Luxy with the sky of Diamonds [Georgy <3]
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Luxy with the sky of Diamonds [Georgy <3]
Luxy with the sky of Diamonds
se je ravnokar vpisala.
Luxy with the sky of Diamonds pravi : Heiz Georgy! Tebe pa že dooooolgo nisem slišala
Luxy with the sky of Diamonds pravi : Kako gre kaj? ^^ Se ti je kaj posebnega zgodil ? Sori.. sam radovednost me daje XD
Gost- Gost
Re: Luxy with the sky of Diamonds [Georgy <3]
Georgy <3
When you can live forever...What do you live for?
Georgy <3: Prav maš....Si ti sploh še živa? Sploh se več ne vidiva....Sem te iskala na žurih in to...tebe nikjer!
Georgy <3: Novega nič.Hej si ti vedela, da Ericova mama ne ve...No da je gej??
Gost- Gost
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : O ja, še živim . Na žure pa ne hodim nič kaj preveč, odkar sm se z mojo preljubo sestrico skregala... sicer pa, saj poznaš mojo sestro, kako močno ti lahk zagreni lajf -.-'
Luxy with the sky of Diamonds : Awww... uboga mama... Eric pa tudi... čeprau ju niti ne poznam kaj preveč dobro...
Luxy with the sky of Diamonds : Sicer pa, nisem vedela, da je prišlo do tega, da je on gej O.o.. kako pa veš, da ni vedela.? Georgina, pa ja menda nisi...? no.. saj veš, ji šla vse povedat.?
Gost- Gost
Georgy <3
Georgy <3: No ja....ti in tvoja sestrica sta itak čisti nasprtji...Ni čudno da se usake toliko spičita
Georgy <3: In no ja....do tega je prišlo.Nevem.Kar tako, nepričakovano.
Georgy <3: Ja no na večerji smo bili pa sem slučajno bleknila...Nisem nalašč. Mislila sem, da ona že ve.
Gost- Gost
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : mja, pri nama je to malce preveč pogosto. ampak se ne obremenjujem, tako ali tako, me bo enkrat spet potrebovala in bom 'dobra stara sekica' (NOT! naj se sama znajde... enkrat u življenju...)
Luxy with the sky of Diamonds : no ja, kakorkoli... samo da je njemu prav ^^. mislim, to je važno, kajne.?
Luxy with the sky of Diamonds : huh.? veš, jaz verjamem, da ni blo ravno nalašč, sam ne vem, kako je z njim... mislm, ker folk okoli Serene mi ni bil nikoli ravno predvidljiv.. nikol ne veš, kaj jih bo pičilo v nekem momentu x]. Tako je bilo tudi, ko sva se midve spoznali in si bla nevemkakšna prijateljica z njo, se spomniš .?
Luxy with the sky of Diamonds : sicer pa.. si mu že vse skupaj pojasnila.? da nisi vedela, da ne ve etc.? če si, ti je verjeu?
Gost- Gost
Georgy <3
Georgy <3: Se bosta že pobotali...Vedno se saj si sama rekla, da te bo slej ko prej potrebovala.
Georgy <3: Saj ima prav.^^Tudi mene od nekdaj privlačijo fantje No...mogoče se še vedno lahko spreobrne.Upajmo
Georgy <3: Ja...jaz in ona takrat...Nekaj neverjetnega. A stvari se spreminjajo! Na srečo. Si že slišala...Ona in Nat!? Zaročena...
Georgy <3: Povedala sem mu...saj se zdaj menim z njim na msnju.Moram prvo pogledati,kaj mi je odpisal.Saj, rekel je že, da mi zameri in je mislil, da se razumeva, ker sva s S takšni prijateljici.Pa kaj še!
Gost- Gost
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : mja... dovolj o moji seki, k mi bo glava eksplodirala od njenih bednih izjav včasih...
Luxy with the sky of Diamonds : haha! pa še prav imaš . mja, kakor bo njemu všeč . tako ali tako ga ne poznam in mi je čisto vseeno ali je gej, ali ne .
