in preden si prišla v Blairino in Serenino družbo, si bila precej drugačna. Sicer pa ko smo že pri Blair in Sereni, si vedela, da sta S in N par? Mene je šokiralo, kako je reagirala Blair, mogoče kaj veš?
The.Best.Damn.Thing.<3 : Res je, eden blondinec je dost ^^

The.Best.Damn.Thing.<3 : Haha, kako tipično, ne spominjati se imena. Sigurno ni bil kaj dosti pomemben. Poleg tega, kako je kaj Dan? Kako se je on sprijaznil s Sereno in Nateom?

Nazadnje urejal/a Rubi Pon Jun 16, 2008 11:22 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Blair Pon Jun 16, 2008 4:58 pm

Little queen
se je ravnokar vpisal.

Little queen Jenny : okei priznam...res sem se ampak trenutna jenny mi je ljubša kot tista stara outsiderska in nepomembna Razz
Little queen Jenny : nekaj sem slišala ampak je tudi mene šokiralo...nisem si mislila, da bo nate tako na hitro odpravil z Blair...prav malo se mi smili...ampak kaj hočemo...to je pa nate in poleg njega še serena an...tukaj ne moreš pričakovati kaj drugega kot sama presenečenja
Little queen Jenny : hmm pomoje še sploh ne ve...in mislim, da ne bo dobro, ko izve, torej moram pospraviti vaze... Razz in ja kaj naj če pa res ni bil nek pomembnež
Blair
Blair
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Pon Jun 16, 2008 5:12 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : Bi rekla, ja. ^^
The.Best.Damn.Thing.<3 : Ja, res je. čeprav se mi Blair prav nič ne smili. Res, da nikoli nisva bili veliki prijateljici a tisto, kar sem slišala od Opravljivke je bilo tudi preveč. V vso to zgodbo je zdaj umešan še Chuck? omg. Zakomplicirali so stvar totalno.

The.Best.Damn.Thing.<3 : Haha, res je. Ubogi Dan. Samo, da veš kljub temu, da je še nekoliko zapriseženi outsider mi ga je žal. Sicer pa si brez zamere, Sereno bolj zasluži Nate. Tako popolna sta skupaj. Kaj pa ti in Nate? Sta še vedno dobra prijatelja?

Nazadnje urejal/a Rubi Pon Jun 16, 2008 11:22 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Blair Pon Jun 16, 2008 5:18 pm

Little queen
se je ravnokar vpisal.

Little queen Jenny : okei tudi ti nisi tako popolna kot izgladaš in ja...lahko bi se še govorilo o tem ^^
Little queen Jenny : kaj?? kaj pa je imel Chuck vmes?? ta tip je res prava moška kurba...se prav zmrazim ko se ga spomnim...on zame res ni nevem kako lep spomin
Little queen Jenny : ja se strinjam...preveč ostaja še na tisti strani,...ampak jest ga ne mislim siliti...bo že naredil kar bo hotel...noja pa že če ti tako rečeš...čeprav serena se mi zdi nekoliko preveč naduta zanj...sicer pa on ni nič boljši...noja lahko bi se tako reklo...še se dobiva na pijači in tako...čisto v izi...
Little queen Jenny : kaj pa ti pa veljaki elite?? mislm tako odnosi zadnje čase??
Blair
Blair
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Pon Jun 16, 2008 5:32 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : J. Saj veš, da nimam nič proti tebi, ampak dejstvo je da nisem jaz ta, ki rine kamor ji ni mesto.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Mislila sem na tisto kar sta imela Blair in Chuck. Po mojem mnenju, sta oba ista. S Chuckom sicer nisem imela nikoli opravka a po vsej verjetnosti so govorice večinoma resnične. In kar sem slišala mi ni ušeč. Kakšen spomin imaš ti od njega? Je tu kaj česar še nevem?!

