Blair Cornelia Waldorf
2 posters
Stran 1 od 1
Blair Cornelia Waldorf
Blair Cornelia Waldorf
020/ 428-465
Zvonenja
Serena van der Woodsen
Katy Perry :: Mannequin
Chuck Bass
Kate Voegele :: Wish You Were
Nathaniel Archibald
Jack's Mannequin :: Holiday from real
Eric van der Woodsen
Moby :: Matrix The Revolution
Leyla Charlotte
Gabriella Cilmi :: Sweet About Me
Ozzie Rainbow Pascal
Katy Perry :: Diamonds
Sovražniki
Phil Collins :: You Can't Hurry Love
Ostali
Katy Perry :: Hot'n'cold
Telefonska tajnica
Heii...izgleda da me ni tukaj...torej sploh ne vem kaj še delaš tukej...spokej se, pošlji sms ali pa pusti sporočilo na tajnici...xoxo Blair
Sporočila
- Koda:
[color=black][size=11][font=georgia][b]Imaš 1 Novo Sporočilo![/b]
[b]Od:[/b]
[b]Datum:[/b]
[b]Sporočilo:[/b][/size][/font][/color]
Telefonska tajnica
- Koda:
[color=#980AA7][size=11]font=georgia][b]Čaka te novo glasovno sporočilo![/b][/color]
[b]Od:[/b]
[b]Mesec:[/b]
[b]Sporočilo:[/b][/size][/font]
Blair- vip
-
Število prispevkov : 266
Kraj : Upper East Side
Status : Fall in love
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
Re: Blair Cornelia Waldorf
Čaka te novo glasovno sporočilo!
Od: Serena
Mesec: Oktober
Sporočilo: Hej Srce... saj me boš prišla pogledat v Rusijo kajne? No ja, Bart ima v Moskvi čudovite prijatelje in kdo ve, mogoče pa ne bo tako slabo. Nikar ne pozabi name prav, tokrat sem se poslovila... pa čeprav preko telefona. Rada te imam. PS: Chuck te ljubi... ne oklevaj dokler ne bo prepozno in ne delaj napak. Poglej mene kam sem zaradi napak prilezla. You know I love you.
Mesec: Oktober
Sporočilo: Hej Srce... saj me boš prišla pogledat v Rusijo kajne? No ja, Bart ima v Moskvi čudovite prijatelje in kdo ve, mogoče pa ne bo tako slabo. Nikar ne pozabi name prav, tokrat sem se poslovila... pa čeprav preko telefona. Rada te imam. PS: Chuck te ljubi... ne oklevaj dokler ne bo prepozno in ne delaj napak. Poglej mene kam sem zaradi napak prilezla. You know I love you.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Blair Cornelia Waldorf
Imaš 1 Novo Sporočilo!
Datum: Oktober
Sporočilo: Si moraš misliti, da zdaj Nate govori z mano? Zdaj ko je že vse prepozno pa mi pove, da je ves čas želel da bilo vse postarem. Zdaj ko že letim daleč stran v čisti temi te oktoberske noči. Oprosti Blair ampak ne morem nazaj. Preveč je bilo tega, kar me je prizadelo, preveč je bilo tega ko sem koga prizadela. Tako jih bom prizadela še zadnjič in nikoli več, slej kot prej me bodo pozabili.
Datum: Oktober
Sporočilo: Si moraš misliti, da zdaj Nate govori z mano? Zdaj ko je že vse prepozno pa mi pove, da je ves čas želel da bilo vse postarem. Zdaj ko že letim daleč stran v čisti temi te oktoberske noči. Oprosti Blair ampak ne morem nazaj. Preveč je bilo tega, kar me je prizadelo, preveč je bilo tega ko sem koga prizadela. Tako jih bom prizadela še zadnjič in nikoli več, slej kot prej me bodo pozabili.
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Similar topics
» Blair Cornelia Waldorf
» Blair's art factory
» Stanovanje Blair Walfdorf