Chat n°3
+5
Eric
Serena
Leyla Charlotte
Rubi
Nathaniel
9 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 6 od 6
Stran 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Chat n°3
hej B ...torej kako je u Londonu??
Joanna- vip
-
Število prispevkov : 132
Kraj : UES, New York
Status : samska
Država :
Točke :
Registration date : 16/06/2008
ma super je, folk je super, mamo se fajn pa same traparije nam grejo po glav
in evo Serene in Nata spet ni
in evo Serene in Nata spet ni
Gost- Gost
Kwa težiš... mogla bi jz težit k VAJU skos ni in sm tle sama ko en leniuc
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
hej folk
ubistvu bl dobro jutro ...
kako ste mi kej ^^?
no ja, jz sm zdele si ene par dni uzela pavzo od pisanja (Jo && Carla, post dobita verjetno enkrat danes ) zj se bo treba pa spet nekako uklopit, da se ne polenim ... sicer pa, kje ste usi ponavad ta tema ni tok samevala :/ ... no ja, bo že ...
P.S.: B, sam da se maš fajn
ubistvu bl dobro jutro ...
kako ste mi kej ^^?
no ja, jz sm zdele si ene par dni uzela pavzo od pisanja (Jo && Carla, post dobita verjetno enkrat danes ) zj se bo treba pa spet nekako uklopit, da se ne polenim ... sicer pa, kje ste usi ponavad ta tema ni tok samevala :/ ... no ja, bo že ...
P.S.: B, sam da se maš fajn
Gost- Gost
ja... ta tema res ni nikol tok samevala... jest sm dans čis hapy... gledal po GG straneh, ka jih je na netu full pa sploh ne vem kod sem že to dobu, kjer o pač teh glavnih likih pišejo vse mogoče, oziroma vse nemogoče, take stvari ki se v seriji ne bodo nikoli pojavle
ostali :Dpa pište
E is finally back...
ostali :Dpa pište
E is finally back...
Eric- vip
-
Število prispevkov : 239
Status : samski
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
heiii... upam da me niste že čist odpisal, sm nazaj in vas verjetno te počitnce več ne zapuščam... ^^ morm priznat da sm forum kr pogrešala pa use vas in vidm da je kr neki novih članov, lepo =)
se opravičujem ker prekinjam temo... sam prašala bi zj ker nism napisala dva posta v rpgju do 20.7 pol še velja da zj napišem pa se upišem na popis članov al ne več... ? =)
aja pa... kk ste kei?
edit: Se mi sam zdi, al je tale forum propadu/propada? =/ bad.. ful ga je škoda...
se opravičujem ker prekinjam temo... sam prašala bi zj ker nism napisala dva posta v rpgju do 20.7 pol še velja da zj napišem pa se upišem na popis članov al ne več... ? =)
aja pa... kk ste kei?
edit: Se mi sam zdi, al je tale forum propadu/propada? =/ bad.. ful ga je škoda...
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
Hej folk!!!! Jst se resno opravičujem ker nism bila na forumu dejavna že kakšen mesec dni, ampak res nisem imela časa. pa še računalnik se mi je sesu, tako, da sploh nism imela dostopa do intrneta. In ful bi mi bilo žau če bi ta forum propadu, ker je carski. Zato pa se adminom še enkrat opravičujem ker se nism zglasila na forumu in ker se nisem popisala
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
Sva se z Natom pogovarjala in nama je težko kr zbrisat tale forum. Spomini na Nate and Serena so preveč lepi. Da ne omenjam vs. Zato bom vrjetn zbrisala neaktivne člane, zbrala moderatorja izmed vip članov in poskušala ga zalauft. Spet. Samo vrjetno šele iz septembrom, ko bo GG spet na sporedu in bo spet norija okol tega. Ta čas pa bo verjetno se forum mal razvaju z mirom in čiščenjem.
Serena- admin
-
Država :
Točke :
S, N sm vesela da sta se tk odločla, po tistem postu v DA/NE temi sm mela filing da ga bota res zbrisala.. =/ res ne pretiravam forum je tk fajni, škoda bi blo da propadejo use te drame, ideje res... ^^ & ja jz se tut opravičujem kr me kr neki časa ni blo (počitnce pa to), drgač bom pa redno tuki.. promise ^^ razn tale tedn od 12.8 do 22.8 k gremo spet mal na morje z družbo..
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
enako ^^ res bi bilo škoda, če bi ga zbrisali... sej september bo kmalu tu xD in kmalu se bo spetzačela GG mania xP
Shana- vip
-
Država :
Točke :
No konč nekdo piše... če nism biu prisotn, sm biu tuki vedno z duhom, ker me je E v GG res navdušu... drgač pa jest tud upam da ne bom zginu dol, sam od 15.08. do 22.08 2008 me ne bo - grem na morje...
