Chat n°1
+4
Blair
Eric
Serena
Nathaniel
8 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 8 od 14
Stran 8 od 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Chat n°1
Na-a, jaz sem Štajerka
Leyla Charlotte- vip
-
Število prispevkov : 206
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 24/04/2008
usaj ena ^^ s kod pa si??
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
Dobrna, če si slučajno že slišala ... Okolica Celja drugače
Leyla Charlotte- vip
-
Država :
Točke :
jaja itak da sm... drgač sm iz Celja ^^
ostali kk ste??
ostali kk ste??
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
well js sm vas pršu en čist mau pogledat. sej vem da sem priden. ^^
zdej smo bli na žurki od tamauga nečakca, ki ma eno leto danes. wiii happy birthday to him. tako, da smo se nasmejali, naboulali in se meli čist fajn.
kako ste kej vi? v bližnjem dobite ceu kup novih smeškou za popestriteu chata. ^^
zdej smo bli na žurki od tamauga nečakca, ki ma eno leto danes. wiii happy birthday to him. tako, da smo se nasmejali, naboulali in se meli čist fajn.
kako ste kej vi? v bližnjem dobite ceu kup novih smeškou za popestriteu chata. ^^
wwii novi smajliji ^^ upam da bo tut un afro smajli k je tk qtt...
drgač jz sm kr ok.. mal še utrujena od učeri pa ful se mam za učit & se mi ne lub -.-... drgač pa gre ^^
drgač pa jutrr <3<3 GG <3<3 ^^
drgač jz sm kr ok.. mal še utrujena od učeri pa ful se mam za učit & se mi ne lub -.-... drgač pa gre ^^
drgač pa jutrr <3<3 GG <3<3 ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
bomo poskrbel tud za tega. P.S. če kdo hoče kakega smeška naj mi pošlje po ZS.
js se mam biologijo za učit a nimam pojma, ne da se mi... dosadno ej ta šola.
jutri? Gossipka je komaj u ponedeljek, torej mi navadni slovenci ga lahk gledamo šele v torek. grrr.
js se mam biologijo za učit a nimam pojma, ne da se mi... dosadno ej ta šola.
jutri? Gossipka je komaj u ponedeljek, torej mi navadni slovenci ga lahk gledamo šele v torek. grrr.
bio je bad ja..
komi pondelk?! še to mal optimizma zgubla.. jz sm misla da je jutr sam 18 del je zadnji v tej kao prvi sezoni če se ne motim??
komi pondelk?! še to mal optimizma zgubla.. jz sm misla da je jutr sam 18 del je zadnji v tej kao prvi sezoni če se ne motim??
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
od vedno sovražim bio, še poseb na srednji ej.. grrr.
hmm, jap komi u ponedeljek oz. torek za nas ane. O.o hm, ja na žalost je res zadnji v tej sezoni, potem kratka pauza in druga sezona z 24 deli, kar je extra dougo... ponavad jih je 21.
hmm, jap komi u ponedeljek oz. torek za nas ane. O.o hm, ja na žalost je res zadnji v tej sezoni, potem kratka pauza in druga sezona z 24 deli, kar je extra dougo... ponavad jih je 21.
a misliš da u pondlek ne bi najdl na torentu al pa limewireu? kr sta namreč ameriška/angleška ^^ (no sj ne da se spoznam na te programe ampak ok..) Kok dolga bo pa ta "mal pauza" veš kei??
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
noup, do torka ne bo na netu sigurno... ker po njihovem času se serija vrti ob osmih, al sedmih nism ziher... torej to je že ena ena, al celo dve zjutraj pri nas... dokler to nekdo da na internet je pa že ena šesta al peta sigurn.. tko da zjutraj preden greš v sql daš pobirat in potem maš. ^^
hmm, glede pauza pa res ne bi vedu kok bo trajala... bomo vidli.
hmm, glede pauza pa res ne bi vedu kok bo trajala... bomo vidli.
ni fer... -.- bad... do torka je še velik pa do druge sezone pomoje tut.. mah bomo že prežvel...
nč grem zj še neki za english naredit k morm jutr sošolcu še razložt par stvari pol pa spat glede na to da sm učeri pozn pršla domu mi se zle oči skoz zapirajo...
tko da nočko usem, se tipkamo jutr ^^
btw: sry za uno "Hot or not" sam mal douuge kable mam ^^
nč grem zj še neki za english naredit k morm jutr sošolcu še razložt par stvari pol pa spat glede na to da sm učeri pozn pršla domu mi se zle oči skoz zapirajo...
tko da nočko usem, se tipkamo jutr ^^
btw: sry za uno "Hot or not" sam mal douuge kable mam ^^
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
js si moram par svečk prižgat, mojo sobno fontano zalaufat in za pet minut ugasnit monitor, da se sprostim mau pred spanjem... yea right... ko da bi kej pomagalo.
moram si nujno naročit drugi deu knjige opravljivka za sprostitev.
moram si nujno naročit drugi deu knjige opravljivka za sprostitev.
