Upper East Side
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chat n°3

+5
Eric
Serena
Leyla Charlotte
Rubi
Nathaniel
9 posters

Stran 5 od 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Chat n°3 - Page 5 Empty Re: Chat n°3

Objavlja  Gost Ned Jun 29, 2008 4:40 pm

GG, sej bi govorili, sam mamo mal dela z odpisvanjem, plus velik folka je na počitnicah, pa use skupaj mal stoji Razz...
no ja, vi ste se imeli fajn, medtem ko sem jaz gnila na maturi, tako da x/...
men se zeha... res, že cel teden se mi... pa še vroče je ko ps x). čudn, d se mi sploh da pisat Laughing

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gossip Girl Ned Jun 29, 2008 4:44 pm

No vam je oproščeno.

Zdaj pa se jaz poslavljam spet za en teden. Če kdo hoče, da pozdravim Sereno naj pove, ker se bom zdajle dobila z njo. Po dolgem času spet Cool
Pridno odpisujte, ubogajte pravila in ...

you know you love me!

xoxo, GG lol!
Gossip Girl
Gossip Girl
opravljivka
opravljivka

Female
Število prispevkov : 16
Kraj : Upper East Side
Status : Gossip Girl
Država : Chat n°3 - Page 5 Flag_usa
Točke :
Chat n°3 - Page 5 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Chat n°3 - Page 5 Right_bar_bleue

Registration date : 22/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Pon Jun 30, 2008 10:36 am

jest pa bolj tko razumem nova obvestila.... a ne hodjo fanjte ja St. Jude's School for boys??
Eric
Eric
vip
vip

Male
Število prispevkov : 239
Status : samski
Točke :
Chat n°3 - Page 5 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Chat n°3 - Page 5 Right_bar_bleue

Registration date : 24/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Nathaniel Pon Jun 30, 2008 12:07 pm

St. Judes je omenjen le v knjigah, medtem ko je v seriji omenjajo samo Constance Billiard katero obiskujejo tako fantje kot dekleta. In pač mi smo se odločili slediti bolj seriji kot knjigam. Wink
Nathaniel
Nathaniel
admin
admin

Male
Število prispevkov : 518
Status : Broken hearted.
Točke :
Chat n°3 - Page 5 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Chat n°3 - Page 5 Right_bar_bleue

Registration date : 07/04/2008

https://uppereastside.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Tor Jul 01, 2008 11:00 pm

fooolk, zbuudte se (ja, sej vem, to govorim ob 10h zvečer, ampak bo že Razz Razz)... tale chat sameva Suspect
kokrkol, bom začela s tipičnem kako ste? kk ste prežvel dan oz kk ste spal, če boste jutri zasledil ta post, kaj počnete, pač neki je treba nakladat Razz...

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 12:37 am

no, bom jz... Razz

pol polnoči. kot ponavadi zbujena. Razz ampak morm it spat, ker morm bit jutr spočita za jutranjo vožnjo. Very Happy

dons je bil pa prou tipično počitniški dan. laid back. smitten če odštejem kolesarjenje pa kufe s frendico, sm bla dons bl doma... Smile

drgač pa škoda, ker zdle ni kj več obiska na tem forumu. rabla bi nekoga za kšn konkreten pogovorčk. Wink

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 9:55 am

Very Happy. sam da nimam monologa tle :chuckle: :chuckle:
ah, takrt jz ponavad sm za knjigam ( Razz - zj lahk veste zkaj mi je Alexin karakter ušeč)
oh, uso srečo pol dons Razz

hehe, jz pa bla zuni tut en cajt x). ps && fant velik cajta uzameta Razz ... čene sm pa cel dan muzko mela s sabo :music: ... jz ne morm več žvet brez nje Razz .. če je okol mene tiho, jz bom šla stran, vm rečem :O.o:

mja, Zoe, sej zmerej je tko med počitncam... pa po tem je znan tut to, da več forumou med počitncam propade (ne govorim za kej konkretnga, govorim nasploh), kt med samim šolskim letom... in folk je znan po tem:'počakte na počitnce, pa bo več obiska'. ni res. no, je, sam to vrjetn tm pr koncu julija & pol avgusta. tko da tole, d use mal sameva ni nč presenetljivega, pa tut nč še, da bi kšno paniko zganjal, se bo pobralo, če bomo ustrajal Smile. čene pa obisk se lahk zmanjša kokr sm rekla, med julijem in tist cajt, ko pač usi za šolo res orng delamo. Smile. moje mnenje glede tega, d je mn obiska sicer, pa ne me kamenjat Razz

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Sre Jul 02, 2008 10:28 am

drgač sme tud jest po značaju, vsej mal podoben Alex.... knjige, pač... Drugač pa včerajšni dan in že današnji je perfect, tk da upam da bo vse tk naprej....

