Lollipop-Jo[Alex.Sunshine]
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Lollipop-Jo[Alex.Sunshine]
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo : hej alex !
Lollipop-Jo : kje pa se ti potikaš da te nič ne vidim??
Joanna- vip
-
Število prispevkov : 132
Kraj : UES, New York
Status : samska
Država :
Točke :
Registration date : 16/06/2008
Re: Lollipop-Jo[Alex.Sunshine]
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : Jo? Hejhej
Alex.Sunshine* : Se ne spomniš več ? Predvčerejšnim sva ble na kavi
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo : thats right!
Lollipop-Jo : ja se spomnem sam sej veš da men ko nimam kej za delat dnevi tko počas minejo da pol zgleda kukr da sva ble na kavi prejšn mesc
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
... And the bright blue sky turns to grey, And i wonder why i can’t forget…
Alex.Sunshine* : sam da ^^
Alex.Sunshine* : ohjej, vrjamem, veš... men se drugač mal preveč dogaja ... pa še Angee mi manjka... zadnje čase je nič ne vidim tu, na MSNju...
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :hehe...
Lollipop-Jo : jah sej res je da se kar naprej neki dogaja in pol sploh nimaš časa za svoje prjatle, družino,ljubezen...in kdaj mi jo boš predstavla??res me mika da bi jo spoznala...
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : za vse imam čas, če mi ga želijo uzet, veš . zaenkrat še ni tolko problemov s šolo, tko da... res ni problema najti časa za vse
Alex.Sunshine* : oh... *blush*... Nicha misliš, ane.? zdej ti ga ne morm... mislm, razn če se odločva in odpotujeva v Anglijo, kjer je trenutno na počitnicah... včeraj poslal mesič, da je vse uredu, prej se pa en teden ni niti oglasil... kdo bi razumel fante...
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :mah sej s zmeri najde vsaj 5 minut časa...
Lollipop-Jo : vbistvu sm misnla Angee al kako ji je že ime ....sam tut Nicha ne bi blo tko slabo spoznt..
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : pri meni več kot pet, sej veš
Alex.Sunshine* : aja? LOL, zadnje čase sm tko zmedena, da... xD. no ja, glede Angeline ni problema, se lahko kdaj zmenimo za na kakšno kavo, ali pa šoping, pa je an... glede Nicholasa... pa... ja, saj veš... nimam pojma kok mu bo všeč, da takole 'rinem' vanj z svojimi prijatelji... nenazadnje niti ne vem, kaj pravzaprav čuti do mene... blah... malce preveč nakladam x)
Alex.Sunshine* : in kako si? Delo gre? vse ostalo? sej res, kako pa kej ljubezen pri tebi?? .. maš kaj ogledanega ?
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :ja ja saj vem:D...
Lollipop-Jo : okej super pol... sam najpri jo prašej če si me sploh želi spoznt...ja no js Nicholasa ne poznam tko nvm an:D
Lollipop-Jo :delo gre, vse ostalo tudi edino v ljubezni nimam sreče, vbistvu niti ne da bi lahko navedla koga saj veš kako je to pri meni ...
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* :
Alex.Sunshine* : zagotovo bo privolila, razen če nista skregani, ane ... Nicka bi pa lahko spoznala, sam vrjetn postopoma... no ja, bomo vidli, kako bo
Alex.Sunshine* : ja, vem ja... saj boš našla nekoga, ki te bo imel rad... in ti njega. v to si lahko prepričana ^^.
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :in kako drugače??...
Lollipop-Jo :no super, pol jo pa ti kr v mojem imenu povab na kavico, šoping something like that in seveda da boš tut ti zravn ne? skregani?ne da bi jaz vedla...
Lollipop-Jo :jaja seved,a sej se mi nikamor ne mudi, sicer mi pa lahko pvoeš kaj veš o tem Nicholasu...bomo videli
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : ah, sej sm že rekla . super, sam mal velik se mi dogaja ... pa še Georgina Sparks je nazaj -_-'... le kje se skriva..
Alex.Sunshine* : hmmm, jo bom in bom zraven, seveda . če bodo slučajn kšna nesoglasja, da vzdržujem mir...
Alex.Sunshine* : raje ne nakladam preveč o njem, ker potem boš cel dan poslušala samo, kako je fajn in podobno ... tko da, ne priporočam, da mi pustiš, da ti govorim o njem
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :jah sej kaj morš...ja to se tut js sprašujem za erim vogalom se skriva
Lollipop-Jo :okej zmenjeno...ti pa men lih ne zgledaš kot kšna vzdrževalka miru...
