Chat n°1
+4
Blair
Eric
Serena
Nathaniel
8 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 12 od 14
Stran 12 od 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Chat n°1
ja jz tut komi čakam na otvoritev, pa novi izgled je ful dobr...^^
glede mobija bom pa še počakala na opise da vidm če bom mela Peyton pa to... ^^
glede mobija bom pa še počakala na opise da vidm če bom mela Peyton pa to... ^^
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
čist lahko sm evil i'm the bitch here remember?
in kdo ti je reku d daj aim chat tud notr a hon'? that's right: IT WAS MOI
btw anglo sm dobila 5 in mam zdj zaklučen 4 čeprou me je useen prfoksa neki jebala u glavo tko d wiiiiiiiiiiiiiii
teb N sm pa že itq čestitala
in kdo ti je reku d daj aim chat tud notr a hon'? that's right: IT WAS MOI
btw anglo sm dobila 5 in mam zdj zaklučen 4 čeprou me je useen prfoksa neki jebala u glavo tko d wiiiiiiiiiiiiiii
teb N sm pa že itq čestitala
Gost- Gost
čestitke Blair torj tebi se mamo za zahvalit za aim idejo xD
uf jst zej morm delat pwp za zgo :O.o: to se mi zgodi ko se lotim delat pwp zadnji dan :chuckle:
uf jst zej morm delat pwp za zgo :O.o: to se mi zgodi ko se lotim delat pwp zadnji dan :chuckle:
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
Ne, ubistvu sem js prvi predlagau aim in sporočila, sam potem sem se premislu in hotu met sam sporočila, pa je B rekla, da naj dam tudi aim in potem sva se odločla, da bo tud aim. Tko da B pšššt.
Meeeniii se spiii... *zeeh*
Meeeniii se spiii... *zeeh*
mah, uglaunem, če js teb neb dau linka do unega ang foruma potem ti neb na kraj pameti padlo da bi meli aim. tako, da se dopolnjujeva.
ah to sva pa že zdavnej ugotovila, tko d nisem zvedla nč novga prepametna sem zate Natie
Gost- Gost
sej ni važno kdo se je spomnu... važno je, da bo xD
in kako ste kaj ljudje?
ej N a bo v bližini Kopra kakšna fešta v tem tednu/mesecu? kr jst sm neki slišala danes pa morm preverit
in kako ste kaj ljudje?
ej N a bo v bližini Kopra kakšna fešta v tem tednu/mesecu? kr jst sm neki slišala danes pa morm preverit
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Hmm, ne vem. Vem edino, da bo v Ankaranu Kitič, Đogani, Siddharta, Laibach, Guns 2 Roses(kopija od Guns'n'Roses), pa ne vem kok ostalih koncertov.
V Kopru vem edino za Caprisov koncert, ker se križa z našim koncertom od Đoganija. Za ostalo pa ne vem.
V Kopru vem edino za Caprisov koncert, ker se križa z našim koncertom od Đoganija. Za ostalo pa ne vem.
:huug:
Hej, hej folks!
Čiiiist freeš kle. Sploh nam nč delala, do opisou. In ja, forum sm opazvala vedno kot gost, še pred prenovo. Something spešl. And jea, komi čakam, da se use začne. :O.o:
Hej, hej folks!
Čiiiist freeš kle. Sploh nam nč delala, do opisou. In ja, forum sm opazvala vedno kot gost, še pred prenovo. Something spešl. And jea, komi čakam, da se use začne. :O.o:
Gost- Gost
waw bo malo koncertov
evo tega sm iskala (caprisov koncert) za njega sm slišala in totalno pozabla thanks Nate
ah daj no Blair, če bi biu kak dobr koncert tu dol, bi tui jst oglaševala XD
hej Alice!!! supr forum a ne?
evo tega sm iskala (caprisov koncert) za njega sm slišala in totalno pozabla thanks Nate
ah daj no Blair, če bi biu kak dobr koncert tu dol, bi tui jst oglaševala XD
hej Alice!!! supr forum a ne?
Shana- vip
-
Država :
Točke :
kak lahk pozabiš na caprisov koncert? sej se sam o njem še govori po radiu zadnje čase. vsako jutro poslušam njihovo reklamo.
hej alice in dobrodošla na forum.
no kot sem že reku se bo stvar verjetno dokončala nekje konec tega tedna, do takrat bomo pa usi nekako potrpel. :blah:
hej alice in dobrodošla na forum.
no kot sem že reku se bo stvar verjetno dokončala nekje konec tega tedna, do takrat bomo pa usi nekako potrpel. :blah:
če pa se mi preveč motajo stvari po glavi a res? jst sm komaj danes slišala za caprisov koncert kdaj pa bo? xD
uhh kje je še konec tedna
uhh kje je še konec tedna
Shana- vip
-
Država :
Točke :
uff, sam moraš met cele hurikane tam notri. caprisov bo 27.6, na isti dan kot Đogani. vstopnine ni, nastopajo pa Dan D, Siddharta, Sons(al neki tazga), pa še pouno drugih.
Js sm kar informiran glede teh koncertou.
Js sm kar informiran glede teh koncertou.
Siddharta? *pade skupi*
zdj je u soboto tko čist bliz, sam ne morem it ker moram bit u ankaranu in ne pridemo pravočasno nazaj
zdj je u soboto tko čist bliz, sam ne morem it ker moram bit u ankaranu in ne pridemo pravočasno nazaj
Gost- Gost
nah samo monsuni so
uhh ne vem kam it!!! kaj je boljše ?
ja ja Nate, zdej te bom usak teden spraševala po koncertih ne ne hec hec
uhh ne vem kam it!!! kaj je boljše ?
ja ja Nate, zdej te bom usak teden spraševala po koncertih ne ne hec hec
Shana- vip
-
Država :
Točke :
uff monsuni, ne veš kaj je hujše.
hm, če misliš al caprisov al đogani, moram reč đogani ker je moj šef organizator. tako da moram mau promovirat. če si pa mislila koga it poslušat na caprisov, pa itak poslušaš vse... ker bo usak malo peu. medtem ko bo đogani celo noč, potem 28.6 pa je takoj še Kitič. komaj čakam.
ah tud če bi meu, to je praktično moje delo tko da ti kr.
hm, če misliš al caprisov al đogani, moram reč đogani ker je moj šef organizator. tako da moram mau promovirat. če si pa mislila koga it poslušat na caprisov, pa itak poslušaš vse... ker bo usak malo peu. medtem ko bo đogani celo noč, potem 28.6 pa je takoj še Kitič. komaj čakam.
ah tud če bi meu, to je praktično moje delo tko da ti kr.
misla sm na kir koncert...ha? tvoj šef? a maš visoko plačo? maš pa res mega službo
ne vem no... bom še vidla... če bom sploh šla na kakšnega... mah ne vem bom še vidla
ne vem no... bom še vidla... če bom sploh šla na kakšnega... mah ne vem bom še vidla
Shana- vip
-
Država :
Točke :
hej, js sm tut nova tuki
sm čis slučajno našla tale forum, škoda da še ni odprt. morm vs pa pohvalt za izgled k je fuuuuuuul lep, sm se čis zalubla vanga. ^^ pa tista ideja z mobiteli je zakon. to da mamo še slovenski gg forum je pa
sm čis slučajno našla tale forum, škoda da še ni odprt. morm vs pa pohvalt za izgled k je fuuuuuuul lep, sm se čis zalubla vanga. ^^ pa tista ideja z mobiteli je zakon. to da mamo še slovenski gg forum je pa
Gost- Gost
mhm, moj šef. pač promoviramo te koncerte, delimo letake, pa tko. ubistvu itak ne delamo nič in se sam skup smejemo. in tko sem prejšnji mesec dubu 170€ za 5 dni. not bad ha?
uff, ja valda boš šla. na đoganija moraš prit.
Eva dobrodošla. hvala, zdej bom pa še zardeu od useh pohval.
uff, ja valda boš šla. na đoganija moraš prit.
Eva dobrodošla. hvala, zdej bom pa še zardeu od useh pohval.
kot da ti kdaj zardevaš počakte d šele oglas vidte, k se boste stopil. aja N poslat ti ga še moram u psd filu ne?
Gost- Gost
uff, you got me there. js pomoje sploh nimam tega gena al whatever to pride, da lahko zardiš. se je zgubu nekje po poti.
hmm, ne ne rabiš mi poslat, ker sem se odloču, da je čist kul tko kot je. ^^
hmm, ne ne rabiš mi poslat, ker sem se odloču, da je čist kul tko kot je. ^^
huh, kje se lahko prijavim za službo ? deluje ful mega...
bom vidla, če se mi bo dalo in če bom sploh mela prevoz
Eva dobrodošla še z moje strani
Nate, ti nikoli ne zardevaš? haha to bi rada vidla xD
komi čakam da vidim oglas xP
bom vidla, če se mi bo dalo in če bom sploh mela prevoz
Eva dobrodošla še z moje strani
Nate, ti nikoli ne zardevaš? haha to bi rada vidla xD
komi čakam da vidim oglas xP
Shana- vip
-