Lonely.boy [Georgy <3]
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Lonely.boy [Georgy <3]
Lonely.boy
In Park.. Here I come
Lonely.boy : ola... eii, kdo si ti??
Lonely.boy : Ker me res zanima??
Eric- vip
-
Število prispevkov : 239
Kraj : Upper East Side
Status : samski
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Re: Lonely.boy [Georgy <3]
Georgy <3
When you can live forever...What do you live for?
Georgy <3: Eric...si pri sebi? si kar pozabil kdo sem, samo zaradi večerje?
Georgy <3: daj no...samo zaradi moje izjave...Mi res tako zelo zameriš?
(eii a je tko uredu..zdej sm rekla zarad onga k sm rekla pač d maš nouga fanta na večirji pa sme zasovražu)
Gost- Gost
Lonely.boy
In Park.. Here I come
Lonely.boy : Georgy????
Lonely.boy : jaaaaa... še vprašaš??? In to si mogla razglasit pred mojo mami in Sereno??? Res ti zamern... že od nekdaj si bla od S prjatlca, pa sm mislu da si vsej malo razumna!
[full je dobr]
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: Ena in edina...Jaz itak!
Georgy <3: No....Sorry mislila sem, da S in tvoja mama že vesta...Zakaj jima pa sam nisi povedal? No tisto o prijateljstvu....No ja saj se razumeva ne glede na to, kakšen odnos imava s S...Tako vsaj jaz mislim
Gost- Gost
Lonely.boy
In Park.. Here I come
Lonely.boy : dobr da zvem
Lonely.boy : vau... kk pa nej bi povedal??? Oi mami, a veš da sm gej??? No, itak je zdej vseen! Tvoj odnos z S se mi zdi mal čudn... in si v mestu?
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: Ja no nevem...Saj je tvoja mama.Morala bi razumeti. In ja. Zdaj je vseeno.
V mestu sem, vrnila sem se, ker ste me očitno vsi pogrešali, ali se motim?
Najin odnos...Če ti ona še ni povedala...ti tudi jaz ne bom.
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : nisem te, ker nism vedu da si ti... res si psica... and I hate you.... če bi vedu, te sigurno ne bi blo več gor!
Lonely.boy: Veš zakaj sem komaj čakal da se vrneš??? da dobim priložnost da ti uničim življenje... Sovražim te... kk si lahk oznanila da sem gej pri večerji??? Skrgani do smrti, ti in S??? Po možnosti, ker je S postala čudna ko sem ji omenil da govorim s teboj
Sm neki si zapomni: I HATE YOU"!"!" in you will pay:twisted:
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: Kako naj bi vedela, da tvoji ne vejo, da si gej? Daj no, ko si se tisti dan poljubljal s Jennyinim bivšim se je zdelo, da že vsi vedo.
Georgy <3: A ti je kaj povedala? Aja a je omenila, da mi je poslala SMS, naj ne govorim s tabo? Kot da se revček ne moreš sam branit!
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : če sem se poljublal v javnosti, proč od oči moje družine, še ne pomen da vsi vedo nismo vsi kot ti, da se z vsakim damo dol, pol pa to razpravljamo z celo družino, še posebej, če ni lih nasprotnega spola....
Lonely.boy: Dej odjebi. Kej misleš da si?? Neč drugega kakor kurba, se nič ne čudim da te nihče ne mara, vsej od men poznanih....
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: Meni ni treba ničesar skrivati. Mojih starih moje privat življenje itak ne zanima. A skrivam jim vseeno ne ničesar.
Georgy <3: Misliš, da rabim hinavce kot ste ti in tebi poznani? Ne hvala v Eliti se itak ne najde poštenjak, ki bi bil odkrit in pameten. Pravi prijatelj. Če bi mogla, bi prijateljevala s B queen, ona je itak še edina pametna.
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : Pol tvoji tastari vejo vse kar delaš??
Lonely.boy: Vsak je lahk tak, sm do tebe pa ne... Večina v Eliti ma same slabe izkušnje s teboj, če si komu speljala fanta, pa očitno nej bi ti rada izsiljevala.... in pol nekoga totalno zajebeš in pričakuješ da bo vse postarem, kakor da se ni nič zgodilo... Išči si frende med outsiderji al pa se spremeni, ker te tako ne bo skoraj nihče sprejel... kar pa se tiče Blair, sej je fulll fajn, sm je kdaj pa kdaj tud taka bitch...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: Vejo, kar rabijo vedet...Sicer pa. Kot sem rekla jih ne zanima.
Georgy <3: Egoistična sem, tega ne morem zanikat. Misliš, da bom gledala, kaj se bo zgodilo z drugimi? Ne. Raje poskrbim zase. Šele potem se bom pobrigala za tiste, ki jim zame ni mar. Med Outsiderji imam prijateljico, ki je veliko boljša od mnogih iz Elite. Blair je razred zase. Queen pač.
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : Pol nič...