Lollipop-Jo :mam čas tko da kr začni...res morm vedt kej o tvoji ljubljeni osebi preden ga spoznam
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : mja, enkrat se bo mogla pokazat... sicr pa, mislm, da se ne bo več dolg skrivala ... ji neb blo podobno.
Alex.Sunshine* : ... no ja, bomo vidli . vrjetn bom pol sam tam umes svetla xD.
Alex.Sunshine* : no ja, pol mi pa mal pomagi, pa povej, kaj te zanima, da ne bom nakladala kar nekaj u tri dni xD. in ne mi rečt use, kr pol pa res ne bom nč povedala
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :jah sej ne bo se mogla večno skrivat maš prov...
Lollipop-Jo :nene sej boš tut ti naja predstavla in pol bomo mele en 'babji čvek' al kako se že temu reče
Lollipop-Jo :pol mi pa povej kej o njegovi zunanjosti, njegov značaj,....
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : G nebi bila G, če bi se skrivala... poleg tega, Eric je neki omenu, da zdej misl, k je pršla nazaj da bomo usi z njo kr frendi
Alex.Sunshine* : jaja babji čvek . sam ne mi začet s kšnim Diorjem, k vrjem, da se bo potlej ta debata vrtela sam okol te znamke
Alex.Sunshine* : oh, Jo, Nick je prekrasn človek... sej veš no... črni lasje, visoka postava, etc... po zunanjosti bi mu vrjetn pripisala lastnost športnika, vendar ni tako... tip je... amm... tak kot jaz ... rad bere knjige, učas je po gledališčih in podobno ...
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :jah sej everybody knows G...
Lollipop-Jo :no ja sej bomo že vidle kam bo nanesla debata
Lollipop-Jo :hm...torej športna postava praviš?? dobro dobro da si našla sorodno dušo
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : agree. pa dobro, enkrat jo bo 'ubila' lastna zloba.
Alex.Sunshine* : tudi to je res ... samo pazi. glede Diorja sem resno mislila
Alex.Sunshine* : od prijateljicem sem dobila odgovor, da, preden ga je spoznala, je mislila, da igra košarko. toliko o tem, kok velja zunanji videz ... sicer pa, je precej suhcen, ja... ubistvu je res ja x). vsaj enkrat mam srečo
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :agree in pol mislijo da smo vsi v eliti taki kot je G ...
Lollipop-Jo :okej okej bom pazila da bomo čim manj o Diorju...
Lollipop-Jo :heh...če so ti všeč precej suhceni potem se ti je sreča res nasmehnila, jaz imam raje malce mišičaste
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : G je razred zase. se ti zdim podobna njej? i don't think so :rofl:
Alex.Sunshine* : bolje zate, čene te bojo tlačle more.. nene, sej hecam, tok hudo pa spet ni :chuckle:
Alex.Sunshine* : saj ni tako ZELO suhcen no. samo pač, ni ravno vele športnik ali kaj takega kar mi ja, čisto ustreza
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :nene sploh nism misnla tega sam tko recmo kšni k pač ne spadajo med elito...
Lollipop-Jo :okej če bom pa mela pokvarjen spanec zarad tega pol pa firma Dior sploh ne obstaja v času našga srečanja...uf sm si oddahnla
Lollipop-Jo :ej važno da je tep ušeč tak kukr je
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : ah, ne sodi človek po ranku, ki ga ima pravim jaz . nekateri outsiderji so lahko čisto super osebe. tako, kot smo lahk mi iz elite čist supr . vsaj je po svoje posebn (v dobrm al pa slabm smislu - in za v slabem smislu veš na koga to leti )
Alex.Sunshine* : xD. Brez skrbi, le hec biu . tvoj spanec ni ogrožen
Alex.Sunshine* : res je :]. če nebi bil takšen kt je, mi vrjetn neb biu ušeč
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :ja to se čist strinjam da so tut outsider's lahk osuper osebce sam js zaenkrat še nobenga nism spoznala k bi biu super.
Lollipop-Jo :okej super pol
Lollipop-Jo :ja sej agree vem da maš okus
Joanna- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : no ja, men se je to včerej zgodilo . da sem spoznala osebo, ki je outsider, pa je vseeno verjetno veliko boljša od kakšne v eliti..
Alex.Sunshine* : . verjetno res, ja
Alex.Sunshine* : huh, ja vem da veš ... ti ga bom enkrat predstavla =))
Gost- Gost
Lollipop-Jo
Lollipop-Jo :nice...
Joanna- vip
-
Država :
Točke :