Lonely.boy [Luxy with the sky of Diamonds]
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Lonely.boy [Luxy with the sky of Diamonds]
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : Ojla... ej, mene zanima kdo si ti???
Lonely.boy: Resnično me zanima??
Eric- vip
-
Število prispevkov : 239
Kraj : Upper East Side
Status : samski
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Re: Lonely.boy [Luxy with the sky of Diamonds]
Luxy with the sky of Diamonds
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : Ola... Ermm... Eric O.o?
Luxy with the sky of Diamonds : ali pa sem se totalno zmotila...
Luxy with the sky of Diamonds : however... nevem, če si že kdaj slišal zame, morda me je Jenny kaj omenila... Teresa sem :].
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : Ja... Eric sm, Eric Van der Woodsen, tebe pa niti slučajno ne poznam... Ne se nism, samo ne poznam te
Lonely.boy: Teresa? Znano mi je... ja, res je Jenny nekaj rekla...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : se ne čudim, niti malo .
Luxy with the sky of Diamonds : *si oddahne* hvala bogu... sm samo upala, da ni na drugi strani kakšen zmaj, ki bi me označil za zmešano, da mu nadanem ime Eric x]
Luxy with the sky of Diamonds : no ja... morda je rekla namesto Teresa... Luxy... Lux, kakršnakoli izpeljanka iz tega 'imena' ^^.
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : No, moreš zelo out, da te ne poznam, ker vem za celo elito, ter še za večino ljudi, tebe pa je Jenny omenjala kar velikokrat... Pol maš pa srečo, da nisem zmaj...
Lonely.boy: Luxy, ja, to ime mi je pa full znano, Jenny te veliko omenja, baje si njena prijateljica, če se ne motim, lih sovražnica nisi??
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : hmmm... recimo temu 'out' to, da večinoma ne silim v ljudi in se ne izpostavljam .
Luxy with the sky of Diamonds : pa tudi ena izmed elite nisem, ampak tako, kot sem to povedala že vsakemu, bom tudi tebi: me niti malo ne mika, da bi bila
Luxy with the sky of Diamonds : ne, njena sovražnica pa resnično nisem XD... samo da je sedaj nisem slišala že... huh.? kar nekaj časa x)...
Luxy with the sky of Diamonds : mi narediš uslugo in ji preneseš pozdrave in pa seveda... prošnjo, naj se malo oglasi ...?
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : jest tud ne maram preveč velikega izpostavljanja.. čeprav pa velikokrat silim v ljudi
Lonely.boy: Zakaj pa ne, če smem vprašati?? Res da ti je na vsakek koraku Gossip Girl, vendar je vse kar lahko uživaš v eliti vredno, vendar se mora vsak sam odločiti, je vredno??
Lonely.boy: Okey, bom, drugače pa, takoj ko jo bom sreča ji bom povedal da jo njena frendica Luxy pozdravlja, pa da se mora čimprej oglasit, če ne...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : hehe. glede siljenja v ljudi... ni vedno slabo, ja ...
Luxy with the sky of Diamonds : aham... ne, meni ni vredno x)... sicer pa čakaj, ti bom kopirala, kajti na enako vprašanje (oziroma podobno) sem pred nekaj minutami odgovorila eni od prijateljic ...:"da bi vsak dan hodila po štacunah in gledala nove obleke.? spala z vsakim (govorim nasplošno), ki mi pride pred nos? se lagala svoji najboljši prijateljici in ji prikrivala veliko več stvari, kot ji povedala.? ne, to res ni zame . raje uživam nekje v ozadju in mam umirjen lajf.. mislim, zame pač niso vsakodnevne drame in vsakonočne divje žurke, čeprav včasih prav rada zaidem na kakšno ..." ^^
Luxy with the sky of Diamonds : čene... hmm... si moram zmisliti prav nekaj zanjo... povem, ko se domislim primerne "kazni" ...
