Lonely.boy [Alex.Sunshine]
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Lonely.boy [Alex.Sunshine]
Lonely.boy
Lonely.boy : Ojla Alex... Kako si??
Lonely.boy: In, še vedno zaljubljena v knjige??
Nazadnje urejal/a Eric Sob Jun 28, 2008 7:51 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Eric- vip
-
Število prispevkov : 239
Kraj : Upper East Side
Status : samski
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Re: Lonely.boy [Alex.Sunshine]
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : hej Eric :]. pa ej, lahko rečem, da sem kar super . pa ti ^^?
Alex.Sunshine* : amm.. ja no, lahko bi temu dejal zaljubljenost x).. čeprav se počasi malce odvajam
Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:30 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy : še kar vredu, glede na zadnje čase... You know, Georgy is back!
Lonely.boy: Poskusi z odvajali, vendar resnično z močnimi hehe, in kaj trenutno bereš?? Jaz od Ernesta Hemingway, Starec in Morje...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : mhmm... sm slišala, ja.. upam sam, da nima spet kakšnih evil planov, ker jih ne mislim prenašat niti pet minut :/
Alex.Sunshine* : oh, fina knjiga ^^... jaz čene Tolkiena trenutno še enkrat... Hobit :]. teh knjig se ne da naveličat
Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:29 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy : Itak da jih ima... če jih ne bi imela, se sploh ne bi vrnila, poleg tega, pa pričkuje da bomo vsi frendi z njo, pa vse je dobesedno zajebala...
Lonely.boy: Ja... Tolkien je res enkratn, čeprav bom probal prebrat tud od J.K. Rowling, Harry Potterja, baje je Jennny obsedena z knjigami
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : haha, ne zafrkavaj! kdo bi pa hotel bit frend z njo?? še vsakega je, kakor si rekel zajebala, in zdaj prilčakuje, da bomo tako neumni, da bomo vse naenkrat pozabili in se ji klanjali?! pa kaj še...
Alex.Sunshine* : no ja, sej tut Harry Potter ni slab, sam z Tolkienovimi deli se ne more kosat ... Jenny? o njej se da zadne čase veliko slišat .
Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:28 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy : Pomoje še ni ugotovila, da je prerasla plenice, velikokrat sem biu že naiven, sam pri njen pa ne bom...
Lonely.boy: Ja, ker se pri Harry Potterju full vprašanj postavi, in pol ničesar ne razumeš, Tolkien, je pa vse lepo spisal in čeprav je vse zapleteno, ni vprašanj, kaj pa če se je to zgodilo, itd.... Ja, o Jenny se zadnje čase res veliko sliši, čeprav se bo dolgo tudi, saj veš J and B fight!
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : huh... naj dela karkol hoče, mene ne bo pretentala z tistim nedolžnim nasmeškom.. sem nasedla, enkrat. drugič ne bom..
Alex.Sunshine* : mja, Harry je res po nekod nejasno spisan, poleg tega, se mi tazadna kniga zdi malo za lase povlečena... kokr da bi pisatlca hitela.. mislm, če jo primerjaš s prvimi tremi opazš dost velko razliko ane..
Alex.Sunshine* : no ja, res je, da se veliko sliši o njej, ampak kakšen majhen padec ji nebi škodil, da si nebi kaj preveč domišljala in 'letela previsoko'. bomo videli, kako se bo use skupaj razpletlo :]
Alex.Sunshine* : o ja, saj res... čestitaj svoji sestri za zaroko . upajmo, da bo zdržalo tole... čeprav sem nekoliko skeptična... sedemnajst sta stara... ampak dobro, vrjetn vesta, kaj delata x)...
Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:28 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy : I agreee!!
Lonely.boy: Ja.... full velika razlika, pa full velik stvari ne pojasni, vsej tako J pravi...
Lonely.boy: Pomoje je doživela že kar veliko padcev...
Lonely.boy: Ji bom... drugače pa se mi zdi malo čudno, ker se bo z Natom poročila že pri 17 letih
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : vrjamem da se. in vrjetn se bi velka večina elite strinjala ^^
Alex.Sunshine* : je pa pozorno brala, ni kej ... in ja, pravzaprav ni zanč knjiga, le malce preveč vprašajev je na koncu, ja.
Alex.Sunshine* : no ja... pa že :/... upam samo, da jih je dobro sprejela in se od njih kej naučila.
Alex.Sunshine* : no ja, saj, kokr sm rekla . verjetno vesta v kaj se spuščata .
Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy: Ne vem no... Jenny ima vse filme, in gledala sva jih, precej zanimivo, čeprav so filmi totalno porazni, so pa nekateri igralci in igralke totalno hot and sexy... Primera sta Tom Felton in Emma Watson, in če še kdo reče, da blondinci v filmih niso hot, ga ubijem... Radcliffe, pa je men totalno obupen!!!
Lonely.boy: Upam da resnično vesta, in še bolj upam, da ne bo z njo enako kakor z mami, ki bi se poročila z vsakim, ki bi ji rekel: ljubim te, ima resnično nizko raven zaupanja, upam da je nima tudi Serena..
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : Emma Watson pa res ni lepa, lepo te prosim . vsaj ne v tem filmu. poleg tega ima tak zatežen karakter v filmu, da me je čisto odbila. Radcliffe je polom. glede Feltona se pa tut strinjam, čeprav si ga vrjetn neb želela za fanta :rofl:. Sicer pa saj res, kaj je pri tebi ljubezen že kaj živa al še zmerej čakaš ?