Luxy with the sky of Diamonds : to, da sta zaročena, sem pa že slišala ja. in nism mogla verjet temu... mislim, halo?! sedemnajst smo stari, ne pa 23, ko bi blo nekak normaln razmišalt o teh stvareh. mislm, še polnoletni nismo... khem.. ja...
Luxy with the sky of Diamonds : huh.? no ja, kar lepo se naprej 'kregaj' z njim... tako ali tako, bo izgubil v tem prepiru...
Luxy with the sky of Diamonds : sicer pa... dej mi povej... kdaj in kje bi se midve lahk srečale x]? mislim, si sploh kje v bližini? ^^...
Gost- Gost
Georgy <3
Georgy <3: Nič ne zamujaš. On in S sta itak oba ista. Če si slišala za S potem veš kakšen je on, njen small brother.^^Istak sta, povem ti.
Georgy <3: Toliko sta že dala skozi...Na starost sploh ne mislita. Drugače pa ju bo itak vsak čudno pogledal, ko bosta novico razglaševala in bo ona kazala prstan. Sploh pa dvomim, da še kdo ne ve!
Georgy <3: Ja...saj se ne kregava ubistvu...Pogovarjava...Aja rekel je, da se mu zdi moj in S-jin odnos čuden....Ni čudno, če pa sva skregani in sva prijateljici na videz. Še vesela sem, da sem taka hinavka.Ne bi prenesla biti prijazna kot je ona!
Gost- Gost
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : za S sem že slišala, ampak... mja, ne sodi človeka po drugem... sej me poznaš. ne bom nč rekla, dokler ga ne spoznam. vsaj ne kaj takega, za kar nebi bla prepričana, da je res.
Luxy with the sky of Diamonds : mja, naj delata karkoli želita. koliko sta dala skozi.? ne verjamem, da ravno toliko, da bi se poročila O.o... no ja, samo, sej veš... jaz tako ali tako ne verjamem v pravo ljubezen x].
Luxy with the sky of Diamonds : ubistwu nisi hinavka... le drugačna si, kar vsi menjajo za hinavščino... se dogaja.. x/ ... folk itak ocenjuje po prvem srečanju in po tem, kar slišijo od drugih... sej ne pravim, da prvi vtis ni pomemben... ampak.. ne toliko, da si lahk ustvarš sliko o nekom... blah, spet nakladam .
Luxy with the sky of Diamonds : oooo Georgy je doma! in kdaj mi ti to poveš?! zamerim (kao )! torej se morva res vidt . sam povej kje in kdaj... ali pa sporoči prek mobija ... sej maš mojo cifro, ane ?
Gost- Gost
Georgy <3
Georgy <3: Jaja..ne obsojaj saj vem da si nedolžna bejbika... Nič kriva
Georgy <3: No ja....Tudi jaz nisem za resno. Meni vsak drug na 3 tedne prav prije. Zakaj se poročiti in se dolgočasiti z enim in istim? 0.o
Georgy <3: Doma sem, doma. se bova dobile, sporočilo pošlem alpa kej pokličem. Aja številko bom že izbrskala, jaz zmorem vse. Hej morm it. Mama čaka, družinsko kosilo. Baah brezveze. se slišiva. Msf**Rtm**
Gost- Gost
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : haha, that's me
Luxy with the sky of Diamonds : right, mesič napiši . bom odpisala ^^... in ja, k te vidim, se pazi, ker boš mogla povedat vse do potankosti, kako si se mela
se sliš'va...
rada mam tut jz*
Au revoir !
oseba Luxy with the sky of Diamonds se je izpisala...
Gost- Gost
Similar topics
» Lonely.boy [Luxy with the sky of Diamonds]
» Luxy with the sky of Diamonds [The.Best.Damn.Thing.<3]
» Luxy with the sky of Diamonds [april.rain]
» Luxy with the sky of Diamonds [Bella.Basketball]
» Lonely.boy [Georgy <3]
» Luxy with the sky of Diamonds [The.Best.Damn.Thing.<3]
» Luxy with the sky of Diamonds [april.rain]
» Luxy with the sky of Diamonds [Bella.Basketball]
» Lonely.boy [Georgy <3]
Upper East Side :: OOC :: Stari trači