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : haha
Lonely.boy: Men se pa zdi vredno.... uživaš elitno življenje, prekrivaš stvari, ki bi te uničile, vendar si vseeno priljubljen... Povabljen si na zabave in imaš prijatelje... Je že dosti bolje, kakor da si totalno out, te nihče ne mara, oziroma te vsi popolnoma sovražijo, si navadna zguba, ter te nihče ne povabi na zabavo, pri kosilu pa nimaš nikogar da bi sedel poleg tebe?? Vsekakor je vredno, vsaj z mojega stališča, saj sem se odločil da sem v eliti, samo zaradi Serene, ki pa je pač moj vzor in glavna zvezda...
Lonely.boy: ji boš polomila obe roki, ter jo mahnila na oko?? What can I do?? I just love women fights!
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : no ja, sej nismo usi ousiderji zamorjeni, nimamo prijateljev in ne vemo, kam se dat ^^. tvoje sestre pa ne poznam, tako da... ja... ne morm rečt zdej ja, ti maš pa čist prou al pa si čist zgrešu ^^...
Luxy with the sky of Diamonds : ah neee... za koga me pa imaš .? ne mislim ji polomt rok in jo mahat samo zaradi tega, ker se ni oglasila . ima že svoje trdne razloge za to ^^.
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : odvisno za koga... The Queen Bee bi se očitno rada spet povzpela na prestol, tk da Blair je že ena izmed takih oseb, vendar moreš priznat da je večina outsidetjev takih... tk da sem čisto zadel... Še sreča da en poznaš S....
Lonely.boy: O fak, kva si ti men čudn človek, vsi, vsaj po mojem mnenju bi mislil da je j0ke...??
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : no ja... ne bom priznala . razen če mi ne našteješ pet "zdepresiranih" primerkov outsiderjev ...
Luxy with the sky of Diamonds : no ja, taka pač sem ane ? * weird&proud* ^^
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : Dan Humphrey, Venessa Abrams, Shannon McChartrey(al kukr koli se že piše), Alexandra Blue in Carla Adams, preveri pri vseh če hočeš??
Lonely.boy: sej ni neč narobe če si weird, sm če si črna ovca družine, pa ni lih najbolji...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : Shannon? . ne poznam nobenega drugega dekleta, ki bi bila obkrožena s toliko prijatelji, kolikor jih ima ona ^^... Alex je kolikor vem samo zabubljena v svet svojih knjig in ni prav nič narobe z njo ... kaj se dogaja s Carlo... nimam pojma... Dan&Vanessa pa naj bi bila zaljubljena, vsaj tako se govori :]
Luxy with the sky of Diamonds : huh.? na koga je zdaj letela ta črna ovca družine...? sicer se pa strinjam da ni nč narobe, če si weird... včasih te to še potegne iz kakšne godlje ... verjem, je preizkušeno .
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : No, ti so vsaj po mojem mnenju??
Lonely.boy: Na nikogar, prav osebno ne, sm mal sem tako rekel.... Al te pa še globlje potisne, nimam najboljpih izkušenj s tem da si weird, rešijo te samo sorodstva in poznanstva....
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Color my life <3
Luxy with the sky of Diamonds : moral bi jih spoznati . veliko folka si o dugih ustvari čisto napačno mnenje... potem pa, ko jih enkrat spoznaš, ugotoviš, da so ble tvoje predstave čisto zgrešene =).
Luxy with the sky of Diamonds : no ja, morda je tako pri vas :]. čeprav si bom zapomnila ^^. mogoče mi pa prav pride...
Gost- Gost
Lonely.boy
Georgy.... you will pay
Lonely.boy : vem, pač sem zdejle, brez da bi jih dobro poznal naredil mnenje, pač kakšni se mi zdijo
Lonely.boy: če si frendica z Jenny, Blair ali Sereno, al pa sorodnica, te bo to velikokrat potegnil iz zagate, ker se jih velik boji elite...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Similar topics
» Luxy with the sky of Diamonds [Georgy <3]
» Luxy with the sky of Diamonds [The.Best.Damn.Thing.<3]
» Luxy with the sky of Diamonds [april.rain]