Alex.Sunshine* : mja, vrjem, se bo pokazalo že v nekaj dneh, če sta bla resnično pripravljena in dovolj predana druga drugemu. vso srečo jima, ane ^^
Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy: sej je Emma Watson qute, sam v nekateri scenah izgleda totalno bad!!
Lonely.boy: Čakam, čakam da najdem pravo osebo... ti??
Lonely.boy: ja... vse sam da sta srečna!
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : no ja, vsakemu svoje, bom rekla . sicr pa, kt si že reku za knige, so tut HP filmi so porazni, napram LotRu
Alex.Sunshine* : ufff... pol sva nekak na istem... nekaj se iskrii pri men... ampak več ne povem x). za dobro mene in tega človeka je bolje, da se preveč ne razve. sej veš, GG izvoha skoraj vse .
Alex.Sunshine* : hehe . lepo, da se tako razumeš s svojo sestro. večina bratov in sester se ponavadi krega med sabo... ampak ja, lepo, da obstajajo izjeme
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy: LOTR so najbolj carski filmi, eni izmed mojih najljubših:P
Lonely.boy: Ja,ja... itak da GG vse izvoha, vsej pri men je... pa full je čudno, ker maš občutek da de nekdo vedno gleda...
Lonely.boy: zakaj se pa ne bi?? je najboljša starejša sis na svetu, chuck pa najboljši starejši bro na svetu.... boljše družine ne bi mogel, čeprav se počutim kot black sheep...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : hvala enako
Alex.Sunshine* : ma, jaz sem se je nekako navadila... in vsaj poskušam ignorirati misel, da me nekdo gleda. čeprav mi nikoli ni blo jasno, kako se lahko tko zlo dobr skriva... mislim, neb mogu enga človeka, k skor usak dan buli vate spregledat...al pa če že sam za tabo hod... ha, Opravljivka obvlada skrivanje
Alex.Sunshine* : Black Sheep? Zakaj pa to? no ja, sicer se pa tut sama ne morm prtožvat nad svojo družino
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy: se strinjam in pol na vsake pol ure zvoni telefon: Spotted.... še sreča da se tam pojavim redko..
Lonely.boy: Chuck in Srena sta itak oba perfect... sej veš Serena everybody's favourite It girl... Chuck pa moška kurba, jest pa izgledam kakor da bi z lune padu...
You can't choose your family, but you can choose your friends...
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : mja, zarad mene lahk tam piše karkoli, samo moj zaseben lajf naj pusti pr mir ... ali pa zasebnost mojih prijateljev. ker včasih res ne ve, kje se konča meja tolerance.
Alex.Sunshine* : Proti Sereni resn nimam čist nič, čist uredu oseba je, Chuck naj pa počne karkoli se mu zljubi. dokler pusti pri miru mene in moje prijatelje, je vse uredu . ja, podobno kot pri GG ^^.
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy: če si elita te ne bo pustila pri mir... drgač mi pa gredo na živce govorice da sem jaz GG...
Lonely.boy: Chuck te bo sigurno osvajal, sej je vsako, tud Sereno, sam dva meseca predn smo izvedl da bomo v sorodu, kakorkoli, ne more si pomagati
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : mja, kakorkoli, dokler bojo napisane resnične stvari nimam res nič proti, usaj mislm tko. vendar nekje morjo bit neke meje... lol, ti pa Gossip Girl xD. prej bi rekla Blair, ko pa ti, sam se mi zdi, da ta oseba niti iz elite ni.. in pač išče pozornost na tak način .
Alex.Sunshine* : no ja, naj proba, ampak lahko predvidevaš, kakšen odgovor bo dobil nazaj xD.
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy: Zakej pa ne bi mogu bit... jest sem čisto pravi za GG, čeprav ne verjamem da je GG Quuen B... ker ne bi tako pisala o sebi in Sereni...
Lonely.boy: Rekla mu boš JA??
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : ne vem... ne zdiš se mi tak, da bi se plazil za novičkami po celotnem UESu ^^... ne, sej tut Blair ni... vsaj, nebi imelo smisla, ja ^^. ali pa mogoče... ma, brez veze je ugibat . enkrat se bo sama izdala, v to smo lahk prepričani x).
Alex.Sunshine* : hahahahaha, prav zares, ja
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy: Sej se ne bi plazu, mam pač veliko obveščevalcev, pa sploh ne veš kolk stvari lahko izvem od Serene, Jenny in Blair... ogromno... Aja, zdej sem te že čist zavedu da sem jest GG Upam da se bo... je sigurno prav zanimiv tip človeka!
Lonely.boy: Zakej pa ne?? sej si itak samska!
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Alex.Sunshine*
pravi:
Alex.Sunshine* : raje nehaj, da bi biu to loh ti, d pol nau kej res ... ja, zanimiv tip človeka... z preveč časa in z veliko primankovanja lajfa .
Alex.Sunshine* : pač... ni moj tip . in kdo pravi, da bom še dolgo samska :chuckle: ?
Gost- Gost
Lonely.boy
Lonely.boy: ne bo... ja prevč časa...
Lonely.boy: ne boš več?? ne reč da si se na Dana spravla??
Eric- vip
-
Država :
Točke :
Stran 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Lollipop-Jo[Alex.Sunshine]
» Georgy <3 [Alex.Sunshine]