Upper East Side
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lonely.boy [Alex.Sunshine]

Stran 1 od 2 1, 2  Next

Go down

Lonely.boy [Alex.Sunshine] Empty Lonely.boy [Alex.Sunshine]

Objavlja  Eric Sob Jun 28, 2008 3:38 pm

Lonely.boy [Alex.Sunshine] Ep533lv7
Lonely.boy

Lonely.boy : Ojla Alex... Kako si??
Lonely.boy: In, še vedno zaljubljena v knjige??

Nazadnje urejal/a Eric Sob Jun 28, 2008 7:51 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Eric
Eric
vip
vip

Male
Število prispevkov : 239
Kraj : Upper East Side
Status : samski
Država : Lonely.boy [Alex.Sunshine] Flag_usa
Točke :
Lonely.boy [Alex.Sunshine] Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Lonely.boy [Alex.Sunshine] Right_bar_bleue

Registration date : 24/04/2008

Nazaj na vrh Go down

Lonely.boy [Alex.Sunshine] Empty Re: Lonely.boy [Alex.Sunshine]

Objavlja  Gost Sob Jun 28, 2008 3:45 pm

Lonely.boy [Alex.Sunshine] Alexis-alexis-bledel-159
Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : hej Eric :]. pa ej, lahko rečem, da sem kar super Very Happy. pa ti ^^?
Alex.Sunshine* : amm.. ja no, lahko bi temu dejal zaljubljenost x).. čeprav se počasi malce odvajam Very Happy

Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:30 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Sob Jun 28, 2008 3:52 pm

Lonely.boy

Lonely.boy : še kar vredu, glede na zadnje čase... You know, Georgy is back!
Lonely.boy: Poskusi z odvajali, vendar resnično z močnimi Very Happy hehe, in kaj trenutno bereš?? Jaz od Ernesta Hemingway, Starec in Morje...
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :
Lonely.boy [Alex.Sunshine] Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Lonely.boy [Alex.Sunshine] Right_bar_bleue

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 28, 2008 4:07 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : mhmm... sm slišala, ja.. upam sam, da nima spet kakšnih evil planov, ker jih ne mislim prenašat niti pet minut :/
Alex.Sunshine* : oh, fina knjiga ^^... jaz čene Tolkiena trenutno še enkrat... Hobit :]. teh knjig se ne da naveličat Razz

Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:29 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Sob Jun 28, 2008 7:48 pm

Lonely.boy

Lonely.boy : Itak da jih ima... če jih ne bi imela, se sploh ne bi vrnila, poleg tega, pa pričkuje da bomo vsi frendi z njo, pa vse je dobesedno zajebala...
Lonely.boy: Ja... Tolkien je res enkratn, čeprav bom probal prebrat tud od J.K. Rowling, Harry Potterja, baje je Jennny obsedena z knjigami
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 28, 2008 7:55 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : haha, ne zafrkavaj! kdo bi pa hotel bit frend z njo?? še vsakega je, kakor si rekel zajebala, in zdaj prilčakuje, da bomo tako neumni, da bomo vse naenkrat pozabili in se ji klanjali?! pa kaj še... Rolling Eyes
Alex.Sunshine* : no ja, sej tut Harry Potter ni slab, sam z Tolkienovimi deli se ne more kosat Razz... Jenny? o njej se da zadne čase veliko slišat Very Happy.

Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:28 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Sob Jun 28, 2008 8:00 pm

Lonely.boy

Lonely.boy : Pomoje še ni ugotovila, da je prerasla plenice, velikokrat sem biu že naiven, sam pri njen pa ne bom...
Lonely.boy: Ja, ker se pri Harry Potterju full vprašanj postavi, in pol ničesar ne razumeš, Tolkien, je pa vse lepo spisal in čeprav je vse zapleteno, ni vprašanj, kaj pa če se je to zgodilo, itd.... Ja, o Jenny se zadnje čase res veliko sliši, čeprav se bo dolgo tudi, saj veš J and B fight!
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob Jun 28, 2008 8:12 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : huh... naj dela karkol hoče, mene ne bo pretentala z tistim nedolžnim nasmeškom.. sem nasedla, enkrat. drugič ne bom..
Alex.Sunshine* : mja, Harry je res po nekod nejasno spisan, poleg tega, se mi tazadna kniga zdi malo za lase povlečena... kokr da bi pisatlca hitela.. mislm, če jo primerjaš s prvimi tremi opazš dost velko razliko ane..
Alex.Sunshine* : no ja, res je, da se veliko sliši o njej, ampak kakšen majhen padec ji nebi škodil, da si nebi kaj preveč domišljala in 'letela previsoko'. bomo videli, kako se bo use skupaj razpletlo :]
Alex.Sunshine* : o ja, saj res... čestitaj svoji sestri za zaroko Very Happy. upajmo, da bo zdržalo tole... čeprav sem nekoliko skeptična... sedemnajst sta stara... ampak dobro, vrjetn vesta, kaj delata x)...

Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:28 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Ned Jun 29, 2008 2:32 pm

Lonely.boy

Lonely.boy : I agreee!!
Lonely.boy: Ja.... full velika razlika, pa full velik stvari ne pojasni, vsej tako J pravi...
Lonely.boy: Pomoje je doživela že kar veliko padcev...
Lonely.boy: Ji bom... drugače pa se mi zdi malo čudno, ker se bo z Natom poročila že pri 17 letih Razz
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Ned Jun 29, 2008 3:15 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : vrjamem da se. in vrjetn se bi velka večina elite strinjala ^^
Alex.Sunshine* : je pa pozorno brala, ni kej Razz... in ja, pravzaprav ni zanč knjiga, le malce preveč vprašajev je na koncu, ja.
Alex.Sunshine* : no ja... pa že :/... upam samo, da jih je dobro sprejela in se od njih kej naučila.
Alex.Sunshine* : no ja, saj, kokr sm rekla Very Happy. verjetno vesta v kaj se spuščata Very Happy.

Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Pon Jun 30, 2008 9:42 pm

Lonely.boy

Lonely.boy: Ne vem no... Jenny ima vse filme, in gledala sva jih, precej zanimivo, čeprav so filmi totalno porazni, so pa nekateri igralci in igralke totalno hot and sexy... Primera sta Tom Felton in Emma Watson, in če še kdo reče, da blondinci v filmih niso hot, ga ubijem... Radcliffe, pa je men totalno obupen!!!
Lonely.boy: Upam da resnično vesta, in še bolj upam, da ne bo z njo enako kakor z mami, ki bi se poročila z vsakim, ki bi ji rekel: ljubim te, ima resnično nizko raven zaupanja, upam da je nima tudi Serena..
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Tor Jul 01, 2008 11:39 am

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : Emma Watson pa res ni lepa, lepo te prosim Neutral. vsaj ne v tem filmu. poleg tega ima tak zatežen karakter v filmu, da me je čisto odbila. Radcliffe je polom. glede Feltona se pa tut strinjam, čeprav si ga vrjetn neb želela za fanta :rofl:. Sicer pa saj res, kaj je pri tebi ljubezen že kaj živa al še zmerej čakaš Very Happy?
Alex.Sunshine* : mja, vrjem, se bo pokazalo že v nekaj dneh, če sta bla resnično pripravljena in dovolj predana druga drugemu. vso srečo jima, ane ^^

Nazadnje urejal/a Alexandra Tor Jul 01, 2008 12:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Tor Jul 01, 2008 11:57 am

Lonely.boy

Lonely.boy: sej je Emma Watson qute, sam v nekateri scenah izgleda totalno bad!!
Lonely.boy: Čakam, čakam da najdem pravo osebo... ti??
Lonely.boy: ja... vse sam da sta srečna!
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Tor Jul 01, 2008 12:20 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : no ja, vsakemu svoje, bom rekla Razz. sicr pa, kt si že reku za knige, so tut HP filmi so porazni, napram LotRu smitten
Alex.Sunshine* : ufff... pol sva nekak na istem... nekaj se iskrii pri men... ampak več ne povem x). za dobro mene in tega človeka je bolje, da se preveč ne razve. sej veš, GG izvoha skoraj vse Smile.
Alex.Sunshine* : hehe Very Happy. lepo, da se tako razumeš s svojo sestro. večina bratov in sester se ponavadi krega med sabo... ampak ja, lepo, da obstajajo izjeme Razz

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Tor Jul 01, 2008 1:31 pm

Lonely.boy

Lonely.boy: LOTR so najbolj carski filmi, eni izmed mojih najljubših:P
Lonely.boy: Ja,ja... itak da GG vse izvoha, vsej pri men je... pa full je čudno, ker maš občutek da de nekdo vedno gleda...
Lonely.boy: zakaj se pa ne bi?? je najboljša starejša sis na svetu, chuck pa najboljši starejši bro na svetu.... boljše družine ne bi mogel, čeprav se počutim kot black sheep...
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Tor Jul 01, 2008 1:50 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : hvala enako Very Happy
Alex.Sunshine* : ma, jaz sem se je nekako navadila... in vsaj poskušam ignorirati misel, da me nekdo gleda. čeprav mi nikoli ni blo jasno, kako se lahko tko zlo dobr skriva... mislim, neb mogu enga človeka, k skor usak dan buli vate spregledat...al pa če že sam za tabo hod... ha, Opravljivka obvlada skrivanje Razz
Alex.Sunshine* : Black Sheep? Zakaj pa to? no ja, sicer se pa tut sama ne morm prtožvat nad svojo družino Razz

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Tor Jul 01, 2008 1:54 pm

Lonely.boy

Lonely.boy: se strinjam in pol na vsake pol ure zvoni telefon: Spotted.... še sreča da se tam pojavim redko.. Razz
Lonely.boy: Chuck in Srena sta itak oba perfect... sej veš Serena everybody's favourite It girl... Chuck pa moška kurba, jest pa izgledam kakor da bi z lune padu...
You can't choose your family, but you can choose your friends...
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Tor Jul 01, 2008 2:00 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : mja, zarad mene lahk tam piše karkoli, samo moj zaseben lajf naj pusti pr mir Razz ... ali pa zasebnost mojih prijateljev. ker včasih res ne ve, kje se konča meja tolerance.
Alex.Sunshine* : Proti Sereni resn nimam čist nič, čist uredu oseba je, Chuck naj pa počne karkoli se mu zljubi. dokler pusti pri miru mene in moje prijatelje, je vse uredu Razz. ja, podobno kot pri GG ^^.

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Tor Jul 01, 2008 2:05 pm

Lonely.boy

Lonely.boy: če si elita te ne bo pustila pri mir... drgač mi pa gredo na živce govorice da sem jaz GG... Rolling Eyes
Lonely.boy: Chuck te bo sigurno osvajal, sej je vsako, tud Sereno, sam dva meseca predn smo izvedl da bomo v sorodu, kakorkoli, ne more si pomagati Razz
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Tor Jul 01, 2008 2:09 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : mja, kakorkoli, dokler bojo napisane resnične stvari nimam res nič proti, usaj mislm tko. vendar nekje morjo bit neke meje... lol, ti pa Gossip Girl xD. prej bi rekla Blair, ko pa ti, sam se mi zdi, da ta oseba niti iz elite ni.. in pač išče pozornost na tak način Razz.
Alex.Sunshine* : no ja, naj proba, ampak lahko predvidevaš, kakšen odgovor bo dobil nazaj xD.

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Tor Jul 01, 2008 2:11 pm

Lonely.boy

Lonely.boy: Zakej pa ne bi mogu bit... jest sem čisto pravi za GG, čeprav ne verjamem da je GG Quuen B... ker ne bi tako pisala o sebi in Sereni...
Lonely.boy: Rekla mu boš JA??Razz
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Tor Jul 01, 2008 2:14 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : ne vem... ne zdiš se mi tak, da bi se plazil za novičkami po celotnem UESu ^^... ne, sej tut Blair ni... vsaj, nebi imelo smisla, ja ^^. ali pa mogoče... ma, brez veze je ugibat Razz. enkrat se bo sama izdala, v to smo lahk prepričani x).
Alex.Sunshine* : hahahahaha, prav zares, ja Very Happy Very Happy Very Happy

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Tor Jul 01, 2008 2:20 pm

Lonely.boy

Lonely.boy: Sej se ne bi plazu, mam pač veliko obveščevalcev, pa sploh ne veš kolk stvari lahko izvem od Serene, Jenny in Blair... ogromno... Shocked Aja, zdej sem te že čist zavedu da sem jest GG Suspect Upam da se bo... je sigurno prav zanimiv tip človeka!
Lonely.boy: Zakej pa ne?? sej si itak samska!
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Tor Jul 01, 2008 2:23 pm

Alex.Sunshine*
pravi:

Alex.Sunshine* : raje nehaj, da bi biu to loh ti, d pol nau kej res Razz... ja, zanimiv tip človeka... z preveč časa in z veliko primankovanja lajfa Very Happy.
Alex.Sunshine* : pač... ni moj tip Razz. in kdo pravi, da bom še dolgo samska :chuckle: ?

Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Eric Tor Jul 01, 2008 2:28 pm

Lonely.boy

Lonely.boy: ne bo... ja prevč časa...
Lonely.boy: ne boš več?? ne reč da si se na Dana spravla??
Eric
Eric
vip
vip

Male
Točke :

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Stran 1 od 2 1, 2  Next

Nazaj na vrh

- Similar topics