Odsotnosti
+2
Blair
Serena
6 posters
Stran 1 od 1
Odsotnosti
Vsak od nas ima v realnem življenju mnogo obveznosti. Razumemo, da srfati po internetu celi dan pač ni mogoče.
Ker pa v času vaše odsotnosti lahko na forum pride tudi vaš RPG sogovorec, je dobro, da je o odsotnosti obveščen. Da vas ne bi zaman čakal, se lahko pozanima v tej temi, kdaj približno lahko pričakuje vaš odgovor.
Seveda vam ni treba pisati, da se boste recimo vrnili naslednjega jutra in da greste samo odspati nekaj uric. Obvestilo o vaši odsotnosti smo omejili na malce daljšo odsotnost - 2 dni.
Zato vas prosimo, da če greste na dopust, ne boste imeli časa ali karkoli podobnega (ne zanima nas vzrok), nas obvestite tu.
xoxo
Ker pa v času vaše odsotnosti lahko na forum pride tudi vaš RPG sogovorec, je dobro, da je o odsotnosti obveščen. Da vas ne bi zaman čakal, se lahko pozanima v tej temi, kdaj približno lahko pričakuje vaš odgovor.
Seveda vam ni treba pisati, da se boste recimo vrnili naslednjega jutra in da greste samo odspati nekaj uric. Obvestilo o vaši odsotnosti smo omejili na malce daljšo odsotnost - 2 dni.
Zato vas prosimo, da če greste na dopust, ne boste imeli časa ali karkoli podobnega (ne zanima nas vzrok), nas obvestite tu.
xoxo
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Odsotnosti
zdej me vrjetn kšn tedn/dva nebo tolk gor k se je mal bl resno šola začela, trening mam usak dan, obveznosti in ne bo več tolk časa za forume in računalnik in zafkancijo ipd. an...tko da...se vidjamo in xoxo wanna be me
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Mene ne bo kšne 4 dni, k praznujemo In pol so priprave po cele dneve ... No, ja, mejte se
xoxo, LC
Popravek: še neki časa me ne bo, kr so nam internet odklopl in zdej čakamo da se prestavi račun ... jaoooo.
xoxo, LC
Popravek: še neki časa me ne bo, kr so nam internet odklopl in zdej čakamo da se prestavi račun ... jaoooo.
Leyla Charlotte- vip
-
Število prispevkov : 206
Status : Samska
Država :
Točke :
mene ne bo od jutri, torej 7.10 do naslednjega torka 14.10, ker gremo na tekmovanje s pevskim zborom na Kanarske otoke
tut te dni sem bila bolj zaposlena zaradi vaj za tekmovanje, šole etc. tk da bom v bodoče bolj redna ^^
see u. xoxo
tut te dni sem bila bolj zaposlena zaradi vaj za tekmovanje, šole etc. tk da bom v bodoče bolj redna ^^
see u. xoxo
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
o badd.. kr zaporedn post
no, mene ne bo do 2.11, ker sm u tujini, potem pa se čisto posvetim forumu ^^
no, mene ne bo do 2.11, ker sm u tujini, potem pa se čisto posvetim forumu ^^
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
okej zdele so ble počitnce pa je biu cajt...zdej se začne šola pa ga bo mal mn,...ampak še zmerej vs pridem pogledat ne oblubm pa da bom vsak dan odpisovala ^^
tko da ja...zdej nvem če bom odpisovala res ful pogosto če ne drugega dobite moje poste v msn-ju tko da tm ostanemo na zvezi, glede rpg-ja morm pa še mal premislt ker glede na to, da je še velik drugih bom vrjetn počakala na odprtje fouma na novo tko da ja...ampak na čase bom pomoje useen še odpisala ^^ xoxo your's Blair <3
tko da ja...zdej nvem če bom odpisovala res ful pogosto če ne drugega dobite moje poste v msn-ju tko da tm ostanemo na zvezi, glede rpg-ja morm pa še mal premislt ker glede na to, da je še velik drugih bom vrjetn počakala na odprtje fouma na novo tko da ja...ampak na čase bom pomoje useen še odpisala ^^ xoxo your's Blair <3
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Status : Fall in love
Država :
Točke :
tko... jst sem dobila kazen in neki časa ne bom mela dostopa do intrneta... amapk bom poskušala vsake tolko prit gor (ko mama ne bo pozorna ) na otvoritvi pa itak, da bom tako, da ne me pogrešat
xoxo Shana
xoxo Shana
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
torej pa še js se morm oglasit tukejle v tejle temici...ja mene ste
lahko pogrešal mal tale tedn in tut prejšn, ker me ni blo popolnoma nič
gor, ker sm mela non stop ene obveznosti tko da...rees mi je žou, ampak
bom začela aktivno pisat šele naslednji teden, no, mogoče že kej med
vikendom, ker se mi je tok tega vsega nabral, da se vn ne vidm...
i'll miss you folks
lahko pogrešal mal tale tedn in tut prejšn, ker me ni blo popolnoma nič
gor, ker sm mela non stop ene obveznosti tko da...rees mi je žou, ampak
bom začela aktivno pisat šele naslednji teden, no, mogoče že kej med
vikendom, ker se mi je tok tega vsega nabral, da se vn ne vidm...
i'll miss you folks
Molly- popularen
-
Število prispevkov : 33
Kraj : UES, New York
Država :
Točke :
Registration date : 02/11/2008
Stran 1 od 1