Lonely.boy: pol pa praviš da bi rada prave prijatelje??? Pravi frendi držijo skupej, ne pa da te briga za njih... vsej mal logično pomisli... Queen, ki je padla s prestola, ker jo je spodrinila Jenny... in če prav razumem, misliš da zdej, če boš postala prjatlca z B da boš lahko delala, kar boš hotela, da se boš(sta) maščevali S... da boš to naredila, pa bo veliko problemov, takšnih in drugačnih... za katere bom poskrbel osebno ali ne, da se bodo zgodili
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: Ne primerjaj Jenny in Blari....Dobro veš, da je Blair še vedno Queen za nekatere. Za Jenny velja, da kdor visoko leta, nizko pade. Punca je morda preveč optimistična.
Georgy <3: Maščevati se Sereni...Jaz se ji nimam za kaj maščevati. Blair pa morda ima razloge za to, a dvomim, da bo Sereni kaj naredila, samo za to, ker je zaročena s Natom. Ne vem, kako ti razmišljaš, a Blair je sama povedala, da je Nata že stokrat prebolela.
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : Blair je za nekatere še vedno kraljica... čeprav moraš priznat, da se Jenny lohk kosa z queeen, in kej je narobe s tem da si optimističn?? Blair je pa že nizko padla...
Lonely.boy: No, glede na vajin odnos, glede na to, da naj bi ji ti naredila nekaj hudega, čeprav ne vem točno, upam da nisi izsiljevala... glede Blair, pa resnično upam da bo prebolela....
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: Fora je v tem, da Jenny ne bo nikoli znana, tako kot je Blair. In verjemi, Jenny ne bo dolgo na prestolu, kmalu jo bo Blair "vrgla dol." Prestol je konec koncev njen, tega ne bom zanikala, tudi če nisva prijateljici. In Jenny misli, da je sedaj ne vem kaj, ker se je povzpela tako visoko a ni res. S Blair se nikoli ne bo mogla kosati.
Georgy <3: Vprašaj jo, mogoče ti bo celo povedala. Aja in Blair bo zagotovo prebolela. Močna je, kmalu se bo obešala okrog vratu drugemu.
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : Nimaš pojma, kako znana je postala Little J, ko te ni bilo v mestu, poleg tega pa z Blair se je že kosala, in je ponavadi zmagala, vsaj tako pravijo moji viri, torej ona.... Lonely.boy: Jo bom... Obešala se bo na Chucka, sigurno, saj sem ju en dan videl skupaj... in ti se boš spet spravila na tistega bogega romantika Dana?? Ali se boš dala dol spet z vsakim, ki ti bo pomežiknil??
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: A res??? 0.o povej mi kaj več o tem.
Georgy <3: Dan....Romantik gor ali dol moraš priznati, da je uredu tip. In ne, tega ne počnem. aja zakaj je Dan bogi? Ei še nekaj mi povej. Kako to, da on in Serena nista več bila skupaj? sploh več ne vem, kako je bilo.
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : pač, ne vem... rekla je da večkrat zmaga, zakej pa pol ti B braniš?? Če nimaš nobene koristi od tega, si se spremenila, si se res al se damo delaš da bi se ji prljubila??
Lonely.boy: In ti ne veš... drgač si bila ti ena ključnih stvari, da sta šla narazen.... in pač čisto obupan, brez smisla za humor, piše zdolgočaseno pesmice o S...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: B branim, ker je tega vredna...Jenny ne poznam in kolikor sem o njej slišala je niti ne želim spoznati....B si zasluži podporo če jo je neka smrklja vrgla iz prestola...Pa tudi če nisva prijateljici.
Georgy <3: Jaz...eden od ključnih pojmov? 0.o Saj ni važno...Tudi romntiki brez smisla za humor morajo obstajati. Ne morejo biti vsi frajerji, kot je naprimer Chuck
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : Jenny ni smrklja... pol bi tako lahk rekli tud Blair, ki je od Little J sm 2 let starejša... no in zakaj je prekrasna bivša Queen tega vredna??
Lonely.boy: Ja, tud taki morajo obstajat, sm ne tako depresivni, kakor je D... čeprav je faca, ker je od J older brother...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Georgy <3
Georgy <3: Glej, B se je prebijala do prestola...pol pa pride J in ji zasede mesto...Ti zihr ni fer. Kr tko je pršla, in Blair zasedla mesto. Vem, kako bi se počutila jaz, zato nerada branim krivca...
Georgy <3: Če ti tko praviš...a je Dan res tako depresiven?
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy... you will pay!
Lonely.boy : B je bila že kar nekaj časa na prestolu, poleg tega pa sploh ni bil njen No kakorkoli, obedve J in B sta the best persons 4ever.... no, zakej si pa pol prestola ne delitaa??
Lonely.boy: Še bolj kot jaz, vsaj ponavadi!
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Similar topics
» Luxy with the sky of Diamonds [Georgy <3]
» Georgy <3 [Alex.Sunshine]
» Little Queen [lonely.boy]