Little Queen [lonely.boy]
2 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Kraj : Upper East Side
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Re: Little Queen [lonely.boy]
Lonely.boy
se je ravnokar vpisal.
Lonely.boy : Ojla... jest sm te tud že pogrešal, že dolg nobenga vidu!!
Lonely.boy : Kej novga?? Nimam pojma. Tamala ma eno party pa grem, prideš?? Drgač pa povej, jest trenutno ne vem nč novga!
Eric- vip
-
Število prispevkov : 239
Status : samski
Država :
Točke :
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
se je ravnokar vpisal.
Lonely.boy : Upam da se kmal vidva!
Lonely.boy : Greš z mano?? Povprečneži?? Ne bo jih, vsej tk je men Serena rekla??
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen Jenny
Little queen Jenny : pa sei se nč skrbet...te že pogrešam res...zdele mi sploh ni do smeha tko da res komi čakam, da te vidm, da sem spet mal smejala
Little queen Jenny : oom ja seveda...s kom pa naj grem, dan se tkoaltko sam tuka odkar sta se neki spričkala z sereno...pa sei veš kakšn je nežna duša...hehe....no dobr pol...ker res odkar se ne družm več z njimi so mi postal nekak odveč
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
Lonely.boy : k si mi SMS poslala, kje bi se lahk dobila, a bi se v The five and Dime...
Lonely.boy : Tvoj bratec je res ena nežna dušica, si ga kar predstavljam, kk piše pesmi o Sereni... Sm kej moreš, romantik 4ever.. Aja glede party... Čist bedn mi je, da je Serena dala tak ime, k bodo vsi v belem, jest pa totalno sovražim belo barvo...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : mhm lahko..ti samo reci kdaj pa pridem ane...
Little queen : mja...nekam se je pomehkužil po vsem tistem s sereno...uglavnem čisto drugačen je in nevem koliko časa ga bom še prenašala njega in tisto njegovo jamranje...in ja verjetno dela sedaj prav to...kreten....
Little queen : sem že razmišljala o tem, da pridem v rdečem, ampak ne bom pokvarila zabave sreni, tako, da pridem v belem...pa ti? si dobil kakšno noro idejo
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
Lonely.boy : okej, se dobiva v prihodnjih dneh, če hočeš lahkop pa tud že dns...
Lonely.boy : Serena očitn res vsakmu zlomi srce, vsaj večini svojih fantov je... in kak poveš??
Lonely.boy: ko sm slišal sm pomislu na vse druge barve, razen bele... obup.. tk da jest ji tud noče pokvart zabave, k je moja older sestrca, ... bom verjetno v belem.. čeprav je tu najbol obpuna barva!!!!!!!!!!
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : noja...sedaj?? kaj pa vem lahko ampak imam prej še za pospraviti kuhinjo...tako, da malo boš moral vseeno počakati
Little queen : mja. ni kaj,...serena je pač serena in lahko je vesela da je taka kakršna je ... pač se preveč kretenov kakršen je tudi moj ljubi bratec smuka okoli nje
Little queen : ja se strinjam, kot bi bili vsi samo še za poročit se
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
Lonely.boy : aha.. pol pa ju3 al pa dons pozn zvečer...
Lonely.boy :Kej moreš... everybody loves S... Pa z še velik drugimi kreteni je hodila...
Lonely.boy : ja.. in kk kej love... nej bi se širle govorice da vohuniš za Chuckom???
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : noja...recimo danes zvečer...saj imaš dosti časa da se uštimaš
Little queen : noja..tud to je res...ampak zdei govoriva kukr da je S ena velika budala in da so še večje budale une kukr se smukajo okol nje...wrongg
Little queen : hm...kje si pa to slišou...ne ne vohunim, samo skupei sva šla vn...nč posebnga ka pa pr tebi kej??
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
Still looking for perfect person...
Lonely.boy : ja,ja... kje pol??
Lonely.boy : ja, se res mal tko govoriva... itak je pa ona the best sister... boljše ne moreš imet... čeprav je kdaj pa kdaj res hodila z budalami!!!!!
Lonely.boy : aja... pač opravljajo vse mogoče, pa ena je izjavla, da sta se ti pa Nate zaročila, pa da je Serena sm krinka... grozno... Me prav zanima kej o men govorijo?? Pr men?? Neč, vsej trenutno ne... še vedno iščem nekoga...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : kaj pa vem malo razmisli in mi pošlji sms ko boš odločen
Little queen : mja sei...jest bi jo takoj zamenjala za Dana...prou na žiuce mi gre zadnje čase...res je totalno zatrapan v tvojo sestro
Little queen : OMG pa kje ma folk glavo, da bi serena meni dala natea...hehe...ta je bla pa huda...serena ne bo nikol pustila natea od sebe verjemi,...je preveč dobr tip...hehe...pa sei jest tud no..čeprou chuck usejen ne bi biu tko napačen
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
Lonely.boy : enkrat si govorila da je Jackons Hol al neki tazga, ena izmed tvojih najljubših barov, karkoli že je, tm sem bil sm enkrat pred sedmimi letmi...
Lonely.boy : Dan je resnično obseden z njo!!!
Lonely.boy : Ja full so... Niti največji debili na svetu ne bi na to pomislil, to je dokaz da je večina folka na šoli čisto za luno... Drgač pa čeprav je S moja sestra, še zmerej ne vem točnga datuma poroke... mogoče veš ti??? Chuck pa Blair sta imela nekej, vsej kukr jest vem, zadnje čase ne izvem neč novzga... to je prou obupno....
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : hehe okei pol greva pa lahko tja,...
Little queen : mja ne omenjej...
Little queen : heh...pa sei prvošm in sereni in nateu ampak a nista mal premlada za kej tacga?? mislm okej nei se poročita če se hočta ampak...bom rajš tiho... mja pa še kej....boš verjem ti prej zvedu!? aja...tega tud jest nism vedla...še dobr da mam tebe...kukr kol sei če postavč chucku limit potlej se obnaša tko kukr hočeš da se
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
Lonely.boy : te počakam tm!
Lonely.boy : Dana pol ne smem omenjat, pol bom pa Chucka, ki ti je očitno kr všeč...
Lonely.boy : Pr 17 je res že mal zgodej, sm če se imata rada, pa se nej, jest pa se bom veselil z njima... Sigurno bom prej zvedu, sm sem mislu da ti že kej veš... sm bo zdej v hiš še kr napet, sej veš da bi Serena najrajš ubila Chucka, Nate je mal skregan z njim, pol je pa še Leyla pršla in če je ona je možno da se zgodi karkoli..
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : prou pol pa tm okol pol desetih sej je petk
Little queen : amm ja no čeprou chuck nei bi z blair neki petljou tko da se jest raj umaknem...ti pa bod rajš tih o tipih ker bom začela o asherju
Little queen : pa nei se an...maš čist prou....mja chuck pa nate se pa res ne štekata prou preveč an... to boste mel celo štalo u bajti an...hehe....drugač pa kakšna bo pa serena za poroko?? bela??
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
In Park.. Here I come
Lonely.boy : pol grem že ob pol devetih, preden jest pridem ke, pa da najdem restavracijo bo že...
Lonely.boy : Moja usta so zaprta....
Lonely.boy : Nism še vidu obleke, na nesrečo... pač ker jo je šele pred dvema urama kupila, pa se mi ni dal pogledat, zdejle sm pa v parku pa pišem:P
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : hehe sei boš koi opazu ... restavracija itq izstopa...
Little queen : noja...sei ne da ti zamerm sam tistga pa ne bom pozabila nikol...pa da se mi pol še nis koj opraviču...še nate sei takrt bolš do mene vedu kukr ti pa nei bi bla midva kao dobra frenda...on mei saj potolažu ti pa nč... j0ke...zajbavam se
Little queen : u parku si...noro teb...jest se morm spraut posodo pomit...razn če Dana podkupm
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
In Park.. Here I come
Lonely.boy : ok, sej je v kavbojskem stilu??
Lonely.boy : sory no pač... prvič sem biu z tipom svoje prjatlce...
Lonely.boy : Ja, u parku, gledam kk ljudje hodjo mim... res zanimivo... aja, pol pa pejt posodo pomit... I can wait... itak me je dodala ena full čudna oseba...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : mhm...ne moreš je zgrešit res ne...
Little queen : okej oprostim ampak zakaj glih z mojim?? hehe...sei biu itaq koi na hitrco na cesti pobran ampak še zmerej...eh sei ni važn več...je že use mem in tko hehe...
Little queen : sm že Dana podkupila...bo dobu sliko od S [res ne an] tip je čist zagledan vanjo res
Little queen : kkm...kai pa ti mislš o Chucku drgač...a je blo pametn, da sm mu reklam da grem z njemu vn???
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
In Park.. Here I come
Lonely.boy : in je ne bom
Lonely.boy : ja, pač spoznal sm ga v bolnic... se pomoje si ga vidla, k sta me s Blair pršle iskat?? In on pač, je biu.. ne vem kk bi povedal, podpora meybe??
Lonely.boy : Rabiš še kejšno sliko od S... men jih je ponesreč na tone na comp naložila... če rabiš, sm povej... vse da je Dan srečen in da ti ustreže
Lonely.boy: Če nima kej resnega z Blair, te bo 100% osvajal, sej vsako, zadnjič je Leylo... Drgač se mi zdi pa čist uredu... če hočeš kejnšno noro izkušnjo, bo mrbet zanimiv??
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : okej sei kapiram,...nabom zdei razpraulala o vaju...ker ga hočm čim prej zbit z glave, ker je on še večja zguba in jt naprej...zato pa rizik pa date z chuckam. da mam še jest mal zabave
Little queen : mane sej jih mam dost...sei tud če sm jest zravn gor...nau mu pomoje nč proti...dve babe k jih ma rd...al pa bo mene stran zrezou
Little queen : a ni osvajane nekam prenežna beseda zanga,..sicr pa mn mam problemov z nemu bol bo...več je zabave še bolš je....pismo čist nč nism podobna sama seb...
Little queen : tvoja sis mij že rekla, da nei se pazm tega debila, ker zdei nau nje pa dana zravn,...tko da ja...pol sm mu pa rekla, da tokrat jest postavlam pravila, paj biu še zmerej za an
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Lonely.boy
Lonely.boy : ja... pozabi ga, ker sm ga jest že... in mu bom en dan vrnu vse.. Upam da bosta s Chuckom skupej... če ne bo pa Blair v družin
Lonely.boy : verjem mi, tebe ne bo
Lonely.boy : spal bo s tabo al te bo pa posilu, v smislu njegove besede osvajanje...
Lonely.boy : Serena je itak skregana z Chuckom, tk da vse možno govori!
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Little queen
Little queen : oh eric...tis res čudn...hecam...ah itak je biu en navadn kreten kukr mu ni blo niti mau mar zame...sm ga pač na cest pobrala in tm se nadejo sami taki...pa še brez malce sm ostala zarad nega...
Little queen : ohja ka pa veš kakšn je,...že neki cajta ga nis vidu in verjem da je čist depresive
Little queen : ne ti zdei mene tukej strašit eric no...ko si nesramn...nebo in pika...ma limit postaulen...če ne no ubogou ne bo dobu nč
Little queen : mja sei ampak to kar je rekla je res čista resnica an
Blair- vip
-
Država :
Točke :
Stran 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Lonely.boy [Georgy <3]