The.Best.Damn.Thing.<3 : Lepo to, čeprav včasih sta se mi zdela malo boljša prijatelja. Je mogoče postala Serena malo preveč zaščitniška ali se mi samo zdi? Pijača v izi ni ravno v tvojem stilu Wink
The.Best.Damn.Thing.<3 : Jaz in veljaki iz elite? Recimo temu le dobri odnosi. Saj veš, videvamo se na zabavah, elitnih otvoritvah in izmenjamo tu pa tam kakšno besedo. Sicer pa več prostega časa preživim z Kelly.
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Blair Tor Jun 17, 2008 2:58 pm

Little queen

Little queen Jenny : noja saj še ti mi pridigaj o tem, kako kam ne pašem in podobno ˇˇ
Little queen Jenny : uhh stara zgodba...tako, da pustimo to temo pri miru...sam povem, da sem na lastni koži spoznala kakšna kurba je tip in da je navaden debil...vsaj mislim tako :p
Little queen Jenny : kaj pa vem...pravzaprav s sereno niti ne govorim o tem, bog vedi kakšne izpade bo dobila in potem bi bilo vse narobe!? in zakaj tako mislš...veš še vedno sem lahko pridna Razz Rolling Eyes
Little queen Jenny : mja saj...sama sem kar malo preveč padla v njihovo družbo...ampak recimo, da sem še vedno dokaj normalna...sicer pa ja...kako kej Kel??
Blair
Blair
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Tor Jun 17, 2008 3:14 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : Ne pridigam ti, le izpostavljam dejstva. Saj ne zameriš. Bolje, da sem iskrena. Sovražim hinavstvo Wink
The.Best.Damn.Thing.<3 : Kaj zdaj misliš ali veš? Razz No saj vem da nisem prava, ki bi ti naj to govorila a ne zapletaj se z vsakim vsaj en takšnimi kot je Chuck.
The.Best.Damn.Thing.<3 : Si prepričana? No, pa dosti o tvoji spremembi, da ne boš rekla da te le kritiziram. Priznati pa moraš, da si še pred Nateovo zaroko imela z njim drugačne načrte? Ali pa tudi ne? Razz
The.Best.Damn.Thing.<3 :Nisi še tako grozno zapadla, a si na najboljši poti. Sicer pa če ti tak način življenja ustreza, zakaj bi se obotavljala kajne? ^^ Kel, je pa super. No, zaenkrat ji gre Rolling Eyes Pa tvoja prejšnja družba, Vanessa? Se še kaj slišite? Ali niso več vredni takšne kraljične kot si postala ti?^^
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Blair Tor Jun 17, 2008 3:24 pm

Little queen

Little queen : okej, okej...ja seveda da ne zamerim,...saj nisem neka kurba da bi takoj za vsako figo zamerila...čeprav cenim iskrenost Wink
Little queen : noja nisem še popolnoma prepričana....mja vem, samo kaj ko še vedno nisem pozabila, da je tip noro sexy in da bi lahko kaj imela z njim...poleg tega pa je vseeno navaden debil..ja se zavedam tudi tega Razz
Little queen : mhm...mogoče sem jih pa res imela ampak kar je je. in ja nisem pa taka bitch da bi šla razdirat parčke...pa tudi nate pomoje ni tako neumen, da bo kar tako pustil sereno
Little queen : mja no saj je kar vredu ^^ kaj pa vem, sva se slišali med počitnicami, a le po telefonu, za kaj več ni imela časa...sicer pa saj ima dana in tako je kar dosti pri nas...sploh ne vem, kaj se plete med njima...˘˘...ne so čisto vredu...ampak na nekater pa res gledam nekoliko zviška...sicer pa kaj je s tem narobe ^^
Blair
Blair
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Rubi Sob Jun 21, 2008 4:13 pm

The.Best.Damn.Thing.<3
pravi:

The.Best.Damn.thing.<3 : Se ti zato ker je sexy splača spati z njim? No ja, seveda se ti. ^^ Če ti je res všeč, bodi z njim samo ne naveži se preveč, veš kakšen je Wink
The.Best.Damn.Thing.<3 : Se strinjam... Saj sta čisto za skupaj. Mogoče veš kaj o poroki?
The.Best.Damn.Thing.<3 :Drugače sem pa vesela, da si je Dan nasel koga drugega. Verjetno je bil po Sereni zelo potrt. No sicer pa sta z Vanesso čisto za skupaj.^^
The.Best.Damn.Thing.<3 :Če imaš razlog, da bi jih gledala z viša nič. Pa si prepričana da ga ti imaš?^^
Rubi
Rubi
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics