Odsotnosti
2 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Odsotnosti
Vsak od nas ima v realnem življenju mnogo obveznosti. Razumemo, da srfati po internetu celi dan pač ni mogoče.
Ker pa v času vaše odsotnosti lahko na forum pride tudi vaš RPG sogovorec, je dobro, da je o odsotnosti obveščen. Da vas ne bi zaman čakal, se lahko pozanima v tej temi, kdaj približno lahko pričakuje vaš odgovor.
Seveda vam ni treba pisati, da se boste recimo vrnili naslednjega jutra in da greste samo odspati nekaj uric. Obvestilo o vaši odsotnosti smo omejili na malce daljšo odsotnost - 2 dni.
Zato vas prosimo, da če greste na dopust, ne boste imeli časa ali karkoli podobnega (ne zanima nas vzrok), nas obvestite tu.
xoxo
Ker pa v času vaše odsotnosti lahko na forum pride tudi vaš RPG sogovorec, je dobro, da je o odsotnosti obveščen. Da vas ne bi zaman čakal, se lahko pozanima v tej temi, kdaj približno lahko pričakuje vaš odgovor.
Seveda vam ni treba pisati, da se boste recimo vrnili naslednjega jutra in da greste samo odspati nekaj uric. Obvestilo o vaši odsotnosti smo omejili na malce daljšo odsotnost - 2 dni.
Zato vas prosimo, da če greste na dopust, ne boste imeli časa ali karkoli podobnega (ne zanima nas vzrok), nas obvestite tu.
xoxo
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Odsotnosti
mene ne bo od ponedeljka (28.4) do četrtka (1.5.) tm nekje zvečer, ker grem s starci na road trip po evropi
Gost- Gost
Hja, kot ste nekateri že prebrali v Chatu, mam resne probleme s šolo.
Nmsjev ogromno in vse je treba še popravt.
Se bom oglasila vsak dan, da vsaj vidm kaj se na forumu dogaja, drugače pa na poste ne bom redno odpisovala (No ja, sj kdaj pa sm).
Uglavnm, več od mene, takoj ko se štartajo počitnce.
Nmsjev ogromno in vse je treba še popravt.
Se bom oglasila vsak dan, da vsaj vidm kaj se na forumu dogaja, drugače pa na poste ne bom redno odpisovala (No ja, sj kdaj pa sm).
Uglavnm, več od mene, takoj ko se štartajo počitnce.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Torej, dragi moji, LC se od vas poslavlja za nek kartek čas, ker ima probleme s šolo, pa še nov računalnik dobi in ne ve kdaj bo internet usposobljen.
xoxo, ta čas. Pogrešajte me.
xoxo, ta čas. Pogrešajte me.
Leyla Charlotte- vip
-
Število prispevkov : 206
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1