Končno prebrala prvi del Opravljivke še enkrat ... Grem v knjižnico in ugotovim, da nimajo drugega dela ... grrr ... A ma kdo knjigo, da bi mi jo poslal slučajno?
Leyla Charlotte- vip
-
Država :
Točke :
ah js si jo bom zdej enkrat verjetn prek felixa naroča... drugi pa tretji deu. ^^ :chuckle:
P.S. Spremljajte Smilies 2, ker se sproti dodajo novi smeški.
In drugače, kako ste kaj?
P.S. Spremljajte Smilies 2, ker se sproti dodajo novi smeški.
In drugače, kako ste kaj?
jst sm super, pa ostali?
jst še ćakam, da moja prijateljica prebere 3 deu... pol pa bo trba čakat na prevod 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 in 11 dela (američani imajo 11 delou mi samo 3, to ni fer ) ampak sej bomo zdržali ne? :chuckle:
jst še ćakam, da moja prijateljica prebere 3 deu... pol pa bo trba čakat na prevod 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 in 11 dela (američani imajo 11 delou mi samo 3, to ni fer ) ampak sej bomo zdržali ne? :chuckle:
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
<3:afro:<3 danke za tega smajlija prau obožujem ga
Drgač k smo že pr knjigah... jz še nism nobene prebrala sam me zanima če gre nadaljevanka točn po knjigi pa če je kniga bolša?? =)
Drgač k smo že pr knjigah... jz še nism nobene prebrala sam me zanima če gre nadaljevanka točn po knjigi pa če je kniga bolša?? =)
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
serija ni praktično skoraj nič po knjigi
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
slo prevod je itak bullshit, sam na netu pa ne najdem nobenga druzga ebooka kot za prvo knjigo, ampak verjemte mi, da je tisočkrat boljša v angleščini (sj je vsaka knjiga v originalnem jeziku, ampak dobr)
Gost- Gost
pa sj to je tk vedn da je orginal bolši... še ko sm harrya brala je bil orginal ful bolši... morm si sposodit tto knigo ^^
drgač pa dans gledla 18. del wii ^^ sam mi ni ušeč k sta D & S šla narazn ... ampak ok ^^ kk se je vam zdel??
drgač pa dans gledla 18. del wii ^^ sam mi ni ušeč k sta D & S šla narazn ... ampak ok ^^ kk se je vam zdel??
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
omg. ta season finale je pa zame absolutely a dream come true. <3 omg, smittena še nisem uplodau. shit.
n&s finally moving to the good ol' days and i couldn't be happier. men sta ona dva čist preveč made for each other, tko da tista njuna scena na koncu, na pločniku... ehh, brez besed. <3 <3
vse, razen b&c in lilly&rufus se je izšlo like PERFECT. <3
n&s finally moving to the good ol' days and i couldn't be happier. men sta ona dva čist preveč made for each other, tko da tista njuna scena na koncu, na pločniku... ehh, brez besed. <3 <3
vse, razen b&c in lilly&rufus se je izšlo like PERFECT. <3
mya rečmo da je ok... ^^
u knjigi piše da bosta S & N skupi na koncu?
u knjigi piše da bosta S & N skupi na koncu?
Rubi- vip
-
Država :
Točke :
it's not ok.. it's the best thing that could ever happen to me today. the final being so great. <3 komaj čakam naslednjo sezono, da vidim n&s together. <3
hmm, ne bi vedu... to kvečjemu pomoje kaka Blair ve, right hon'? upam sicer, da bosta skup. ker sta si usojena. ^^
hmm, ne bi vedu... to kvečjemu pomoje kaka Blair ve, right hon'? upam sicer, da bosta skup. ker sta si usojena. ^^
bom mnenje izrazla na msn-ju :chuckle:
drugač pa a s knjigo ti cilaš name? počaki da naročim do konca knjige v angleščini oz. jih kupm v londonu pa ti bom (ne) povedala, ampak do trojke še nista skupi. itq je pa knjiga čist drugač kt serija
drugač pa a s knjigo ti cilaš name? počaki da naročim do konca knjige v angleščini oz. jih kupm v londonu pa ti bom (ne) povedala, ampak do trojke še nista skupi. itq je pa knjiga čist drugač kt serija
Gost- Gost
Stran 8 od 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 8 od 14