ja, jest za enkart ne mislem it z foruma, bom bil zvesto do 1. septembra, sam vmes bom kejšn teden, dva manjkal... poroka, rojstni dnevi, obletnice, žurke, itd..
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :
Chat n°3 - Page 5 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Chat n°3 - Page 5 Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 10:32 am

hehe ^^. men bla prou zato ušeč Razz... nekak odstopala od tiste popularne druščine Razz... pa pol še Alexis za lik.. kt ulit zame Razz
no lepo, da se ma ene par ludi okol mene fino Very Happy.

isto je z mano... ampak dobr, jz bom tle gor zvesto do oktobra :chuckle: :chuckle: .. pol pa folk, držte pesti, da bo fax šou Smile. umes se bojo našle še počitnice (enkrat avgusta Razz) pa možn, d bom kdaj u lj za kpn dan tko da... no ja, sej bom povedala ^^

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 11:42 am

jaa. knjige, maa...odkr sm na gimnaziji sploh nimam časa, d bi se dol usedla pa neki prebrala v enem dihu od začetka do konca. pa ne zarad učenja Razz tok se dogaja, da mi je prou zakon in nimam časa sploh doma posedat. Smile
tko, da...zdle me je ful prjel, da se spet posvetim branju mal. zdle nameravam odletet v knjižnco, pa mal prebrskat za čem pametnim. Very Happy

uso srečo? thank you very much. Very Happy nikogar nism povozila pa prvič sm bla na avtocesti. uaa, kok mi je pa dobr filing vozt. smitten

pa muzka. smitten jao, kaj bi jz brez tega. če je ne poslušam, al pa igram sama, si pa skoz neki pojm al pa mrmram zravn. :music: folk okol mene je usega navajen. :chuckle:

hja, sj vem. zdle neki jamram tuki, pol pa mene ne bo en mesc pa pol. sicr pa komi čakam morje pa vse kr zravn paše. še izpit za avto nameravam narest to poletje. pol pa roadtrip. :O.o: haha.

Alex, in kam si se odločla, da greš naprej? mislm, kero smer študija?

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Joanna Sre Jul 02, 2008 1:33 pm

jaa tut js sm bla zdej zadne čase nekak u sporu s knigam sam pr men je tko da če me kera že na azačtku ful 'prtegne' pol res ne morm nehat, če pa mi je kšna kniga že po prvih starneh brez vezna in totalna izguba časa pol pa sam zaprem in jo nesem nazaj u knižnco...

Zoe lucky you...js bi tut vozila sam mi manka še velik do izpita Sad
Joanna
Joanna
vip
vip

Female
Število prispevkov : 132
Kraj : UES, New York
Status : samska
Točke :

Registration date : 16/06/2008

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Sre Jul 02, 2008 1:44 pm

jest pa Gossip Girl večino berem, 3 knjige, vsako najmanj 10 krat prebral.. oziroma še večkrat. in spet mam to ku***** zamudnino za plačat..

men tud še full full full velik manjka...
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Joanna Sre Jul 02, 2008 1:47 pm

hehe se zgodi...js pa ponavad nikol ne plačam zamudnine no vsaj do zdej jo še nism k tko če se men ne da it pol mi mt nese nazaj in pol če je treba kej plačat kdaj ponavad ona Very Happy
drgač pa sm se js lotla zdej brat knigo Otrok brez imena...

ja Eric mogoč bova pa kdaj tut midva dočakala da bova za volanam zdela k veš... Very Happy vse je možno
Joanna
Joanna
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 1:47 pm

GG pa jaz sploh nisem brala Embarassed
Ne me nagnat :chuckle:

Ja, tud men še manjka cela večnost do izpita in vozenja avta, sam dobro, itak bo treba še veliko dnarja skup spravit, ker v prvo zagotovo ne bom nardila :chuckle: Enostavno preveč neroden tip človeka Razz Mama pa grozi, da ne bo kaj veliko pripomogla pri zbiranju denarja za izpit.. ahja :chuckle:

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Joanna Sre Jul 02, 2008 1:53 pm

well Carla dear js je tut še nism sam jo mam pa rezervirano u knižnc k je lih sposojena...

jah no to podrobnost sm tut js pozabla oment...eni smo pač nerodni...
moja sestrična je rekla da bo šla že pr 16ih delat izpit, poj ji je pa dve let mlajša sestra zabila nazaj:''Ti kr sej do 18 ga tko navš nrdila'' Very Happy
Joanna
Joanna
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Sre Jul 02, 2008 1:55 pm

jest pa sm HP 7, v šolski knjižnic sposodu, pa je blo še 23 rezervacij, jest sem pa full nerodn pa pozabljiv, pa sem jo po 103 dneh vrnu Razz Laughing

jest mislem pa izpit delat pri 18, kej je sploh smisel da ga narediš pri 16, če more pol vsakič eden zraven tebe sedet... beda... vsej zame...
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 1:57 pm

