Chat n°1
+4
Blair
Eric
Serena
Nathaniel
8 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 7 od 14
Stran 7 od 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Chat n°1
lepo še edn oboževalc grške mitologije ^^
jz čista Celjanka ^^ in kk je na primorskem?? full mi je šikana vaša govorica tk posrečena je
jz čista Celjanka ^^ in kk je na primorskem?? full mi je šikana vaša govorica tk posrečena je
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
uuu Celje...sam celjanou pa res ne poznam neki dosti. O.o nič na primorsko ne hodite ej!
Hmm, ma ja no men je čist obična ta naša italijansko/bosansko/slovenska govorica.
Sicer pa evo, pri nas je non stop sonček in vrooočeee. Pri vas?
Hmm, ma ja no men je čist obična ta naša italijansko/bosansko/slovenska govorica.
Sicer pa evo, pri nas je non stop sonček in vrooočeee. Pri vas?
ma, mi Celjani smo vezani na kopno sicr jz kr dostkrat priem na primorsko k mamo ene frende tam..
ja tk hecna je... skoz uporablate ke "pa ke me je on pokliiiicu" tk fajn mi je poslušat... drgač mate vi u šoli kot obvezn predmet italianščino n?? --> in gre??
Sam zavidam vam pa sonček jaa... more bit fajn bit skoz ob morju ^^ sicer se pa morm pohvalit da je biu tuki dans tui tak lep sonček & kr vroče... ^^
ja tk hecna je... skoz uporablate ke "pa ke me je on pokliiiicu" tk fajn mi je poslušat... drgač mate vi u šoli kot obvezn predmet italianščino n?? --> in gre??
Sam zavidam vam pa sonček jaa... more bit fajn bit skoz ob morju ^^ sicer se pa morm pohvalit da je biu tuki dans tui tak lep sonček & kr vroče... ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
ja sam verjetno ste res, ker js vas ne vidim preveč tle na morju.
hmm, mi ne uporabljamo ke... usaj ne tle pri obal, mogoče kaki novo goričani edino... mi smo bolj na kak ma - ma dej kje si, ma kaj misliš prit?, in take... pa italijanske izraze mamo, mladina pa tud balkanske pač(sam to je pousod)...
mah italijanščino mam itak nekje 4. ^^
hmm, mi ne uporabljamo ke... usaj ne tle pri obal, mogoče kaki novo goričani edino... mi smo bolj na kak ma - ma dej kje si, ma kaj misliš prit?, in take... pa italijanske izraze mamo, mladina pa tud balkanske pač(sam to je pousod)...
mah italijanščino mam itak nekje 4. ^^
Koprčani vem da majo ke... vi pa mal vleče besede če se ne motm n? ^^
italijanske mate?? napiš kak...^^ balkanski so pa tk pousod ja, še posebj kake kletvice itd... tuki u Celju je poln balkana & wanna be balkana ^^
to ni slab, men pa italijanščina sploh ne leži, španščino mam pa mi fajn gre, sam italijanščina pa skor nč ne kapiram... drgač hodiš na gimnazijo?
italijanske mate?? napiš kak...^^ balkanski so pa tk pousod ja, še posebj kake kletvice itd... tuki u Celju je poln balkana & wanna be balkana ^^
to ni slab, men pa italijanščina sploh ne leži, španščino mam pa mi fajn gre, sam italijanščina pa skor nč ne kapiram... drgač hodiš na gimnazijo?
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
js sm koprčan in nimamo nobenga ke, usaj ne tko zelo ful... razen če kdo krajša besede. ja vlečemo jih občasno ja.
hmm, zdej mi noben ne pade na pamet... ko mi bo ti povem.
hmm, zdej mi noben ne pade na pamet... ko mi bo ti povem.
aia upsi.. se vid da celjanka nima pojma o primorski.. lih prejšni tedn sma z frendico razpravlale kk mate primorci ke.. ^^ se zgodi...
no k se spomneš...
no k se spomneš...
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
here, spet malo pauza od te preklete zgodovine in rimljanov, pa ova reforma pa ona... grrr... O.o
tkoj ko se spomnem pripopam sm kakšno. ^^ aja pa folk rešte anketo, če še niste. ^^ (tisti ki ste občasno gor, seveda.)
tkoj ko se spomnem pripopam sm kakšno. ^^ aja pa folk rešte anketo, če še niste. ^^ (tisti ki ste občasno gor, seveda.)
men noče rešit ankete... noče mi prjet odgovora.
in znaš kei več? ^^
in znaš kei več? ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
Kaj ti javi kako napako al? Grem pogledat kaj bi lahk blo narobe. ^^
Jah no, recimo da znam neki ja... upam da bo dva.
