Chat n°1
+4
Blair
Eric
Serena
Nathaniel
8 posters
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 13 od 14
Stran 13 od 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Chat n°1
wow to je blo pa hitro
I it
sam me moti, ki pol pod N-jevo sliko ne vidim kaj piše na kncu... no ja, se bo preživelo... mi pa je res full ušeč
I it
sam me moti, ki pol pod N-jevo sliko ne vidim kaj piše na kncu... no ja, se bo preživelo... mi pa je res full ušeč
Shana- vip
-
Število prispevkov : 458
Kraj : Upper East Side
Status : Samska
Država :
Točke :
Registration date : 02/05/2008
druge resolucije mate kt mi2 z N-jem... sm nardila tko d zdj lahko kliknete gor pa se celo odpre
Gost- Gost
Forum je najbolje vidljiv v resoluciji 1280×1024!
Ker sem zdej preveril ostale resolucije in banner tud gre čez črto, izpade čudno, oglas se ne vidi do konca. Tako, da če je le možno si naštimajte resolucijo na 1280×1024, ker boste tako najlepše videli forum.
Shana je napisal/a:hej Alice!!! supr forum a ne?
Super? Mah, kaki!
POPOLN!
Edit: Kako zdej z opisi in to?
Gost- Gost
to je zato k ga popolni ljudje delaj(m)o
ko se odpre se opišeš takrat bodo tud že eni liki predstavleni pa si boš lahko tiste zbrala. sm prou povedala gospod profesor?
ko se odpre se opišeš takrat bodo tud že eni liki predstavleni pa si boš lahko tiste zbrala. sm prou povedala gospod profesor?
Gost- Gost
hah, na koncu bo N res zardeu komi čakam, da vidim opise likou, mogoče si premislim in si izberem enega izmed njih... no ja, bomo vidli...
Shana- vip
-
Država :
Točke :
No mogoče občasno zardim ampak mora bit res kej posebnega. Nisem nek sramežljiv tip človeka.
Hmm, ja prav si povedala B. V prihodnjih dneh bodo na forum postavljeni opisi likov, Shana in Peyton bosta lahko predčasno izbrali enega izmed likov in meni ali Sereni to sporočili prek ZSja. (To čast imata zato, ker sta tukaj od začetka) Vsi drugi se boste pa opisali približno v petek, ko bo otvoritev.
Hmm, ja prav si povedala B. V prihodnjih dneh bodo na forum postavljeni opisi likov, Shana in Peyton bosta lahko predčasno izbrali enega izmed likov in meni ali Sereni to sporočili prek ZSja. (To čast imata zato, ker sta tukaj od začetka) Vsi drugi se boste pa opisali približno v petek, ko bo otvoritev.
sej noben primorc ni N... misla sm da to veš (še posebaj pa tisti, ki živimo ob morju xD)
sm vedla, da se je splačalo vstrajat!
sm vedla, da se je splačalo vstrajat!
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Ah poznam kar nekaj primerov, ki so. Sam mi ta pravi itak da nismo.
Seveda se je splačalo, smo morali tako naredit, da boste imele kaj od tega, da sta vztrajali.
In drugače, kako ste kaj?
Moi se ju3 zjutraj mora zbudit ob 5ih in pou, ob 6ih in pou gre baje že bus. Jaoo. Sam gardaland.
Seveda se je splačalo, smo morali tako naredit, da boste imele kaj od tega, da sta vztrajali.
In drugače, kako ste kaj?
Moi se ju3 zjutraj mora zbudit ob 5ih in pou, ob 6ih in pou gre baje že bus. Jaoo. Sam gardaland.
nope mi pravi smo brez sramu
ahh... uživaj v gradalandu še v mojem imenu...
ahh... uživaj v gradalandu še v mojem imenu...
Shana- vip
-
Država :
Točke :
PRIMORCI SMO ZAKON.
uff, js bom tam uživau za celotno Ameriko in Europo, pa tud za vse ostale kontinente. Moram it sprobat tistega mamuta, čeprau še zdej ne vem če bi šou na tornadu blu[strah me je višine.] grrr.
uff, js bom tam uživau za celotno Ameriko in Europo, pa tud za vse ostale kontinente. Moram it sprobat tistega mamuta, čeprau še zdej ne vem če bi šou na tornadu blu[strah me je višine.] grrr.
itak... always were and always will be
sstrah te je višine? mja na višino se pozabi ko uživaš xD
sstrah te je višine? mja na višino se pozabi ko uživaš xD
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Easy for you to say. Js se res fuuul bojim višine, že tko sam da gledam čez balkon v kakem 3. nadstropju al pa kaj več me je ful strah. grr. Sovražim da me je strah. :O.o: :O.o:
O_o pol pa ne it... al pa ne glej dol in imej zaprte oči as simple as it can be sej se navadiš če živiš visoko... vsaj jst sm se... mja no to je odvisno od ljudi, vsak ima svoje strahove it's gonna be fine Nate, just relax an breathe
Shana- vip
-
Država :
Točke :
Ah sej bom še vidu. Če bojo šli usi bom pač šou tud js, pa magar doživeu infarkt ob tem.
Sej ni noben še umrl tam mar ne? :chuckle:
Sej ni noben še umrl tam mar ne? :chuckle:
ne da bi jst vedla ampak vse se enkrat zgodi don't worry be happy ko boš gor boš od užitka pozabu.... 100%
Shana- vip
-
Država :
Točke :
mater znaš dobro tolažit ljudi. fak.
no upam, da bo res kul enkrat ko grem gor in se navadim. ki drugače bo bala.
no upam, da bo res kul enkrat ko grem gor in se navadim. ki drugače bo bala.
znam ane? vsi mi rečejo, da obvladam kir pirančan pa dela to boljše od mene? :chuckle:
mja no... sam ne umret...
mja no... sam ne umret...
Shana- vip
-
Država :
Točke :
woow... kok sprememb u enem popoldnevu + 4 strani chata... sploh nvm ki naj začnem ^^ (sry vem da sm vam bv uletela u temo)
uglavnem forum je ful, ful, ful dobr res čestitke usem adminom in modom, ful ste se potrudl...upam da bo forum dolg zdržau
še usem novim prišlekom z moje strani welcome
predčasno izbiranje likov tnx^^
uglavnem forum je ful, ful, ful dobr res čestitke usem adminom in modom, ful ste se potrudl...upam da bo forum dolg zdržau
še usem novim prišlekom z moje strani welcome
predčasno izbiranje likov tnx^^
Nazadnje urejal/a Peyton Tor Jun 10, 2008 12:08 am; skupaj popravljeno 1 krat
Rubi- vip
-
Število prispevkov : 285
Država :
Točke :
Registration date : 10/05/2008
fak, res bom počasi še pričeu zardevat. hvala, hvala. čeprau s pomočjo Serene in Blair dejansko ni bilo tako težko prenavljat, pa še zabavno je blo. ^^
sicer tud js upam, da bomo dougo zdržali in bo dosti novih članov, ko se odpremo. *prične z molitvijo*
sicer tud js upam, da bomo dougo zdržali in bo dosti novih članov, ko se odpremo. *prične z molitvijo*
Stran 13 od 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Upper East Side :: OOC :: Stari trači
Stran 13 od 14