Pa vidu slikce od Summer Kind of Wonderful... Jenny and Eric
Pa vidu slikce od Summer Kind of Wonderful... Jenny and Eric
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Shana, jz tut upam... mislim bodmo optimisti, zihr bo use ql, in bo forum zaživel ^^
Drgač pa mene je ceu GG ful navdušu še posebi Serena/Blair/Nate drama & Serena/Dan love story (ja N., S. ne me linčat ^^)
Drgač pa mene je ceu GG ful navdušu še posebi Serena/Blair/Nate drama & Serena/Dan love story (ja N., S. ne me linčat ^^)
- Spoiler:
- čeprav vem da bota S & N skupi v 2 sezoni, vsaj tak sm vidla prek unih videov na youtubeu pa reklam sam useen...
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
Rubi jz sm dala tist v spoiler, ker za eno osebo definitivno vem, da te bo linčala če zagleda spoiler: Nate Čist elergičen na to ampak da nouš misnla zdj da je en bau bau . Ker pa sm jz firbec glede S in N mi pa lahko tiste videje pošlaš... Če seveda spet niso kaka bedna fotomontaža k ji jz nasedem k blesava
Serena- admin
-
Država :
Točke :
heh, še dobr da grem zj na morje in se vrnem komi 22. do takrat se bo mal ohladil ^^ vztrajam pa useen glede videov sm pa sklepala iz tistga a veš k se menita Blair & Serena pa so pol insterti z S&N poleg tega sta že celo sezono neki mutila (razn unih par lepih trenutkov S&D ^^) tk da ja... čeprav u resnici sta S&D skup n?
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
Neki se govori da
Jz sam upam da S in N skup padeta no! Sorry sam Dan ne spada s Sereno. Si že vidla kako se Dan kušuje? Ustnce naprej da k da jo hoče pojest
- Spoiler:
- Nate dobi eno starejšo žensko od sebe...
Jz sam upam da S in N skup padeta no! Sorry sam Dan ne spada s Sereno. Si že vidla kako se Dan kušuje? Ustnce naprej da k da jo hoče pojest
Serena- admin
-
Država :
Točke :
Aja glede te ženske s katero je Nate
Je od Marcusa(Od B novga fanta) mami
Drgač je S&N cute, sam si lih ne predstavljam ju najbelj, čeprav je res boljši kukr z D...
Je od Marcusa(Od B novga fanta) mami
Drgač je S&N cute, sam si lih ne predstavljam ju najbelj, čeprav je res boljši kukr z D...
Nazadnje urejal/a Eric Pon Avg 11, 2008 11:27 am; skupaj popravljeno 2 krat
Eric- vip
-
Država :
Točke :
loool..res? nism opazla.. čak bom šla pogleat kak video na youtubeu..
S kom je Nate?
S kom je Nate?
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
z od Marcusa mtko je neki, sam nism čist sigurn, pa S&D neki hodta v drug epizod...
je kdo na novm forumu o RPGjih, je men kr zanimiv...
je kdo na novm forumu o RPGjih, je men kr zanimiv...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
hahaha.. omg S. zle sm gledla un video k je biu kao božič in sta se kuševala na uni deki pa res... ful "posesa" njene ustnce heh...
Eric kk to veš..? pošl vir informacij .. ^^
Eric kk to veš..? pošl vir informacij .. ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
hehe
ja na Gossip Girl Isider redno spremljam spoilerji: http://www.gossipgirlinsider.com/tags/gossip-girl-spoilers/
poglej mal, ne vem točn, če je na prvi stran
ja na Gossip Girl Isider redno spremljam spoilerji: http://www.gossipgirlinsider.com/tags/gossip-girl-spoilers/
poglej mal, ne vem točn, če je na prvi stran
Eric- vip
-
Država :
Točke :
zanimivo.. morm to mal prečekirat ^^ zj sm pogledla unga z C & B ej če pa ta dva ne bota skup bo kr neki kr sta tk ustvarjena en za druzga
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
ja res bi mogla bit, pa Nate in Serena, pa D&V... N&V men čudno zgledata, ob S D zgleda kukr en šolarčk, Blair pa Nate mi pa tut ni všeč...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
heh.. men sta bla N & V na začetku k sta kao začela "hodit" ful qt sam pol se mi zdi da sta si nekak preveč različna ka pa vem... B & N totalno nista za skup nvm.. čudn je blo use skup. S & D <3 tk raj ne bom komentirala na preveč dolg.. ^^
jz N neb dala z nobeno k je tk qt... kr za pojest ^^ <3
jz N neb dala z nobeno k je tk qt... kr za pojest ^^ <3
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
ueiila folk!! kako ste kaj??
Rubi... meni se je zveza od S&V zdela že od začteka da bo takoj propadla... nevem nekako sm imela tak občutek.... Sicr najbolj ustvarjena druga za drugega sta B&C če ona dva na koncu ne bosta skupi... no pol noben ne bo... meni se tudi zdi da B in N nista za skupi...
Rubi... meni se je zveza od S&V zdela že od začteka da bo takoj propadla... nevem nekako sm imela tak občutek.... Sicr najbolj ustvarjena druga za drugega sta B&C če ona dva na koncu ne bosta skupi... no pol noben ne bo... meni se tudi zdi da B in N nista za skupi...
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Stran 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 6 od 6