Starbucks coffee
3 posters
Stran 1 od 1
Starbucks coffee
Vsekakor ena najbolj priznanih kavarn na celotnem svetu, prav tako seveda najbolj razžirjena. Ima okoli 15,011 kavarn v 66 različnih državah. Če koga vprašate kje ima najboljšo kavo, lahko avtomatično pričakujete odgovor: "V starbucksu, a greva?" Torej kaj še čakate? Pridite na najboljšo kavo, kapučin ali le vročo čokolado? Imajo prav vse tople napitke, ki si jih lahko zaželite.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Starbucks coffee
Rubi je z nasmehom na ustnicah vstopila v najboljšo kavarno Upper East Sidea. To je bilo eno izmed redkih elitnih mest kjer se je lahko sprostila po nori zabavi in si privoščila svojo najljubšo kavo. Sprehodila se je do mize, kjer je ponavadi sedela in se namestila. Kmalu za tem, je pri njej že stala natakarica "Želite danes?" Rubi je snela črna sončna očala in jih položila na mizo, nato pa z nasmehom dejala "Maya, kolikokrat moram ponovoti ne vikaj me. In kakor ponavadi prosim." Maya je bila simpatična natakarica, precej mlajša in skromna. Rubi je bila všeč, le malo preveč je bila nadležna z vikanjem vsake stranke. Maya je potegnila iz žepa črno knjižico in med pisanjem zamrmrala "Srednje močna, s smetano in rjavim sladkorjem." Rubi ji je prijazno prikimala in takoj ko je Maya odhitela do pulta v roke vzela današnji časopis, ki je ležal na polici poleg nje. Saj ne da bi jo branje časopisa navduševalo, a v Starbucksu je bilo zanjo že v navadi vzeti in prelistati danjašnji časopis.
Pogledala je na uro. Zdaj, bi pa že lahko prišla.. je pomislila in pred steklenimi vrati Starbucksa je stala dobro znana postava, ki je vstopila in se napotila proti Rubi. Bila je njena dobra prijateljica Fleur. Rubi jo je spoznala na norih zabavah, ki jih je nekoč redno obiskovala, seveda preden je spoznala Aarona in se nekoliko umirila. Kljub vsemu pa je zabave in pretirano pitje še vedno pogrešala.Čeprav s Fleur nista bili ravno najboljši prijateljici, saj sta si bili precej različni pa sta ohranili dobre stike in lahko poklepetali o prav vsem. Vrata kavarne so se spet odprla in zvonec na vratih je naznanil vstop. Rubi je z zanimanjem pogledala proti vratom in opazila, da je njena prijateljica končno prišla. Spet je nadela prijazen nasmešek in spustila časopis, nato pa pogledala v Fleur "Hej! si pa kar točna. Prisedi."
[Fleur ]
Pogledala je na uro. Zdaj, bi pa že lahko prišla.. je pomislila in pred steklenimi vrati Starbucksa je stala dobro znana postava, ki je vstopila in se napotila proti Rubi. Bila je njena dobra prijateljica Fleur. Rubi jo je spoznala na norih zabavah, ki jih je nekoč redno obiskovala, seveda preden je spoznala Aarona in se nekoliko umirila. Kljub vsemu pa je zabave in pretirano pitje še vedno pogrešala.Čeprav s Fleur nista bili ravno najboljši prijateljici, saj sta si bili precej različni pa sta ohranili dobre stike in lahko poklepetali o prav vsem. Vrata kavarne so se spet odprla in zvonec na vratih je naznanil vstop. Rubi je z zanimanjem pogledala proti vratom in opazila, da je njena prijateljica končno prišla. Spet je nadela prijazen nasmešek in spustila časopis, nato pa pogledala v Fleur "Hej! si pa kar točna. Prisedi."
[Fleur ]
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
Fleur se je doma dolgo odločala kaj bi oblekla. Na koncu se je odločila za kratke hlačke in majico na naramnice. Kljub temu, da je že bila jesen, je bilo zunaj še vedno zelo toplo. Nato je Fleur začela brati neko knjigo, kij o je popolnoma potegnila vase. Šele čez nekaj ur je dvignila pogled in ugotovila, da ima samo še 15 minut, da pravočasno pride do Rubi oz. kavarne v kateri se dobita. Pograbila je torbico, se naličila, obula čevlje in odhitela proti kavarni. Samo še dve minuti, je živčno pomislila in tekla naprej. K sreči je bila navajena teka in je imela res ogromno kondicije. Oddahnila si je, ko je v kavarno prikorakala le minuto prepozno in hitro se je začela ozirati za Rubi. Z njo sta se spoznali na eni izmed tistih zabav, na katere Fleur tako rada hodi. Od takrat naprej sta ostali dobri prijateljici in vedno lahko zaupata druga drugi. Fleur ni bilo treba dolgo iskati, saj jo je kar hitro zagledala in ji pomahala.
"Živjo Rubi. Lepo te je znova videti!" je rekla in objela prijateljico. "Povejmi. Kako si kaj? Kaj se dogaja v tvojem življenju?" jo je vprašala in se zasmejala. "Videli se nisva že celo večnost!" je še dodala. Nato je tudi sama sedla in preden je pomežiknila, je pred njo že stala mlada natakarica, kijo je spraševala po naročilu. "Am... navaden kapučino prosim!" je rekla in se nasmehnila. "Nič več te ne vidim na zabavah!" ji je malce očitajoče rekla Fleur in jo resno pogledala. "Le zakaj ne?" jo je še zanimalo. "Pravzaprav bom jaz raje tiho, ti mi pa samo povej vse kar je novega v tvojem življenju!" je rekla in se ji nasmehnila. Nato je dobila naročeno in hitro se je zahvalila in napravila požirek. "Pozabila sem že kako dobro to pripravijo tukaj!" je bolj kot ne sama pri sebi rekla Fleur in nato znova pogledala Rubi.