Uh, mogoče bi lahko tud jaz kaj takega nardila.. v naslednjih par letih mi bo čist maybs celo uspelo Embarassed Ful sem lena, kar se branja tiče Razz
Edino Herije Reporterje vedno preberem :chuckle: To pa res. Sem si prav tazadnjo knjigo naročla in jo ful prebrala, ne vem, not padem Razz

Drugač bi blo pa tud zame najbrž najpametneje, da grem pri šestnajstih delat, da bom pri osemnajstih mogoče že mela kaj najenga :chuckle: Mah sej magari so naokrog vozim tud s kolesom, sam roadtripi pa to so boljš izvedljivi z avtom. Mah, tud največjim nerodam bo enkrat uspelo. Če je moj foter nardil izpit, pol ga tud jaz morem :rofl:

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Joanna Sre Jul 02, 2008 2:00 pm

js pa lih herije poterje ne preberem...nobenga še nism sam filme sm pa use gledala...

no sej itak enkrat že nardiš i nto je to...
Joanna
Joanna
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Sre Jul 02, 2008 2:00 pm

sam so pa 100% boljše knjige... filmi se nikakor ne morejo primirjat z njimi, pa še večina igralcev je poraznih...

eh, važno je da imaš izpit!
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 2:03 pm

Knjige ti omogočajo večji razpon domišljije, v filmih je vse omejeno. Pa še ponavadi jih čisto zgrešijo, precej tipično za te filme, ki doživijo velik uspeh.. Ampak po drugi strani pa tud logično, da ne morejo spravit vsega noter Smile Men je kr fajn gledat te Heri filme Razz

Mja, najbrž je res važno, da nardiš enkrat in maš ta izpit pa amen Smile

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Joanna Sre Jul 02, 2008 2:04 pm

ne vem sej pravm da nism nobene prebrala sam vem pa to, da film skrajšajo in da vbistvu not vpletejo sam tiste zlo pomembne dogodke k če ne bi nč krajšal bi bli pomoje ceu dan u kinotu k je tko douga kniga Smile

agree...
Joanna
Joanna
vip
vip

Female
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 2:18 pm

jp, Carla se strinjam, čeprou Gospodar prstanou pa mormo usi priznat, da so zadel. Z igralci in usem Very Happy . Harry Potter... uhum, mam isto mnenje ko Alexandra Razz Razz... tk da če berete najin MSN pogovor z Ericom, pol veste kaj si mislim Very Happy Very Happy

glede izpita. če ste dost 'zreli' ga pejte delat takoj, k ga lahk. pr osemnajstih boste mel usga poun kufr Smile (šola in stuff). jz ga že mam in se lahk bilo kam furam z autom Laughing... sicr pa, noben te nau kamenjou, če se boš z avtom vozu po vaših ulcah u spremstvu svojga big bratca, še predn boš polnoletn (ali best frenda u mojem primeru Razz)

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 2:38 pm

Pri LoTRju mene moti to, da je prekleto predolg. Zgodba je sicer fantastična, igralci ga raztrgajo in res je vse skupaj dodelano, ampak jaz pred televizijo ne zdržim niti, če bi bil na sporedu tro-urni Everwood maraton (ja, Everwood je zakon smitten), tako da pri LoTRju še težje :chuckle:

Mja, sej je res najbrž najboljše, da greš izpit delat takoj, sam keeeš.. keš je problem :chuckle:
Če ga maš takoj, pol dobro, sam jaz si bom zagotovo dve tretini izpita mogla plačat sama, tako da če zoisove štipendije ne dobim, pol bi do šestnajstega leta mogla kr fajn delat, da bi lahko plačala izpit :rofl: Ahja. Sej bo. Pomoje ga bom delala šele pri osemnajstih. Itak moje sestre nimajo časa, da bi se z mano vozle naokorg, haha :chuckle:

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sre Jul 02, 2008 2:48 pm

jz pa not padm. mislm, ne u TV ampak u film, da ne bo pomote Razz. in pol me nč več ne more spraut izpred TVja, dokler ni konc. in ja, pr tretjem delu sm skor jokala nakoncu... ohja, kok sm jz občutliv človek x). me pa zanima kašn po Twilight movie, glede na to, da knjiga caruje I love you ... čprou me spet mot to, k mi bojo lahk predstave z igralci pokvarl... Neutral ... bomo vidli.

no ja, men je fotr reku, d grem lahk delat tkt k ga hočm in jz k sm pač pametna (Razz) sm ga šla delat pr sedemnajstih (čprou sm že neki mescou prej auto vozla Razz) z tistim stavkom: prej ko bo mim, bolj bo Razz...
Laughing mja, jz mam zlatga best frenda tko da I love you hvala mu ^^

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Čet Jul 03, 2008 10:29 pm

hey bitches se vam mal oglasam iz londona ker smo glih u cyber cafeju pa smo ugotovil d je zlo pocen tko d bom mal veckrat prsla, sam mam smolo ker glih Serene pa Nata ni Mad Evil or Very Mad

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Stran 5 od 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Nazaj na vrh

- Similar topics