Fizika
2 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1
Fizika
Zdi se, da je fizika najbolj popularen predmet na šoli. Ah, ne zato, ker vsi odlično znajo računati kakšna je poraba energije na soncu, ampak ker pred tablo stoji tako... oh... nepopisno seksi učitelj. Čeprav jih ima tam okoli trideset, zgleda kot kakšen naiven blondinec. Komaj čakam naslednjo uro fizike. Kaj naj oblečem, da bom posebna zanj?
Serena- admin
-
Število prispevkov : 664
Kraj : Upper East Side
Status : Končala zvezo
Država :
Točke :
Registration date : 08/04/2008
Re: Fizika
Joy se je počasi prestopala k učilnici Fizike. Fiziko je sovražila že od nekdaj a jo je bodrilo dejstvo, da je tam vsaj učitelj, ki je vreden njenega psihičnega mučenja. Vedno je malce pretiravala o sovraštvu Fizike, a je imela potem razlog da je ni znala in s tem pravico do dodatnih ur. S temi mislimi je že vstopila v popolnoma prazno učilnico in se sesedla v enega izmed stolov ter si zložila stvari iz torbice. Naslonila se je na naslonjalo stola in se že skoraj predala razmišljanju, ko je zaslišala ropot, bila je Claudie. Ogovorila jo je: " hej Claudie, kaj pa ti tukaj tako zgodaj in tako glasna? Je vse v redu? kajti slišati je bilo kot bi najmanj raztreščila šolo, kar niti ne bi bilo tako slabo..." Pogledala je prijateljico in se sama pri sebi nasmehnila ter pomislila pa bom očitno imela še družbo za klepet, ne le predmet za gledati in snov za sovražiti... še preden ji je Claudie uspela odgovoriti je naredila prostor ob na stolu poleg sebe in prijateljici pomignila naj se usede poleg nje.
(Claudie )
(Claudie )
Gost- Gost
Claudie se je tokrat za spremembo zbudila še pravi čas za pouk. Hitela je po hodniku in se ravno na pragu vrat spotaknila. S vso svojo kramo je padla kot je bila dolga in široka. Zardela je in se hitro pobrala. Na srečo je ugotovila, da je v učilnici samo Joy. Olajšano je zajela sapo in odšla do njunega običajnega prostora. Bila je vesela, da sta obe tukaj saj fizike nikakor ni marala. Prisedla je in se nasmehnila Joy. "Ja vse je vredu. Samo padla sem. Danes sem se potrudila, da bi bila točna. Pa še uspelo mi je!" je ponosno rekla in se nasmehnila. "Ne vem zakaj moramo hooditi k fiziki. To je tako dolgočasno. Kot, da nimam kaj bolj pametnega za delat." je nejevoljno zmajala z glavo. "Kako si kaj? Si naredila nalogo? Jaz sem jo spet pozabila. Super!" se je Claudie jezila sama nase.
Fleur- vip
-
Število prispevkov : 160
Kraj : New York
Status : Avanturistka
Država :
Točke :
Registration date : 12/07/2008
Joy je bila vesela da je Claudie prišla in veselo je začela razpravljati in se pogovarjati : "Bravo res ti je uspelo biti enkrat za spremembo točna! No, še dobro da je vse v redu saj ne bi bilo ravno uporabno, če bi si zlomila ali zvila kateri koli del telesa..." Zasmejala se je in se malce presedla na stolu. Stoli so bili tako neudobni da je bila Joy kar jezna. Cele ure morajo sedeti na takih stolih... Ampak kaj hočemo tudi ta šola je le čisto navadna šola in se bo s tem pač morala sprijazniti. Poravnala si je kratko krilo, ki ji je med tem zlezlo že čisto preveč gor. Nadaljevala je: "Ma.. Kar v redu sem.. Saj veš, normalne težave ki jih imam praktično vsako jutro... Zaspana sem, mačka imam in tudi jaz sem pozabila nalogo..." Zavzdihnila je nato pa se je spomnila neke dobre stvari in jo je povedala Claudie: " Pravzaprav je ena dobra stvar.. S Kiki sva se dobile... Hja Drugače je pa vse bolj zanič... Pri tebi?" Tedaj se je začel naval učencev saj je bila ura že pri začetku. Ravno je vstopil noter njihov učitelj in Joy je zašepetala: " Zgleda da le ne bova edini... Pa tudi ON je seksi kot ponavadi..." Nasmehnila se je in se kot zgledna učenka obrnila naprej in se delala da jo blazno zanima kaj se bodo učili danes. Ker se praktično nista več mogli pogovarjati je iztrgala listek iz zvezka in nanj napisala: kako si torej? Kaj bolje od zadnjič? Je kaj novega? Aja.. daj povprašaj tistega zraven sebe če ima nalogo da jo prepiševa =) In ji ga podala.
Gost- Gost
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 1 od 1