Jah no, recimo da znam neki ja... upam da bo dva.
ne ne javi napake sam sploh nereagira.. možn da je kriva tut tale moja kištra pod mizo -.-
c-c, če bi biu več za knigo pa manj na GG bi blo zihr za 4 ^^
c-c, če bi biu več za knigo pa manj na GG bi blo zihr za 4 ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
ah N neki bluzi k misl da zna pa nima blage veze ne sj jo ma sam mal je bil blond sm popravla anketo tko d zdj dejansko lahko glasujete
Gost- Gost
Dobro ajde, ti se velik bolj spoznaš na to ko js. Nismo vsi geniji, pfff.
Ah sej men je čist zadost dva. ^^
Ah sej men je čist zadost dva. ^^
pa če napišeš trajanje ankete 9.2 dni pa še piše ti če želite pustiti neomejeno pustite prazno ali napišite 0
ne bom se vmešavala v talk o ocenah ker itq ti že veš N kake mam pa mi niso nwm kaj (zgodla to)
ne bom se vmešavala v talk o ocenah ker itq ti že veš N kake mam pa mi niso nwm kaj (zgodla to)
Gost- Gost
Ah kdo gre za tem? Razen tebe seveda.
Ah res dej, sploh kaj o šoli govorimo moooo... grrr. Gremo menjat debato. ^^
Ah res dej, sploh kaj o šoli govorimo moooo... grrr. Gremo menjat debato. ^^
am ppl who don't only think about an elevator? and maybe GG? she goes for everything
no vidš dobr d je nekdo, k je tolk razsvetljen kot jaz vstopil v debato
no vidš dobr d je nekdo, k je tolk razsvetljen kot jaz vstopil v debato
Gost- Gost
gosh, naši maturanci so danes tko pijani na plaži. js bi tud biu na njihovem mestu ej.
in drugače... kako ste kej danes?
in drugače... kako ste kej danes?
Nathaniel je napisal/a:točno tako, grški bogovi so <3 the best. ^^
hmm, js sm tipičen, ponesen primorc. ^^ ti?
primorc si
haha sva že dva ^^ kir del primorske pa? tam ob morju al bolj gor xD
pa Peyton iz tam kjer sm jst uprabljamo več alj manj ki kot pa ke ( ki že npr. (kdo je)) xD al pa namesto ker, ki xD
drugač pa sm jst super
pa ostali?
Nazadnje urejal/a Shana Pet Maj 16, 2008 3:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
morje itak^^ občina? Piran Koper al Izola (spet moja radovednost xD)
Shana- vip
-
Država :
Točke :
ah občina koper, lih danes mamo v ankaranu mambo kingse in ne me jugat, pa zastojn pijača pa za jest. ^^ mau reklame delam.
ti?
kako se ti kej zdi renovacija foruma? oz. začetek renovacije.
ti?
kako se ti kej zdi renovacija foruma? oz. začetek renovacije.
ťam čisto na kncu sm jst, Piran xD
renovacija je genijalna to lahko rečem banner in look sta mi boljša od prej, to je res xD
renovacija je genijalna to lahko rečem banner in look sta mi boljša od prej, to je res xD
Shana- vip
-
Država :
Točke :
uff pirančanka. ^^ sweet.
no no, tako me veseli da ti je všeč. sej to je komaj začetek, z blair se bova karseda potrudla, serena bo pa več al manj odsotna in vas bo verjetn pogrešala. ^^
no no, tako me veseli da ti je všeč. sej to je komaj začetek, z blair se bova karseda potrudla, serena bo pa več al manj odsotna in vas bo verjetn pogrešala. ^^
ah naši maturanti so glih eni taki kt vaši sam napadom z jajci in moko se mi je pa uspel izognt (aplavz prosim )
in forum bo perfect tko kt je serija Gossip Girl in knjiga. you'll see
in forum bo perfect tko kt je serija Gossip Girl in knjiga. you'll see
Gost- Gost
heii... jz bla dans ceu dan u Lublani s frendi maturanci... noro blo XD
drgač kk ste??
aia tnx da ste pobarval [ New York prebivalci ] v lepšo barvo una rumena je bla ugabna.. ^^ ta je pa ful lepaa
Torej če se ne motim so tu gor sami primorci?? ^^
Shana sry.. my bad ^^
drgač kk ste??
aia tnx da ste pobarval [ New York prebivalci ] v lepšo barvo una rumena je bla ugabna.. ^^ ta je pa ful lepaa
Torej če se ne motim so tu gor sami primorci?? ^^
Shana sry.. my bad ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
Stran 7 od 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Upper East Side :: OOC :: Stari trači