"Živjo Rubi. Lepo te je znova videti!" je rekla in objela prijateljico. "Povejmi. Kako si kaj? Kaj se dogaja v tvojem življenju?" jo je vprašala in se zasmejala. "Videli se nisva že celo večnost!" je še dodala. Nato je tudi sama sedla in preden je pomežiknila, je pred njo že stala mlada natakarica, kijo je spraševala po naročilu. "Am... navaden kapučino prosim!" je rekla in se nasmehnila. "Nič več te ne vidim na zabavah!" ji je malce očitajoče rekla Fleur in jo resno pogledala. "Le zakaj ne?" jo je še zanimalo. "Pravzaprav bom jaz raje tiho, ti mi pa samo povej vse kar je novega v tvojem življenju!" je rekla in se ji nasmehnila. Nato je dobila naročeno in hitro se je zahvalila in napravila požirek. "Pozabila sem že kako dobro to pripravijo tukaj!" je bolj kot ne sama pri sebi rekla Fleur in nato znova pogledala Rubi.
Fleur- vip
-
Število prispevkov : 160
Kraj : New York
Status : Avanturistka
Država :
Točke :
Registration date : 12/07/2008
Vrnila je prijateljici objem in se nasmehnila. V Fleurini družbi se je lahko počutila sproščeno, kljub temu, da se med elito ni vedno najbolje znašla. Nekateri so bili namreč daleč preveč naduti in tudi preponosni, da bi se sploh družili s Povprečneži, kakršna je bila Rubi, da ne govorimo o Outsiderjih. Vendar tudi pri Fleur ni bilo mogoče spregledati premožnih oblačil in razkošen način življenja. "Oh, da... tole poletje je res trajalo celo večnost in od tebe nisem slišala niti glasu." Je dodala. Nato je njeno pozornost spet pritegnila natakarica, ki je ustrežljivo čakala na Fleurino naročilo. Še preden se je natakarica uspela obrniti in oditi proti pultu, kjer se je zbiralo vse več ljudi, je Rubi še dostavila "Maya, še sladkor prosim!", nato pa se spet posvetila prijateljici. "No, pri meni vse po starem. Med počitnicami sva z bratom potovala po Južni Ameriki, tako da ni bilo nikakor dolgočasno. Glede zabav, pa bi lahko rekla da sem si vzela nekaj počitka, ne privlačijo me več. Za tebe pa ne morem tako reči kajne?" Je dejala z nasmeškom, saj je vedela, da je Fleur kar se tiče norih zabav nepopravljiva. Srknila je požirek grenke kave in se za hip obrnila proti vratom, kjer je ravnokar nekdo vstopil, nato pa spet k Fleur "Kaj pa pri tebi? Kaj novega?" Jo je vprašala. Ko je žeželela drugič zaužiti grenko kavo, pa je končno prišla Maya s sladkorjem in kapučinom. "Hvala." Je vljudno rekla natakarici, odprla vrečko sladkorja in jo stresla v kavo Zdaj bo prav je pomislila in po kratkem premoru dodala "Oh, da. Če sem kaj pogrešala na počitnicah v Južni Ameriki je bila vsekakor new yorška kava."
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
Tudi Fleur je vzela še malo sladkorja in napravila požirek. "Pa saj me poznaš. Zabavam se res ne morem upreti, pa čeprav si to še tako želim. Edino pijači se malce izogibam, ker se mi je nazadnje zgodilo že marsikaj neprijaetnega..." ji je priznala in se nagajivo nasmehnila. Konec koncev pa tudi nočem, da bi se jim izonila, ker je vse supaj res zabavno in ne vem zakaj ne bi smela hoditi na njih. Edino tebe pogrešam tam, ker si se včasih znala še kako zabavati!" ji je rekla in jo resno pogledala. Fleur pač ni mogla iz svoje kože in zabave so bile tako rekoč njeno življenje. "Južna Amerika? Ti pa si srečnica! Jaz sem ostala kar tukaj in sem hodilas amo na krajše izlete. Pa saj sem se tudi tukaj zabavala. Pa ti? Si se imela lepo?" jo je z zanimanjem vprašala Fleur. "Jaz sem pridno čakala na kakne čenče Gossip Girl, ker jih vedno rada slišim." je rekla in se zasmejala. "In sem jih tudi dočakala!" je še dodala. "V kratkem te bom znova zvlekla na kakšno zabavo. Preveč si se pomehkužila in res si želim, da bi se lahko znova skupaj malce zabavali. Saj se še spomniš kako zabavno je bilo kaj?" jo je vprašala in znova napravila požirek kave. "Verjamem, da si jo pogrešala. Tukaj v New Yorku je res najboljša in tega sem zelo vesela, ker sem prav odvisna od nje!" se je zahihitala. Bila je dobre volje kot ponavadi in srečati se z Rubi je bil pravi užitek!
[Sorry za bedn post Brez idej sem...]
[Sorry za bedn post Brez idej sem...]
Fleur- vip
-
Število prispevkov : 160
Kraj : New York
Status : Avanturistka
Država :
Točke :
Registration date : 12/07/2008
Stran 1 od 1